Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، بابک دین‌پرست معاون هماهنگی و امور اقتصادی توسعه منطقه‌ای وزارت کشور در نشست ستادملی تسهیل و رفع موانع تولید کشور در فرمانداری چابهار اظهار داشت: چنانچه موانع رفع و زیرساخت‌ها برای سرمایه‌گذاران فراهم شود با سرمایه‌ای که دارند می‌توانند بخشی از مشکلات مردم منطقه را مرتفع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  گفت: با هر سازمانی که در تصرف زمین‌های ساحلی تخلف کند شدیدا برخورد خواهیم کرد.

معاون هماهنگی و امور اقتصادی توسعه منطقه‌ای وزارت کشور با اشاره به اینکه ۱۵۱ واحد مسکن در منطقه حاشیه نشین چادران کنارک باید ساخته شود بیان داشت: همچنین تمامی مشکلات پیش روی حاشیه‌نشینان در چابهار و کنارک مرتفع شود.

او  ادامه داد: زمین‌های تصرف شده گواتر دشتیاری تا زرآباد کنارک حوزه منطقه سواحل مکران استان سیستان و بلوچستان باید آزادسازی شود.

دین‌پرست بیان داشت: در سال‌های اخیر دیدیم که ساحل محدود دانشگاه دریانوردی چابهار از محل گمرک تا اسکله هفت تیر آزادسازی و در حال ساماندهی، ایجاد منطقه گردشگری و ساماندهی قایق‌ها برای جذب گردشگر و افزایش تولید و صید است.

او  افزود: با دستگاه‌های اجرایی که در مسیر تولید مانع ایجاد کنند شدیدا برخورد می‌شود چون ما در پی رنگین‌تر کردن سفره مردم و حل مشکلات اقتصادی و ایجاد اشتغال هستیم.

معاون وزیر کشور با اشاره به سال تولید، پشتی‌بانی‌ها و مانع زدایی‌ها، گفت: چرا برخی‌ها مشکلاتی در حوزه تولید ایجاد و سرمایه‌گذاران را ناامید می‌کنند. این افراد باید به فرمان و شعار سال مقام معظم رهبری توجه ویژه داشته باشند.

او  بیان داشت: تمامی مسوولان ادارات باید مشکلات را حل کنند و چنانچه نتوانستند به تهران ارجاع و در زمان کوتاه این موانع را مرتفع کنند.

او برخی تصمیم‌گیری‌ها و مصوبات بعضی از مسوولان را عامل مهم مشکلات پیش روی تولید عنوان و بر حل مشکلات تاکید کرد.

دین‌پرست با اشاره به اینکه سد کهیر ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مشکلات برای ادامه کار وجود دارد، بر تکمیل و بهره‌برداری این سد که در تامین آب آشامیدنی و کشاورزی نقش حیاتی دارد، تاکید کرد.

معاون هماهنگی و امور اقتصادی توسعه منطقه‌ای وزارت کشور ادامه داد: پروژه یکهزار واحدی در میرآباد چابهار در حال ساخت است که این واحدها نقشه‌های خوبی ندارند و معاون عمرانی استانداری سیستان وبلوچستان باید هر چه سریع‌تر در بحث تغییر نقشه ساخت آن‌ها ورود کند.

وی ادامه داد: ۱۱۵ هزار تن کالای اساسی در چابهار وجود دارد و مشکلات ترخیص دارند که نیاز به تصمیم گیری ویژه دارد.

۵۰ درصد اهداف سند محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان محقق شده است

معاون استاندار سیستان و بلوچستان نیز گفت: سند محرومیت‌زدایی و توسعه سیستان و بلوچستان به خوبی در حال انجام است و تاکنون ۵۰ درصد آن در بخش‌های مختلف محقق شده است.

ماندانا زنگنه افزود: رفع موانع تولید را دستگاه‌های اجرایی مدنظر داشته باشند و برای به نتیجه رسیدن کامل سند محرومیت‌زدایی تلاش کنند.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای جنوب سیستان و بلوچستان نیز گفت: راه‌های روستایی در این منطقه از بلوچستان متاسفانه بیشتر خاکی هستند.

جلال‌الدین قادری افزود: هم اینک بیش از ۵۰ درصد راه‌ها خاکی است و اعتباری برای حل مشکلات مردم در حوزه راه وجود ندارد و مردم برای رفع مشکلات پیگیر بوده و بعضا ناراضی هستند.

راه اندازی کارخانه آرد در چابهار ضروری است

معاون استاندار و فرماندار ویژه چابهار با اشاره به ظرفیت‌های تجاری، اقتصادی، گردشگری و کشاورزی این شهرستان، گفت: گندم در بندر چابهار وارد و به سایر نقاط ایران ارسال و از آنجا تبدیل به آرد شده و با هزینه گزاف مجددا به این منطقه برمی‌گردد.

رحمدل بامری افزود: ظرفیت‌های کشاورزی در سواحل مکُران مغفول مانده به طوریکه در حوزه دام و طیور باید مجوزهای لازم برای تولید مرغ صادر تا مشکلات پیش روی گرانی مرغ مرتفع شود.

او  بیان داشت: تمامی دستگاه‌های اجرایی موظفند برای رفع موانع تولید گام‌های اساسی بردارند تا شاهد رونق اشتغال و توسعه این مناطق باشیم.

فرماندار چابهار با اشاره به ظرفیت مهم بندر چابهار در ورود کالای اساسی، خاطرنشان کرد: کارخانه‌های مهم باید در سواحل مکران راه‌اندازی و کالای خام ورودی را فرآوری و علاوه بر تامین نیاز کشور و استان سیستان و بلوچستان بخشی از مشکلات اشتغال را رفع کنند.

"بامری" راه‌اندازی کارخانه‌های روغن، شکر و آرد را در چابهار ضروری عنوان کرد و افزود: چابهار ظرفیت بی نظیری در حوزه های مختلف تجاری دارد که نیازمند توجه و تسهیل حوزه تولید است.

بروکراسی اداری، مانع رونق تولید است

فرماندار کنارک نیز اظهار داشت: مجتمع کشت و صنعت مکُران با چهار هزار میلیارد تومان اعتبار در حال اجرا است که می‌تواند موجب توسعه و ایجاد اشتغال شود.

حمیدالدین یوسفی افزود: متاسفانه بخشنامه و قوانین دست و پا گیر و بروکراسی ادارای سبب شده مشکلات زیادی در مسیر تولید باشد که نیاز است مسوولان کشوری آن‌ها را رفع کنند.

او  بیان داشت: خود تحریمی‌ها نظیر عدم صدور مجوزها برای تولید، صدور روزانه و هفتگی بخشنامه‌ها و قوانین مزاحم و سلیقه‌ای عمل کردن مسوولان مرکز کشور باعث شده تا ۸۰ درصد ظرفیت تولید مرغ خالی و اکنون بحران مرغ را شاهد هستیم.

موانع تولید، برخی از مسوولان هستند

فرماندار دشتیاری نیز بیان داشت: موانع تولید، برخی از خود مسوولان هستند چون به وظایف ذاتی خود عمل نمی‌کنند و در عوض با برگزاری جلسات و گرفتن وقت مردم و ارباب رجوع در پی حل مشکلات هستند، این در حالی است که خود مسوولان ادارات نقش اصلی در ایجاد مشکلات دارند.

عادل عفتی افزود: مدیران یک وزارتخانه در سطح پایین محلی و استانی با همدیگر تفاهم ندارند و هر کدام به نحوی مشکلاتی در مسیر تولید ایجاد می‌کنند این در حالی است که وزیر آنها یکی است و باید به وظیفه ذاتی و ابلاغی خودشان عمل کنند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت کشور استانداری سیستان و بلوچستان پروژه های عمرانی سیستان و بلوچستان موانع تولید حل مشکلات پیش روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۶۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است

به گزارش خبرنگار مهر، هادی روشن بعدازظهر پنج‌شنبه در بازدید سرزده از بیمارستان توحید، و سایر بخش‌های این بیمارستان، ضمن عیادت از بیماران و بررسی مشکلات آنها از بخش‌های جراحی، قلب، دیالیز و اورژانس بازدید و در جریان آخرین وضعیت و مشکلات بیماران قرار گرفت.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری ضمن احصاء برخی ایرادات و کمبودها در ارائه خدمات به بیماران، بر ضرورت چاره‌اندیشی برای رفع مشکلات مذکور نکاتی را یادآوری و تاکید کرد: جلب رضایت مردم و توجه به مطالبات آنان، اساس کار مسؤولان استان است.

وی به مسؤولان بیمارستان تاکید کرد؛ اولویت‌های بیمارستان در راستای حفظ سلامت، رفاه و آرامش بیماران را اولویت بدانند.

روشن همچنین در این بازدید ضمن دیدار با کارکنان بیمارستان در جریان مطالبات آنان در خصوص نحوه پرداخت حقوق و مزایای آنان قرار گرفت.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کردستان یادآور شد: بازدید سرزده از تمامی ادارات و سازمان‌های دولتی و خدمات‌رسان استان در راستای اجرای دستورالعمل‌های ابلاغی از شورای امنیت کشور برای رصد نارضایتی‌های عمومی استان و برنامه‌ریزی و تدبیر برای پیشگیری از تشدید نارضایتی‌ها و رفع مشکلات موجود بوده و این روند در سال‌جاری به‌طور جدی در دستور کار خواهد بود.

این بازدید در راستای رصد نارضایتی‌های عمومی استان و چاره‌اندیشی برای رفع برخی نواقص و مشکلات احتمالی در دستگاه‌های اجرایی استان به منظور جلب رضایتمندی شهروندان و خدمات رسانی بهتر به آنان صورت گرفته است‌.

کد خبر 6095190

دیگر خبرها

  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • ۱۶۲ کارگر و کارفرمای نمونه در منطقه ازاد چابهار تجلیل شدند
  • رئیس قوه قضائیه: چرخه معیوب سرمایه گذاری درکشور نیاز به اصلاح دارد
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبود‌های عشایر
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبودهای عشایر
  • شوراها پل ارتباطی میان مردم و مسوولان هستند
  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد