Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مرکز نوآوری حوزه علوم کشاورزی و دامی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افتتاح شد. این مرکز در مساحت 3 هزار و 300 متر مربعی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران ایجاد و با حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تجهیز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مرکز فضا برای استقرار  بیش از 80 تیم نوآور و فعالان فناور فراهم است.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در حاشیه بازگشایی این مرکز در جمع خبرنگاران، گفت: هربار که به استان مازندران سفر می کنم دستاوردهای خوبی در حوزه های مختلف فناورانه می بینم. در طی این چند سال، ظرفیت‌های متروکه و ساختمان‌های بلااستفاده به مراکز رشد و نوآوری تبدیل شده‌اند.

ستاری ادامه داد: روند توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان استان مازندران هم به خوبی پیش رفته است؛ اما هنوز با ظرفیت واقعی موجود در استان فاصله دارد. چون مازندران، جوانان مستعد، خلاق و با دانش بالایی دارد که باید به آنها کمک کنیم و مسیر تجاری سازی و تبدیل ایده‌های آنها به کسب‌وکار را تسهیل کنیم.

 

دانش‌بنیان‌ها ناجی ایران در روزهای کرونایی

رییس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به فعالیت خوب شرکت‌های دانش‌بنیان در روزهای کرونایی، گفت: ایران از ابتدای شروع این بیماری در کشور به واسطه وجود تحریم‌ها با اتکا به توان علمی جوانان و شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق به نیازهای خود پاسخ داد. در طی این مدت هیچ کمبودی در کشور در زمینه تامین مواد مصرفی، داروها، کیت های تشخیصی، تجهیزات پزشکی و غیره وجود نداشت.

ستاری همچنین بیان کرد: در زمینه تولید واکسن کرونا هم شرکت‌های دانش‌بنیان به خوبی ورود کردند و در حال حاضر چند شرکت خصوصی برای دریافت مجوز تولید درخواست داده‌اند.

به گفته معاون علمی و فناوری رییس جمهوری یکی از چالش‌های موجود در کشور، عدم توسعه مناسب فناوری‌های حوزه کشاورزی است که باید این معضل را با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان حل کنیم. در هر حوزه فناورانه‌ای که تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان کم است، مشکلات بیشتر است و ضربه پذیرتر هستیم.

رییس ستاد توسعه زیست فناوری ادامه داد: فناوری به خوبی به حوزه کشاورزی ورود نکرده است. باید تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در این عرصه بیشتر شود. یکی از اولویت‌های ما در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تامین امنیت غذایی با کمک شرکت‌های فناور و خلاق است. در روزهایی که تحریم‌ها امنیت کشور را تهدید می کند، نیاز داریم که شرکت‌های دانش‌بنیان به حوزه امنیت غذایی ورود کنند. 

در حال حاضر حدود 20 واحد فناور نوآوری در حوزه علوم کشاورزی و دامی دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعال هستند که 13 واحد در مازندران استقرار دارند.

این شرکت‌ها دستاوردهای مختلف خود در حوزه سلامت از جمله یخچال‌های مخصوص واکسن با قابلیت نگهداری دما در مدت طولانی، شناساگرهای گاز رادئون، فرآورده‌های دانش‌بنیان گیاهی، کمپوست و کودهای زیست‌سازگار را در تولید مواد اولیه، کیت‌های تشخیصی، تجهیزات پزشکی و سلامت را به بازار عرضه کرده‌اند.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری دانش بنیان شرکت های دانش بنیان علمی و فناوری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۲۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان، موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا با بومی‌سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام موثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

 حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا درباره فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری‌سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آنها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی‌سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد