Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – سیده زهرا محمودی؛ روزهای پایان انتخابات در حالی به انتها می‌رسد که در این روزهای پایانی وعده‌ جدید و خاصی مطرح نشده است؛ اقتصاد آنلاین در آخرین کلاب از نقد و بررسی وعده‌های نامزدهای ریاست جمهوری، به جمع‌بندی وعده‌هایی که تاکنون مطرح شده، پرداخته است. در ادامه مشروح آنچه در کلاب ۲۶خرداد گذشت را خواهید خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غالب وعده‌ها بدون منابع پایدار است

علی کریمی، دبیر سرویس اقتصاد کلان اقتصادآنلاین، در ابتدای این برنامه اظهار داشت: درست است که شرایط اقتصادی ایران مطلوب نیست و نیازمند اطلاحات ساختاری است اما مبحث اصلی بحث تورم است و تمام سیاست‌ها در صورتی قابلیت اجرا دارند که تورم کنترل شود و بدون این امر تمام سیاست‌ها به شکست ختم خواهد شد. بنابراین اولویت رییس جمهور باید مهار تورم شود؛ اما آنچه مشهود بوده این است که غالب وعده‌ها بدون منابع پایدار بوده و از این جهت می‌تواند منجر به کسری بودجه شود و کسری بودجه نیز تشدید تورم را به دنبال خواهد داشت.

رقابت‌های انتخاباتی امیدوارکننده نبود

سعید عباسیان، سردبیر اقتصادآنلاین، بیان کرد: در دو الی سه هفته‌ای که شاهد رقابت‌های انتخاباتی بودیم، خیلی امیدوارکننده نبود و یکی از علل آن فضای انتخابات و غلبه سیاست است. دلیل مهم دیگر لیست نامزدها بود و همه این سوال را می‌پرسیدند که آیا افراد بهتری برای نامزدی وجود نداشتند؟ در این حوزه نیازمند اصلاحات ساختاری هستیم.

نیازمند برنامه‌های منسجم‌تری هستیم

وی ادامه داد: برای پرداختن به نامزدها از آقای رییسی آغاز می‌کنم. ایشان با توجه به اینکه خودشان بینش اقتصادی نداشتند و مواردی که مطرح کردند، دارای انسجام لازم نبود. ما نیازمند برنامه‌های منسجم‌تر و مشخص‌تری هستیم که از سوی ایشان مطرح نشد. آقای رضایی نیز وعده‌های زیادی چون یارانه، حقوق زنان خانه‌دار، مسکن و... مطرح کردند که منابع این وعده‌ها یا مشخص نبود و یا شدنی نیست و تورم را تشدید می‌کند.

قاضی‌زاده فرد بسیار باهوشی بود

به گفته سعید عباسیان، آقای قاضی‌زاده هاشمی، برنامه مشخصی نداشتند؛ اما فوق‌العاده فرد باهوشی بودند و از فرصت مناظرات و تبلیغات استفاده کردند. این حاکی از این است که اگر ایشان برنامه‌های بهتری داشته باشند، می‌توانند موفق باشند. آقای جلیلی برنامه‌هایی داشتند که جز طرح وان بقیه برنامه‌ها و وعده‌هایشان نامشخص بود. البته ایشان نسبت به ۸سال پیش پخته‌تر شدند. آقای همتی هم سعی کردند با استفاده از علم اقتصاد وارد شوند ولی من حس می‌کنم ایشان دیدند در مواردی حس کردند به این صورت نمی‌شود و چند وعده غیرشفاف چون یارانه یک میلیونی به سه دهک اول، ساخت مسکن و... مطرح کردند. سرجمع مواضع اقتصادی ایشان بهتر از باقی نامزدها بود؛ اما انتظار بیشتری از ایشان می‌رفت و باید برنامه‌های دقیق‌تری ارائه می‌کردند. به علت آسیب‌های نظام انتخابات، در این دو هفته چیز زیادی دستگیر ما نشد. الان شفاف نشده که تفکرات متضاد چیست تا تفاوت‌ها بین نامزدهای ریاست جمهوری شفاف شود.

۳پنجره طلایی بر سر راه ایران

صادق الحسینی اظهار داشت: این انتخابات که به خانه آخر خود رسید، در تاریخ ایران انتخابات خاصی خواهد بود و شبیه انتخابات سال۷۶ است. این انتخابات بسیار کلیدی بوده و از سال۹۲ بسیار مهم‌تر است. شرایط به سمتی می‌رود که اقتصاد و مردم ایران نمی‌توانند از این جریان بهره‌ای ببرند. ایران سه پنجره طلایی رو به خود دارد. پنجره جمعیتی که از ۱۴۰۶ تا ۱۴۲۳ بسته خواهد شد و فرصت زیادی نداریم. پنجره دوم، پنجره روابط خارجی است که شرایط حال حاضر آمریکا فرصت تنفس به ایران خواهد داد و بیش از آن دوام نخواهد داشت. پنجره سوم، پنجره راه‌ها و لوله‌هاست. راه ابریشم از شمال و جنوب ایران در حال تکمیل است. ایران متاسفانه آن سرعتی که باید را ندارد. از سمت دیگر جاده کتان، کوریدور شمال جنوب و راه خلیج فارس و مدیترانه متوقف است و ما در حال از دست دادن این راه‌ها هستیم.

به امید ناچاریم

صادق الحسینی با تاکید بر اینکه متاسفانه این اندیشه در بین کاندیداها وجود ندارد که از این پنجره‌ها استفاده کنیم، گفت: اگر اقتصاد ایران نتواند از این پنجره‌ها استفاده کند، در سال‌های آینده ابزارهای ما کاهش یافته و ابزارهایمان برای رشد اقتصادی و رشد پایدار کم خواهد شد. متاسفانه کاندیداها نه تیم هماهنگ و نه اندیشه هماهنگ دارند. ما در شرایطی گرفتار شدیم که کشور هیچ برنامه منسجمی برای حرکت رو به جلو ندارد و من بسیار نگرانم که به سمت نامعلومی برویم و مسیری را طی کنیم که نه راننده نه شوفر مسیر را بدانند؛ مسافران در حال دعوا هستند و راه پر از سنگ است. این انتخابات می‌توانست تبدیل به انتخاباتی شود که در پایان آن فکر اقتصادی منسجمی داشته باشیم و این تفکر منسجم شرایط را بهبود دهد. حال باید دید این نگرانی و بدببینی چه قدر درست است. امیدواریم جمعه هر اتفاقی که می‌افتد، منفعت ایران و ایرانیان را به دنبال داشته باشد. من بسیار نگرانم اما ناچاریم به امید.

۱۰درصد صمصامی برای نابودی اقتصاد کشور کافی است

یکی از مخاطبان از الحسینی پرسید که آیا تفاوتی بین همتی و رییسی وجود دارد؟ و الحسینی اینگونه پاسخ داد: شما بیش از آنکه وعده‌ها را نگاه کنید باید ببینید جهت گیری و تیم اقتصادی نامزد کیست. تیم اقتصادی آقای همتی مشخص است و این افراد بهترین اقتصاددانان حال حاضر ایرانند که بحران را می‌شناسند و فهم درستی از اقتصاد ایران دارند. تیم آقای رییسی از آقای صمصامی و داوودی تا دکتر رهبر تشکیل شده است؛ آقای رهبر فهم خوبی دارد؛ اما ۱۰درصد آقای صمصامی برای نابودی اقتصاد کشور کافی است. از آنجا که رییس جمهور اقتصاد نمی‌داند بین این دو تیم تناقض آرا خواهد داشت و چرخه شوم عدم تصمیم، مساله را به مشکل، مشکل را به بحران، بحران را به چالش و چالش را به ابر چالش بدل خواهد کرد و در این شرایط فرقی جدی بین آقای رییسی و آقای همتی وجود دارد؛ آقای همتی حداقل می‌داند مدیریت کسری بودجه و... چگونه است و همین بسیار مهم است. ما در میان بحرانیم و اگر درست تصمیم نگیریم، بحران ما را درون خود می‌بلعد.

رییس جمهور برخلاف آنچه گفته می‌شود قدرتمند است

الحسینی در پاسخ به سوال یک مخاطب مبنی بر اینکه رییس جمهور چه قدر می‌تواند کار خود را انجام دهد گفت: بالاخره ایران کشوری است که ساختار سیاسی پیچیده‌ای دارد. همه کشورهایی که کمی در مسیر توسعه حرکت کردند، ساختار پیچیده‌ای دارند و دعوای جناح‌های مختلف طبیعی است و قطعا فضا را کند خواهد کرد. اما در ایران رییس جمهور برخلاف آنچه گفته می‌شود، بسیار قدرتمند است. آقای احمدی‌نژاد مصداق بارز این موضوع است. ایشان هرکاری که دلش می‌خواست، انجام داد و نشان داد رییس جمهور بسیار قدرتمند است. رییس جمهور در ایران دایره نفوذی دارد که در بسیاری از کشورها وجود ندارد. با وجود تناقض جریانات، حتما حرکت کند خواهد شد. اما تصور اینکه هیچ حرکتی ممکن نیست درست نیست.

باوجود پیچیدگی‌های متعدد ساختارها در ایران، اصلاح شدنی است

وی ادامه داد: اگر تیم درستی بیاید، اقتصاد ایران در ۴سال به نقطه‌ای می‌رسد که نمی‌توان تصور کرد. کمال درویش یک سال و ۱۰ماه مسئولیت داشت اما در همین مدت ریل ترکیه را متحول می‌کند. من می‌گویم این شدنی است. متوسط تورم ترکیه تا سال۲۰۰۲ حدود ۸۶درصد بود و این به معنی این است که در ایران هم شدنی است اما نیازمند ذهن و برنامه منسجم و اولویت‌گذاری صحیح است. به نظرم باوجود پیچیدگی‌های متعدد ساختارها در ایران همچنان امکان اصلاح وجود دارد.

با رای دادن دنبال این نیستیم که بگوییم دموکراسی داریم یا نه

محمد ناطقی نیز در ادامه نظر خود را اینگونه تشریح کرد: ما مدت طولانی است که به جای زدن جناح بی‌سواد، نخبگان را زدیم و در نتیجه بیسوادها روی کار آمدند. افرادی هستند که حرکات اصلاحی را قبول نداشته و راهکار خاصی هم ندارند. تصور می‌کنم دلیل رای ندادن این است که تصور از جایگاه ریاست جمهوری، جایگاه مافوقی است. رای‌دادن یا ندادن به حجاب و ... ربطی ندارد و رییس جمهور در زمینه مدیریت اقتصادی موثر است. ما با رای دادن است که می‌توانیم این‌ها را عوض کنیم. اگر فکر کنیم رای دهیم تا رابطه با آمریکا عوض شود و یا... اشتباه است. مفهوم دموکراسی یعنی شما با اکثریت قدرت را جابه‌جا کنی؛ ما در ایران چنین چیزی نداریم و تنها رای‌گیری داریم و این رای‌گیری ۴۰سال است که رای‌گیری است. ما در رای‌گیر دنبال این نیستیم که بگوییم دموکراسی داریم یا نه بلکه دنبال بهبود هستیم. رای ندادن منطقی است؛ رای دادن هم منطقی است. امید دارم آقای همتی بالا برود.

پربیننده ترین نشست خبری دختر شهید سلیمانی +تصاویر همتی معاون اقتصادی خود را معرفی کرد / اولین کرد اهل سنت در کابینه دولت محسن هاشمی بستری شد +عکس رفع تحریم جزو اساسی برجام است / از اقدامات ایران نگرانیم رهبر انقلاب: توقف نکنید و تحریم‌ های داخلی را هم دور بزنید

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: انتخابات 1400 انتخابات ریاست جمهوری 1400 ریاست جمهوری رییس جمهور آقای همتی برنامه ها رای دادن خواهد شد وعده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۶۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«وعده صادق» و تثبیت جایگاه ویژه ایران در نظام امنیتی غرب آسیا

خبرگزاری مهر، گروه سیاست- محمد مهاجرانی: در طول دو قرن گذشته منطقه غرب آسیا شاهد تغییرات و تحولات ژئوپلیتیک در نتیجه تأثیر سیاست‌های قدرت بزرگی بوده است و این تجربه سیاسی، اساس و بنیان اکثر تحولات رفتارها و کنش و واکنش‌های موجود در این منطقه به شمار آمده که در نتیجه از تأسیس نظمی منطقه‌ای و با ثبات جلوگیری به عمل آورده است.

