Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی روز چهارشنبه در نشست با فعالان بازار سرمایه گفت: موضوعات مربوط به بازار سرمایه خیلی متنوع است. در وضعیت اقتصادی کشور مسوولان باید وضعیتی که گروهی فریاد می‌کشیدند و عده‌ای تشویق می‌کنند را جمع کنند و برای هر تصمیم دلایل متقنی وجود داشته باشد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: ما برای مسکن، بانک و تورم برنامه داریم اما باید روش حکمرانی کشور را عوض کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید یک شورا برای بازارهای مالی، پولی و بیمه و بیمه‌های اجتماعی داشته باشیم.

قاضی‌زاده هاشمی عنوان کرد: باید تکلیف خود را با بانک‌های خصوصی و دیگر بانک‌ها مشخص کنیم. آیا بازار سرمایه هم باید دولتی باشد یا خصوصی؟ ما به دنبال اصلاح این مسایل هستیم.

وی افزود: وقتی این مسائل مدیریت نشود نوسانات تورم رخ می‌دهد و بازار بی‌ثبات می‌شود که باید این مسایل را کنترل کنیم. مدل ما لایه‌بندی حاکمیت و پاسخگویی مردم است و در لایه بندی باید ذینفعان جدا شوند و بورس هم باید مردمی شود.

این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری یادآور شد: به دلیل اینکه با مردم گفت‌وگو نشده است سطح سواد حقوقی و سلامت پایین است و ما با شفافیت و پاسخگویی و مبارزه با رانت به این مسایل رسیدگی می‌کنیم.

واکنش قاضی زاده به درخواست نمایندگان برای کناره گیری به نفع رییسی

وی ادامه داد: پیشگیری بهتر از درمان است و دنبال جراحی و اصلاح نهادی هستم. اگر سیستم درست عمل کند، فرصت سوء استفاده فراهم نمی‌شود. مساله رقابت و عدم انحصار را باید حل کنیم تا بسیاری از مشکلات حل شود و باید به سمت بازار رقابتی در داخل و خارج برویم.

قاضی زاده هاشمی گفت: دولت در ۳ جا می‌تواند در تولید و بازار دخالت کند. برخی از کالاها پشتیبانی آن ضروری است که یک مورد آن نرخ تضمینی است که دولت باید قیمت کالا را تضمین کند. جای دوم حمایت از مصرف کننده است که دولت نظام یکپارچه یارانه را در نظر گرفته است. جای سوم در تعرفه است که از تولید داخلی باید حمایت شود.

این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری عنوان کرد: یکی از عوامل اصلی تورم کسری بودجه دولت است و در این باره بانک مرکزی بالاترین نقش را دارد. بنابراین باید به اصلاح ساختاری بودجه بپردازیم. مدل شهر کشوری در نظر گرفته‌ایم و بودجه را منطقه ای توزیع می‌کنیم و این امر در هزینه‌های دولت کاهش ایجاد می‌کند.

وی در پاسخ به این پرسش که نمایندگان در نامه ای درخواست کردند تا نامزدها به نفع رییسی کنار بروند، گفت: دوستان نظر خود را اعلام کرده‌اند و باید ببینم حجت برای کنار رفتن دارم یا نه. به هر حال نظام به ما اعتماد کرده و باید پاسخگوی وظیفه شرعی باشیم.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: به همه توصیه می‌کنم مشارکت حداکثری داشته باشند و وعده ما ٢٨ خرداد پای صندوق رای است.

منبع: خبرآنلاین

منبع: آفتاب

کلیدواژه: انتخابات رییسی قاضی زاده قاضی زاده هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۳۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی فضائلی عضو دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی، درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس اظهار داشت: انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

وی در گفتگو با ایرنا، افزود: مشارکت و حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

این فعال سیاسی بیان کرد: البته نمایندگان بسیاری از حوزه‌های انتخاباتی در همان دور اول با کسب اکثریت آرا، مشخص شدند اما در تعدادی از حوزه‌ها از جمله در تهران، انتخابات به دور دوم کشیده شد که امید است مردم در این دور از انتخابات نیز مشارکت جدی داشته باشند.

هر چقدر مجلس در امر قانونگذاری بهتر عمل کند دستگاه‌ها مسیر دقیق‌تری خواهند داشت

فضائلی یادآور شد: باید امیدوار باشیم که در شهرهایی که انتخابات مجلس به دور دوم کشیده شده است، مردم انقلابی، فهیم و همیشه در صحنه با درک بالای خود و با اهتمام لازم و مشارکت بالا پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شوند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دو بُعد حائز اهمیت است، عنوان کرد: در بُعد اول، این اهمیت مربوط به مجلس شورای اسلامی و جایگاه اصلی آن در حوزه قانونگذاری است که وظیفه تقنین قوانین کشور و ریل‌گذاری را بر عهده دارد و در حقیقت این مجلس است که مسیر اجرایی و آینده کشور را ترسیم می‌کند.

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: بنابراین هر چقدر مجلس شورای اسلامی در امر قانونگذاری بهتر عمل کند و قوانین مصوب آن دقیق‌تر و ناظر بر اولویت‌های کشور باشد، به طور طبیعی می‌توانیم امیدوار باشیم مسیری که دستگاه‌های اجرایی در آینده بر اساس آن قوانین طی می‌کنند، دقیق‌تر و معطوف به اهداف جامعه باشد.

فضائلی گفت: در بُعد دوم، اهمیت مجلس شورای اسلامی به بحث نظارت آن بر اجرای صحیح قوانین بازمی‌گردد که این امر توسط نمایندگان مجلس انجام می‌شود و این نظارت هر چه دقیق‌تر و سالم‌تر انجام شود، می‌تواند در اجرای قوانین و در اینکه دستگاه‌های اجرایی وظایف‌شان را بهتر و دقیق‌تر انجام دهند، بسیار موثر باشد.

قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین در راس وظایف نمایندگان است

وی افزود: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های دیگر هم نقش‌آفرینی دارند اما قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، در رأس اموری است که باید در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و آن پیام این است که نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد.

تحلیلگر سیاسی بیان کرد: ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

فضائلی یادآورشد: این نشاط اجتماعی و سیاسی می‌تواند یک پیام به همراه داشته باشد و در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، نقش بازدارندگی خواهد داشت.

انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

فضائلی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی برای دوستان کشور ما در سراسر دنیا هم یک پیام امیدوارکننده و خوشحال‌کننده را به همراه خواهد داشت و نشاط اجتماعی و سیاسی مردم ایران را در مقابل چشمان آنها به نمایش خواهد گذاشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تعداد بیشتر نمایندگان تهرانی نسبت به نمایندگان شهرستانی، آنها هیات رئیسه مجلس دوازدهم را تعیین خواهند کرد، گفت: به عقیده من انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان تهران به لحاظ تعداد، در مجلس دوازدهم تعیین‌کننده هستند و تاثیرگذاری‌شان زیاد است ولی این طور نخواهد بود که مجلس دوازدهم و انتخاب هیات رئیسه آن، در انحصار آنها باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902976

دیگر خبرها

  • رییسی: امروز در غرب شاهد تقابل آشکار جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • واکنش قاضی‌عسکر به اتفاقات دانشگاه‌های آمریکا
  • ذکی زاده: امنا مخالف دیکته شدن ریاست مجلس از سوی جریانات بیرونی است/ همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند
  • درخواست نمایندگان کنگره آمریکا برای ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو
  • اصرار قاضی تورین: ستاره یووه محاکمه می‌شود
  • توقف نمایندگان مازندران در لیگ فوتسال کشور