Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@03:00:44 GMT

آغاز طرح خرید دام خشکسالی در لرستان

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۴۶۵۷۸

آغاز طرح خرید دام خشکسالی در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل شرکت پشتیبانی امور دام لرستان گفت: با همکاری ادارات پشتیبانی امور دام، سازمان عشایری و دامپزشکی، طرح خرید دام خشکسالی به منظور حمایت از تولید کنندگان دام عشایری همزمان با سراسر کشور در استان اجرا می‌شود.

محمد راستگو در گفت‌وگو با ایسنا از آغاز اجرای طرح خرید دام خشکسالی از دامداران عشایری همزمان با سراسر کشور در لرستان خبرداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این طرح در سطح ملی با همکاری شرکت پشتیبانی دام کشور و سازمان عشایری و در سطح استان با همکاری شرکت پشتیبانی امور دام، سازمان عشایری و دانپزشکی لرستان به‌عنوان مجری اجرا می‌شود.

راستگو با اشاره به این‌که قیمت تضمینی خرید دام زنده سبک به ازای هر کیلوگرم ۴۵ هزار تومان در نظر گرفته شده است، به غیر از میش‌های مولد دیگر دام‌های سبک که مورد تأیید دانپزشکی بوده و شناسنامه‌دار باشند را خریداری می‌کنیم.

مدیرکل شرکت پشتیبانی امور دام لرستان افزود: در این طرح دام‌های سبکی که هویت گذاری شده، بیمه داشته و پلاک‌کوبی شده باشند و به‌نوعی دارای شناسنامه هستند را خریداری می‌کنیم.

وی ادامه داد: بحث مالی این طرح با پیگیری معاونت برنامه‌ریزی وزارت جهاد کشاورزی و تخصیص اعتبار توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تأمین می‌شود، لذا شرکت پشتیبانی امور دام مسئولیتی در رابطه با پرداخت هزینه خرید دام‌ها ندارد بلکه به عهده سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان استان.

راستگو با اشاره به این‌که طی این هفته یک اکیپ متشکل از سه اداره پشتیبانی امور دام، سازمان عشایری و دامپزشکی در کشتارگاه دام گلشن خرم‌آباد مستقر می‌شود و طبق روال دامی که زنده می‌آید پس از معرفی امور عشایری و تأیید دامپزشکی خریداری و به بخش کشتار ارسال می‌شود.

مدیرکل شرکت پشتیبانی امور دام لرستان با اشاره به این‌که در این طرح استان به چهار قسمت جنوب، شمال، شرق و غرب تقسیم شده، عنوان کرد: اتحادیه عشایری با تقسیماتی که در دست دارد از عشایر برای ارائه دام‌های خود دعوت می‌کنند، به‌عنوان مثال اگر روزانه ۴۵۰ رأس دام خریداری شود اتحادیه عشایری مشخص می‌کند کدام دامدار امروز دام خود را برای عرضه بیاورد.

وی افزود: دام‌های خریداری شده پس از گذراندن شرایط قرنطینه و میدان دام به بخش کشتار فرستاده و پس از آن نیز به پیش‌سرد و بسته بندی ارسال می‌شوند.

راستگو تصریح کرد: ما باید گشتارگاهی داشته باشیم که تمام بخش‌های پیش‌سرد، بسته و انجماد را به صورت مجتمع داشته باشد که متأسفانه چنین مجتمعی در لرستان نداریم و مجبوریم بعد از کشتار دام ها در کشتارگاه خرم‌آباد آن‌ها را برای بسته‌بندی به شهرتان بروجرد ارسال و بخشی را در خرم‌آباد انجام دهیم.

مدیرکل شرکت پشتیبانی امور دام لرستان با اشاره به این‌که خرید دام در این طرح به دو روش انجام می شود، ادامه داد: در روش اول که اولویت ماست مباشرینی که توسط اداره صنعت، معدن و تجارت معرفی شده و امکان خرید دام و توزیع آن را دارند در کشتارگاه حاضر هستند و پس‌از کشتار دام آن‌ها را قیمت‌گذاری کرده و به مقدار مورد نیاز خود خریداری می‌کنند.

وی با اشاره به این‌که دام‌ها بعد از کشتار بسته بندی شده به بخش پیش‌سرد فرستاده و پس از آن باید در تونل انجماد قرار گرفته و ذخیره شوند، که در صورت عدم خرید از سوی مباشرین بعد از انجماد به استان‌های دیگر که سردخانه دارند ارسال می شوند.

راستگو با اشاره به این‌که در کل استان سردخانه‌ای نداریم که کشتارهای استان را در آن ذخیره کنیم، عنوان کرد: یک سردخانه در خرم‌آباد داریم که بدهکار سنواتی است و تا زمانی که آن‌را تسویه نکرده نمی‌توانیم با آن قرارداد جدید ببندیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی دام زنده سازمان عشایری خرم آباد خرید دام دام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۶۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از ۲۱۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی لرستان

 مسلم مویدی در حاشیه تخریب اراضی غیرمجاز این شهرستان اظهار کرد: ۲۱۲مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی توسط گشت‌های یگان حفاظت امور اراضی استان شناسایی شد که خرم‌آباد با ۷۴ مورد بیشترین تغییر کاربری را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به اینکه برخی از افراد سودجو برای خرید و فروش زمین‌های خارج از محدوده شهر یا روستا و ساخت‌وساز ویلا و مسکن در مزارع و باغ‌ها اقدام می‌کنند، تاکید کرد: این در حالی است که براساس قانون، هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی بدون مجوز سازمان جهاد کشاورزی ممنوع است و علاوه بر قلع وقمع بنا‌های احداثی، با متخلفان طبق قانون برخورد خواهد شد.
 
 فرمانده یگان حفاظت امور اراضی استان لرستان در پایان از مردم درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز موضوع را به سامانه ۱۳۱ گزارشات مردمی اطلاع دهند یا با مراجعه با آدرس https://cms laoi.ir تخلف تغییر کاربری را ثبت و پیگیری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ذخیره‌سازی ۲۸۳۱ تن مرغ در سردخانه‌های مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • توزیع یک هزار تن مرغ و گوشت قرمز تنظیم بازاری در مازندران
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی
  • آمادگی ۳۵ مرکز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان
  • بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد
  • بیمه رایگان مادران غیر شاغل روستایی و عشایری لرستان
  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان
  • جلوگیری از ۲۱۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی لرستان
  • آغاز کوچ بهاره عشایر بروجرد