Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، محسن رضایی عصر چهارشنبه در گفت‌وگویی با اشاره به این که کشور در محاصره اقتصادی است، گفت: چهل سال قبل  پیش‌بینی کردم ایران در جنگ تحمیلی عراق پیروز می‌شود اما پس از جنگ، آمریکا محاصره اقتصادی، منزوی کردن ایران و همچنین اتحاد کشورهای عربی علیه ایران را  در دستور کار خود دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری افزود: پس از انقلاب برای مواجهه با این شرایط تغییر رشته دادم. از فرماندهی سپاه استعفا کردم و برای برون رفت از این مشکلات اقتصادی به مجمع تشخیص مصلحت نظام آمدم و سیاست‌های اصل ۴۴ اقتصاد مقاومتی و چشم انداز ایران ۱۴۰۴ تدوین کردم.

رضایی گفت:  در این انتخابات نه برای کسب قدرت بلکه برای حل مشکلاتی که کاملاً ۴۰ سال است و از آنها آگاهی دارم به میدان آمده‌ام و می‌خواهم سربازی نظام را بکنم و برای سومین بار در ۲۰ ساله گذشته آسیب‌ها و مشکلات دولت‌های گذشته و راه حل برون رفت از آن را می‌دانم.

وی افزود: چرا نمی‌توانیم چون دوره انقلاب و جنگ، همه ملت کنار هم قرار بگیرند و وحدت ملی برای حل مشکلات ایجاد شود. آمده‌ام چنین کاری کنم و توانایی آن را دارم.   ۱۶ سال فرمانده سپاه بودم و این توانایی را دارم که افکار مختلف را کنار یکدیگر قرار دهم و به یک وفاق و اجماع ملی برسانم. می‌توانم از جناح‌های مختلف سیاسی و تمام اقوام برای رفع مشکلات کشور استفاده کنم.

رضایی با بیان اینکه برای تمام و برنامه‌هایی که به مردم ارائه کردم کارهای پژوهشی و تحقیقاتی انجام شده است، گفت: ما برای پرداخت یارانه ۴۵۰ هزار تومانی تمام جوانب را سنجیده‌ایم و حتی ممکن است بیشتر از این مبلغ بتوانیم به مردم یارانه پرداخت کنیم اما مبلغ ۴۵۰ هزار تومان را در ابتدا اعلام کردیم که قطعی و میسر باشد.

وی درباره مقاوم‌سازی اقتصادی  گفت: این موضوع را در ۲۴ بند اقتصاد مقاومتی تدوین کرده‌ایم، ایرادی که به دولت و مجلس میگیریم این است  که چرا اقتصاد مقاومتی که ابلاغ مقام معظم رهبری بوده را به قانون تبدیل نکرده‌اید ما این کار را خواهیم کرد.

رضایی افزود:  اقتصاد مقاومتی را قانون خواهیم کرد و کاری خواهیم کرد که این پروژه‌ها در معرض نوسانات قرار نگیرد و تحت تاثیر شرایط داخلی و خارجی قرار نگیرد. به این منظور منابع کشور را بر پایه‌های داخلی استوار خواهیم کرد به عنوان مثال زنجیره های کشاورزی را به صورت چرخه داخلی در نظر می‌گیریم که اگر قیمت ارز کم و زیاد شد کالاهای اساسی دچار نوسان نشوند زیرا مساله امنیت غذا برای ما مهم است.

این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری  درباره نرخ سود بانکی گفت: پیش از تاسیس بانک‌های خصوصی ثبات بیشتری در نرخ سودهای بانکی وجود داشت به محض این که بانکهای خصوصی شکل گرفت و دلیل عدم کنترل بانک مرکزی بر روی آنها، این بانک‌ها رقابت با بانک‌های دولتی را شروع کردند و بدون حساب، نرخ سود بانکی افزایش یافت. در آن شرایط کشور مجبور به چاپ پول شدم و نتیجه آن تورم‌های سنگین بود و هزینه آن را مردم پرداخت کردند.

وی افزود: دولت به دلیل کسری بودجه بدون حساب و کتاب از بانک مرکزی استقراض کرد و یا به جای اینکه دلارهای نفتی را در اختیار بانک مرکزی قرار دهد برای کسری بودجه مصرف کرد.  انحراف در اقتصاد فاجعه بزرگی به نام نقدینگی درست کرد و اگر در دولت آینده نتواند آن را حل و فصل کرد مطمئناً با ابرتورم خواهیم شد ما برای مهار آن برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

رضایی از قطع دست دولت از اجرائیات در دولت احتمالی‌اش خبر داد و گفت: بر اساس اصل قانون اساسی ایالت های اقتصادی شکل می گیرد و مداخلات دولت مرکزی در اقتصاد کاهش پیدا خواهد کرد و این ایالت ها هستند که در تصمیم‌گیری کشاورزی و صنعت تصمیم‌گیری خواهند کرد. انفال در اختیار دولت مرکزی خواهد ماند و این جراحی بزرگی است که در دولت من انجام خواهد گرفت.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه این موضوع مردم‌سالاری اقتصادی نام دارد، گفت: همانطور که مردم سالاری سیاسی وجود دارد مردم سالاری اقتصادی نیز به عنوان نیمه دوم مردم سالاری دینی وجود خواهد داشت.

وی اشاره به اینکه وقت زیادی برای تدوین  سیاست‌های اصل ۴۴ انجام شده است و یکی از بندهای آن خصوصی سازی است، گفت : اکنون ببینید چه بر سر این سیاست آمده است اگر بهترین قانون و قواعد، بد عمل اجرا به مسیر انحرافی می‌رود؛ رعایت اهلیت در  اصل خصوصی‌سازی رعایت نشده است. نباید تنها برای خریداری کارخانه‌ها به پول طرف نگاه کرد، باید بررسی شود که آیا این فرد شایستگی خریداری این کارخانه را دارد یا خیر. متاسفانه دولت‌هایی که آمدند و رفتن تنها دنبال پول بودند در برنامه راهکارهایی برای جلوگیری از این انحراف‌ها داریم.

ادامه دارد...

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ نرخ سود بانکی اقتصاد مقاومتی انتخابات ریاست جمهوری مجمع تشخیص مصلحت نظام پروندهٔ خبری تبلیغات نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ نرخ سود بانکی اقتصاد مقاومتی انتخابات ۱۴۰۰ نرخ سود بانکی اقتصاد مقاومتی انتخابات ریاست جمهوری مجمع تشخیص مصلحت نظام انتخابات ریاست جمهوری اقتصاد مقاومتی مردم سالاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۵۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: همدلی و همراهی شوراها در کنار اختلاف نظرها، موجب امیدواری مردم و رفع مشکلات آن‌ها می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، سید محمدرضا طالبی امروز _نهم اردیبهشت_در مراسم روز شوراها در شهرستان خوسف با بیان اینکه موضوع مشورت و شورا از جایگاه بسیار ارزنده‌ای در اسلام برخوردار است، اظهار کرد: از آیات و روایات، قانون اساسی و فرمان امام راحل و نقشی که شوراها به خوبی در سطوح مختلف روستا، بخش، شهر و استان ایفا می‌کنند می‌توان به جایگاه این نهاد پی برد.

وی با بیان اینکه در قرآن سوره‌ای تحت عنوان شوری داریم، افزود: در آیه ۳۸ سوره شوری، مشورت و شورا را هم‌زمان در کنار دعوت بندگان به اسلام داریم و در ادامه آیه مشورت و شورا در کنار اقامه نماز و انفاق آمده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با ذکر این نکته که قانون اساسی ما برگرفته از آیات و روایات و شرع مقدس است، یادآور شد: اصل ۱۰۰ قانون اساسی بر این موضوع تأکید دارد که شوراها به منظور پیشبرد امورات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در روستا، بخش، شهر و استان شکل بگیرد تا مددکار مردم در پیگیری مشکلات باشند.

طالبی با اشاره به فرمان حضرت امام خمینی (ره) در نهم اردیبهشت سال ۱۳۵۸ مبنی بر تشکیل شوراها گفت: رهبر معظم انقلاب هم در راستای زنجیره دولت‌سازی، از شوراها نام می‌برند و شوراها را مکملی برای ساختن دولت اسلامی برای رفع مشکلات مردم و حاکمیت مردم بر سرنوشت خودشان معرفی می‌کنند.

وی با بیان اینکه ما انتخابات‌های زیادی از جمله ریاست جمهوری، خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر و روستا را داریم، افزود: برخلاف تبلیغات مسموم دشمن که می‌خواهند نظام ما را در دنیا استبدادی قلمداد کنند، ما به‌طور میانگین هر سال یک انتخابات مهم داریم که نشان از مردم سالاری دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی به روحیه جهادی مسئولان در پاسخگویی به مردم اشاره کرد و گفت: مسئولان باید به‌صورت شبانه‌روزی پاسخگوی مردم باشند و محور عمل ما هم قانون باشد.

طالبی با بیان اینکه برخی قانون شکنان قانون را زیر پا می‌گذارند، افزود: قانون باید به نفع مردم تفسیر شود نه اینکه آن را زیر پا بگذاریم، بارها بر این موضوع در شورای اداری تأکید شده لذا مسئولان باید به آن اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

معاون استاندار خراسان جنوبی بر همراهی اعضای شوراهای اسلامی تأکید کرد و گفت: شوراها برای اینکه عملکرد بهتری داشته باشند و موجب امیدواری مردم شود باید همدل و همراه باشند، اختلاف نظرها طبیعی است اما نباید به بطن جامعه کشیده شود.

وی با بیان اینکه مسائل سیاسی و جناحی و یا حزبی نباید در امورات کاری شوراها و رفع مشکلات مردم تأثیر بگذارد، افزود: اعتبارات دولتی شوراها بسیار محدود است اما تهیه درآمد از هر طریقی درست نیست.

طالبی گریزی به انتخابات پیش رو در خراسان جنوبی زد و گفت: در مرحله اول انتخابات مجلس، اعضا به خوبی عمل کردند و ما تخلف خاصی را مشاهده نکردیم، در مرحله دوم هم همین انتظار است.

وی به چهار اصل مشارکت، سلامت، رقابت و امنیت انتخابات اشاره کرد و گفت: اظهار نظر بر له یا علیه هر کاندیدایی درست نیست و طبق ماده قانونی انتخابات، شوراهای اسلامی هم همانند سایر مسئولان نباید از کاندیدی طرفداری و یا دست به تخریب کاندیدی بزنند.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در ۲ سال گذشته گفت: اقدامات بزرگی در منطقه، استان و کشور انجام شده و وظیفه ما بررسی و حل مشکلات مردم است، در حوزه تصمیم‌گیری اجرایی در استان همیشه بر توزیع عدالت و نظارت بر آن تأکید شده است.

طالبی گفت: به شهرستان خوسف توجه خوبی شده اما در جاهایی که نارسایی و کمبود بیشتر است باید ویژه توجه کرد و با اولویت بندی، مسائل و مشکلات را رفع کرد.

کد خبر 748882

دیگر خبرها

  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • محسن رضایی: غرب دست از حماقت بردارد
  • حقوق کارگر با تورم و مشکلات اقتصادی جامعه همخوانی داشته باشد
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • مسؤولان پیگیر رفع بیکاری و مشکلات معیشتی مردم باشند