Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها: طی سال‌های گذشته روستاهایی با جمعیت دو و سه هزار نفر و کمتر و بیشتر از این به شهر تبدیل شده‌اند ولی روستای دهقاید با جمعیتی بالغ بر ۱۲ هزار نفر هنوز یک روستا باقی مانده است.

تبدیل روستا به شهر می‌تواند ضمن افزایش میزان اعتبارات تخصیصی، زمینه ساز اجرای طرح‌های جدید ملی و استانی باشد که سرعت توسعه آن را توسعه می بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روستای دهقاید در شهرستان دشتستان به عنوان بزرگترین روستای استان بوشهر با مشکلات فراوانی روبرو است که باید نگاه بهتری از سوی مسئولان به این روستا صورت گیرد.

از مهمترین مشکلات روستای دهقاید می‌توان به کمبود اعتبار برای اجرا و تکمیل پروژه‌های عمرانی اشاره کرد؛ پروژه‌هایی که گاهاً با پیشرفت خوبی هم روبرو بوده ولی به علت کمبود اعتبار متوقف شده‌اند.

کمبود زیرساخت‌ها در دهقاید

رئیس شورای اسلامی روستای دهقاید در ارتباط با مشکلات این روستا اظهار داشت: یکی از مطالبات اصلی مردم این روستا تبدیل آن به شهر است؛ موضوعی که علی رغم وعده مسئولان تاکنون محقق نشده است.

محمد احمدزاده بیان کرد: برای اجرای پروژه‌های عمرانی تحت فشار هستیم و با کمبود اعتبارات روبرو هستیم که باعث شده تا نتوانیم پروژه‌ها را تکمیل کرده و به بهره برداری برسانیم.

وی تکمیل پارک این روستا با پیشرفت ۷۰ درصدی را نیازمند ۲۰ میلیارد ریال دانست و خاطرنشان کرد: دهقاید فضای سبز ندارد و ساخت و تکمیل این پارک از نیازهای اساسی است.

رئیس شورای اسلامی روستای دهقاید با اشاره به عبور سه دره فصلی از وسط روستای دهقاید، افزود: این دره‌ها نیاز به دیوارچینی دارند که ۱۲ میلیارد ریال نیز برای این طرح نیاز است.

وی با اشاره به اینکه بودجه روستای ۱۲ هزار نفری دهقاید به اندازه هفت هزار نفر تزریق می‌شود گفت: وضعیت آب کشاورزی و آب شرب در دهقاید مناسب نیست و باید برای آن چاره اندیشی شود.

احمدزاده به کمبود فضای آموزشی در روستای دهقاید اشاره کرد و ادامه داد: در این روستا مقطع دوم متوسطه نداریم و همه دانش اموزان برای تحصیل خود با مشکل روبرو هستند.

نابودی کشاورزی به خاطر کم آبی

یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی روستای دهقاید گفت: کشاورزان ما بیش از ۳۵ هزار اصله نخل دارند ولی بی آبی باعث شده تا این نخل‌ها در شرف نابودی قرار گیرند.

باصولی تصریح کرد: برای نجات کشاورزی در دهقاید باید منابع آبی لازم در باغات تأمین شود و سیستم آبیاری دهقاید تحویل اداره منابع آب شود.

وی با اشاره به اینکه روستای دهقاید نیازمند ماشین آتش نشانی است، تصریح کرد: پل ورودی دهقاید رمپ و بازو ندارد و این موضوع عبور و مرور مردم را با مشکل جدی روبرو کرده است.

این حجم از مشکلات شایسته دهقاید نیست

نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات متعدد در دهقاید گفت: این حجم از مشکلات و کمبودها شایسته بزرگترین روستای استان بوشهر نیست.

ابراهیم رضایی اضافه کرد: روستای دهقاید علیرغم موقعیت خاص و جمعیت بالایی که دارد، با مشکلات فراوانی روبرو است که اصلاً در شأن این روستا و مردم آن نیست و باید تلاش بیشتری برای رفع این مشکلات صورت گیرد.

وی با بیان اینکه دهقاید سال‌ها پیش باید به شهر تبدیل می‌شد افزود: جمعیت این روستا سه برابر برخی از شهرهای استان است ولی هنوز تبدیل به شهر نشده است.

نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: برای تبدیل دهقاید به شهر از طریق وزارت کشور و استانداری بوشهر پیگیری‌هایی را داشته ایم و همچنان با همه توان برای استقرار شهرداری در دهقاید تلاش می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه برخی مسائل حقوقی مانع از تحقق این امر شده است، ادامه داد: در داخل استان باید این مسئله را حل کنیم و جدی تر از گذشته پیگیر این مهم باشیم.

رضایی با اشاره به اینکه نداشتن مقطع متوسطه دوم در دهقاید مایه تأسف است، بیان کرد: تلاش می‌شود تا با استفاده از ظرفیت نوسازی مدارس و همچنین مسئولیت اجتماعی دستگاه‌هایی نظیر بانک‌ها، زمینه تقویت زیرساخت‌های آموزشی برای استقرار مقطع دوم متوسطه در دهقاید فراهم شود.

وی از پیگیری برای تکمیل زیرساخت‌ها از جمله سنگ چینی مسیر رودخانه‌های فصلی در دهقاید خبر داد و بیان کرد: زیرساخت‌های روستای دهقاید باید متناسب با جمعیت و وسعت آن تقویت شود.

کد خبر 5235124

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد احمدزاده ابراهیم رضایی شهرستان دشتستان بوشهر دشتستان انتخابات 1400 ویروس کرونا مشارکت مردم در انتخابات سیدابراهیم رئیسی کرمانشاه بوشهر گرگان عکس استانها اردبیل خطبه های نماز جمعه آمار کرونا سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی روستای دهقاید شورای اسلامی زیرساخت ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۶۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی

استاندار مرکزی گفت: طرح جهاد آبرسانی ذیل طرح ملی دنبال می‌شود که فاز نخست طرح جهاد آبرسانی به ۶۷ روستا و فاز دوم در ۱۳۱ روستا است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز در آیین بهره‌برداری از طرح آبرسانی شهید سلیمانی شهرستان شازند، اظهار داشت: بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی استان مرکزی مربوط به حوزه آبرسانی است و در سطح کشور بزرگ‌ترین پروژه عمرانی طرح جهاد آبرسانی است، در استان حدود سه یا چهار طرح آبرسانی مهم وجود دارد که طرح جهاد آبرسانی ذیل طرح ملی دنبال می‌شود، که فاز نخست طرح جهاد آبرسانی به 67 روستا و فاز دوم در 131 روستا است که فاز نخست از پیشرفت بیش از 80 درصد برخوردار است که بخش قابل توجهی در شهرستان شازند است و فاز دوم با کمک قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی(ع) آغاز شده است.

وی افزود: طرح جهاد آبرسانی از خط کوچری ساوه با مدیریت آب منطقه‌ای ای استان در حال اجراست که یکی از طرح‌های پر هزینه و مهمی به شمار می‌رود و طرح دیگر انتقال آب به شهرستان تفرش است که اکنون به صورت آزمایشی از آن بهره‌برداری می‌شود، اما به طور رسمی با حضور مسئولان کشور بهره‌برداری خواهد شد. بودجه‌ای که صرف این پروژه‌ها شده است حداقل با بودجه عمرانی 10 سال استان برابری دارد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: در سنوات گذشته عمدتاً سالی 500 میلیارد تومان برای پروژه‌ها صرف می‌شد، اما امروز تنها سه هزار میلیارد تومان برای بازچرخانی پساب در شهرستان شازند، 130 میلیارد تومان برای طرح شهید سلیمانی، حداقل 2 هزار میلیارد تومان برای پروژه آب ساوه و حداقل 600 میلیارد تومان در این دولت برای پروژه آب تفرش اختصاص پیدا کرده است که نشان دهنده اهتمام و توجه دولت برای تأمین مهم‌ترین رفاهیات مردم و آب شرب و سالم است.

مخلص‌الائمه با تأکید بر رعایت بهینه آب توسط مردم استان و کشور بیان کرد: هماهنگی و‌ همکاری با نمایندگان استان امری ضروری است و این همکاری به موفقیت نمایندگان و مدیران کمک خواهد کرد. هر موفقیت و عدم موفقیتی در سبد دولت قرار می‌گیرد. بنابراین برای پیشرفت کشور نیاز به همدلی و هماهنگی در تمام سطوح نیاز است. 

حشمت‌الله عباسی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با تأکید بر اینکه دولت سیزدهم به موضوع منابع  آب پایدار و شرب بهداشتی و همچنین جهاد آبرسانی به روستاها اهمیت ویژه‌ای قائل شده است، گفت : این طرح شامل ساخت تصفیه خانه آب با ظرفیت 120 لیتر بر ثانیه، احداث دو باب مخزن ذخیره آب با مجموع ظرفیت دو هزار متر مکعب، اجرای 37 و نیم کیلومتر خط انتقال آب است.

وی افزود‌: در این طرح همچنین احداث یک باب ایستگاه پمپاژ با ظرفیت 35 لیتر ثانیه، احداث یک باب سوله، احداث پست برق 160 کیلو ولت آمپر با صرف هزینه‌ای بالغ بر هزار و 300 میلیارد ریال انجام گرفته است. در راستای اجرای خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب، و همچنین واگذاری پساب به صنایع نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه انجام می‌شود. 

به گزارش تسنیم، آیین بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی شامل آبرسانی به دو شهر شازند و آستانه و 10 روستا با اعتباری بالغ بر 1300 میلیارد ریال و کلنگ‌زنی نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه با حضور مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، استاندار مرکزی و نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • غرق شدن ۲ کودک در رودخانه مهران بندرلنگه
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • رفع مشکلات ارتباطی روستای گنجگان با نصب سایت جدید
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • گذر از میانه تاریخ با سفر به روستای انجدان اراک
  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد