Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب‌رئیس بنیاد ملی گندم کاران کشور گفت: تقریباً نزدیک ۸۵ درصد روغن و کنجاله که خوراک دام و طیور است از خارج کشور وارد می‌کنیم و چون جز کالاهای اساسی است متأسفانه با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی وارد کشور می‌شود. علی‌قلی ایمانی در گفت‌وگو با میزان، درباره وضعیت توزیع گندم و مشکلات کشاورزان گفت: گندم هم‌اکنون توسط شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن خریداری و مطالبات گندم کاران هم تا ۱۸ خرداد بلافاصله زمانی ۷ الی ۸ روزه پرداخت‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  نایب‌رئیس بنیاد ملی گندم کاران کشور گفت: پیش‌بینی ما این است که با توجه به شرایط سختی که ما امسال در بحث سرما و خشکسالی داشته‌ایم و خیلی از استان‌های ما خسارت زیادی دیده‌اند فکر نمی‌کنم که خرید گندم از ۵ الی ۶ میلیون تُن بیشتر شود و این منجر می‌شود که امسال برای نان مردم نیاز به واردات داشته باشیم.   وی بیان کرد: در بحث دانه‌های روغنی ما تقریباً نزدیک ۸۵ درصد از نیاز کشور را در بحث روغن و کنجاله که خوراک دام و طیور است از خارج کشور وارد می‌کنیم و چون جز کالاهای اساسی است متأسفانه با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی وارد کشور می‌شود.   ایمانی اظهار کرد: اما با توجه به اینکه واردات هم راحت و هم برای یک عده‌ای خاص سودآورتر است کسی توجه ای به تولید داخلی ندارد درصورتی‌که ما امکانات تولید داخلی راداریم.   نایب‌رئیس بنیاد ملی گندم کاران کشور گفت: هم‌اکنون ما یک ونیم میلیون تن روغن و ۴ میلیون تن کنجاله وارد کشور می‌کنیم درصورتی‌که اگر بخواهیم یک برنامه مدون، جامع و کاملی را در بخش دانه‌های روغنی داشته باشیم و ملزومات و امکانات موردنیاز را تأمین کنیم حداقل می‌توانیم ۷۰ درصد نیاز کشور را با یک برنامه چندساله تأمین کنیم.   وی در ادامه گفت: اما با بی‌مهری‌ها و بی‌توجهی‌هایی که به دانه‌های روغنی می‌شود ازجمله همین حالا قریب به یک ماه کشاورزان ما کلزا تحویل داده‌اند، ولی پولی دریافت نکرده‌اند در نظر بگیرید کشاورزی که ۸ ماه در شرایط سخت اقتصادی و اقلیمی تلاش و تولید کرده و محصول خود را تحویل دستگاه‌های دولتی داده است، ولی یک ماه پول خود را دریافت نمی‌کند.   وی تأکید کرد: از طرفی این کشاورز در معیشت خود دچار مشکل می‌شود و بدهی سررسید شده بانک که اصطلاحاً به آن سرمحصولی می‌گویند را  باید برود و با بانک تسویه کند، ولی پولی ندارد.   ایمانی با اشاره به اینکه خیلی از استان‌های ما بعد از برداشتن کلزا یا گندم کشت دوم انجام می‌دهد و شالی، سویا، ذرت، کنجد و یا سایر محصولات دیگر کشت می‌کنند و این کشاورزان نهاده و نقدینگی برای تأمین نهاده می‌خواهند درصورتی‌که هم‌اکنون اگر همین کشاورز  بخواهد برود یک پاکت کود اوره ۶۵ هزارتومانی از سیستم دولتی خرید کند می‌پرسند آیا کارت به همراه دارید یعنی اول باید پول پرداخت کند تا یک بسته کود ۶۵ هزارتومانی را خرید کند.   وی در ادامه گفت: این در حالی است که کشاورزهایی هستند که هم‌اکنون یک ماه کلزای خود را تحویل داده‌اند ۵ الی ۱۰ میلیون بیشتر یا کمتر از دولت طلبکار هستند، ولی راه به‌جایی نمی‌برند با این وضعیت کشاورز هم می‌گوید چرا کلزا بکارم می‌روم محصولی می‌کارم که بتوانم به‌روز پول خود را تأمین کنم.   نایب‌رئیس بنیاد ملی گندم کاران کشور در خصوص قاچاق گندم چنین بیان کرد:  گندم باید حجم بالایی باشد تا توجیه داشته باشد. در حد مرزنشین‌ها شاید کیسه آردی به‌صورت کوله بری ممکن است اتفاق بیفتد، ولی اینکه گندم با کامیون و تشکیلات بخواهد قاچاق شود همچنین چیزی وجود ندارد.   بیشتر بخوانید: خرید تضمینی گندم از ۲ میلیون تن فراتر رفت/ واریز ۸۶ درصد از پول گندمکاران

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخباراقتصادی گندمکاران کشاورزی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گندمکاران کشاورزی گندم کاران نایب رئیس بنیاد ملی هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۱۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وارد نشدن خسارت به گندم کشاورزان خوزستانی در مراکز خرید روباز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امید جهان نژادیان افزود: با توجه به اهمیت نقش استان خوزستان در تامین امنیت غذایی کشور، با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی در استان و نظارت استاندار و معاونین، عملیات انتقال گندم از مراکز روباز به سیلو‌ها در دستور کارقرار گرفت.

وی ادامه داد: و به منظور صیانت از دسترنج گندمکاران خوزستان با فعالیت شبانه روزی تمام نیرو‌ها اعم از کارکنان اداره کل غله و خدمات بازرگانی و اداره کل تعاون روستایی خوزستان با چادر کشی و محافظت اصولی هیچ گونه خسارتی به گندم‌های موجود در مراکز رو باز وارد نگردید.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان اظهار کرد:  از ابتدای فصل خرید گندم از  ۲۰ فروردین تا کنون بیش از ۸۷۲ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی خریداری شده است.
جهان نژادیان گفت:  از این میزان بیش از ۶۵۰ هزار تن در مراکز نگهداری روباز خریداری شده بود و در راستای انتقال این حجم از گندم به مراکز ذخیره سازی استاندارد شاهد یکی از بزرگترین و حساس‌ترین عملیات‌های لجستیکی کشور بودیم و روزانه بیش از ۶۰ هزار تن گندم از این مراکز به کارخانجات آرد و سیلو‌های ذخیره سازی استان همچنین مطابق برنامه ابلاغی از سوی شرکت بازرگانی دولتی ایران به استان‌های دیگر کشور انتقال داده شد.
وی ادامه  داد: در حال حاضر موجودی گندم مراکز روباز کمتر از ۲۵ هزار تن گندم می‌باشد که همین میزان هم قطعا امروز پایان موجودی گندم در مراکز روباز استان خواهد بود..

دیگر خبرها

  • قیمت گندم مشخص شد
  • خبر جدید برای گندمکاران/ قیمت گندم مشخص شد
  • پیش‌بینی تولید ۱۶۰ هزار تن گندم در بیله‌سوار
  • وارد نشدن خسارت به گندم کشاورزان خوزستانی در مراکز خرید روباز
  • پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • گندم‌کاران نسبت‌به آفات غافل نباشند/هرکیلو گندم دوروم ۱۸هزارتومان
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند