Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا زاکانی عصر سه شنبه در گفت و گوی تلویزیونی با مردم کهگیلویه و بویراحمد از طریق شبکه استانی دنا افزود: انتخابات ریاست جمهوری یکی از تاثیرگذارترین انتخابات در کشور است و باتوجه به اینکه بیش از ۸۰ درصد از منابع کشور در اختیار رییس‌جمهوری است برنامه ریزی در این راستا ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی رشد اقتصادی کشور طی سالهای جاری را زیبنده ملت اسلامی ایران ندانست و گفت: اسلام عزیز، ایران متمدن، رهبری آگاه، مردم خوب، نخبگان شایسته، جوانان پرشور، زنان و همه ؛امکانات بزرگی برای  کشور محسوب می‌شود که اگر دقت کرده و از آن‌ها استفاده کنیم، می‌تواند مشکلات را مرتفع کند و همچنین می‌توانیم گام‌های بلندتری را نیز برداریم.

وی افزود:  برخورداری از اسلام عزیز و تمدن با پیشینه چند هزار ساله  ؛اقوام ؛ مذاهب و اقلیت‌ها به عنوان فرصت های بزرگ برای رشد ایران هستند اما متعجب هستم که چطور می‌شود ما در ایران چنین ظرفیت‌های عظیمی را داشته باشیم اما به آن دقت نکنیم و محصول این بی‌دقتی شرایطی باشد که امروز فقر، فساد، بی‌مسکنی و مشکلات متعددی که از قِبل تورم و امثال این‌ها بر گرده و بر معیشت مردم سنگینی می‌کند.

زاکانی بر حل این تعارض تاکید کرد و گفت: امکان حل این تعارض با حضور در پای صندوق‌های رای فراهم می‌شود و بنابراین اولین نکته‌ای که به شما مردم خوب می‌گویم این است که در پای صندوق‌های رای حاضر شوید و با رای خودتان سرنوشت این ملت را رقم بزنید.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: اولین نکته‌ای که وجود دارد این است که راهی را طی کردیم که در آن بسیار اشتباه کردیم و دولت ما فکر کرده است که از طریق خارج می‌تواند مشکل ما را حل کند.

وی تحریم را یک استراتژیک دقیق و انتخاب شده از طرف آمریکا برای برخورد با ملت رشید ایران  دانست و افزود: نباید از دشمن خود انتظار خوبی داشته باشیم چرا که دشمن، دشمنی می‌کند و ما باید عقل داشته باشیم و راه درست را انتخاب کنیم.

زاکانی اولین راه خود را تغییر این نگاه کلی عنوان و تصریح کرد: این راه را به این صورت تغییر خواهم داد که ما در داخل کشور یک ظرفیت‌های بی‌شماری داریم که باید به این ظرفیت‌ها تکیه کرد و پُلی برای پیشرفت، پیروزی و حل مشکلات مردم قرار داد.

وی با بیان اینکه با تورم موجود، کمر ملت در حال شکستن است و نباید انتظار داشت که حال و رمقی  برای مردم باقی بماند، اظهار داشت: پنج، ۶ سال افتخار دولت این بود که مسکن نساختم و وزیر پیشین مسکن و راه و ترابری این را بیان می‌کرد و حالا نباید انتظار داشت که خنده بر لب مردم بیاید.

زاکانی با اشاره به اینکه مردم در فشار هستند و چه باید کرد؟، افزود: باید این رویکرد را تغییر داد و یک طرح نو درافکند و این طرح نو شامل این باشد که ما توانمندی‌های داخلی را اصل قرار دهیم و از همه پتانسیل‌های منطقه و جهان در جهت سلامتی ایران عزیز استفاده کنیم.

این نامزد انتخاباتی دولت خود را دولت اقدام و اصلاح معرفی و تصریح کرد: با اقدام فکورانه و اصلاح امور ما مسیری را انتخاب می‌کنیم که ظرفیت‌های داخلی به ظهور و بروز برسد.

وی افزود: ما در داخل کشور ظرفیت های بی شماری داریم و باید به آن ها فکر کرد و پلی قرار داد برای رشد و پیروزی و پیشرفت کشور و رفع مشکلات مردم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: دولت بنده دولت اقدام و اصلاح و نه دولت حرف و شعار است چرا که با اقدام فکورانه و دقیق و اصلاح امور مسیری را انتخاب می کنیم که ظرفیت های داخلی به ظهور و بروز برسد.

وی اضافه کرد: ما در این مسیر نیازمند این هستیم که همه ابعاد را ببینیم کشور را نمی شود تک بعدی ساخت، کشور نباید یک قیافه کارتونی به خود بگیرد، باید متناسب سازی شود برای متناسب سازی کشور ما چهار رویکرد تحولی را انتخاب کردیم.

زاکانی افزود: رویکرد اول اقتصاد و مدیریت است به خاطر اینکه امروز جان همه به لبشان رسیده به خاطر اینکه فشار بر روی مردم زیاد است که کمرشان دارد می شکند.

وی تصریح کرد: فوریت ما اقتصاد و مدیریت است در این فوریت جهش تولید برای ما اولویت است، جهش تولید برای ما از یک فوریت بالایی برخوردار راست و در کنار جهش تولید دنبال این هستیم که کشور را بر مدار شایستگی اداره کنیم و به صورت شفاف به شفاف سازی فضای مجازی و دولت الکترونیک توجه می کنیم و در کنار آن به تمرکز زدایی توجه داریم.

وی گفت: ما در استان‌ها به دنبال این هستیم که یک بازآمایش مجددی داشته باشیم و این بازآمایش مجدد بتواند توانمندی های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و سیاسی را در هر نقطه معلوم کند و مبتنی بر آن بتوانیم ۴۵۱ شهرستان را محور حرکت کشور قرار بدهیم و اختیارات ویژه برای اداره آن، هزینه کرد و انتقال اعتبارات به شهرستان های با اختیارات ویژه برای بهره مندی از نخبگان آن شهرستان و به میدان آوردن آنها را فراهم کنیم.

زاکانی، بهره مندی بیشتر مردم استان‌ها از درآمدهای مالیاتی هر منطقه، مبارزه با بروکراسی اداری و مفاسد اقتصادی را از برنامه های مهم خود برشمرد و تاکید کرد: این اهداف در سایه راه اندازی دولت الکترونیک به صورت شفاف عملیاتی خواهد شد. 

وی، قطع ریشه و تنه فساد را ضروری دانست و گفت: مبارزه با لختی و سستی در بدنه دولت و چابک سازی و پاسخگو کردن آن را در راس امور قرار می دهیم. 

به گفته وی، در این راستا تعامل با مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه را برای رشد و ترقی وضعیت کشور مدنظر قرار می دهیم تا بتوانیم در خدمت رسانی به مردم موفق عمل کنیم. 

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین توجه به موضوع مهم مسکن و اشتغال را از دیگر رویکردهای محوری دولت اقدام و اصلاح عنوان کرد و افزود: در سال اول آغاز دولت، مردم شاهد تغییر و تحولی اساسی خواهند بود زیرا اثربخشی دولت کوتاه امیرکبیر را سرلوحه کار خود قرار می‌دهیم تا به نقطه دلخواه مردم برسیم. 

زاکانی با اشاره به ظرفیت های جنگلی، منابع آبی، نفت و گاز، گردشگری و پوش گیاهی استان چهار فصل کهگیلویه و بویراحمد افزود: وضعیت محرومیت زدایی این استان زیبنده مردم غیور و انقلابی ان استان نیست.

وی تصریح کرد: نیاز است وزارت نفت با برنامه ریزی های انجام شده نسبت به سهم نفت این استان برای توسعه و آبادانی تکلیف خود را انجام دهد.

زاکانی بر بهره وی از منابع مختلف خدادادی این استان بصورت تشکیل تعاونی ها تاکید کرد و گفت: تشکیل این تعاونی ها نقش مهمی در اشتغالزایی جوانان و توسعه خواهد داشت.

وی بر شناسای مواهب گردشگری این استان در راستای توسعه اقتصادی تاکید کرد و گفت: باید محیط زیست این منطقه نیز صیانت شود.

۵۵۰ هزار نفر از جمعیت ۷۱۳ هزار نفری این استان واجد شرایط رأی دادن در انتخابات ۲۸ خردادماه امسال هستند. 

 ۲۸ خردادماه امسال علاوه بر انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری  و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در کهگیلویه و بویراحمد انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی نیز در شهرستان های گچساران و باشت برگزار می شود. 

حدود یک هزار شعبه اخذ رأی در کهگیلویه و بویراحمد برای برگزاری انتخابات پیش رو در نظر گرفته شده که برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا ۱۴ درصد نسبت به دوره قبل افزایش داشته است. 

جمعه ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ و به ‌طور همزمان چهار انتخاباتِ شامل سیزدهمین دوره ریاست‌ جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، میان‌ دوره‌ ای مجلس شورای اسلامی و میان ‌دوره‌ ای مجلس خبرگان رهبری در کشور برگزار می شود. 

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ کهگیلویه و بویراحمد مشارکت انتخاباتی علیرضا زاکانی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ کهگیلویه و بویراحمد مشارکت انتخاباتی انتخابات ۱۴۰۰ کهگیلویه و بویراحمد مشارکت انتخاباتی علیرضا زاکانی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری کهگیلویه و بویراحمد سیزدهمین دوره داشته باشیم ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۱۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی

به گزارش «تابناک» به نقل از نامه نیوز، مجلس یازدهم در حوزه اقتصادی آنچنان که ادعا می‌کرد توانست عمل کند؟ و حالا که مشکلات اقتصادی در کشور به عنوان یک امر واقع وجود دارد باید بررسی کرد که وظیفه مجلس بعد برای رفع مشکلات موجود چیست؟

مهرداد لاهوتی، فعال سیاسی، درباره این موضوع به «نامه‌نیوز» گفت: «مجلس یک وظیفه قانون‌گذاری دارد و یک وظیفه نظارتی. مجلس یازدهم اولویت‌های اقتصادی و مشخصا رفع مشکلات اقتصادی را در قانون‌گذاری‌اش قرار نداد و طرح‌ها و لوایحی را بررسی کرد که خیلی از آنها ضرورتی نداشت. در واقع مجلس یازدهم در اولویت‌بندی مسائل مهم کشور ضعیف عمل کرد و حالا مجلس دوازدهم باید در حوزه اولویت‌بندی مسائل به بهترین شکل عمل کند. در حوزه نظارتی هم مجلس کنونی نتوانست از اختیارات خود به بهترین شکل استفاده کند».

او ادامه داد: «تمرکز مجلس آینده باید بر موضوع اقتصاد و اصلاح‌ ساختارهای اقتصادی باشد. اکنون مشکلاتی در کشور وجود دارد که اگر به آنها توجه نشود، از حالت چالش به ابرچالش تبدیل می‌شوند مثلا موضوع ناترازی‌هایی که در بانک‌ها داریم یکی از آنهاست و اگر به این موضوع توجه نکنیم تبدیل به بحران می‌شود».

این منتخب مجلس دوازهم همچنین بیان کرد: «واقعیت این است که باید ناترازی‌های بانک‌ها حل شود. ما در حوزه انرژی هم ناترازی‌های زیادی داریم. افزایش قیمت بنزین راهکار رفع ناترازی نیست بلکه باید خودروهای فرسوده را با خودروهای جدید جایگزین کنیم، باید سوخت مدیریت شود و... در صندوق‌های بازنشستگی هم ناترازی هست. در مجموع من تصور می‌کنم مهم‌ترین اولویت مجلس آینده باید رفع ناترازی‌ها باشد».

لاهوتی در پایان گفت: «نکته آخر هم این است که مجلس آینده باید فکری به حال موضوع فرونشست هم بکند زیرا ما دومین کشوری هستیم که دچار بحران فرونشست هستیم به این دلیل بخش زیادی از منابع زیرزمینی آب را استفاده کرده‌ایم».

دیگر خبرها

  • افزایش ۶۰درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/ اولویت وزارت نفت، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت
  • رئیسی: از قیمت کالا‌ها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم / تورم روز به روز کاهشی می‌شود
  • موشک جواب موشک است/ از قیمت کالاها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم
  • رئیسی: موشک جواب موشک است/ از قیمت کالاها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم
  • پوتین به‌عنوان رئیس‌جمهور سوگند یاد کرد/ استعفای دولت روسیه
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • وحشت روزنامه دولت از برملاشدن ناتوانی‌های اقتصادی دولت سیزدهم