Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-27@03:19:24 GMT

زندگینامه: دیوید ساسولی (۱۹۵۶-)

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۵۵۲۴۹

زندگینامه: دیوید ساسولی (۱۹۵۶-)

به گزارش همشهری آنلاین، دیوید ساسولی سیاست‌مدار اهل ایتالیا از حزب دموکراتیک ایتالیا و از سال ۲۰۰۹ عضو پارلمان اروپا است. وی در ۳ ژوئیه ۲۰۱۹ به ریاست پارلمان اروپا انتخاب شد. ساسولی در دوم ژوئیه با ۱۲۸۵۳۳ رأی مجدداً به عنوان عضو پارلمان اروپا انتخاب شد. و در سوم ژوئیه با کسب ۳۴۵ رأی معتبر به عنوان رئیس پارلمان اروپا جایگزین آنتونیو تاجانی گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او هفتمین ایتالیایی‌ای است که عهده‌دار این سمت شده‌اند.

سوسیالیست ایتالیایی رئیس پارلمان اتحادیه اروپا شد پیشینه

دیوید ساسولی در ۳۰ مه ۱۹۵۶ در فلورانس بدنیا آمد. وی از سال ۲۰۰۹ بعنوان یک نماینده ایتالیایی پارلمان اروپا خدمت کرد. او با آلساندرو ویتورینی ازدواج کرد و فرزندانش جیولیو و لیویا هستند. وی از طرفداران فوتبال شهر زادگاهش باشگاه فوتبال فیورنتینا است. ساسولی عضو فعال انجمن ایتالیایی آزادی آرتیکولو ۲۱ است که در۲۷ فوریه ۲۰۰۱ تأسیس شد.  وی مدیر و وکیل این مؤسسه است که با هدف آزادی بیان بنیان گذاشته شد.

فعالیت‌های سیاسی

ساسولی از سال ۲۰۰۹ به عنوان نماینده ایتالیا در پارلمان اروپا خدمت کرد. او در لیست پارتیتو دمکراتیکو در مرکز ایتالیا در ماه مه ۲۰۱۹ برای سومین دور پیاپی انتخاب شد. وی تا ژانویه ۲۰۲۲ رئیس پارلمان خواهد بود.

کرونا به پارلمان اروپا و دفتر مکرون رسید

ساسولی بدنبال پیروزی در انتخابات در پارلمان اروپا در استراسبورگ طی سخنان کوتاهی اظهار داشت: «ما باید این قدرت را داشته باشیم که روند یکپارچگی‌مان را از نو شروع کنیم، اتحادیه‌مان را طوری تغییر بدهیم که قادر باشیم به نیازهای شهروندانمان قویتر پاسخ بدهیم و پاسخ‌های واقعی به نگرانی‌هایشان فقط برای عنوان کردن چند نمونه: بیکاری جوانان، مهاجرت، تغییرات اقلیمی، انقلاب دیجیتال، تعادل جدید جهانی به ایده‌ها بدهیم.»

ساسولی در اولین اقدام خود پس از انتخابش به ریاست پارلمان اروپا در ایستگاه متروی مالبیک، یکی از مکانهای حملات مارس ۲۰۱۶ بروکسل حضور یافت و گفت: «این ادای احترام به همه قربانیان تروریسم است. مایل بودم که دوره ریاستم را با این اقدام سمبلیک شروع کنم.»

کد خبر 608129 برچسب‌ها مجله اتحادیه اروپا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مجله اتحادیه اروپا پارلمان اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۵۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران


 

به گزارش تابناک، نمایندگان پارلمان اروپا امروز پنج‌شنبه «ششم اردیبهشت ماه»، در قطعنامه‌ای، خواستار تحریم‌های بیشتر علیه ایران شدند.

 پارلمان اروپا در حمایت از مسائل حقوق بشری، قطعنامه‌ای را تصویب کرد که در آن «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» محکوم شده است.

نمایندگان پارلمان اروپا امروز پنج‌شنبه  «ششم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳»، در قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی اخیر ایران به اسرائیل را محکوم کرده و خواستار تحریم‌های بیشتر علیه ایران شدند.

نمایندگان اروپا همچنین با اظهار نگرانی از تشدید اوضاع در منطقه، بر حمایت کامل از امنیت اسرائیل تاکید کردند.

آن‌ها همچنین در این قطعنامه، صرفا به اظهار تاسف در خصوص حمله به بخش کنسولی ایران در دمشق بسنده کردند.

قانون‌گذاران در پارلمان اروپا در این قطعنامه همچنین، درخواست افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های تروریستی اتحادیه اروپا و همچنین تحریم رئیس جمهوری ایران را تکرار کرده‌اند.

در این قطعنامه که با ۵۱۶ رای موافق، چهار رای مخالف و ۲۷ رای ممتنع به تصویب رسید، آنچه «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» نامیده شده، محکوم شده و از اتحادیه اروپا خواسته شده که یک راهبرد مشترک را برای مقابله با این سیاست ادعایی از طریق تشکیل یک گروه ضربت اتخاذ کند.

در این قطعنامه بر لزوم آزادی بی‌قید و شرط «کامران قادری» و «مسعود مصاحب» نیز تاکید کرده است که خرداد ماه گذشته به دلایل انسان‌دوستانه آزاد شدند.

گفتنی است که تصمیمات پارلمان اروپا پیشنهادی محسوب می‌شود و اتخاذ تصمیم‌ نهایی با شورای اروپاست. شورای اروپا هم در خصوص مواردی نظیر این مورد بر مبنای اجماع و نه اکثریت، تصمیم‌گیری می‌کند. در واقع قطعنامه‌های پارلمان اروپا سندی غیر الزام‌آور است و نمی‌تواند شورای اروپا را ملزم به اجرای آن کند

این در حالی است که طبق منشور ملل متحد، کنوانسیون‌های بین‌المللی به ویژه کنوانسیون روابط دیپلماتیک 1961 وین و کنوانسیون پیشگیری و مجازات جرائم علیه اشخاص مورد حمایت بین‌المللی از جمله ماموران و سازمان‌های بین‌المللی حمله اسرائیل به سفارت ایران محکوم بوده و ایران از لحاظ حقوقی و طبق ماده 51 منشور ملل متحد می‌توانسته پاسخ دهد.

نمایندگان پارلمان اروپا در ادامه، مدعی نقش بی‌ثبات‌کننده‌ ایران در خاورمیانه شدند.

پارلمان اروپا همچنین از تصمیم اتحادیه برای افزایش تحریم‌های فعلی خود علیه ایران، از جمله تحریم عرضه و تولید هواپیماهای بدون سرنشین و موشک‌ استقبال کردند.

در بخشی از این قطعنامه، در خصوص توافق هسته‌ای ایران نیز صحبت شده و بدون توجه به عدم اجرای تعهدات آمریکا و خروج یکجانبه این کشور از برجام و همچنین عدم اجرای تعهدات طرف‌های اروپایی ادعا شده است که ایران به تعهدات پادمان و حقوقی خود در توافق هسته‌ای عمل نمی‌کند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • آیا لغو فرمان رشد در ایتالیا باعث سقوط فوتبال این کشور می‌شود؟ (زیرنویس فارسی)
  • قطعی: ستاره ایتالیایی یورو را از دست داد
  • پسکوف: پارلمان اروپا «ماشین روس هراسی» است
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • تصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران
  • پارلمان اروپا قطعنامه ضد ایران صادر کرد
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • (ویدئو) رها کردن یک کبوتر در پارلمان اروپا جنجالی شد
  • جایزه جشنواره ایتالیایی برای «در سایه سرو»
  • پارلمان اروپایی قواعد سلاح برای غیرنظامیان را تشدید کرد