Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@15:54:57 GMT

قرص دیابت در مقابله با نارسایی قلبی مفید است

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۴۵۰۳۵

قرص دیابت در مقابله با نارسایی قلبی مفید است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از دیلی میل، بر اساس مطالعه بنیاد قلب انگلیس، تصور می‌شود دارو آمپاگلیفلوزین، قلب را تحریک می‌کند، آن را کارآمدتر می‌کند و منجر به پیشرفت‌های چشمگیری در عملکرد آن فقط پس از سه ماه می‌شود.

بیمارانی که در این آزمایش شرکت داشتند لاغر هم شدند و شاهد بهبود فشار خون بودند.

دیابت نوع ۲، ناشی از ژنتیک، ناشی از شیوه زندگی غیرفعال و چربی اضافی بدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه طیف وسیعی از روش‌های درمانی برای این بیماری وجود دارد، اما به دلیل صدمه ناشی از افزایش قند خون در داخل رگ‌ها، بیماران همچنان دچار مشکلات قلبی می‌شوند.

افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، دو تا سه برابر بیشتر با خطر طبیعی مشکلات قلبی و گردش خون مواجه هستند و یک سوم به دلیل حوادث قلبی عروقی مانند حملات قلبی می‌میرند.

متخصصان قبلاً متذکر شده بودند که دیابتی‌های مصرف کننده دارو امپاگلیفلوزین، که بدن را مجبور به دفع قند اضافی در ادرار می‌کند تا در خون جمع نشود، کمتر دچار این شرایط می‌شوند.

نتیجه آزمایشات عمده نشان داد که این دارو، همراه با داروی مشابه داپاگلیفلوزین که در کنار سایر داروها مصرف می‌شود، می‌تواند علائم را در افرادی که دچار نارسایی قلبی هستند بهبود بخشد.

نارسایی قلبی زمانی رخ می‌دهد که قلب بیش از حد ضعیف یا سفت شده و قادر به پمپاژ خون به طور مؤثر در بدن نیست. در حال حاضر از هر ۵ بیمار نارسایی قلبی، یک نفر در طی یک سال بعد از تشخیص می میرد.

افراد مبتلا به نارسایی قلبی از علائم ناتوان کننده‌ای نظیر تنگی نفس شدید و خستگی رنج می‌برند که باعث می‌شود آنها مرتب در بیمارستان بستری شوند. تنها راه درمان آن، پیوند قلب است.

اما اکنون مشخص شده است که امپاگلیفلوزین می‌تواند از ابتلاء به نارسایی قلبی در بیماران دیابتی پیشگیری کند.

در جدیدترین مطالعه، محققان دانشگاه لیدز ۱۸ بیمار دیابتی نوع ۲ را برای استفاده از این دارو بکار گرفته و آنها را در طول ۱۲ هفته تحت نظر گرفتند.

هیچ یک از بیماران نارسایی قلبی نداشتند، اما در ابتدای مطالعه مشخص شد که همه آنها دارای انرژی قلبی کمتر از حد طبیعی و انقباضات قلبی ضعیف‌تری هستند.

در اکثر بیماران، در پایان آزمایش بهبود قابل توجهی در سطح انرژی قلب و همچنین بهبود در میزان خون پمپ شده توسط قلب آنها مشاهده شد.

محققان معتقدند این به این دلیل است که این دارو تأثیر مستقیمی بر عضله قلب دارد و باعث تقویت آن می‌شود.

به گفته محققان، «ما همچنین شاهد کاهش وزن بیماران بودیم، فشار خون آنها پایین آمد و به طور کلی انرژی بیشتر و احساس بهتری داشتند.»

کد خبر 5235885

منبع: مهر

کلیدواژه: نارسایی قلبی دیابت قندخون واکسن کرونا ویروس کرونا آمار کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انتخابات 1400 واکسیناسیون سازمان غذا و دارو اهدای خون خواب هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ستاد ملی مقابله با کرونا واکسن کووایران برکت دیابت شیوع کرونا نارسایی قلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۵۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه اینترنتی دارو کلید خورد | اطلاعات بیماران در اختیار پلتفرم‌ها قرار می‌گیرد؟

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه مراسم تجلیل از خادمان سلامت نوروزی درباره اجرای طرح عرضه اینترنتی دارو گفت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی است.

وی افزود: سکوهای اینترنتی فقط حمل دارو را عهده دار می‌شوند.

عین‌اللهی اظهار کرد: اطلاعات بیماران در اختیار پلتفرم‌ها قرار نمی‌گیرد.

کد خبر 846791 منبع: مهر برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم بهرام عین‌اللهی دارو اینترنت

دیگر خبرها

  • ویدیو/ تشخیص نارسایی قلبی توسط هوش مصنوعی با اسکن پا
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • بهبود شرایط صنایع دارویی در گرو برچیدن بساط ارز چند نرخی
  • راهکارهای بهبود شرایط صنایع دارویی کشور/ برچیدن بساط ارز چند نرخی
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • عرضه اینترنتی دارو کلید خورد | اطلاعات بیماران در اختیار پلتفرم‌ها قرار می‌گیرد؟
  • پیگیری برای اخذ مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه