Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@19:04:00 GMT

رئیسی: هدف من چیزی جز اجرای عدالت نیست

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۵۶۷۸۴

رئیسی: هدف من چیزی جز اجرای عدالت نیست

ایسنا/آذربایجان شرقی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: من به عنوان یک‌طلبه می‌گویم که هدفم به غیر از اجرای عدالت نیست و به جز این هدف هیچ رغبتی به جایگاه ندارم.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی عصر چهارشنبه در دیدار با مردم آذربایجان شرقی در ورزشگاه تختی(باغشمال) تبریز اظهار کرد: باید کشور از ظرفیت عظیم، خدادادی و نیروی انسانی متراکم آذربایجان شرقی بهره مند شود چرا که تاریخ این منطقه سرشار از فرهنگ، منطق، ادب، علم و معرفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، ربع رشیدی را نشانه‌ی فناوری و دانش بالای آذربایجان برشمرد و گفت: آذربایجان از قدیم الایام نگین تولید، صنعت و اقتصاد ایران از جمله در صنایع قطعه سازی، ماشین سازی، تراکتورسازی، کفش، چرم و ... بوده است و من در جریان بازدید خود از بازار تبریز از صحبت های بازاریان غصه خوردم که به دلیل واردات به مشکل برخورده اند.

وی با بیان اینکه هنر، ادبیات و عشق آذری ها به اهل بیت(ع) در همه جا غوغا کرده است، افزود: باید از این ظرفیت های ارزشمند صیانت کنیم که همه‌ی این موارد افتخار ایران و آذربایجان است.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: ما به برکت تولیدکنندگان و جوانان نقش آفرین محصولات این منطقه را همچنان نام آور خواهیم کرد.

وی، وجود پروژه ها و طرح های نیمه تمام در حوزه اقتصاد و صنعت را رنج آور خواند و افزود: نباید جوانان تحصیلکرده پسر و دختر جویای کار باشند و با لطف خداوند یکی از کارهای جدی دولت مردمی رونق تولید و رفع مشکل بیکاری و رفع دغدغه‌ی مردان و زنان آذربایجانی خواهد بود.

وی ادامه داد: امروز سفره‌ی مردم و محرومین آسیب دیده است بطوریکه قیمت مسکن هشت و خودرو هفت برابر شده و بسیاری از کالاهای اساسی و سفره مردم شبیه کالای لوکس شده است اما روا نیست خانواده های عزیزمان برای تهیه‌ی کالاهای اساسی رنج بکشند و ما به لطف خداوند و کمک مردم این وضعیت را تغییر خواهیم داد.

رئیسی تاکید کرد: ما با خصوصی سازی مشکل نداریم اما دولت متصدی خوبی برای اقتصاد نیست در حالیکه دولت تنها حق هدایت، نظارت و حمایت را دارد اما حق دخالت در بازار را ندارد چرا که دخالت در بازار مشکل ایجاد می‌کند و ما به لطف خداوند جلوی دستوراتی که ثبات را از بازار بگیرد، خواهیم گرفت.

وی در خصوص مشکلات بخش کشاورزی خاطرنشان کرد: کشاورزان به دلیل نداشتن امنیت در کارخانه بزرگی تولیدی روستاها، به شهرهای بزرگ آمده و در حاشیه‌ی شهر ها ساکن می‌شوند و ما باید با قطع کردن دست دلالان، رضایت خاطر کشاورزان و مصرف کنندگان را فراهم کنیم.

وی ادامه داد: من از شما می‌پرسم دلار ۴۲۰۰ تومانی به جیب چه کسانی رفت؟ آیا به سفره‌ی مردم منتقل شد؟ ما با لطف خدا به همه‌ی این رانت بازی ها و ناهنجاری ها خاتمه خواهیم داد.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از وضعیت مسکن اظهار کرد: ما در این هشت سال از بابت ساخت مسکن هم خیلی عقب ماندیم و در حالیکه هر سال باید یک میلیون مسکن ساخته می‌شد، اکنون نه تنها با کمبود مواجه هستیم، بلکه متاسفانه مستأجر شدن هم برای مردم آرزو شده و ما به لطف خداوند مشکل مسکن را نیز حل خواهیم کرد.

وی ادامه داد: در آستان قدی رضوی هم خطاب به جوانان گفتم ازدواج از شما مسکن از ما؛ آیا ما زمین کم داریم؟ آیا نمی‌توانیم با قراردادن امکانات در اختیار دستگاه های مختلف مشکل مسکن جوانان را حل کنیم؟

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما با فقر، فساد، تبعیض و بی عدالتی مبارزه خواهیم کرد و در همین مکان از شما جوانان عزیز می‌خواهم در باشگاه بزرگ «ما می‌توانیم» عضو شوید وبدانید که دولت مردمی صدای دردمدانه‌ی همه‌ی اقشار جامعه را می‌شنود و رفع مشکل مردم را در اولویت کاری خود قرار خواهد داد.

وی با بیان اینکه با نشستن در اتاق نمی‌شود برای مردم تصمیم گرفت، متذکر شد: باید مرد میدان باشیم و من نمی‌توانم در سال تولید ساکت نشسته و شاهد به یغما رفتن کارخانه ای مثل ماشین سازی و تعطیلی واحد های صنعتی باشم و باید مجموعه ای را که در راس آن قرار دارم بسیج کنم تا واحد های تعطیل شده را احیا کنیم اما آقایان به من می‌گویند چرا به کارخانه ها می‌روی؟

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خطاب به منتقدان خود گفت: من سرباز میدان و نظام هستم و با متلک گویی های برخی افراد از میدان در نمی‌روم ما وقتی می‌بینیم رهبر انقلاب سال تولید را نامگذاری می‌کند، نمیتوانیم مثل شما نسبت به تعطیلی  کارخانجات بی حس باشیم.

رئیسی در پایان سخنان خود خطاب به جوانان و رأی اولی ها گفت: اگر به هر دلیل ناامید و سرخورده شده اید، بیایید با حضور پرقدرت در پای صندوق های رأی، و استفاده از حق رای خود مشارکت مثال زدنی را خلق کنید و یقین داشته باشید که با اراده شما و لطف خداوند با اقدامات دولت مردمی امید و اعتماد به کشور بازخواهد گشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی انتخابات رياست جمهوري انتخابات انتخابات ۱۴۰۰ ابراهیم رئیسی سيدابراهيم رئيسي رييسي آیت الله رییسی تبريز آذربايجان شرقي نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری لطف خداوند ی مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۶۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیگر چیزی از بخش کشاورزی و شیلات غزه باقی نمانده است

دیگر از مزارع، باغ‌های زیتون و میوه و گلخانه‌های زیبای غزه اثری نیست؛ هواپیماها و بولدوزرهای صهیونیست‌ها هر چه بوده را با خاک یکسان کرده‌اند، بخش دامپروری و شیلات هم از این قاعده مستثنا نبوده‌اند؛ این ویرانی چنان گسترده است که به گفته کارشناسان بازسازی و احیای آنها چند دهه زمان می‌برد.

به گزارش ایسنا، روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» در گزارشی از تخریب زیرساخت‌های بخش کشاورزی غزه در حملات رژیم صهیونیستی آورده است: «با گذشت بیش از ۶ ماه از حمله اسرائیل به نوار غزه، زیرساخت‌های تولید غذا و آب آشامیدنی در این باریکه شدیدا آسیب دیده است. مزارع و باغهای غزه توسط حملات هوایی و بولدوزرهای اسرائیلی با خاک یکسان شده‌اند. غلاتی که توسط کشاورزان حین فرار برای یافتن سرپناه در جنوب غزه، به حال خود رها شده‌اند پوسیده‌اند و دام‌ها نیز به حال خود رها شدند تا بمیرند.»

«اشرف عمر الاخرس»، صاحب یک مزرعه خانوادگی در شهر بیت لاحیا در شمال غزه در نزدیکی مرز با سرزمین‌های اشغالی بود. او می‌گوید بولدوزرهای اسرائیلی اواخر ماه ژانویه آنجا را به همراه گلخانه‌ها و پروژه‌های انرژی خورشیدی از بین بردند تا فضا را برای ایجاد یک منطقه حائل نظامی مناسبت کنند.

او در حالی که تصاویر و ویدیوهایی از گذشته مکان را نشان می‌دهد به واشنگتن پست می‌گوید: «ما روی مزرعه بزرگ خودمان که از نیاکانمان به ارث بردیم کار می‌کردیم. محصولات ما شامل پرتقال، لیمو، سیب زمینی، گوجه فرنگی، خیار و بادمجان بود.»

مزرعه کشاورزی الاخرس قبل و بعد از جنگ غزه

سرنوشت مزرعه الاخرس ماجرایی است که بر کلیت بخش کشاورزی غزه رفته است.

تجزیه و تحلیل واشنگتن پست از داده‌های کشاورزی، تصاویر ماهواره‌ای و مصاحبه با کارشناسان و فلسطینیان در نوار غزه نشان می دهد که چگونه بخش کشاورزی این باریکه که از قبل آسیب پذیر بود به فروپاشی رسیده است.

به نوشته این نشریه آمریکایی، قبل از جنگ کنونی علیه غزه بخش عمده میوه و سبزی ساکنان این باریکه از راه واردات تامین می‌شدند. بالغ بر دو دهه است که قابلیت غزه برای تامین غذای مردم این باریکه به دلیل محاصره‌ بیرحمانه‌ای که مصر و رژیم صهیونیستی علیه آن اعمال کردند با محدودیت مواجه شده است؛ محاصره‌ای که در پی تسلط حماس در سال ۲۰۰۷ بر این باریکه اجرا شد.  رژیم صهیونیستی کنترل همه گذرگاه‌های ورودی به غزه را به جز یک گذرگاه در اختیار گرفته است؛ برای تامین آب و برق غزه محدودیت ایجاد کرده است؛ دسترسی غزه‌ای‌ها به آبهای عمیق‌تر برای صید شیلات را ممنوع ساخته و برای واردات و صادرات مربوط به غزه محدودیت به وجود آورده است.

نتیجه اقدامات صورت گرفته علیه غزه  در دو دهه گذشته کوچکتر شدن بخش کشاورزی و شیلات این باریکه بوده اما همچنان نقشی ضروری برای تامین مواد غذایی در آنجا داشتند. مردم غزه در مواجهه با محدودیت‌ها در هر جایی که می‌توانستند کشاورزی و ماهیگیری می‌کردند، روی پشت‌ بامها گلخانه می‌ساختند، آب باران را برای آبیاری استحصال می‌کردند و قایق‌های خود را دستکاری می‌کردند تا با موتور خودرو و روغن پخت و پز آنها را به کار بیندازند. باغهای میوه و زیتون کوچک نیز در جای جای این باریکه پراکنده بودند.

واشنگتن‌پست در ادامه آورده است: «طبق اعلام دفتر آمار مرکزی فلسطین، تولیدات کشاورزی داخلی در نوار غزه تا سال ۲۰۲۲ تامین کننده بیش از ۴۰ درصد مایحتاج مصرفی مردم این باریکه بوده است. طبق اعلام مرکز ماهواره‌ای سازمان ملل (یونوسات)، قبل از جنگ اخیر علیه غزه زمین‌های کشاورزی حدود نیمی از مجموع اراضی غزه را به خود اختصاص داده بودند اما این جنگ تا کنون ۴۵ درصد از این زمین‌های کشاورزی را تخریب کرده است. کارشناسان حقوقی می‌گویند طبق قوانین بشردوستانه بین‌المللی هیچ یک از طرف‌های یک جنگ نباید دسترسی مردم غیرنظامی گرفتار در جنگ به آب یا مواد غذایی را بگیرند. این ممنوعیت همچنین شامل هدف گرفتن زیرساخت‌های بخش مواد غذایی در جنگ می‌شود.»

«تام داننبائوم»، یک استاد حقوق بین‌الملل در مدرسه حقوق و دیپلماسی فلچر در دانشگاه تافتز اظهار کرد: «به جز یک سری موارد استثنایی بسیار نادر، انهدام، حذف و بی استفاده کردن چنین موادی ممنوع است.»

«هه یین»، یک تحلیلگر تصاویر ماهواره‌ای و استادیار دانشگاه ایالتی کنت گفت که طبق تحلیل‌هایش دریافته که تا تاریخ سوم آوریل نزدیک به نیمی از درخت‌های زیتون و میوه در نوار غزه آسیب دیده یا از بین رفته‌اند. او اظهار کرد در شمال غزه میزان خسارات به آنها تا ۷۱ درصد می‌رسد. او گفت که فن‌آوری یادگیری ماشینی – نوعی از هوش مصنوعی که الگوهای بصری در داده‌ها را شناسایی می‌کند – برای شناسایی آسیب‌های وارد شده به درختان میوه و گلخانه‌ها از طریق تصاویر ماهواره‌ای را به خدمت گرفته است.

تصویر ماهواره‌ای از زیرساخت‌های کشاورزی تخریب شده غزه

یین تاکید کرد حدود یک چهارم از ۷۰۰۰ گلخانه متعلق به غزه در اثر جنگ اخیر از بین رفته‌اند؛ ۴۲ درصد از آنها نیز آسیب دیده و احتمالا غیرقابل استفاده هستند.

این روزنامه آمریکایی در گزارش خود آورده است:  «مردم غزه در حالی که تا پیش از این به کمک های آژانس سازمان امداد و کاریابی آوارگان فلسطینی سازمان ملل وابسته بودند اکنون حتی بیش از پیش به کمک‌های محدودی که اجازه ورود به آنجا را پیدا می‌کنند تکیه کرده‌اند. بسیاری از این مردم به جستجوی گیاهان خوراکی می‌پردازند و به گفته سازمان ملل، تعداد قابل توجهی از آنها حتی از فرط کمبود مواد غذایی رو به خوردن علوفه و خوراک حیوانات آورده‌اند. چند نفر از ساکنان شمال غزه به واشنگتن پست گفتند که از گیاهی به نام خوبیزا که به طور طبیعی در زمستان رشد می کند تغذیه کرده و زنده ماندند اما وقتی فصل بهار آمد این منبع تغذیه آنها از بین رفت.»

باغ زیتونی در شهر دیرالبلح قبل از جنگ

«ماکسیمو توررو»، اقتصاددان ارشد سازمان کشاورزی و غذای سازمان ملل اظهار کرد سطح ناامنی غذایی در نوار غزه به مرحله‌ای حیاتی رسیده است. این وضعیت کاملا به دست انسان رخ داده و حالا به صورت بالقوه جان صدها هزار نفر در خطر قرار گرفته است.

بخش‌هایی از غزه کاملا زیرساخت‌های تامین آب خود را نیز از دست داده‌اند که این امر باعث تشدید تبعات جنگ می‌شود. به گفته توررو، ۵۰ درصد این زیرساخت در شمال غزه، ۵۴ درصد آن در مرکز غزه، ۵۰ درصد زیرساخت در خان یونس و ۳۳ درصد در رفح غیرقابل استفاده است. طبق اعلام دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل، از مجموع سه تاسیسات آب شیرین‌کن در غزه، دو تاسیسات به طور مقطعی فعال هستند و بسیاری از مردم غزه با استفاده از آب شور زنده‌اند. جبران تمام این خسارات ممکن است چند دهه طول بکشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • دیگر چیزی از بخش کشاورزی و شیلات غزه باقی نمانده است
  • ویسی به سیم آخر زد؛ اصلا 10 میلیارد جریمه کنید، در جمهوری اسلامی ایران زندگی می‌کنیم و این می‌شود عدالت؟!
  • توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است
  • ۳ هزار و ۳۲۸ خانواده در شهر‌های کوچک آذربایجان‌غربی زمین ملی دریافت کردند
  • فیلم| رئیسی: فعال شدن اقتصاد در روستاها مانع مهاجرت جوانان به حاشیۀ شهرها می‌شود
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • بهره‌گیری از ظرفیت قرارگاه خاتم الانبیا در اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن