Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@16:20:00 GMT

چرا راهپیمایی جنجالی پرچم به درگیری جدید تبدیل نشد؟

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۴۵۶۱۲

چرا راهپیمایی جنجالی پرچم به درگیری جدید تبدیل نشد؟

سرانجام راهپیمایی جنجالی پرچم که صهیونیست‌ها وعده آن را داده بودند روز سه شنبه در میان تدابیر شدید امنیتی برگزار شد.

به  گزارش مشرق، امسال برای اولین بار مقاومت فلسطین  شهرک‌نشینان را وادار به لغو راهپیمایی پرچم کرد اما شهرک نشینان صهیونیست تصمیم گرفته که این راهپیمایی را روز سه شنبه هر چند به صورت محدود و نمادین برگزار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این راهپیمایی دو روز بعد از تشکیل دولت ائتلافی شکننده رژیم صهیونیستی به نخست ویری «نفتالی بنت» و برکناری بنیامین نتانیاهو  پس از ۱۲ سال از اریکه قدرت، برگزار شده است. 

بیشتر بخوانید: درخواست رژیم‌صهیونیستی از مصر برای متقاعد کردن حماس

رژیم صهیونیستی برای برگزاری این راهپیمایی تدابیر ویژه‌ای را از صبح روز سه شنبه اتخاذ کرده و نیروهای امنیتی را در مناطق حساس قدس و شهرهای کرانه باختری از ترس عملیات‌ فلسطینی‌ها مستقر کرد.

فلسطینی‌های قدس اشغالی نیز در پی فراخوان گروههای فلسطینی و برای حمایت از الاقصی وارد محله‌های قدیمی از جمله باب العامود شدند تا از تعرض شهرک نشینان به مسجدالاقصی جلوگیری کنند که رژیم صهیونیستی با ایجاد موانع امنیتی این مکان را از حضور فلسطینی‌ها تخلیه کرد و جوانان فلسطینی را سرکوب و تعدادی از آنها را بازداشت کرد.

در برخی از مناطق این اقدامات نظامیان اسرائیلی به  صحنه درگیری شدید فلسطینیان با اشغالگران اسرائیلی انجامید که بر اساس اعلام جمعیت هلال احمر فلسطین  ۳۳ فلسطینی در جریان درگیری‌های روز سه شنبه در قدس اشغالی زخمی شدند.

هر ساله هزاران صهیونیست در راهپیمایی پرچم که از غرب قدس آغاز شده و از محله‌های بخش قدیمی قدس عبور می‌کند، شرکت می‌کنند.

شهرک‌نشینان تندرو در جریان این راهپیمایی شعارهایی علیه مسلمانان، عرب‌ها، مقدسات و حتی پیامبر اسلام (ص) سر می‌دهند و در محله‌ای اسلامی شهر قدس دست به کارهای تحریک‌آمیز می‌زنند.

شهرک‌نشینان صهیونیست امروز هم در جریان تعرض به باب العامود، با در دست گرفتن پلاکاردهایی خواستار تخریب قبه الصخره شریف در داخل مسجد الاقصی و ساخت معبد کذایی یهود در محوطه‌های باب العامود شدند.

صاحب ایده برگزاری این راهپیمایی "یهودا حزانی" یک یهودی افراطی و حامی شهرک‌سازی در قدس و کرانه باختری است.

حزانی از بنیانگذاران جنبش صهیونیستی "گوش ایمونیم" است که در آمریکا مشغول به فعالیت بود و با همکاری شماری از ژنرال‌های صهیونیسم مذهبی، جوانان صهیونیسم را برای خدمت در ارتش رژیم صهیونیستی جذب می‌کرد.

پس از مرگ حزانی در سال ۱۹۹۲، این راهپیمایی به مراسمی سالانه جهت یادبود او و اعلام حمایت از شهرک‌سازی و صهیونیسم دینی تبدیل شد.

رژیم صهیونیستی امسال از ترس مقاومت دو بار راهپیمایی پرچم در قدس اشغالی را لغو کرده بود.

طبق اعلام رسانه‌های اسرائیلی، تعداد شرکت کنندگان در راهپیمایی پرچم در قدس اشغالی بخاطر تهدیدات مقاومت، بسیار کمتر از سال‌های گذشته بوده است.

معمولا دامنه واکنش‌های مقاومت قبلا به نوار غزه محدود می‌شد اما پس از جنگ اخیر در غزه، هر اتفاقی در سرتاسر اراضی اشغالی از جمله قدس اشغالی بیفتد، مقاومت اعلام کرد که سکوت نخواهد کرد و رهبران مقاومت پیش از این تهدید کردند که این امر ممکن است به «جنگ منطقه‌ای» تبدیل شود و به همین دلیل صهیونیست‌ها نیز تهدیدات مقاومت را کاملا جدی گرفته‎‌اند.

روزنامه عبری زبان «یدیعوت آحرونوت» اعلام کرد که تغییر مسیر راهپیمایی پرچم در لحظات پایانی و پیامی که از طریق مصر برای حماس ارسال شد، به آرام‌سازی اوضاع و جلوگیری از تشدید تنش و درگیری‌ها کمک کرد.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت نوشت: اسرائیل از مصر خواست، جنبش حماس را قانع به عدم واکنش و پاسخ علیه راهپیمایی پرچم در قدس کند و در این زمینه پیامی با این مضمون از طریق قاهره برای حماس فرستاد که راهپیمایان با تغییر مسیر وارد مسجد الاقصی نمی‌شوند و هدف از آن چالش طلبی نیست. 

رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند که رژیم صهیونیستی از ترس حملات راکتی مقاومت فلسطین بخاطر برگزاری راهپیمایی پرچم در قدس اشغالی، مسیر پرواز هواپیماها در فرودگاه بین‌المللی «بن‌گوریون» در تل‌آویو را تغییر داده است.

خبرنگار روزنامه معاریو در واکنش به این خبر گفت که مقاومت فلسطین توانسته حتی بدون شلیک یک راکت معادله با رژیم صهیونیستی را به نفع خود تغییر دهد.

حالا رژیم صهیونیستی با برگزاری این راهپیمایی به دنبال کسب مشروعیتی برای خود است که به گفته «عبد اللطیف القانوع»، سخنگوی جنبش حماس این راهپیمایی نمی‌تواند به این رژیم مشروعیتی ببخشد

وی تاکید کرد: پایان راهپیمایی پرچم ها به معنای پایان جنایات رژیم اشغالگر نیست. ما با رژیمی صهیونیستی که به جنایات خود ادامه می‌دهد، در نبردی آشکار و درگیری دائمی هستیم.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فلسطین روزنامه صهیونیستی حملات راکتی مقاومت فلسطین جنبش حماس اسرائیل صهیونیسم آمریکا بنیامین نتانیاهو مسجدالاقصی قدس اشغالی راهپیمایی پرچم رژیم صهیونیستی قدس اشغالی شهرک نشینان روز سه شنبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۵۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صهیونیست‌ها در مخمصه!

با گذشت ۷ ماه از تهاجم همه‌جانبه رژیم صهیونیستی به غزه اکنون این پرسش مطرح است که تل آویو در کجای معادله ایستاده و جنگ چه چیزی برای این رژیم به ارمغان آورده است؟ - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، شهاب خادم در یادداشتی نوشت: نگاهی به تحولات داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی نشان می‌دهد جنگ غزه نه تنها گرهی از مخمصه امنیتی این رژیم باز نکرده، بلکه برعکس آنها را در منجلابی از مشکلات گسترده قرار داده و تهدیدهای جدیدی برای این رژیم به وجود آورده است.

1- حمله پهپادی و موشکی جمهوری اسلامی ایران به سرزمین‌های اشغالی را شاید بتوان یکی از نقاط عطف جنگ غزه خواند؛ حمله‌ای هدفمند که تبعات آن همین امروز هم گریبان رژیم صهیونیستی را گرفته و رازهای زیادی را درباره قدرت نظامی رژیم صهیونیستی آشکار ساخت. به‌رغم اعلام قبلی به برخی کشورهای منطقه در زمینه آغاز این حمله، رژیم صهیونیستی با مشارکت دست‌کم 5 کشور نتوانست از اصابت موشک‌های ایران به اهداف مورد نظر در سرزمین‌های اشغالی جلوگیری کند. افسانه گنبد آهنین و فلاخن داوود و پیکان 3 درهم‌شکسته و مشخص شد رژیم صهیونیستی بدون حمایت همه‌جانبه آمریکا و غرب یک ببر کاغذی تمام‌عیار است. حمله مستقیم جمهوری اسلامی ایران به اسرائیل یک چالش امنیتی جدید برای رژیم تل‌آویو است که از این به بعد خواب را از چشمان صهیونیست‌ها خواهد ربود. 

2- حمله حساب‌شده ایران به رژیم صهیونیستی از یک سو موجب ترس و هراس فزاینده در میان صهیونیست‌ها شده و از سوی دیگر خونی تازه به رگ‌های گروه‌های مقاومت در منطقه تزریق کرده و شجاعت رزمندگان مقاومت را دوچندان کرده است. حزب‌الله لبنان حملات خود را در شمال اراضی اشغالی افزایش داده و گروه‌های مقاومت در عراق، یمن و سوریه همچنان فعال هستند. از سوی دیگر معادلات جدید باعث ورود نیروهای تازه نفس مقاومت به جنگ با صهیونیست‌ها شده است. در اقدامی بی‌سابقه مقاومت اسلامی بحرین(سرایا الاشتر) با انتشار یک ویدئو از حمله پهپادی به اهدافی در بندر ایلات خبر داد که با توجه به روابط میان رژیم آل‌خلیفه و رژیم صهیونیستی بسیار حائز اهمیت است. روز جمعه حزب‌الله لبنان با دست‌کم 18 موشک مراکز مهم اسرائیل را در منطقه الجلیل و ارتفاعات اشغالی کفرشوبا هدف حملات مستقیم قرار داد. رهبر انصارالله یمن نیز در همین راستا اعلام کرد تنها طی یک هفته گذشته با 33 موشک بالستیک و کروز 8 عملیات ضدصهیونیستی در خلیج عدن، دریای مکران و اقیانوس هند انجام داده است.

3- از زمان شروع جنگ غزه، اسرائیل اکنون در ضعیف‌ترین حالت خود قرار دارد. از سوی گروه‌های مقاومت تحت محاصره همه‌جانبه است و ارتش این رژیم توان جنگ در چند جبهه را ندارد. اقتصادش در آستانه فروپاشی است و یارای حمایت بیشتر از سیاست‌های جنگی را ندارد. حجت‌الاسلام‌والمسلمین «نعیم قاسم» معاون علامه سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان دیروز تاکید کرد هر عضوی از مقاومت می‌داند برای فلسطین چه کاری باید بکند. شیخ نعیم قاسم با اشاره به ضعف نظامی اسرائیل گفت: براساس اطلاعاتی که داریم اسرائیل نه توانایی جنگ دارد و نه از ادامه آن سودی می‌برد. معاون نصرالله با اشاره به اینکه حملات حزب‌الله در جنوب لبنان، پیش‌دستانه بوده و در حمایت از غزه و لبنان و ایجاد بازدارندگی در برابر اسرائیل است به دشمن صهیونیست هشدار داد: در جبهه جنوب، فقط از بخشی از توانمندی و سلاح خود استفاده کرده‌ایم و آنچه مخفی است، بسیار بزرگ‌تر است.

4- در غزه ارتش رژیم صهیونیستی کاملا زمینگیر شده است و غیر از ویرانی مناطق مسکونی و کشتار غیرنظامیان هیچ دستاورد دیگری نداشته است. 

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از یک سو برای حمله به رفح تحت فشار عناصر داخلی است اما از سوی دیگر فشارهای جامعه جهانی، بویژه وجدان بیدار افکار عمومی بین‌المللی را در برابر خود دارد.

خیزش سراسری دانشجویان آمریکایی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین کابینه جنگ تل‌آویو را به هراس انداخته است تا جایی که وزیر اقتصاد این رژیم در نشست اخیر کابینه اذعان کرد افکار عمومی آمریکا یک تهدید وجودی برای اسرائیل است و اسرائیل در دیپلماسی عمومی شکست خورده است. پیشبرد مذاکرات آتش‌بس طی روزهای اخیر که با عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از شروط خود حاصل شده است یکی از تبعات استیصال همه‌جانبه اسرائیل در غزه، همچنین شکست مفتضحانه در دیپلماسی عمومی است.به رغم حمایت‌های همه‌جانبه رسانه‌های جریان اصلی غرب از اسرائیل از زمان عملیات توفان الاقصی، مخالفت‌های مردمی با اسرائیل حتی در ایالات متحده روز به روز در حال افزایش است و توفان دانشجویان آمریکایی و اروپایی در حمایت از مردم غزه یکی از مصادیق آن است. 

5- نتانیاهو چه به جنگ ادامه دهد یا آن را متوقف کند با چالش‌های خطرناکی مواجه خواهد بود. پایان جنگ و تن دادن به آتش‌بس مشکلات سیاسی عمیق این رژیم را دوباره شعله‌ور خواهد کرد؛ جایی که اپوزیسیون این رژیم مترصد پایان جنگ و ساقط کردن کابینه وی هستند. ادامه جنگ نیز با توجه به قدرت مقاومت و مشکلات منطقه‌ای و بین‌المللی برای این رژیم تقریبا ناممکن است.

منبع: وطن امروز

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمله پهپادی حزب الله لبنان به پایگاه «المطله»
  • صهیونیست‌ها در مخمصه!
  • چرا حمله صهیونیست‌ها به رفح محکوم به شکست است؟
  • درگیری لفظی در جلسه کابینه رژیم صهیونیستی/ بن گویر خطاب به نتانیاهو: گالانت را برکنار کن
  • درگیری لفظی در جلسه کابینه رژیم صهیونیستی
  • زخمی شدن یک نظامی صهیونیست در درگیری‌های طولکرم
  • روز ۲۱۰ طوفان‌الاقصی| درگیری در طولکرم
  • یورش گسترده اسرائیل به طولکرم و درگیری با مقاومت فلسطین
  • راهپیمایی میلیونی مردم یمن در حمایت از غزه
  • قدردانی مقاومت فلسطین از حمایت یمن از مردم غزه