Web Analytics Made Easy - Statcounter

احکام جدید اعضای کمیسیون اخلاق کمیته ملی المپیک و پارالمپیک با حضور رییس کمیته ملی المپیک اعطا شد.

به گزارش ایسنا به نقل از کمیته ملی المپیک، پنجاهمین نشست کمیسیون اخلاق با حضور دکتر صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک و نصرالله سجادی سرپرست کاروان ایران در المپیک توکیو روز دوشنبه 24 خرداد در سالن جلسات کمیته ملی المپیک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه که به منظور اعطای احکام اعضاء اعضای کمیسیون اخلاق تشکیل شده بود، ابتدا رئیس کمیسیون اخلاق با خوشامدگویی و تشکر از حضور سیدرضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک و نصرالله سجادی به تشریح فعالیت‌های دو سال اخیر کمیسیون اخلاق پرداخت.

وی تدوین منشور اخلاق و آیین نامه های اجرایی و انضباطی کمیسیون، افتتاح شعب بدوی و تجدید نظر، آغاز فعالیت ناظران ارشد اخلاق، تشکیل کمیته ترویج اخلاق و رفتار جوانمردانه و تجلیل از فدراسیون‌های فعال در حوزه مسوولیت‌های اجتماعی را به عنوان بخشی از فعالیت‌های دو سال اخیر این کمیسیون برشمرد و از حمایت‌های ویژه رییس کمیته ملی المپیک از برنامه‌های اجرای این کمیسیون تقدیر کرد.

در ادامه دکتر صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک با اشاره به چشم‌انداز و اهداف راه‌اندازی کمیسیون‌های مختلف در کمیته ملی المپیک و فعالیت بیش از ۲۳۰ نفر از متخصصان وکارشناسان در این کمیسیون‌ها، تاکید کرد که کمک این متخصصان به ورزش کشور در ایجاد چارچوب و ساختار سازی و فعالیت در حوزه‌های فکری و انجام کار علمی چشمگیر و قابل تقدیر بوده است. 

صالحی امیری همچنین با قدردانی از فعالیت های دو سال اخیر کمیسیون اخلاق، به انگیزه بالای اعضاء این کمیسیون به عنوان عامل اصلی موفقیت‌های اخیر این کمیسیون اشاره و ادامه داد: انصافا در این کمیسیون کار سازمانی و علمی انجام شده و انضباط، برنامه‌ریزی و ترسیم اهداف و دستاوردها در فعالیت‌های آن حرف اول را می‌زند.

رئیس کمیته ملی المپیک با اشاره به نگرانی‌های مطرح شده در آغاز فعالیت این کمیسیون از سوی برخی افراد اظهارکرد: خوشبختانه با تدبیر و تجربه رئیس و اعضاء این کمیسیون تاکنون هیچ مشکلی در روند پیگیری و راه‌اندازی و دنبال کردن اهداف و برنامه‌های این کمیسیون نداشته‌ایم. حتی هیچ  اظهار نگرانی نیز از جانب هیچ شخصی در این زمینه به ما نرسیده که این مهم از نقاط قوت فعالیت‌های این کمیسیون است.

وی با اشاره به اهمیت وجودی این کمیسیون گفت: اخیرا در نامه‌ای رسمی به کمیته بین‌المللی المپیک و شخص بان ‌کی‌مون رییس کمیته اخلاق IOC ، تشکیل و اعلام موجودیت کمیسیون اخلاق ورزش ایران را اعلام و دستورالعمل‌های مختلف در این خصوص را خواستار شده‌ایم.

صالحی امیری در ادامه با بیان اینکه در جریان برگزاری المپیک توکیو نیز در ملاقات‌هایی را با مسئولان کمیته بین‌المللی المپیک در این باره خواهیم داشت، برضرورت انجام ملاقات حضوری رئیس کمیسیون اخلاق با "بان ‌کی‌مون" تاکید کرد.

وی در پایان با اشاره به هزینه‌کردها در راه آماده سازی ورزشکاران ایرانی برای حضور در المپیک و هم‌چنین بودجه فدراسیون‌های ورزشی و برنامه های فرهنگی کاروان ایران در توکیو، تدام فعالیت‌های کمیسیون اخلاق را خواستار شد.

در ادامه نیز نصرالله سجادی سرپرست کاروان ورزشی ایران در المپیک 2020 در گزارش مفصل آخرین وضعیت ورزشکاران ایران برای حضوری موفق در المپیک توکیو را برای اعضای کمیسیون اخلاق تشریح و از فعالیت‌های این کمیسیون تقدیر کرد.

در پایان این نشست نیز احکام جدید اعضای کمیسیون اخلاق توسط رییس کمیته ملی المپیک به رییس و اعضای کمیسیون اخلاق اعطاء شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کمیسیون اخلاق کمیته ملی المپیک رئیس کمیته ملی المپیک کمیته ملی المپیک صالحی امیری رییس کمیته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۰۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت عضویت ایران در کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیک

رئیس گروه هماهنگی استانداردهای بین‌المللی برق و الکترونیک ایران، با اشاره به اهداف کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیک (IEC) گفت: ایران یکی از اعضای فعال این کمیسیون است و این عضویت بر حسب بنیه و فعالیت اقتصادی کشورها به صورت عضو اصلی و یا عضو مرتبط خواهد بود.

به گزارش ایسنا، ستاد توسعه فناوری‌های نانو و میکرو میزبان جمعی از اعضای کمیته فنی الکترونیک چاپی و نمایندگان سازمان ملی استاندارد ایران بود. در این نشست زهرا شادروانان، رئیس گروه هماهنگی استانداردهای بین‌المللی برق و الکترونیک ایران، چارت سازمانی و اهداف کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیک (IEC) را تشریح کرد و گفت: این عضویت بر حسب بنیه و فعالیت اقتصادی کشورها به صورت عضو اصلی و یا عضو مرتبط خواهد بود و پس از آن باید بنا به پتانسیل کاری خود در یکی از کمیته‌های فنی مرتبط نیز عضو شوند.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه ایران عضو اصلی (Full Member) این کمیسیون است، حق مشارکت فعال در همه کمیته‌های فنی را دارد و کمیته فنی متناظر الکترونیک چاپی به‌عنوان یکی از زمینه‌های فعالیت تشخیص داده شده‌ است.

شادروانان، ضمن توضیح کلیات نظام‌نامه کمیته ملی برق و الکترونیک ایران (INEC)، اهداف، وظایف و ارکان کمیته ملی (شامل شورای کمیته ملی، هیئت راهبری کمیته ملی، دبیرخانه کمیته ملی و کمیته‌های فنی/ فرعی) را تبیین کرد و یادآور شد: نقش کمیته‌های فنی INEC در تدوین استانداردهای بین‌المللی و نیز ایجاد، هماهنگی و هدایت طرح‌های ارزیابی انطباق بسیار با اهمیت است و هدف غایی عضویت در IEC ارتقاء مشارکت مؤثر در زمینه سیاستگذاری در راستای منافع کشور، افزایش توانمندی و مشارکت فعال کارشناسان خبره از طریق توسعه همکاری‌های بین‌المللی و پذیرش استانداردهای بین‌المللی IEC منطبق با شرایط و الزامات کشور است.

رئیس گروه هماهنگی استانداردهای بین‌المللی برق و الکترونیک ایران، خاطر نشان کرد: در این راستا و با عنایت به اهمیت حفظ و ارتقاء جایگاه کشور به‌عنوان عضو فعال (Participanting Member) کمیته فنی الکترونیک چاپی، معرفی کارشناسان خبره جهت مشارکت در بررسی، اظهارنظر و اعلام رأی‌ در مورد پیش‌نویس استانداردهای بین‌المللی در مراحل مختلف تدوین آنها و پیشنهاد تدوین استاندارد بر اساس مزیت‌های اقتصادی کشور، حضور در اجلاسیه‌های بین‌المللی و نیز همکاری در تدوین استانداردهای ملی مرتبط، از اقدامات مؤثر در این زمینه به شمار می‌رود.

به نقل از ستاد نانو و میکرو، در پایان این نشست نادری، دبیر کمیته استانداردسازی ضمن تقدیر از مشارکت حاضرین در جلسه، به تبادل نظر در خصوص نحوه اخذ تصمیمات در سال جاری و اولویت‌های پیشنهادی پرداخت و مقرر شد با تداوم برگزاری جلسات حضوری کمیته، علاوه بر مشارکت در تدوین استاندارد و ارزیابی انطباق با سیاست‌ها در تمامی سطوح، از ظرفیت‌های فنی و حمایتی برنامه میکرو نیز استفاده شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکنش رئیس کمیته بین المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • واکنش رئیس کمیته بین‌المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • یونانی‌ها مشعل المپیک را به پاریس تحویل دادند
  • رئیس کمیسیون داوران کشتی،المپیک را از دست داد
  • رئیس کمیسیون داوران کشتی حضور در المپیک را از دست داد
  • اهمیت عضویت ایران در کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیک
  • خبر خوش وزیر ورزش درباره سربازی ورزشکاران
  • توضیح وزیر ورزش در مورد معافیت و قانون استخدامی ورزشکاران
  • ۵ صفحه مجازی به دلیل انتشار محتویات خلاف اخلاق و عفت عمومی مسدود شد
  • جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک