Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@03:34:35 GMT

زاکانی: ۱۰ مانع راه تولیدکنندگان را برمی‌دارم

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۴۶۵۴۲

زاکانی: ۱۰ مانع راه تولیدکنندگان را برمی‌دارم

علیرضا زاکانی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به ۱۰ مانع اصلی در مسیر تولیدکنندگان در کشور تاکید کرد: بانکی که در حال بنگاهداری است و در خدمت تولید نیست، باید بسته شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، علیرضا زاکانی کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری  در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه دوم سیما، به  تشریح برنامه‌های خود در انتخابات پرداخت و گفت: در حال حاضر 10 مانع بر سر راه تولید شناسایی شده که اولین مانع، مقرات بی‌دلیلی است که بند پای تولیدکننده است، مالیات و بی‌عدالتی هم از دیگر موانع پیش روی تولیدکنندگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری  افزود: در خصوص تامین مالی تولید، 3 راه‌حل را پیشنهاد می‌کنم یک راه تامین مالی توسط دولت است که در این رابطه باید رانت مولد ایجاد شود راه دوم این است که بانک‌ها از حالت رقیب تولیدکننده باید خارج شوند و در خدمت دولت قرار بگیرند، در این خصوص، از طریق بانک مرکزی بانک‌های خصوصی کنترل خواهند شد تا دست به بنگاهداری نزنند.  

زاکانی با تاکید بر اینکه بانکی که در حال بنگاهداری است و در خدمت تولید نیست، باید بسته شود، تصریح کرد: راه دیگر برای افزایش رونق تولید، هدایت نقدینگی به سمت این حوزه است. در این رابطه، باید ابتدا جلوی خلق پول جدید و بی‌پشتوانه گرفته شود و سپس با تعریف بسته‌هایی در بورس، نقدینگی به سمت تولید هدایت شود. 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: 37 سیاست ابلاغی داریم که فقط یکی از آنها یعنی سیاست‌های کلی اصل 44 تبدیل به قانون شده و 36 مورد دیگر از جمله سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تبدیل به قانون نشده است. 

زاکانی با اشاره تورم قانون در کشور یادآور شد: برنامه داریم که 10 هزار و پانصد قانون موجود را در سه سال اول به 43 جلد قانون مادر تبدیل کنیم و در این قالب، 37 سیاست ابلاغی کلان کشور را عملیاتی کنیم. در نهایت اینکه دنباله 9 پیشران اقتصادی تعریف شده را در بنگاه‌های کوچک و قانونی دنبال می‌کنیم. 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انتخابات 1400 علیرضا زاکانی انتخابات 1400 علیرضا زاکانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۶۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود

 عبدالله مرادی با اعلام برگزاری نخستین نشست کمیسیون احزاب در ۱۴۰۳ گفت: با توجه به مصوبات قبلی کمیسیون در خصوص انتخابات دبیران کل احزاب سیاسی برای تعیین نماینده احزاب در کمیسیون ماده ۱۰، کمیسیون هیات نظارت بر این انتخابات از ۳ عضو کمیسیون امیری اصفهانی به عنوان نماینده قوه قضائیه و شریعتی نیاسر به عنوان نماینده قوه مجریه به همراه دبیر کمیسیون شکل گرفته است.

مردای ادامه داد: زمان برگزاری انتخابات ۱۰خرداد ۱۴۰۳ تعیین شد که طبق قانون، آگهی رسمی آن یک ماه زودتر برای ثبت نام داوطلبان منتشر می‌شود.

وی با اشاره به دیگر مصوبه این نشست اظهار کرد: مقرر شد مبلغ یارانه اختصاص یافته به احزاب سراسر کشور به حساب خانه احزاب ایران واریز و نحوه توزیع آن توسط کمیسیون احزاب تعیین شود.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با اشاره به رای دیوان عدالت اداری در خصوص حزب جامعه زینب (س) اعلام کرد که اعضای کمیسیون ضمن توجه به رای صادره تصمیم گرفتند: متقاضیان برگزاری مجمع عمومی این حزب، مطابق قانون نحوه فعالیت احزاب وگروه‌های سیاسی درخواست و پیشنهاد برگزاری مجمع عمومی را به دبیرخانه کمیسیون ارائه دهند.

مرادی اضافه کرد: در این جلسه با صدور پروانه فعالیت حزب «سازمان مردم تمدن ساز استان تهران» مشروط به اصلاح اساسنامه و مرامنامه موافقت و نیز با تمدید پروانه فعالیت سه حزب؛ «جوانان ایران اسلامی»، «کانون تربیت اسلامی»، «خانه پرستار» موافقت شد.

به گفته وی، ایجاد چهار شعبه استانی احزاب شامل: ۱-شعبه استانی حزب جمهوریت در استان همدان، ۲- شعبه استانی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در استان ایلام، ۳- شعبه استانی جمعیت اعتلای نهاد‌های مردمی در استان ایلام، ۴-شعبه استانی حزب نسل نو در استان ایلام مورد پذیرش کمیسیون قرار گرفت.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ قانون احزاب اعلام کرد: همچنین با تمدید پروانه فعالیت ۴ انجمن اقلیت دینی ۱-سازمان زنان زرتشتی، ۲-انجمن زرتشتیان رحمت آباد یزد۳، انجمن زرتشتیان مریم آباد یزد، ۴-انجمن زرتشتیان مزرعه کلانتر موافقت شد.

مرادی خاطرنشان کرد که طبق قانون، تعداد ۵۷ انجمن اقلیت‌های دینی در کشور در فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • دیدار فرمانده سپاه لرستان با جامعه کارگری
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • مانع‌تراشی برای فعالیت تولیدکنندگان پذیرفتنی نیست
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین