Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سعید جلیلی روز سه شنبه در گفت و گو با شبکه استانی ایلام اظهار داشت: مرزنشینی مردم استان ایلام می تواند فرصتی مناسب باشد برای توسعه تجارت با کشور عراق و توسعه صادرات فرصت های بی نظیری برای توسعه استان و کشور ایجاد می کند.

وی افزود: استان ایلام فرصت های مناسبی در زمینه کشاورزی و توسعه اقتصادی دارد و جوانان غیور این سرزمین می توانند حماسه بزرگی دوباره خلق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در سفر و دیدار با مردم چالاب و چنگوله گله جوانان چالاب این بود که باید به دور از چشم فلان اداره دولتی شبانه برای کشاورزی برویم.

جلیلی گفت: چرا باید به دلیل برخی موانع غلط و مقررات نادرست جوانان این دیار از بهترین کار که کشاورزی است، منع شوند، از نزدیک با جوانان استان صحبت کردیم آنها می گفتند آیا کشاورزی باید در استان ما باید به صورت قاچاق انجام بگیرد.

وی ادامه داد: اگر شما زمین و اراضی دارید، اگر فرصت مانع زدایی و جهش تولید می خواهید فراهم کنید، باید بررسی شود که این موانع چگونه ایجاد شده اند.

وی تاکید کرد:حفظ محیط‌زیست و حل مشکلات زیست محیطی خودش اهمیت زیادی دارد، اما پرداختن به کشاورزی در جای خود نیز اهمیت دارد و جوانانی  که میراث داران شهدای دفاع مقدس اند باید به بهترین شکل مورد توجه قرار بگیرند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: وقتی در چنگوله و چالاب حضور یافته و عکس ده ها شهید را در مسجد آن مشاهده می کنم بیش از هر زمان دیگر احساس دین به این مردم می کنم.

جلیلی تاکید کرد: اگر دولت بستر لازم فراهم کند، مردم می توانند در عرصه اقتصادی به جایگاه بالایی برسند.

وی اضافه کرد: مرزنشینان غیور انقلاب اسلامی در ایلام نباید اکتفا به کارت مرزنشینی کنند و ورود یک کالا آنها را قانع کند بلکه جوان مرزنشین می تواند صادر کننده شایسته ای باشد.

جلیلی گفت: باید هر خانواده ایلامی از فرصت مرزنشینی برای کمک به جهش صادرات استفاده کند.

حماسه هشت سال دفاع مقدس ایلامی ها فراموش نشدنی است

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: مردم استان ایلام در هشت سال دفاع مقدس، حماسه های بزرگ آفریدند و با وجود همه فشارهای دشمن مردانه ایستادند و سرزمین خودشان را ترک نکردند.

جلیلی اظهار داشت: حماسه هشت سال دفاع مقدس مردم استان فراموش نشدنی است، برای من ایلام سرشار از خاطره هاست و بارها از ایلام تا چوار پشت وانت ها  برای  شرکت در عملیات ها می رفتیم.

وی  اضافه کرد: ایلام استانی است که بارها مورد حمله هوایی قرار گرفت اما مردم آن شجاعانه ایستادند.

وی گفت: خاطرات نماز جمعه سال ۶۵ و حضور مردم ایلام در ۱۰ تیر سال ۶۵ در آزادسازی مهران، خلق حماسه ای بزرگ و بیادماندنی است.

جلیلی یادآور شد: حوادث۲۳ بهمن سال ۶۵ و حمله زمین فوتبال چوار و حماسه روستای ماربره که بیش از ده ها شهید و جانباز داشت اینها در خاطر ملت ایران باقی مانده است.

وی افزود: با وجود همه مشقت های دوران دفاع مقدس مردم ایلام ایستادند و از انقلاب دفاع کردند و حماسه های بزرگ آفریدند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کفت: فرزندان شما همچون داریوش رضایی نژاد حماسه ماندگاری در عرصه علم آفریدند و جان خود را تقدیم انقلاب و اسلام کردند، آیا چنین حماسه هایی را نمی توان در سایر عرصه های اقتصادی، صنعت و کشاورزی ایجاد کرد.

جلیلی افزود: شما می توانید از تمامی آن ظرفیت ها به بهترین شکل استفاده کنید و امروز که در آستانه انتخابات هستیم یک راه این است که فقط کشور را به صورت روزمرگی اداره کنیم و این نگاه نادرست است.

وی یادآور شد: در هشت سال گذشته در ۳۱ استان کشور و شهر و روستاهای آنها سفر کردیم و با مردم به گفت و گو نشستیم و بازدید کردیم.

وی تاکید کرد: مردم عزیز استان ایلام، شما فرصت های ارزشمندی در عرصه های مختلف دارید و منابع گاز زیر زمینی یکی از مهمترین فرصت هاست.

وی یادآور شد: ما فکر می کنیم فرصت های خوبی با وجود داشتن ۲۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی آبی، ۱۶ دشت بزرگ و تنوع شرایط اقلیمی پیش روی مردم است که می تواند توسعه و اشتغال و رونق اقتصادی را برای مردم به ارمغان بیاورد.

جلیلی اظهار داشت: تولید سالانه ۲۴ هزار تن گوشت قرمز و رتبه چهارم کشور، تولید ۹۰ هزار تن شیر و رتبه ۱۵ کشور، تولید گوشت مرغ و استعداد های چشمگیر کشاورزی، زنبورداری و دامپروری از دیگر ظرفیت های ویژه این استان برای توسعه است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در صنعت و معدن با ایجاد کارخانجات و صنایع تبدیلی، پایین دستی و پتروشیمی می توان موجب منتفع شدن کشور شد زیرا این ظرفیت ها در ایلام وجود دارد.

وی، توسعه گردشگری را بهترین فرصت برای مردم استان برشمرد و گفت: همجواری استان ایلام با عراق و در مسیر اربعین و عتبات عالیات قرار گرفتن، فرصت بزرگی برای اقتصاد ایلام است، استانی که چنین فرصت های ارزشمند دارد می تواند منشأ جهش باشد.

وی اضافه کرد: اگر خواهان جهش ایران در چهار سال آینده هستید باید بدانید که جهش ایران بدون جهش روستاها و شهرها ممکن نیست، اگر دم از فرصت جهش ایران می زنید باید هر  روستا به سلول جهش کشور مبدل شود.

وی افزود: دولت نباید مانع جهش باشد، دولت باید پشتیبان هر روستا و شهر برای رفع موانع تولید و پیشران توسعه باشد.

وی خطاب به مردم ایلام گفت: مردم عزیز استان ایلام ما می گوییم، این کار بزرگ باید انجام گیرد و لازمه آن یک جهاد بزرگ است و بار اصلی بر روی دوش مسئولان باشد و فشار از دوش از مردم برداشته شود.

وی  از مردم ایلام خواست: کمک کنند و پیشگام در شناخت ظرفیت های مغفول و ارایه راهکارهای برای جهش شهر و روستا باشند.

وی افزود: مردم شما باید در این زمینه پیشگام باشید زیرا جهش بزرگ، مردان میدان می خواهد  و هستند انسان های شریفی که آمادگی دارند، صادقانه کار کنند.

وی تاکید کرد: کار بزرگ با نمایش نمی شود، مردان واقعی تمایلی به دیده شدن و رسانه ای شدن ندارد، مردم باید آنها را بشناسید و شناسایی کنید و انتخاب کنند تا این افراد عهده دار کار بزرگ در کشور باشند.

جلیلی گفت: جهش بزرگ بدون تلاش بزرگ صورت نمی گیرد، جهش ایران محتاج جهش همه بخش های کشور است و محتاج جهش همه روستاهای ایران بزرگ است.

به گزارش ایرنا، انتخابات شوراهای اسلامی شهر، روستا و عشایری همزمان با سیزدهمین دوره همه‌پرسی ریاست جهموری در تاریخ ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

ایلام بر اساس آخرین سرشماری سال ۹۵ دارای ۱۱ شهرستان و ۲۷ شهر است که ۵۸۰ هزار و ۱۵۸ نفر جمعیت دارد و ۳۱ امین استان پرجمعیت کشور محسوب می‌شود.

واجدان شرایط رای در استان ایلام بیش از ۴۴۰ هزار و ۵۶۵ نفر هستند.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ ایلام سعید جلیلی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پروندهٔ خبری تبلیغات نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ ایلام سعید جلیلی انتخابات ۱۴۰۰ ایلام سعید جلیلی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری استان ایلام برای توسعه مردم ایلام مردم استان جهش ایران دفاع مقدس ظرفیت ها هشت سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۱۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است

خبرگزاری مهر-گروه استان‌ها: استان ایلام از پیشینه غنی بالایی در حوزه فرهنگ برخوردار است، لذا سرانه پایین مطالعه در استان به هیچ وجه شایسته این پیشینه قوی فرهنگی نخواهد بود و باید تدبیری اساسی برای آن اندیشید.

ایلام از پیشینه تاریخی و فرهنگی کهنی برخوردار است، به گونه‌ای که ایلامیان در گذشته اهمیت به سزایی برای کتاب و آثار مکتوب و همچنین حفظ و نگهداری آنان قائل بوده‌اند. وجود شاعران و نویسندگان نامدار ایلامی همچون غلام رضا خان ارکوازی شاعر و عارف کرد ایلامی که به خاطر سرودن مناجات نامه و اشعار دیگر در بین مردم ایران شهرت دارد، خود گواهی بر این موضوع است.

با این حال امروزه پایین بودن سرانه مطالعه در استان ایلام یکی از مشکلاتی است که مدت‌ها است دامن گیر استان ایلام شده، به نحوی که کارشناسان معتقدند سرانه پایین مطالعه در ایلام و فقر فرهنگی به هیچ وجه شایسته پیشینه غنی فرهنگی ما نیست.

همه میدانیم با توجه با سابقه استان در حوزه فرهنگ و عنوان اولین‌ها در بخش‌های مختلف بخصوص در حوزه چاپ و نشر، پایین بودن سرانه مطالعه اتفاق خوبی نیست و یقیناً پیامدها و معضلات بسیاری قبیل عدم توسعه فرهنگی، وابستگی بیش از حد به فضای مجازی و افزایش آسیب‌های اجتماعی به همراه خواهد داشت.

