Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-30@07:16:03 GMT

واکسن بیشتر؛ راه حلی برای پایان همه گیری

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۴۱۲۱۰

رییس سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: ویروس کووید-۱۹ سریع‌تر از توزیع جهانی واکسن در حال گسترش است و برای پایان دادن به این همه گیری به مقادیری بیشتری واکسن نیاز است. خبرگزاری میزان _ ایرنا به نقل از یونایتدپرس نوشت: رییس سازمان جهانی بهداشت ضمن استقبال از تعهد رهبران هفت اقتصاد بزرگ جهان یا گروه هفت (G ۷) برای تقسیم یک میلیارد دوز واکسن کرونا به کشور‌های نیازمند اعلام کرد: ویروس کووید-۱۹ سریع‌تر از توزیع جهانی واکسن در حال گسترش است و برای پایان دادن به این همه گیری به مقادیری بیشتری واکسن نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  تدروس آدهانوم رییس سازمان جهانی بهداشت در جمع خبرنگاران گفت: تعهد گروه  هفت برای ارایه یک میلیارد دوز واکسن کرونا به کشور‌های نیازمند در دو سال آینده کمک بزرگی است، اما برای خاتمه دادن به این همه گیری واکسن‌های بیشتری مورد نیاز است.   وی افزود: برای پایان دادن به همه گیری کووید-۱۹ تا زمان برگزاری نشست گروه جی-۷ در سال آینده در آلمان، ۱۱ میلیارد دوز واکسن کرونا مورد نیاز است. ما به مقادیر واکسن کرونای بیشتری نیازی داریم و لازم است که این واکسن‌ها سریع‌تر به دست ما برسد. در حال حاضر، ویروس کووید-۱۹ سریع‌تر از توزیع جهانی واکسن‌ها در حال گسترش است.   وی خاطرشان کرد: برای کاهش انتقال ویروس کووید-۱۹ و نجات جان انسان ها،  دوز‌های کافی واکسن کرونا وجود دارد، فقط در صورتی که این واکسن‌ها هم اکنون و نه سال آینده در مکان‌های مورد نیاز توزیع شوند.   رییس سازمان جهانی بهداشت همچنین گفت: این فوریت در بحبوحه انتشار گونه‌های به شدت مسری ویروس کرونا که اثربخشی واکسن‌های فعلی را تهدید می‌کنند، احساس می‌شود. با وجود کاهش شمار موارد جدید ابتلا به کووید-۱۹ در سراسر جهان، مرگ و میر‌ها به سرعت کاهش نیافته اند و کاهش کلی شمار موارد ابتلا به کرونا در جهان، افزایش موارد ابتلا را در سایر کشور‌ها مانند آفریقا پنهان می‌کند.      آدهانوم با استناد به مقاله‌ای که به تازگی در مجله Lancet منتشر شده است،  گفت: کشور‌های آفریقایی بالاترین میزان مرگ و میر جهانی را در میان بیماران مبتلا به موارد شدید کووید-۱۹ دارند؛ این در حالی است که موارد ابتلای کمتری نسبت به بیشتر سایر مناطق دارند.   وی افزود: بیش از ۱۰ هزار نفر هر روز در کشور‌ها جان خود را از دست می‌دهند و این جوامع اکنون به واکسن کرونا نیاز دارند نه سال آینده.     وی ادامه داد: برخی از کشور‌ها در کنترل ویروس کرونا بدون واکسن موفق بوده اند، اما تهدید گونه‌های این ویروس بدان معنی است که آن‌ها مجبورند که اقدامات بازهم سختگیرانه تری را برای مدت طولانی تری اعمال کنند.     بیشتر بخوانید: مجوز مصرف داوطلبانه برای ۲ واکسن ایرانی کرونا انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود. برچسب ها: کرونا واکسن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا واکسن رییس سازمان جهانی بهداشت ویروس کووید ۱۹ واکسن کرونا برای پایان سال آینده واکسن ها همه گیری کشور ها سریع تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۱۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به 27هزار و  298خانوار، تعداد 37هزار و 692 کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.   

به گفته بیات نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

وی هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد.

بیات افزود: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران(افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان پنج سال(صفر تا 59) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از 95 درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرارگرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از 30 اردیبهشت تا یکم خردادماه سال جاری اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برای موفقیت فوتسال در جام جهانی به امکانات زیادی نیاز است
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