منطقه غرب آسیا در نیم قرن اخیر شاهد تحولات متفاوتی بوده که این تحولات مبتنی بر نزاع میان دولت‌های منطقه‌ای و نقش آفرینی قدرت‌های فرامنطقه‌ای از طریق تعیین ژاندارم برای منطقه غرب آسیا بوده است.

ایالات متحده به عنوان کشور فرامنطقه‌ای که همواره به دنبال چپاول و استیلا بر منطقه غرب آسیا است با همراهی انگلیس، به عنوان استعمارگر پیر، رژیم صهیونیستی را به عنوان فرزند نامشروع خود در این منطقه ایجاد کردند و در ابتدا نیز این رژیم در سایه غفلت کشورهای اسلامی به جهت همگرایی و اتحاد همه‌جانبه، توفیقاتی به‌دست آورد.

موقعیت حساس ژئواستراتژیک ایران در منطقه

حساسیت‌های امنیتی و سیاسی حاکم بر منطقه، به ویژه نزدیکی جغرافیای ایران به رژیم صهیونیستی که امنیت آن به لحاظ استراتژیکی برای آمریکا از اهمیت زیادی برخوردار بوده است و همچنین موقعیت ژئو استراتژیک ایران به واسطه بهره‌مندی از جمعیت کیفی و کمی سرزمینی، منابع سرشار انرژی و ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل رشد و توسعه، ایران را به مرکز ثقل اهرم سیاست خارجی قدرت‌های بزرگ قرار داده است.

به دنبال پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران و قطع دست نفوذ بازیگران خارجی در تصمیمات سیاسی ایران و همچنین تحول در سیاست خارجی کشور، جمهوری اسلامی ایران همواره به دنبال برقراری ثبات و آرامش در منطقه غرب آسیا از طریق سازوکارهای داخلی بدون مداخله قدرت‌های فرامنطقه‌ای بوده است؛ لذا در سالیان گذشته و به ویژه در یک دهه اخیر، شاهد شکل‌گیری نظم جدید منطقه‌ای هستیم که در این نظم یک قدرت منطقه‌ای مانند ایران از نظر میدانی قدرت بازگشت ثبات به سایر کشورهای درگیر با جنگ با جریان‌های تروریستی را داشته است و موفق به حفظ امنیت منطقه غرب آسیا شده است.

اگر بخواهیم مهم‌ترین چالش فعلی و پیش‌روی غرب آسیا را معرفی کنیم، بدون شک اولین گزینه رژیم صهیونیستی به ذهن متبادر خواهد شد. رژیمی که در سال‌های اخیر به عنوان بازیگر یاغی در عرصه بین‌الملل به دنبال اثرگذاری منفی بر امنیت منطقه و پیش‌برد اهداف خود از طریق بسط دامنه شرارت و ناامنی بوده است.

خطای محاسباتی مستمر صهیونیست‌ها

در این سالیان خطای محاسباتی تصمیم‌گیران راهبردی رژیم صهیونیستی آنجایی بود که تصور داشتند با حمایت تمام قد واشنگتن و برخی کشورهای غربی در حد و اندازه ایران قوی هستند و می‌توانند دامنه‌ی شرارت‌های خود را به تقابل با کشورمان برسانند و از این طریق توازن قدرت شکل گرفته به نفع جمهوری اسلامی ایران ایران را در غرب آسیا برهم زنند.

از طرف دیگر در ماه‌های اخیر و پس از فروریختن هیمه صهیونیست‌ها بر اثر شکست ترمیم‌ناپذیر در عملیات طوفان الاقصی و متعاقب آن حمله نافرجام به غزه، آن‌ها بسیار کوشیدند تا از طریق گسترش دامنه جنگ در منطقه زمینه نجات خود و دخالت دیگر بازیگران فرامنطقه‌ای را فراهم کنند و با انحراف اذهان جهانیان، از تبعات نسل‌کشی و جنایات جنگی علیه فلسطینیان بکاهند.

به این ترتیب، رژیم صهیونیستی در یک عملیات تروریستی گستاخانه در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳ ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق را مورد هدف قرار داد که در پی آن شماری از مستشاران ارشد نظامی کشورمان به شهادت رسیدند.

این حمله و جنایت صهیونیست‌ها که نقض صریح حقوق بین الملل و کنوانسیون‌های وین در خصوص ضرورت حفظ مصونیت اشخاص و اماکن دیپلماتیک بود از همان لحظات اولیه مورد محکومیت شدید ایران قرار گرفت و مسئولین ارشد کشورمان بر حق مشروع کشورمان در پاسخ به این حمله تروریستی تاکید کردند.

«زهرا ارشادی» سفیر و معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد در پی حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه، در نامه‌ای به رئیس دوره‌ای شورای امنیت و نیز آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل نوشت: «مکاتبه حاضر متعاقب نقض آشکار هنجارها و اصول حقوق بین‌الملل توسط رژیم اسرائیل تهیه شده است.

اوج هماهنگی میدان و دیپلماسی

از طرف دیگر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان ظرف مدت کوتاهی پس از این حادثه ده‌ها تماس تلفنی با وزرای خارجه کشورها و رؤسای سازمان‌های بین المللی جهت تبیین ضرورت پاسخ ایران به این اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی برای حفظ ثبات و امنیت پایدار منطقه، برقرار کرد.

سرانجام شامگاه ۲۵ فروردین فیلم‌هایی از پرواز پهپادها در خاک ایران مشاهده شد که احتمال شروع عملیات تنبیهی ایران علیه رژیم اشغالگر قدس را به حداکثر قوت خود رساند. ساعاتی بعد، رسانه ملی هم از شروع عملیات انتقامی ایران توسط سامانه‌های تسلیحاتی نیروی هوافضای سپاه با حمایت سایر نیروهای مسلح اخباری منتشر کرد.

در حالی که سپاه در عملیات وعده صادق از تسلیحات قدیمی خود استفاده کرد، رژیم صهیونیستی ناچار شد هر آنچه خودش و شرکای دیگرش داشتند را برای دفاع در برابر حمله پرحجم ایران بکار بگیرد که همین، موجب افشای اطلاعات مختلفی از توان عملیاتی آنها شد.

رهبر انقلاب: دستاوردهای اخیر نیروهای مسلح موجب ایجاد احساس شکوه و عظمت درباره ایران اسلامی در چشم جهانیان و ناظران جهانی شده است

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از این عملیات بزرگ و پیجیده در دیدار جمعی از فرماندهان عالی نیروهای مسلح تصریح کردند: به‌لطف خداوند نیروهای مسلح چهره خوبی از توانایی‌ها و اقتدار خود و همچنین یک چهره ستودنی از ملت ایران به نمایش گذاشتند و ظهور قدرت اراده ملت ایران در عرصه بین‌المللی را به اثبات رساندند.

ایشان با تأکید بر اینکه دستاوردهای اخیر نیروهای مسلح موجب ایجاد احساس شکوه و عظمت درباره ایران اسلامی در چشم جهانیان و ناظران جهانی شده است، افزودند: موضوع تعداد موشک‌های شلیک شده و یا موشک‌های به هدف اصابت کرده که طرف مقابل بر روی آنها متمرکز شده، موضوع دست دوم و فرعی است، موضوع اصلی ظهور قدرت اراده ملت ایران و نیروهای مسلح در عرصه بین‌المللی و اثبات آن است، که ناراحتی طرف مقابل نیز از همین موضوع است.

این گزاره به خوبی بیانگر این موضوع است که جایگاه برتر جمهوری اسلامی ایران در نظام امنیتی منطقه غرب آسیا به ثتبیت رسیده است و می‌تواند پیامی صریح برای دیگر بازیگران منطقه به جهت دقت در مواضع خود باشد.

یک کارشناس مسائل منطقه‌ای: قدرت بازدارندگی ایران در حوزه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری تفاضل قابل توجهی با توانمندی‌های صهیونیست‌ها دارد

با سید رضا صدرالحسینی کارشناس مسائل منطقه‌ای به گفت‌وگو نشستیم و وی در خصوص وضعیت نوین امنیتی جدید غرب آسیا گفت: با توجه به حمایت‌های همه جانبه نظام سلطه و در رأس آن آمریکا از رژیم صهیونیستی، در سال‌های اخیر این گونه تبلیغ شده بود که رژیم صهیونیستی توانسته قدرت بازدارندگی خود را نسبت به جمهوری اسلامی ایران با انجام بعضی ترورها از مستشاران ایرانی در نقاط مختلف جلوتر ببرد و در این رابطه شرایطی را فراهم آورده که ممکن است، کشورمان نتواند در مقابل اقدامات نظامی رژیم صهیونیستی عمل مقابله به مثل مناسب و عکس‌العمل لازم را انجام دهد.

وی افزود: با توجه به تبلیغات گسترده که در این خصوص صورت گرفته بود عملیات وعده صادق توانست بخش قابل توجهی از شرایط موجود در حوزه واقعی و رسانه‌ای را تحت شعاع قرار دهد؛ یعنی آنچه که تصور می‌شد، رژیم صهیونیستی امکانات، توانمندی و اراده قوی‌تر و بیشتری برای ضربه به منافع ملی جمهوری اسلامی دارد، کاملاً زیر سوال رفت و با بخش کوچکی از توانمندی جمهوری اسلامی این موضوع به اثبات رسید که نه فقط قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی در طول ایام گذشته که تبلیغات گسترده صورت می‌گرفت کاهش نیافته است، بلکه به صورت عملی این توانمندی در حوزه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری تفاضل قابل توجهی با توانمندی‌های رژیم صهیونیستی که مورد حمایت نظام سلطه است، داشته و خواهد داشت.

این کارشناس مسائل منطقه‌ای گفت: باید توجه کنیم که صاحب نظران و یا اندیشمندان حوزه امنیت در بیانات و نوشته‌های خود بعد از عملیات وعده صادق تفاضل قابل توجه توانمندی جمهوری اسلامی نسبت به رژیم صهیونیستی مورد حمایت غرب را به وفور بیان نموده و در شرایط کنونی به نظر می‌رسد جمهوری اسلامی به عنوان قوی‌ترین کشور منطقه می‌تواند طرح امنیتی منطقه‌ای را با حضور همه کشورهای منطقه مورد تاکید قرار دهد و فضای حضور آمریکا در چارچوب‌های امنیتی کاملاً تحت تأثیر قرار دهد و طرح امنیتی خود را با خارج کردن آمریکا از منطقه تداوم دهد.

صدرالحسینی در پایان تاکید کرد: البته باید توجه داشته باشیم که جمهوری اسلامی پس از وعده صادق به هیچ عنوان برای کشورهای منطقه تهدیدی نخواهد بود و طرح امنیت منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران با مشارکت همه کشورهای منطقه، می‌تواند موضوع خارج کردن رژیم صهیونیستی از طرح‌های امنیتی منطقه را کاملاً و به سرعت کنار گذارد و با اعلام و تشریح این طرح به نظر می‌رسد که کشورهای منطقه علی رغم رودروایسی‌ها که با رژیم آمریکا دارند اما می‌توانند در خصوص این طرح مشترک اقدامات عملی به عمل آورند.

کد خبر 6089225 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • آوای وعده صادق در صدا و سیمای قم نواخته شد
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • ایران در عملیات «وعده صادق» سیلی دردناکی به اسراییل زد
  • نشست خبری معاونت علمی ریاست جمهوری
  • عملیات «وعده صادق» نشان داد جنگ‌هراسی در اقتصاد تاثیرگذار نیست
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق
  • عملیات «وعده صادق» گوشه‌ای از اقتدار نیروهای مسلح کشور بود
  • «وعده صادق» و تثبیت جایگاه ویژه ایران در نظام امنیتی غرب آسیا