Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدای ایران- جلسه روسای کمیته های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا بعد از ظهر چهارشنبه در حضور رئیس جمهور برگزار شد و در این جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد و کمیته های امنیتی – اجتماعی و بهداشت و درمان گزارش های خود را از وضعیت کنترل و مهار بیماری در کشور و همچنین رعایت پروتکل های بهداشتی و نظارت بر روند اجرای دستورالعمل ها در ایام تبلیغات انتخاباتی و روز برگزاری انتخابات ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا در گزارش خود از نظارت دقیق بر اجرای پروتکل های بهداشتی در تجمع های انتخاباتی و همچنین تبلیغات از سوی ستادهای انتخاباتی نامزدها و برخورد قاطع با تخلفات دراین زمینه خبر داد و تاکید کرد: همه تمهیدات لازم  اندیشیده شده تا با رعایت کامل دستورالعمل ها از سوی عوامل اجرایی انتخابات و رای دهندگان، انتخاباتی سالم با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی در سراسر کشور برگزار شود.

کمیته بهداشت و درمان نیز با ارائه گزارشی از اقدمات انجام شده برای کنترل و مهار این بیماری با اشاره به اینکه با تلاش ها و مجاهدت کادر درمان و تشدید نظارت ها خوشبختانه شاهد کنترل و مهار بیماری و عبور کامل از پیک چهارم هستیم و از بروز موج جدید در کشور جلوگیری شده است، بر استفاده از تجربیات مفید گذشته در مراسم و آیین های جمعی برای برگزاری انتخاباتی سالم با رعایت کامل پروتکل ها تاکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین  حسن روحانی در این زمینه با بیان اینکه اجرای کامل و صحیح پروتکل های بهداشتی در روز انتخابات تضمین کننده سلامت مردم و رای دهندگان و اجرای صحیح انتخابات خواهد بود، گفت: تضمین سلامت انتخابات و رای دهندگان در افزایش مشارکت مردم موثر است.

روحانی خاطرنشان کرد: دولت همه تلاش خود را بکار گرفته که انتخاباتی سالم همراه با تضمین سلامت مردم و رای دهندگان برگزار شود و شاهد رقم خوردن افتخار دیگری برای جمهوری اسلامی ایران باشیم.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه اجرای انتخابات باید توام با شفافیت ، دقت و جدیت باشد، گفت: جدیت در برخورد با متخلفان از رعایت دستورالعمل های بهداشتی و اجرای مقررات، شفافیت در اطلاع رسانی و گزارش به مردم در این زمینه و همچنین داشتن دقت کافی در هماهنگی با دستگاه های مختلف در اجرای پروتکل ها و اعمال نظارت ها، لازم و ضروری است.

در این جلسه  همچنین گزارش کاملی از سوی کمیته بهداشت و درمان درخصوص وضعیت تولید و تامین واکسن کرونا ارائه و اعلام شد که با صدور مجوز از سوی سازمان غذا و دارو برای تزریق عمومی واکسن ایرانی "کوبرکت"، ورود این واکسن به زنجیره عملیات سراسری واکسیناسیون با توزیع 50 هزار دوز از امروز آغاز شد و با توجه به فراهم شدن زیرساخت های تولید واکسن در ایران تا پایان سال، کشور از واردات واکسن خارجی بی نیاز خواهد شد.

براساس گزارش کمیته بهداشت و درمان در این جلسه، با توجه به تداوم زنجیره واکسیناسیون با استفاده از واکسن داخلی و از سرگیری واردات واکسن خارجی ،واکسیناسیون جامعه هدف تا پایان این دولت برای بالغ بر 14 میلیون نفر انجام خواهد شد.

در گزارش این کمیته آمده است: با حمایت دولت از واکسن سازان داخلی در حال حاضر 5 نوع واکسن در مراحل مختلف مطالعه و تولید قرار گرفته است که یک واکسن محوز استفاده اضطراری دریافت کرده است، یکی از واکسن ها در فاز سوم قرار دارد و سه واکسن دیگر نیز در فازهای یک و دو قرار گرفته اند که تامین واکسن مورد نیاز برای  سال های آینده را هم  تضمین خواهد کرد.

رئیس جمهور با قدردانی از تلاش ها و اقدمات انجام شده در این زمینه، اظهار داشت:  تولید و تامین واکسن در شرایط سخت تحریم و جنگ اقتصادی افتخار بزرگی است که ملت ایران در سایه مقاومت و ایستادگی خود به آن نائل شده است  و این افتخار غیر قابل انکار، در تاریخ کشور ثبت خواهد شد.

روحانی پیوستن ایران به جمع کشورهای تولید کننده واکسن کرونا در جهان آن هم در شرایط سخت تحریم های ظالمانه و جنگ اقتصادی را افتخار آمیز دانست و تاکید کرد: این واقعیتی است که هیچکس قادر به انکار آن نخواهد بود.

رئیس جمهور تاکید کرد: ملت ایران بداند که این دولت بر عهد خود در ریل گذاری کشور بدون تحریم و کرونا گام های بزرگی برداشته و در وفای به عهد خود تا روز آخر فعالیت، دست از تلاش برنخواهد داشت.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران انتخابات ریاست جمهوری بهداشت و درمان دستورالعمل ها رای دهندگان رئیس جمهور پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۴۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان

مسعود قادر معاون کنترل و تضمین کیفیت موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در گفتگو با خبرنگاران حوزه کشاورزی خبرگزاری صدا و سیما،  با اشاره به موفقیت دانشمندان جوان ایرانی در تولید واکسن ORT با بالاترین استانداردهای جهانی اظهار داشت: دستاوردهای چنین موفقیتی تنها به بی نیازی از واردات یک نوع واکسن محدود نمی شود و در عمل، دانش و توان تولید انواع واکسن های جدید را نیز به همراه دارد و از همین رو، به موازات این امر، تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد نیز در دستور کار قرار گرفت و مراحل مختلف آن با موفقیت سپری شده است.

وی با اشاره به سهم موثر و مفید موسسه رازی در حفظ سلامت و تامین امنیت غذایی کشور، به تشریح سابقه تولید انواع واکسن های دامی اشاره کرد و گفت: سهم بزرگی از تامین و حفظ سلامت انواع مواد غذایی، به ویژه در زمینه گوشت و لبنیات به لطف زحمات و تلاش های دانشمندان گمنام موسسات تامین کننده واکسن ها، از جمله موسسه رازی بوده و در حال حاضر نیز، تحقیقات برای تولید واکسن های نوین و چندگانه با جدیت ادامه دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

معاون کنترل و تضمین کیفیت موسسه رازی با بیان خطرات و تهدیدات دائمی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان برای صنعت طیور کشور، تصریح کرد: این بیماری بطور مداوم صنعت طیور و حتی انواع پرندگان را تهدید می کند و به دلیل حضور پرندگان مهاجر در نقاط مختلف کشور، جلوگیری از ورود آن غیر ممکن است.
وی افزود: از همین روز تولید واکسن برای غلبه بر این بیماری اهمیت بسیاری دارد و خوشبختانه دانشمندان جوان ایرانی موفق شدند با روش ژنتیک معکوس به سویه این واکسن دست یافته و مراحل تولید آن را سپری کنند.

قادر با بیان اینکه تحقیقات در این زمینه با جدیت ادامه دارد، اظهار داشت: طبق برنامه ریزی انجام شده، با تکمیل مراحل آزمایش و طی مراحل قانونی، این واکسن در یک سال آینده به تولید خواهد رسید.

وی با بیان اینکه دستکم نیمی از انواع واکسن های جدید حوزه دام و طیور در داخل کشور و در موسساتی مانند موسسه رازی تولید می شود، تصریح کرد: دانش فنی برای گسترش تولید در دسترس است و می توانیم بطور کامل نیازهای کشور را در داخل تولید کنیم.
معاون موسسه رازی با اشاره به پیچیدگی های صنایع دارویی و بیولوژیک در سطح جهان، تصریح کرد: کشورهای دارای این دانش به هیچ وجه دوست ندارند با کشورهای دیگری از جمله ایران همکاری کنند و حتی از ارائه کوچکترین خدمات یا فروش تجهیزات خودداری می کنند، اما ما می توانیم بدون کمک آنها پیش برویم.

دکتر قادر با بیان اینکه یکی از عمده ترین موضوعاتی که باعث کندی پیشرفت این دانش می شود، فرسودگی تجهیزات است، از شرکت ها و صنایع داخلی خواست برای تامین نیاز موسسات سرم سازی اقدام کنند و گفت: ما از شرکت های سازنده تجهیزات می خواهیم که وارد این عرصه شوند و آماده ایم اطلاعات اولیه و نیازهای خود را به آنها ارائه کنیم تا این تجهیزات را در داخل کشور تولید کنند و در اختیار موسسات بگذارند.

وی از مردم و به ویژه مصرف کنندگان واکسن ها خواست با مطالبه محصول با کیفیت ایرانی، سیاستگذاران، مدیران و مسئولان در عرصه های مختلف را به حرکت در مسیر تولید بهترین و جدیدترین محصولات در داخل کشور تشویق کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • کریمی قدوسی و ادعای سلاح هسته ای!
  • وزیر کشور: ایران، محیای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • وزیر کشور: ایران، محیای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • هشدار به نشر دهندگان اخبار کذب
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • روزهایِ آخر کریمی قدوسی در پارلمان؛ طلایه دار ادعاهای تکذیب شده /توئیت های عضو پایداری دردسر هسته ای ایجاد خواهد کرد؟