Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حجت الاسلام سید عباس موسوی در آستانه فرارسیدن سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همزمان با انتخابات ششمین دوره شورا‌های اسلامی شهر و روستا، گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی همواره مکان و جای دشمنان انقلاب و استکبار جهانی مشخص بوده است و اینان مخالف و دشمن تحقق اراده ملت ایران بوده‌اند بنابراین جای شگفتی نیست که با همه امکانات و دستگاه‌های تبلیغاتی و رسانه‌ای خود سعی در بی اهمیت جلوه دادن انتخابات پیش رو دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چراکه در ۴۰ سال گذشته نیز مردم ما را از شرکت در انتخابات و هر آنچه که تحقق اراده جمعی ملت شریف ایران بوده است باز داشته‌اند.

او افزود: اما ملت ما باید همواره هوشیار باشد و بداند که در برابر این افراد در کجا ایستاده است، زیرا به فرمایش سردار سرافراز اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی امروز قرارگاه حسین بن علی علیه السلام ایران است و جمهوری اسلامی حرم است در نتیجه مردم باید بدانند که در کدام موضع و صف قرار دارند، در حرم ایستاده‌اند و یا در برابر و علیه آن حضور مردم ایران در پای صندوق‌های رأی و شرکت در انتخابات دفاع از کیان جمهوری اسلامی، منافع ملت و کشور عزیز است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس در ادامه با اشاره به مشکلات کشور و وضعیت معیشتی مردم گفت: البته بر هیچکس پوشیده نیست که در کشور مشکلات و مسائلی وجود دارد و بخش عمده‌ای از آن‌ها مشکلات اقتصادی و معیشتی است و امروز دامنگیر افراد زیادی شده است، اما اتفاقاً برای حل همین مشکلات است که باید در انتخاب حضور داشت و شرکت کرد و همانطور که رهبر معظم انقلاب تاکید کرده‌اند؛ انتخابات در یک روز است، اما اثر آن تا چند سال باقی می‌ماند و سرنوشت کشور را در سال‌های آینده با انتخاب خود رقم می‌زنیم و ما هستیم که تعیین می‌کنیم در سال‌های بعد کشور چگونه حرکت کند.

حجت الاسلام موسوی سفارش یکدیگر به شرکت در انتخابات را از مصادیق امور خیر، برّ و نیکی و تواصی به حق دانست و افزود: در برابر دستگاه تبلیغی و امکانات رسانه‌ای دشمن هر یک از مردم شریف ایران باید خود یک مبلغ باشد، ضمن آنکه حضور و شرکت در انتخابات را وظیفه و تکلیف شرعی خود بدانیم، دیگران را نیز به این کار خیر و نیک دعوت و سفارش کنیم و برای آحاد تبیین کنیم راه برون رفت از مشکلات فعلی کشور انتخاب فرد اصلح برای قوه مجریه است و نباید نسبت به سرنوشت خودمان بی تفاوت و بی انگیزه باشیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس با بیان اینکه انتخاب درست می‌تواند نیروی محرکه کشور در پیشرفت و ترقی در تمامی حوزه‌ها باشد گفت: انتخاب فردی با توان مدیریت و اراده قوی و کارآمدی بالا برای حل مشکلات کشور از جمله توصیه‌های رهبر معظم انقلاب است و چنین انتخابی قطعاً اثرات مثبت در آینده کشور، جوانان و دمیدن روح امید در جامعه خواهد داشت.

حجت الاسلام موسوی در پایان تاکید کرد: امنیت امروز ایران اسلامی نتیجه حضور رزمندگان، شهدا و مدافعان حرم در میدان نبرد حق علیه باطل بوده است و تکلیف شرعی و وظیفه امروز همه مردم ایران نیز شرکت و حضور در میدان انتخابات و سرنگونی توطئه‌های دشمنان جمهوری اسلامی است.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اوقاف و امور خیریه شرکت در انتخابات تواصی به حق شرکت در انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۳۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماد‌های عجیب در انتخابات هند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از دهلی نو، کتری"، " لیوان"، "دمپایی"، جارو، " فیل"، " دسته گل"، کتاب، "عینک"، " دوچرخه" و هزاران نماد دیگر این روز‌ها در تبلیغات نامزد‌ها و احزاب در سطح خیابان‌ها و کوچه‌های شهر‌های مختلف هند دیده می‌شود.
در هند طبق قانون هر حزب و نامزدی باید در انتخابات ملی، ایالتی و محلی باید یک نشان تصویری داشته باشد.
تاریخچه اجبار داشتن نماد به سال‌های اول استقلال هند برمی‌گردد، زمانی که کمتر از ۲۰ درصد مردم هند با سواد بودند و رای دهندگان باید نامزد‌های منتخب خود را از روی نماد‌ها و نشان‌های تصویری انتخاب می‌کردند نه نام هایشان.
در زمان کنونی نیز که گفته می‌شود بیش از سه چهارم هندیان باسواد تلقی می‌شوند، اما همچنان این نشانه‌های تصویری حرف اول را در هنگام انتخابات می‌زنند.
از اولین انتخابات در سال ۱۹۵۱ میلادی زمانی که دست‌کم ۵۳ حزب برای حدود ۴۵۰۰ صندلی مجلس ملی و مجالس ایالتی با هم رقابت کردند کمیسیون انتخابات نماد‌هایی را به احزاب اختصاص داد و هر نامزدی می‌توانست با این نماد در انتخابات شرکت کند.
فرمان نماد‌های انتخاباتی در سال ۱۹۶۸ میلادی به همه احزاب در سطح ملی، ایالتی، محلی و همچنین نامزد‌های مستقل داده شد.
اولین نماد انتخاباتی در هند متعلق به کنگره بود حزبی که در مبارزات آزادی بخش و جنبش استقلال طلبی هند نقش فراوانی داشت.
نخستین نماد انتخاباتی حزب کنگره "یک جفت گاو نر" بود. پس از انفکاک در آن، نماد حزب به "گاوی که به گوساله خود شیر می‌دهد" تغییر کرد.
از سال ۱۹۷۹ "دست " نماد حزب کنگره شد.
حزب حاکم بی جی پی در سال ۱۹۸۰ تشکیل شد. این حزب نماد انتخاباتی خود را "نیلوفرآبی" برگزید. بنیانگذاران آن اعلام کردند تاریکی جای خود را به نور خورشید خواهد داد و نیلوفر آبی شکوفا می‌شود.
حزب عام آدمی یا عامه مردم که سال ۲۰۱۱ در دهلی تشکیل شد نماد خود را "جارو" انتخاب کرد.
حزب ملی مردم هند "کتاب" را بعنوان نماد خود انتخاب کرد. در هنگام برپایی جشن انتخاب این نماد اعلام شد که تنها سواد و تحصیل می‌تواند اقشار ضعیف را توانمند کند
هدف از این انتخاب اعتراض به فساد و نشان دهنده امید حزب برای پاک کردن کثیفی‌ها و فساد‌های نفوذ یافته در دولت و مجلس بود.
"
نماد‌ها و نشانه‌های تصویری، ساختار، عملکرد‌ها و اهداف سیاسی احزاب و افراد را ساده و خلاصه بیان می‌کنند.
نماد‌ها باید آشنا و به راحتی قابل تشخیص باشند و هیچ پیوند مذهبی یا احساسی با اعتقادات مردم مانند گاو، معبد، پرچم ملی، چرخ نخ ریسی و ... نداشته باشد.
نماد‌های انتخاباتی هند پیام‌های بی صدایی هستند که نقش بزرگی در هنگام انتخابات در هند ایفا می‌کنند.
این صحنه ها، ارتباطات تصویری بشر در ماقبل اختراع الفبا را به یاد می‌آورد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اظهارات:
کیشو دیو: نامزد مستقل انتخابات مجلس هند

دیگر خبرها

  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند
  • دغدغه مردم در حوزه اشتغال است