Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن رضایی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: اصلاح، تقویت و توسعه حمل و نقل در ایران ما را به دوران کاروانسراهای دوران صفویه و رونق تجارت می‌رساند. ایران موقعیت تجارتی بسیار خوبی دارد و میلیاردها دلار عایدی می‌توانیم از توسعه حمل و نقل کسب کنیم. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، محسن رضایی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در برنامه تلویزیونی "با نخبگان" که عصر امروز از شبکه چهار سیما پخش شد و وحید شقاقی رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه خوارزمی و حجت‌الله هاشم‌بیگی رئیس کمیسیون اقتصاد کلان دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان کارشناسان اقتصادی همراه با وی در استودیوی این برنامه حضور داشتند، اظهار داشت: تیم‌های بنده سنجاقی نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم‌های بنده با افکار و ایده‌های من به طور کامل آشنا هستند.

وی با بیان اینکه اکنون در محاصره اقتصادی دشمن هستیم، خاطرنشان کرد: بنده محاصره اقتصادی ایران پس از جنگ را در سال 60 پیش‌بینی کردم که این موضوع در دست‌نوشته‌های سردار شهید حسن باقری است.

رضایی گفت: من برای مقام نیامده‌ام. از چهل سال پیش وضعیت امروز کشور را پیش‌بینی کردم. من رشته‌ تحصیلی‌ام را از مکانیک به اقتصاد تغییر دادم و بعد از فرماندهی سپاه به مجمع رفتم و در راستای تدوین سیاست‌های کلی نظام فعالیت کردم.

این کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: من با دردمندی و با برنامه‌ وارد عرصه انتخابات شده‌ام. من خود را سرباز می‌دانم و طی بیست سال گذشته، سه بار برنامه‌هایم را نو کرده‌ام. ضمن اینکه در سه دولت خاتمی، احمدی‌نژاد و روحانی با وزرایشان در مجمع صحبت و سیاست‌های کلی را تدوین کرده‌ایم. ما تمامی اشتباهات و خطاهای دولت را می‌دانیم.

وی ادامه داد: ما باید زمینه‌ای به وجود آوریم تا همانطور که در دفاع مقدس همه مردم وارد صحنه شدند، در اداره کشور نیز همه مردم وارد صحنه شوند. من آمده‌ام تا چنین کاری بکنم و توانایی آن را هم دارم. من وقتی فرمانده سپاه شدم، طی مدت 16 سال فرماندهی یاد گرفتم که چگونه می‌توان همه را جمع کرد و وفاق ملی به وجود آورد. این توانایی، سرمایه عظیم مردم ایران در مقاومت و ایستادگی است. آنچه من ارائه می‌دهم متکی به پژوهش است. من وقتی از یارانه 450 هزار تومانی می‌گویم، پژوهش‌های بسیاری در مورد آن صورت گرفته است. البته معتقدم بیشتر از این می‌توانم یارانه داد، اما احتیاط به خرج دادم.

رضایی بیان کرد: ایراد ما به دولت این است که چرا اقتصاد مقاومتی به قانون تبدیل نشده است. سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را به پروژه‌هایی تبدیل می‌کنیم تا در برابر نوسانات اقتصاد کشورمان مقاوم باشد. کشاورزی ما می‌تواند خودکفا باشد. زنجیره‌های کشاورزی را کامل می‌کنیم تا اگر ارز کم و زیاد شد، دانه‌های دامی و کالاهای اساسی دچار نوسانات نشود. مساله امنیت غذایی برای ما بسیار مهم است.

وی همچنین بیان کرد: دخالت‌های دولت در اقتصاد باید کمتر شود و ایالت‌های اقتصادی در مسائلی همچون کشاورزی و... نقش خواهند داشت. زندگی مردم به خودشان واگذار خواهد شد. اسم این را "مردم‌سالاری اقتصادی" گذاشته‌ایم و این را به عنوان نیمه دوم مردم‌سالاری دینی تلقی می‌کنیم.

رضایی در پاسخ به سوال دیگری عنوان کرد: برای سیاست‌های اصل 44 وقت بسیاری صرف شد که یکی از بندهای آن خصوصی‌سازی بود. این سند چند بار بین مجمع و رهبری رد و بدل شد و تصویب آن دو سه سال طول کشید که در نهایت رهبری فرمودند این سند "انقلاب اقتصادی" است؛ اما شما ببینید چه بلایی بر سر این انقلاب اقتصادی آوردند؟ هرچقدر هم قانون خوب باشد، اما اگر نخواهند عمل کنند یا بد عمل کنند، اجرا نخواهد شد. در این رابطه انحراف بزرگی صورت گرفت و ما برنامه‌هایی برای جلوگیری از این وضعیت داریم.

این کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: در بحث سیاست، امنیت و دفاع اقتدار ایران را به دست آورده‌ایم. اکنون با وجود اینکه کشور جهان سومی تلقی می‌شویم، اما بازدارندگی ایجاد کرده‌ایم و آمریکایی‌ها در خلیج فارس به ما احترام می‌گذارند. اقتدار، احترام می‌آورد و ضعف خطر می‌آورد. بنده نظامی هستم، سیاسی هم هستم، اقتصاد هم می‌دانم.

وی ادامه داد: ما در حوزه دفاع و امنیت به خودباوری رسیدیم. آن چیزی که قاسم سلیمانی را قاسم سلیمانی کرد، اعتماد و خودباوری بود. ما باید به جوانان بگوییم که شما می‌توانید کارهای بزرگی انجام بدهید.

رضایی بیان داشت: من از ظرفیت نیروهای مسلح در جاهایی که کشور با مشکلات روبرو است، استفاده می‌کنم. با اتاق‌های تعاون، اصناف و بازرگانی و کارآفرینان ارتباط دارم و از ظرفیت‌های آنان نیز استفاده خواهیم کرد.

رضایی بیان داشت: یارانه 450 هزار تومان به نیمی از جمعیت کشور و 40 میلیون نفر خواهد رسید. به دیگر مردم نیز همان یارانه 45 هزار تومانی و یارانه معیشتی خواهد رسید.

وی ادامه داد: منبع یارانه‌ها آماده است. اصلاح، تقویت و توسعه حمل و نقل در ایران ما را به دوران کاروانسراهای دوران صفویه و رونق تجارت می‌رساند. ایران موقعیت تجارتی بسیار خوبی دارد و میلیاردها دلار عایدی می‌توانیم از توسعه حمل و نقل کسب کنیم.

رضایی خاطرنشان کرد: ما سعی می‌کنیم با این کار جمعیت را به شرق کشور برگردانیم. راه آهن ایران اگر به مدیترانه وصل بشود، درآمد بسیار خوبی خواهد داشت. همچنین راه‌آهن دیگری خواهیم داشت که از اوکراین به اروپا وصل خواهد شد. ریلی‌کردن کشور جزو برنامه‌های دولت آینده خواهد بود.

نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست‌جمهوری بیان کرد: رابطه اقتصاد با دولت را اصلاح خواهیم کرد. ما در مجمع تشخیص، جمع‌سپاری کردیم. اکنون حدود 150 هزار دکترای بیکار داریم که با این کار می‌توانیم به آن‌ها کار بسپاریم و از ظرفیت‌ها و ایده‌های آنان نیز استفاده کنیم. تمام وزارتخانه‌ها را هم موظف می‌کنم که هیچ تصمیمی را بدون اخذ نظرات کارشناسی، عملی نکنند.

رضایی بیان داشت: دیپلماسی اقتصادیِ رسمی و عمومی را فعال و تقویت خواهم کرد. وزارت انرژی ایجاد خواهیم کرد تا برای تمامی ابعاد انرژی یک فکر وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: ایران را به هاب مواد غذایی منطقه تبدیل خواهیم کرد. در برخی از استان‌ها، شهرهای کشاورزی به وجود خواهیم کرد؛ یعنی اینکه مردم یک شهر زمین‌های اطراف خود را در بحث کشاورزی مدیریت خواهند کرد. ایران می‌تواند به هاب سلامت 25 کشور اطراف نیز تبدیل شود و حدود 500 میلیون نفر جمعیت اطراف می‌توانند به بیمارستان‌های ایران مراجعه کنند.

رضایی گفت: صندوق تامین مالی زیان‌دیدگان بورس در ادامه به بیمه تبدیل خواهد شد که متاسفانه برخی به این قسمت توجه نکردند. پل بین بازار سرمایه و تولید قطع است. بورس درست شده تا نقدینگی مردم وارد عرصه تولید شود. وقتی نقدینگی از بانک‌ها خارج و وارد بورس می‌شود، اگر وارد تولید نشود به عنوان سیلی به صورت خود برخواهد گشت. این اشتباهی بود که دولت مرتکب شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری 1400 محسن رضایی انتخابات ریاست جمهوری 1400 محسن رضایی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری توسعه حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۴۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری

به گزارش صدای ایران از ایرنا، عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.

علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.

توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.

علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.

وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.

حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.

وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.

اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری

علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.

وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم