Web Analytics Made Easy - Statcounter

هنگام نصب اپلیکیشن‌ها به درخواست دسترسی‌های آنها دقت کنید و سعی کنید در مورد هر تقاضایی برای دسترسی ،تفکری انتقادی داشته باشید و فقط به طور گذرا yes را کلیک نکنید.

به گزارش برنا؛ آیا برایتان پیش آمده که یک دسترسی را به نرم‌افزاری در تجهیزات هوشمندتان بدهید بدون اینکه به عواقبش فکر کنید؟

حتی گاهی اوقات اجازه‌ دسترسی‌های حساسی مانند دسترسی به دوربین، میکروفون و موقعیت مکانی را نیز به نرم‌افزارها می‌دهید بدون اینکه ذره‌ای در مورد احتمالاتش فکر کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال وظیفه شما چیست و باید چه کرد؟

سعی کنید در مورد هر تقاضایی برای دسترسی ،تفکری انتقادی داشته باشید. و فقط به طور گذرا yes را کلیک نکنید. اگر یک نرم‌افزار عکاسی مطمئن ،تقاضای دسترسی به دوربین را داشت، شما با خیال راحت تری می‌توانید دسترسی را بدهید اما اگر یک بازی معمولی از شما اجازه دسترسی به اس‌‌ام‌اس، مخاطبین و موقعیت مکانی را می‌ خواهد، باید آن را حذف کرده و یا نهایتاً دسترسی‌ها را برایش فعال نکنید.

در سیستم عامل اندروید، در مسیر زیر می‌توانید دسترسی‌های هر اپلیکیشنی را مرور کنید: تنظیمات> برنامه‌ها > دسترسی برنامه‌ها

در این قسمت می‌توانید تمام اپلیکیشن‌هایی را که نصب کرده‌اید، با گروه‌بندی دسترسی‌ها را پیدا کنید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دوربین بازی سیستم عامل اپلیکیشن دسترسی درخواست ها دسترسی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۲۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید

جام جم آنلاین؛سرهنگ علی عباسی‌کسانی، رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه  با اشاره به دام کلاهبرداران این‌بار برای داوطلبان شرکت در کنکور، اظهار کرد: این نوع کلاهبرداری‌ها نزدیک به زمان کنکور اتفاق می‌افتاد و افراد زیادی هم درگیر این کلاهبرداری به اسم فروش سوالات کنکور می‌شوند.

  وی ادامه داد: مجرمان سایبری با جعل هویت و با ادعای واهی دسترسی به سوالات آزمون سراسری یا ارتباط و همکاری با طراحان سوال، اقدام به اخاذی و کلاهبرداری از داوطلبان کنکور می‌کنند.   رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه از داوطلبان شرکت در کنکور خواست، به هیچ عنوان فریب تبلیغات دروغین جذاب و اغوا کننده فروش سوالات کنکور در شبکه‌های اجتماعی را نخورند و صرفا با تکیه بر دانش و معلومات خود در کنکور شرکت کنند.   گفتنی است، نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۳، همزمان با سرتاسر کشور در روزهای پنجشنبه و جمعه این هفته ششم و هفتم اردیبهشت‌ماه در استان کرمانشاه برگزار خواهد شد.به گفته اسماعیل میرزایی‌قلعه مدیرکل امور آموزش دانشگاه رازی کرمانشاه، ۳۹ هزار و ۳۸ نفر داوطلب از استان کرمانشاه در نوبت اول کنکور سراسری امسال شرکت می‌کنند.   در نوبت صبح پنجشنبه(۶ اردیبهشت‌ماه) آزمون گروه ریاضی و فنی و علوم انسانی و بعدازظهر آزمون هنر و زبان‌های خارجی برگزار می‌شود. در نوبت صبح روز جمعه نیز آزمون گروه علوم تجربی برگزار خواهد شد.داوطلبان تا پایان روز چهارشنبه(۵ اردیبهشت‌ماه) فرصت دارند کارت ورود جلسه به آزمون را از طریق سایت سازمان سنجش دریافت کنند.  

دیگر خبرها

  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • (ویدیو) هشدار مهم سردار رادان به رؤسای پلیس؛ مراقب باشید!
  • اتهامات این ۱۰۴ نفر را پنهان نکنید + فیلم | به فکر امنیت ملی خود باشید
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • مراقب نیش ها باشید!
  • هشدار به مشتریان طلا؛ مراقب این حقه باشید
  • مراقب برق گرفتگی در هوای بارانی باشید
  • سایت های معتبر تحلیل ارز دیجیتال
  • مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید