Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، کاپیتان داود آبداری تفتی امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سرعت بخشیدن برای کمک به صادرات کشور با عنایت به تأکیدات رهبر معظم انقلاب و شعار سال در دستور کار شرکت کشتیرانی دریای خزر قرار گرفته است، اظهار کرد:شرکت کشتیرانی دریای خزر برای حمایت از حوزه تجارت و بازرگانی کشور در تمام بنادر ایرانی حوزه خزر با تمام توان تلاش می‌کند تا بهترین خدمات همراه با کیفیت بالا و قیمت پایین را به صاحبان کالا خدمت ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه در راستای شعار سال آماده‌سازی زیرساخت‌های حمل‌ونقل دریایی از سوی شرکت کشتیرانی دریای خزر برای پشتیبانی از صادرات کشور به صورت متداوم در حال انجام است، افزود: این اقدام مهم از سال گذشته برای نخستین بار با حمل صادرات کانتینرهای یخچالی حاوی میوه و محصولات گلخانه‌ای و همچنین حمل منظم کانتینرهای معمولی از بنادر شمالی دریای خزر شروع شد.

مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر با اشاره به ایجاد رقابت و کاهش حمل‌ونقل زمینی برای کالاهای صادراتی و به نفع صاحبان کالا بیان کرد: در مرز زمینی اینچه برون و آستارا به‌منظور ایجاد رقابت در قیمت تمام‌شده حمل میوه و تره‌بار و همچنین با توجه به سه عنصر کیفیت، ایمنی و قیمت تمام‌شده با در نظر گرفتن مدیریت فاکتور زمان حمل، اقدام به راه‌اندازی حمل کانتینرهای معمولی و یخچالی از بنادر شمالی کردیم.

وی به برخی اقدامات کشتیرانی خزر برای تسریع وسهولت در صادرات کشور اشاره کرد و گفت: ورود کشتیرانی دریای خزر از سال گذشته برای تسریع و سهولت در صادرات کشور از طریق راه‌اندازی کانتینرهای یخچالی موجب شد تا بنادر آستارا و امیرآباد به ترتیب مقام اول و دوم تعداد حمل کانتینرهای یخچالی برای صادرات میوه و تره‌بار را داشته باشند.

وی با تأکید بر اینکه این روند از آبان سال قبل حتی تا خرداد سال جاری نیز همچنان ادامه دارد، بیان کرد: تحرک در صادرات ترانزیت دریایی در دریای خزر نیازمند توجه به زیرساخت‌ها در راستای تأمین زنجیره لجستیک حمل کالا از تولید تا صادرات بوده و شرکت کشتیرانی دریای خزر تمام توان خود را برای ایجاد بستر مناسب جهت به تحرک انداختن صادرات دنبال کرده است.

مدیرعامل شرکت کشتیرانی دریای خزر با اشاره به اینکه هزینه‌های بندری تا زمانی که بالا باشد صاحبان کالا تشخیص می‌دهند که کالای خود را از مرز زمینی صادرات کنند، تصریح کرد: بخشی دیگر از این حمایت‌ها با کاهش هزینه‌های بندری شامل (تی اچ سی) و عوارض بندری و خدمات انبارداری در بنادر می‌تواند صاحبان کالا را ترغیب کند تا از مسیر حمل‌ونقل کانتینری دریایی کالاهای خود را صادر کنند و با عنایت به اینکه حمل جاده‌ای یکسره است ولی حمل‌ونقل از طریق دریا مشمول حمل‌ونقل ترکیبی می‌شود و مشتری هم محاسبات لازم را دارد.

تفتی ظرفیت کالاهای صادراتی در بنادر انزلی و امیرآباد را با توجه به اینکه بنادر هاب در منطقه هستند و جزو دو بندر اصلی ایرانی در حاشیه دریای خزر می‌باشند آ این بنادر را به‌مراتب بالاتر از بقیه بنادر شمالی دانست و افزود: ااز سال گذشته شرکت کشتیرانی دریای خزر با ایجاد و راه‌اندازی هفتگی دو تا سه بار حمل‌ونقل کانتینری منظم تلاش کرد تا با دو بندره کردن کالاهای صادراتی از انزلی به آستارا و اکتائو زمینه پشتیبانی از صاحبان کالا و صادرکنندگان را فراهم کند.

وی با اشاره به برخی محدودیت‌ها برای فعالیت در بندر آستارا بیان کرد: سطح آبخور کشتی در آستارا متناسب با همه کشتی‌ها نیست برخی از ناوگان کشتیرانی دریای خزر قابلیت پهلوگیری در بندر آستارا به دلیل پایین بودن آبخور کانال ورودی را ندارند و حتی چند فروند از کشتی‌های کشتیرانی دریای خزر در آستارا به همین خاطر به‌گل‌نشسته است.

داود آبداری تفتی با بیان اینکه شرکت‌های کشتیرانی در صورت حرکت دادن کشتی با ظرفیت پایین به لحاظ اقتصادی با چالش روبرو می‌شود و ممکن است سفرهایشان زیان ده شود و این در حالی است، افرود: ناوگان ملی به جهت حمایت از صادرات و ارتقای جایگاه تولید و صادرات در سطح ملی و همچنین استفاده از ظرفیت تمام بنادر ایرانی حاشیه دریای خزر در جهت افزایش رضایت مشتریان صادراتی اقدام به کنترل در استفاده بهینه ظرفیت صادراتی ناوگان در بنادری نظیر بندر آستارا، فریدون‌کنار و نوشهر کرده است تا بخش صادرات کشور با پویایی و تحرک روبرو باشد و حتی قیمت حمل کالا توسط کشتی‌های تحت مالکیت پایین‌تر از لاین های خارجی است تا صاحب کالا با هزینه‌های کمتری در بازار هدف رقابت کند.

وی با تأکید بر اینکه بنادری نظیر بندر آستارا به جهت هم‌جواری با مرز ریلی و جاده‌ای دارای ظرفیت صادراتی نسبتاً پائینی هستند، بیان کرد: تاکنون به جهت رضایت مشتری و استفاده بهینه از ظرفیت این بندر تاکنون به تعهدات خود در این بندر عمل کرده‌ایم و از بندر انزلی هفته‌ای دو تا سه بار و بندر آستارا هر هفته و یا دو هفته یک‌بار به‌صورت دو بندره کردن کالاهای صادرکنندگان به‌صورت منظم توسط کشتی‌های کانتینری یخچال دار به روسیه و قزاقستان صادرات می‌شود.

وی با بیان اینکه برای به حرکت درآوردن این چرخه اقتصادی در حمل‌ونقل دریایی که ترکیبی هم هست نیازمند همراهی سایر سازمان‌ها ازجمله سازمان بنادر در کاهش عوارض صاحبان کالا است، گفت: درحالی‌که در اغلب موارد کالا به میزان ظرفیت کشتی مستقیم از انزلی به اکتائو وجود دارد اما برای حمایت از تجارت و بازرگانی در آستارا که البته این ظرفیت همیشه در آستارا کمتر از سایر بنادر بوده، شرکت کشتیرانی با دو بندره کردن کالاهای صادرکنندگان، مشکل حمل‌ونقل کانتینری بندر آستارا را مرتفع کرده است.

مدیرعامل شرکت کشتیرانی دریای خزر با تأکید بر اینکه هفته گذشته ۴۰ تی ای یو (واحد شمارش کانتینرهای ۲۰ فوتی) و آستارا ۱۶ تی ای یو، کانتینر به ترتیب از انزلی و آستارا بارگیری شده است، بیان کرد: آستارا از اول آبان ماه سال گذشته به شبکه حمل‌ونقل کانتینرهای یخچالی حوزه دریای خزر ملحق شد و محصولات کشاورزی تولید داخل، اغلب در انزلی توسط کانتینرهای یخچالی بارگیری و پس از بارگیری کالای دیگر صاحبان کالا از طریق کشتی و شبکه حمل‌ونقل کانتینرهای یخچالی به کشورهای سی آی اس (کشورهای هم‌سود مستقل) نظیر روسیه و قزاقستان منتقل می‌شود.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: کشتیرانی دریای خزر شرکت کشتیرانی دریای خزر کشتیرانی دریای خزر کانتینرهای یخچالی صادرات کشور بندر آستارا بنادر شمالی صاحبان کالا راه اندازی سال گذشته حمل ونقل کشتی ها دو بندر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۹۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران برای ایجاد یک پایگاه دائمی در دریای سرخ تلاش می‌کند

اندیشکده آمریکایی AFPC با اشاره به گسترش دامنه نفوذ ایران در منطقه غرب آسیا به کاخ سفید هشدار داد که ایالات متحده نباید اجازه بدهد تا ایران صاحب پایگاهی در دریای سرخ شود.

به گزارش مشرق، «شورای سیاست خارجی آمریکایی» (AFPC) در تحلیلی به قلم «امیلی میلیکن» نوشت که به تازگی نشانه‌هایی از تلاش تهران برای افزایش نفوذ و حتی ایجاد پایگاه دریایی در سودان موجب شده است تا آمریکا نسبت به اهداف تهران در دریای سرخ نگران شود.

این اتاق فکر آمریکایی با استناد به گزارش ماه گذشته وال استریت ژورنال آورده است که یک افسر اطلاعاتی سودانی مدعی شده که تهران در ازای ارائه یک ناو هلیکوپتربر به نیروهای مسلح سودان (SAF) درخواست ایجاد یک پایگاه دریایی دائمی در سواحل دریای سرخ این کشور را کرده است.

نویسنده با ابراز نگرانی عمیق نسبت به این موضوع می‌افزاید: ایران از چنین پایگاهی، برای استقرار کشتی‌های جنگی و جمع‌آوری اطلاعات استفاده خواهد کرد و به تهران این امکان را می‌دهد تا کنترل خود را در یکی از پر رفت و آمدترین خطوط کشتیرانی جهان تقویت کند. ضمن آنکه آشکارا منافع راهبردی مهمی را برای جمهوری اسلامی به همراه خواهد داشت.

طبق این تحلیل، نخستین مورد این است که استقرار نظامی دائمی ایران در سودان، موقعیت تهران در این کشور به عنوان یک بازیگر اصلی را مستحکم می‌کند و به آن اجازه می‌دهد تا با رقبای منطقه‌ای مانند عربستان سعودی و امارات متحده عربی که از مدت‌ها قبل در امور سودان دخالت داشتند، رقابت کند. درصورت پیروزی SAF در جنگ داخلی کنونی، جایگاه ایران بیشتر از قبل تقویت می‌شود و دسترسی تهران به معادن و صنایع این کشور افزایش می‌یابد.

دومین مزیت آن در زمینه عملیات دریایی ایران رخ می دهد و حضور مکرر نیروی دریایی ایران در امتداد آبراه کلیدی باب المندب و دریای سرخ را هموار می‌کند. علاوه بر این، ایران می‌تواند از اطلاعات جمع‌آوری‌شده از این پایگاه‌ بهره‌مند شود.

سومین مورد مهم آن است که این اقدامات بخشی از تلاش گسترده‌تر ایران برای تقویت روابطش با سودان و در کل قاره آفریقا است. یکی از نشانه‌های آن نیز سفر سال گذشته، «ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران به چند پایتخت آفریقایی بود که برای تقویت حضور ایران در این قاره در میانه تنش‌ها با غرب تلاش کرد.

اگرچه این اتاق فکر آمریکایی سعی دارد تا نسبت به عملیاتی شدن این رویکرد تردید ایجاد کند، اما در پایان تصریح دارد: با اینحال تعمیق روابط ایران با ارتش سودان ممکن است در آینده دوباره از طریق دیگری مطرح شود. پیش از این پهپادهای پیشرفته ایران راه خود را به منطقه باز کرده‌اند و ممکن است در آینده نه چندان دور این پهپادها همانند سوریه و یمن در سودان هم به کار گرفته شوند. در هر صورت برنامه‌های ایران برای سودان در حال پیگیری هستند و به همین دلیل واشنگتن باید پی در پی به آن توجه داشته باشد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • وقوع یک حادثه در آب‌های شرق یمن
  • امواج کوتاه در دریای خزر
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • ایران برای ایجاد یک پایگاه دائمی در دریای سرخ تلاش می‌کند
  • واکنش انصارالله یمن به خروج ناو هواپیمابر آمریکا از دریای سرخ
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ
  • خط کشتیرانی منظم از ایران به غرب آفریقا راه‌اندازی می‌شود
  • ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا/ افزایش رایزنان بازرگانی در آفریقا 
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • موج کوتاه در دریای خزر