Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، علیرضا زاکانی نامزد انتخابات سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران بعد از ظهر امروز در نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان در دانشکده فنی دانشگاه تهران، در پاسخ به سوالی درباره چگونگی جمع میان جوانگرایی و بهره‌گیری از تجربه افراد کارآزموده در مدیریت اجرایی کشور گفت: برای قبول مسئولیت در جمهوری اسلامی سه ویژگی با هم لازم است که عبارت است از 1- سلامت شخصی، اعتقادی و انقلابی، 2- علم و تجربه  3- توان و نشاط مدیریت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سال 92 یک نظام شایسته گزینی را طراحی کردیم که این سه ویژگی را داشته باشد، تصریح کرد: جوانی به سن و سال نیست، بلکه به کیفیت و چالاکی است و معمولا 40 سالگی نیز اوج این کیفیت و چالاکی است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: علاوه بر توجه به این عنصر، با تمرکززدایی به دنبال توسعه اختیارات اجرایی 451 شهرستان هستیم تا کارها بهتر دنبال شود؛ در این حوزه جوانان می‌توانند کار را به عهده بگیرند و بر مدار نخبگان و با مشارکت مردم مسائل را حل کنند.

** برجام را در چارچوب قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها» پیگیری‌ می‌کنیم**

زاکانی در ادامه و در پاسخ به سؤال دانشجوی دیگری درباره آینده برجام در دولت وی گفت: ما در مجلس نهم و در قالب کمیسیون ویژه بررسی برجام تمام اجزاء و زوایای این توافق را بررسی و آسیب‌شناسی کردیم. آقای لاریجانی رئیس وقت مجلس تصمیم گرفته بود که هیچ کمکی به کمیسیون ویژه برجام نکند، لذا حتی از جیب خودمان هم می‌گذاشتیم و کارشناسان نخبه حقوق بین الملل و حقوق عمومی را از سراسر کشور به تهران می‌آوردیم تا برجام را بررسی کارشناسی کنند.

وی ادامه داد: گزارش قرائت شده در مجلس از سوی کمیسیون ویژه برجام، صد درصد با واقعیت‌های رخ‌داده در برجام تطابق دارد و آن چیزی که ما آن روز گفتیم پیشگویی نبود، بلکه بیان نظرات کارشناسی بود.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: البته کار ما کار ساده‌ای هم نبود؛ چراکه از 15 نفر عضو کمیسیون ویژه برجام 7 نفر در اتاق یکی از نواب رئیس مجلس جلسه می‌گذاشتند تا کمیسیون را زمین بزنند.

زاکانی تصریح کرد: امروز هم عقلانی‌ترین کار در قبال برجام این است که آن را دنبال کنیم و حقوقمان را استیفا کنیم؛ بهترین ضمانت اجرا هم قانون اقدام راهبری برای لغو تحریم‌ها مصوب آذر 99 است.

وی اضافه کرد: اروپایی‌ها باید حقوق ما را پرداخت کنند، آمریکا هم اگر می‌خواهد به برجام برگردد، قدمش روی چشم مشتاقان خودش، ابتدا همه تحریم‌ها را بردارد تا راستی‌آزمایی شود و برای ما نیز مواد 6 و 7 قانون اقدام راهبردی، ملاک رفتار در خصوص برجام است.

**در مناظره‌ها به دنبال صیانت از کیان انقلاب و نظام بودیم**

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه و در پاسخ به سوالی درباره فعالیت انتخاباتی نمایندگان مجلس در ستادهای نامزدها از جمله در ستاد انتخاباتی وی گفت: خودم از 15 روز پیش به بعد، از مجلس مرخصی گرفته‌ام و اعضای ستادم نیز که از نمایندگان مجلس هستند به فعالیت‌های نمایندگی‌شان هم می‌رسند و این منافاتی با وظایف نمایندگی‌ ندارند، ضمن اینکه مجلس این هفته تعطیل و ویژه سرکشی به حوزه‌های انتخابیه است.

زاکانی در ادامه با بیان اینکه موضوعات کشور را طی 7 تا 8 ماه آینده بررسی کرده‌ایم و 1500 مسأله از مسائل کشور را احصا کرده‌ایم، اظهار داشت: بر این اساس برنامه‌های چهارگانه تحولی را طراحی کرده‌ایم، لذا اساس حرکت ما بر اساس نظام مسائل کشور خواهد بود.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا در مناظره‌ها صرفا به نقد دولت پرداختید؟ خاطرنشان کرد: در مناظره‌ها به دنبال این بودیم که از کیان نظام و انقلاب دفاع کنیم و مشت این افراد را برای مردم باز کنیم.

**ماجرای توصیه رهبر انقلاب به نامزدهایی که رأی نیاورده‌اند**

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه و در پاسخ به سوالی در باره چرایی تشکیل یک جمع 13 نفره در سال‌های گذشته در جبهه انقلاب و اینکه ملاک حضور شما در این جمع چه بوده است، اظهار داشت: بعد از انتخابات سال 96، آقای رئیسی عده‌ای را دعوت کرد که از انقلاب اسلامی صیانت شود. 13 نفر در یک جلسه جمع شدند که بعدها برخی از دوستان نیامدند.

زاکانی ادامه داد: در آن جلسه پاوِر پُویْنتی آماده شد تحت عنوان انقلاب سوم که مسائل و مشکلات کشور در آن بررسی و مطرح شده بود؛ الان هم که من به میدان انتخابات آمده‌ام هدفم تحقق انقلاب سوم است.

وی تصریح کرد: حضرت آقا معمولا به همه نامزدهای انتخابات اعم از اصولگرا و اصلاح طلب توصیه می‌کنند که رأی‌تان را منسجم نگه دارید، از جمله به آقای رئیسی که گفته بودند این 16 میلیون رأی را منسجم نگه دارید. ما نیز انقلاب را موسع‌تر از این می‌دانیم که بگوییم آقای جلیلی در دایره انقلاب باشد یا آقای قالیباف؟ اصلا ما چه کسی هستیم که این حرف را بزنیم؟!

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد: بر اساس آنچه از فرمایشات رهبر معظم انقلاب برداشت می‌شود، انقلابی یعنی کسی که به اسلام، انقلاب، امام و ولایت فقیه اعتقاد داشته باشد، لذا من نیز تاکنون برای هیچ کسی تعیین تکلیف نکرده‌ام و معتقدم 5 نامزد کنونی جبهه انقلاب همه در یک جبهه هستند و عقلانیت حکم می‌کند که این 5 نفر با هم بنشینند و با هم کشور را اداره کنند.

**رئیسی را عزیز و اصلح می‌دانم، اما موافق نامه 220 نماینده مجلس به وی نبودم**

زاکانی در ادامه و در پاسخ به سؤال دانشجویی در خصوص اینکه به چه دلیل شهرت آدم‌ها را ملاک اصلح بودن آنها می‌دانید و چرا خودتان را مساوی جریان انقلاب می‌دانید؟ ابتدا بخشی از بیانات رهبر انقلاب در تاریخ 21 دی ماه 88 و تاکید ایشان بر موضوع وحدت هرچند با یک سری اغماض‌ها را قرائت کرد و اظهار داشت: تشتت یک خطر است و وحدت نیز یک ضرورت عقلی است و هر کسی آن را قبول نکند، یعنی کار اجتماعی را بلد نیست.

وی درباره چرایی دعوت 220 نماینده مجلس از آیت‌الله رئیسی گفت: با اینکه آقای رئیسی را عزیز و اصلح و بزرگ می‌دانم،‌ اما موافق نامه‌نگاری 220 نماینده با ایشان و دعوت از وی نبودم و خودم هم امضاء نکردم، چون معتقد بودم این مسأله بعدا درباره ایفای وظایف مجلس مشکل ایجاد می‌کند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: هیچ کسی هم حق ندارد خودش را مساوی انقلاب اسلامی بداند و تاکید رهبر معظم انقلاب هم این بوده است که از هر کسی باید متناسب با ظرفیت‌هایش انتظار داشته باشیم چون هیچ کسی کامل نیست.

کاندیدای سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد: آن کسی که ملاک و میزان ما برای انقلاب است، امام و ولی جامعه است.

منبع: الف

کلیدواژه: نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه و در پاسخ کمیسیون ویژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۱۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم

فعال سیاسی با بیان اینکه انتخابات دور دوم مجلس به لحاظ اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول ندارد، گفت: مشارکت بالای مردم در این دوره نشاط عمومی را به نمایش می‌گذارد.

به گزارش مشرق، مهدی فضائلی درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس اظهار داشت: انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

وی افزود: مشارکت و حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

این فعال سیاسی بیان کرد: البته نمایندگان بسیاری از حوزه‌های انتخاباتی در همان دور اول با کسب اکثریت آرا، مشخص شدند اما در تعدادی از حوزه‌ها از جمله در تهران، انتخابات به دور دوم کشیده شد که امید است مردم در این دور از انتخابات نیز مشارکت جدی داشته باشند.

هر چقدر مجلس در امر قانونگذاری بهتر عمل کند دستگاه‌ها مسیر دقیق‌تری خواهند داشت

فضائلی یادآور شد: باید امیدوار باشیم که در شهرهایی که انتخابات مجلس به دور دوم کشیده شده است، مردم انقلابی، فهیم و همیشه در صحنه با درک بالای خود و با اهتمام لازم و مشارکت بالا پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شوند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دو بُعد حائز اهمیت است، عنوان کرد: در بُعد اول، این اهمیت مربوط به مجلس شورای اسلامی و جایگاه اصلی آن در حوزه قانونگذاری است که وظیفه تقنین قوانین کشور و ریل‌گذاری را بر عهده دارد و در حقیقت این مجلس است که مسیر اجرایی و آینده کشور را ترسیم می‌کند.

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: بنابراین هر چقدر مجلس شورای اسلامی در امر قانونگذاری بهتر عمل کند و قوانین مصوب آن دقیق‌تر و ناظر بر اولویت‌های کشور باشد، به طور طبیعی می‌توانیم امیدوار باشیم مسیری که دستگاه‌های اجرایی در آینده بر اساس آن قوانین طی می‌کنند، دقیق‌تر و معطوف به اهداف جامعه باشد.

فضائلی گفت: در بُعد دوم، اهمیت مجلس شورای اسلامی به بحث نظارت آن بر اجرای صحیح قوانین بازمی‌گردد که این امر توسط نمایندگان مجلس انجام می‌شود و این نظارت هر چه دقیق‌تر و سالم‌تر انجام شود، می‌تواند در اجرای قوانین و در اینکه دستگاه‌های اجرایی وظایف‌شان را بهتر و دقیق‌تر انجام دهند، بسیار موثر باشد.

قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین در راس وظایف نمایندگان است

وی افزود: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های دیگر هم نقش‌آفرینی دارند اما قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، در رأس اموری است که باید در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و آن پیام این است که نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد.

تحلیلگر سیاسی بیان کرد: ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

فضائلی یادآورشد: این نشاط اجتماعی و سیاسی می‌تواند یک پیام به همراه داشته باشد و در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، نقش بازدارندگی خواهد داشت.

انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

فضائلی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی برای دوستان کشور ما در سراسر دنیا هم یک پیام امیدوارکننده و خوشحال‌کننده را به همراه خواهد داشت و نشاط اجتماعی و سیاسی مردم ایران را در مقابل چشمان آنها به نمایش خواهد گذاشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تعداد بیشتر نمایندگان تهرانی نسبت به نمایندگان شهرستانی، آنها هیات رئیسه مجلس دوازدهم را تعیین خواهند کرد، گفت: به عقیده من انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان تهران به لحاظ تعداد، در مجلس دوازدهم تعیین‌کننده هستند و تاثیرگذاری‌شان زیاد است ولی این طور نخواهد بود که مجلس دوازدهم و انتخاب هیات رئیسه آن، در انحصار آنها باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیندازند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • جوکار: مردم اصلح‌ترین افراد را راهی مجلس کنند
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • اخطار محسن رضایی به تک‌روی و سهم‌خواهی برخی جریانات / سعید محمد به گله‌مندی پرداخت
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!