اهمیت مطالعه از نظر کارشناسان

منصوره فتحی کارشناس فرهنگی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کتاب یکی از ارزشمندترین میراث‌های انسان به شمار می‌رود که نقش مهمی را در بیداری آحاد جامعه دارد و نقش بی‌بدیلی در انتقال دانش‌ها ایفا می‌کند.

وی افزود: اهمیت کتاب و کتابخوانی و لزوم اهمیت دادن به مطالعه بر هیچکس پوشیده نیست و هر انسانی خواسته یا ناخواسته در زندگی خود با این بخش از فرهنگ جامعه، سر و کار دارد.

فتحی با بیان اینکه امروزه، بسیاری از انسان‌ها به دلیل زندگی ماشینی و دغدغه‌های فکری و اقتصادی از این قطار فرهنگی باز مانده‌اند، تصریح کرد: کتاب به‌عنوان یک کالای فرهنگی که نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای فرهنگ عمومی دارد، متأسفانه مدت‌هاست در سبد خانوارهای ایلامی جای چندان مطلوبی ندارد.

راهکارهای افزایش سرانه مطالعه در استان

این کارشناس تصریح کرد: برای ارتقای سطح کمی و کیفی و افزایش سرانه مطالعه در استان لازم است تحقیق و پژوهش در کتابخانه ها از دوره ابتدایی به دانش آموزان آموخته شود، زیرا این فرهنگ را باید از دوران خردسالی به کودکان آموخت.

وی اضافه کرد: ضمن آنکه رسانه‌های ملی بویژه صدا و سیما تأثیر بسیاری بر فرهنگ کتاب و کتابخوانی دارند، باید از طریق این رسانه کتاب‌های جدید را به مردم و علاقه مندان معرفی و یا آنها را نقد و بررسی کرد.

مرضیه فتحی در ادامه بیان کرد: اهدای کتاب به اقشار مختلف جامعه، بروزرسانی کتابخانه ها، کنترل قیمت کتاب، افزایش محتوای کمی و کیفی کتب از دیگر اقدامات لازم جهت توسعه آمار مطالعه در استان محسوب می‌شود.

نقش کتاب در جامعه

سمیه حیدری مدیرکل کتابخانه‌های عمومی ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کتاب، یکی از ابزارهای تفکر، رشد و پیشرفت انسانی به شمار می‌رود، در واقع کتاب زبان گویای تمدن بشری با بازگو کردن راز و رمز پیشرفت جوامع انسانی در دوره‌های مختلف، نقش بی‌بدیلی را در ارتقای توسعه فرهنگی هر کشوری می‌تواند ایفا کند.

وی افزود: برای اینکه بتوانیم به نیاز خود به دانستن و فهمیدن پاسخ دهیم باید روزانه ساعت مشخصی را به مطالعه و کتابخوانی اختصاص دهیم و مطالعه باید بخش مهمی از برنامه زندگی ما تشکیل دهد.

توسعه فرهنگ کتابخوانی در استان

حیدری ادامه داد: ۳۴ باب کتابخانه در سطح شهر و ۱۵ باب کتابخانه در سطح روستاها در حال فعالیت هستند که کودکان و نوجوانان فعال و علاقه‌مند با توجه به شرایط اجتماعی محیط در این کتابخانه‌ها مشغول مطالعه و دریافت خدمات فرهنگی هستند.

این مسئول اضافه کرد: در راستای توسعه فرهنگ کتابخوانی در استان اقداماتی نظیر راه اندازی کتابخانه سیار، رفع مشکلات ساختاری کتابخانه‌ها و مسائل اقتصادی و معیشتی کتابداران در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی ایلام در پایان گفت: با هدف توسعه و ترویج کتابخوانی و استفاده از ظرفیت‌های دستگاه‌های فرهنگی به منظور بسترسازی ارتقا سطح مطالعه مفید، تفاهم‌نامه همکاری میان ادارات کتابخانه‌های عمومی و منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام انعقاد گردیده است.

گسترش فرهنگ کتابخوانی بین اقشار مختلف جامعه امری ضروری است و باید نهادهای فرهنگی برای توسعه آن در شهرستان تمام تلاش خود را به کار بگیرند.

کد خبر 6087149

دیگر خبرها

  • بازخوانی سفر اردوغان به عراق/ اهداف ژئوپلیتیکی ترکیه به بهانه مناسبات ژئواکونومیک
  • ضرورت همکاری نیروی انتظامی در توسعه بلوار شهید ابوالحسن خرمرودی
  • ببینید | موشک‌ ها و پهپادهای ایرانی در نمایشگاه بین‌المللی امنیت و دفاع در عراق
  • اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق | مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • تحریم فرصتی برای رسیدن به خودکفایی
  • شدت وزش باد از امشب در ایلام کم می‌شود
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی ایلام
  • میر جلیلی:اردوی راهیان نور فرصتی برای آشنایی با شهداست
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • لزوم توسعه تعاونی‌ها و ترویج فرهنگ کار در ایلام