Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: تعدادی از کاندیداهای شورا با نظر مراتب بالاتر دوباره به گردونه انتخابات بازگشتند و ابراز گله‌مندی اعضایی که مستحق احراز هویت بوده را به مراتب بالاتر رساندیم.

عبدالرضا پورذهبی صبح امروز چهارشنبه(۲۶خردادماه) در نشست خبری با مدیران خبرگزاری‌ها و رسانه‌های استان با موضوع انتخابات با اشاره به موضوع ضعف در مشارکت مردم اظهار کرد: انتخابات به ایجاد فضای جدید کمک کرده و تغییر فضای پیش آمده به طوری دگرگونی در جامعه ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود که اصل انتخابات یک مبدا تحول است که می‌تواند تغییر ایجاد کند. انتخابات نیاز ضروری جامعه کنونی ایران است و جمع کثیری از جامعه طالب تغییرات هستند و اکنون نیز فصل تغییرات فرارسیده است.

نماینده ولی فقیه در کردستان تصریح کرد که عدم رای دادن افراد باز هم یک تغییر است و شاید فرد نگاه ویژه‌ای به کاندیداها نداشته باشد اما باید به یاد داشت که انسان همیشه روبه امید زندگی می‌کند و باید چارچوب‌های مورد انتظار خود را در کاندیداها مشخص کنند.

وی عنوان کرد که کار رسانه تزریق امید، وحدت و آرامش به جامعه است و خبرنگاران باید سعی کنند که این مسئله را در جامعه نهادینه کنند. اگر آرامش مردم و امنیت مردم دچار مشکل شود دردسرهای به مراتب بزرگی در کشور به وجود می‌آید.

پورذهبی ادامه داد که لوای انتخابات سعی داشته باشیم جامعه را به آینده امیدوار کنیم. کاندیداها ایده‌هایی را مطرح کرده‌اند تا گره‌های جامعه را بازکنند و آرای مردم به ایده‌های آنان نشان از تمایلات مردم به نحوه دولت داری است.

وی خاطرنشان کرد که اگر این انتخابات ضعیف ترین انتخابات از لحاظ مشارکت باشد، دولت آینده باید تلاش خود را به جلب اعتماد عمومی اختصاص دهد.

نماینده ولی فقیه با اشاره به اینکه رهبر انقلاب بر کارگری بودن دولت تاکید دارد تا تلاش بیشتری شود و جامعه نیز امیدوار گردد، گفت: دولت جوان انقلابی تنها به سن مربوط نیست بلکه به تحولگرایی و فعالیت دولت مربوط است. انقلابی کسی است که بیشترین رضایت را در جامعه ایجاد کند.
وی با بیان اینکه در خصوص شوراهای شهر و عدم احراز صلاحیت‌ها اعتراضاتی شده که در خصوص آن رایزنی‌هایی صورت گرفته است اظهار کرد که تعدادی از کاندیداهای شورا با نظر مراتب بالاتر دوباره به گردونه انتخابات بازگشتند و ابراز گله‌مندی اعضایی که مستحق احراز هویت بوده را به مراتب بالاتر رساندیم.

پورذهبی با بیان اینکه ما از مردم و اعتراضات آنان صحبت می‌کنیم که تشخیص نظرات مردم و زبان گویای آن بودن دشوار است افزود که ضعف سطح مشارکت به این دلیل است که ما از شوق‌های انتخاباتی چشم پوشی می‌کنیم. درسال ۶۷ از ۳۰میلیون واجد شرایط ۱۵ میلیون شرکت کردند و در سال ۷۲ از ۳۲ میلیون واجد شرایط ۱۶ میلیون شرکت کردند که این موضوعات باید دقیق‌تر کندوکاو شود.

وی با اشاره به اینکه انتخابات پرشور از سال ۷۶ به بعد شروع شد و پرشورترین انتخابات، انتخابات ۸۸ بوده است، تصریح کرد که بدترین شورش‌ها در دولت اخیر و در سال ۶۸ به بعد رخ داده است. نیاز است رسانه‌ها به این موضوعات اشاره کنند. بیش از ۷۰۰ بانک در کشور به آتش کشیده شد آیا این کار انتخابات است؟ افرادی که خود در راس کار بوده‌اند و نارضایتی مردم در آن زمان شروع شد اکنون با تایید صلاحیت آیا مشارکت مردم افزایش می‌یابد؟

نماینده ولی فقیه در کردستان با بیان اینکه گره جامعه در صورتی باز می‌شود که نگاه‌ها روبه جلو و تغییرپذیر وجود داشته باشد، عنوان کرد که مردم کردستان به توقعی که از تحول و سرسامان گرفتن داشتند دست نیافتند و وعده‌های انتخاباتی به اجرا نرسید در کردستان افرادی هستند که تنها از منبع یارانه خود زندگی می‌کنند که این با وعده‌های انتخاباتی خوانایی ندارد.

وی ادامه داد که این فکر که نبود ذوق‌ها و سلیقه‌ها ممکن است باعث کاهش مشارکت انتخاباتی شود، تطهیر کردن گرایش‌های حزبی خود است. اتفاقاتی در چهار سال گذشته در اداره کشور افتاده است، اگر مشارکت ریزشی باشد باید دید که اتفاقات اخیر و نارضایتی‌ها به چه دلیل بوده است.

پورذهبی خاطرنشان کرد که  انتخابات کنونی اگر دچار کمبود مشارکت است باید به تمام دلایل آن پرداخته شود؛ عدم حضور چهره‌ها می‌تواند تنها یکی از دلایل کاهش مشارکت باشد و باید نکات دیگر را نیز مورد توجه قرار داد.

وی با بیان اینکه هیچ دولتی در جمهوری اسلامی خیانتکار نبوده و تنها تعدادی کم‌کاری بودند، گفت: هر فردی که برگزیده شود مورد تایید شورای نگهبان و ملت خواهد بود.

نماینده ولی فقیه در کردستان در پایان یادآور شد که افراد مختلف اهل سنت و شیعه علایق خود را در خصوص انتخابات مطرح کرده‌اند اما به شدت مورد حمله قرار گرفتند که این ادبیات اصلا درست نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی انتخابات كردستان نماینده ولی فقیه در کردستان مراتب بالاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۶۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ حجت‌ الاسلام عابدین رستمی در خطبه های عبادی سیاسی جمعه این هفته در جمع مومنان و نمازگزاران با دعوت آنان به تقوای دینی و خداترسی و پرهیزکاری و مسیر حق و توحید اظهار داشت: به گفته پیامبر عظیم الشان اسلام صلی الله علیه و آله وسلم ملاک برتری انسانها تقواست و آنچه که انسانها را ارزش می دهد فقط و فقط تقواست.

وی گفت: به فرموده پیامبر اکرم صلی الله هیچ کس بر کس دیگری ارجحیت و برتری ندارد نه عرب بر عجم و نه عجم بر عرب نه سفید پوست بر سیاه پوست و تنها ملاک برتری انسانها تقوای آنان است و آنچه انسان را به خدا نزدیک می کند.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی بیان کرد: کسی کرامت و برتری دارد که با تقوا باشد مهاجرت دو گونه است هجرت نخست هجرتی است گه از گناهان دوری کند و از سیئات و گناهان و چیزهایی که ارزش‌های انسان را کم کند هجرت کند و مهاجرت دوم دور شدن از گناه و حرکت به سمت پروردگار و دوری از وسوسه های شیاطین است.

وی افزود: کسی که ایمان داشته باشد خیر و شر و آبروی و ثروت و سلامت و اقتصاد او در دستان پروردگار متعال است و فکر این فرد شکست ناپذیر و خلل ناپذیر است .

خطیب نماز جمعه شهرستان قروه در ادامه خطبه های این هفته با تبریک هفته کار و کارگر گفت: نیروی کار و کارگر موتور محرکه اصلی اقتصاد هر جامعه ای است جامعه ای که بخواهد مایحتاج خود را تامین کند و بحران‌های اقتصادی خود را پشت سر بگذارد و متکی به درون خود باشد باید به کار و کارگر بها دهد هم در حوزه وضع قوانین و هم در حوزه حمایت‌ها و پشتیبانی ها و هم در حوزه هویت بخشی جامعه کارگران باید کوشا باشد.

حجت الاسلام رستمی تصریح کرد: کارگری که در اسلام یک هویت ذاتی و اصیل دارد یک ابزار تولیدی نیست بلکه بر خلاف دیدگاه غرب و تمدن غیر اسلامی، کارگر یک ابزار تولید نیست و چرخ دنده نیست که بچرخد و خروجی آن برای دیگران باشد کارگر اصالت ذاتی و ارزش و بنای ذاتی دارد  بطوری که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم آنقدر به کارگر بها و ارزش می دادند خم می شدند و  دست کارگر را می بوسیدند و این پیام را در تمام دنیا منتشر کردند که این ارزش و عزت واقعی کارگر است و جامعه کارگری وابسته به ما نیست بلکه ما وابسته به آنان هستیم اگر این اصل خودش را در قانون و اجرا نشان دهد این جامعه جامعه ی بالنده ای می شود.

وی خاطر نشان کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید نواقص مربوط به جامعه کارگری را جبران کنیم چه در حوزه سیاستگذاری و چه حوزه اجرایی و چه در حوزه حمایت و پشتیبانی باید حقوق جامعه کارگری حفظ شود.

حجت الاسلام  رستمی در پایان افزود: مطالبات جامعه کارگری که مشکلات بیشتر جامعه کارگران است بیمه و امنیت شغلی کارگران است که باید حفظ شود .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی
  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نواقص گذشته جامعه کارگری برطرف شود/ نیروی کار و کارگر موتور محرکه اقتصاد کشور است
  • اماکن ورزشی شهرداری یزد از حالت تعطیلی خارج و به روی مردم و جوانان شهر باز شود
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد