Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز این درمان آنتی‌بادی به نام REGEN-COV برای افراد دچار کووید-۱۹ با شدت خفیف تا متوسط در آمریکا مجوز مصرف اضطراری گرفته است، اما نتایج به دست آمده از این کارآزمایی به نام RECOVERY واضح‌ترین شواهد درباره اثربخشی این درمان در میان بیماران بستری‌شده را فراهم می‌کند.

این درمان آنتی‌بادی باعث کاهش بیست درصدی میزان مرگ‌ومیر ۲۸ روزه افراد بستری‌شده در بیمارستان شد که دستگاه ایمنی‌شان به ویروس پاسخ نداده بود و به اصطلاح «پاسخ سرولوژیک منفی» (سرونگاتیو) داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این پژوهشگران این نتایج معادل شش مرگ کمتر به ازای هر ۱۰۰ بیمار سرونگاتیو است که با این دارو درمان شده‌اند.

این دارو اثر قابل‌توجهی بر درمان افرادی که پاسخ ایمنی طبیعی تولید کرده بودند، نداشت.

مارتین لاندری، پژوهشگر ارشد در این کارآزمایی گفت: «شک و تردید بسیار زیادی وجود داشت که هر درمانی در برابر این ویروس معین در هنگامی که بیماران کارشان به بیمارستان می‌کشد، اثربخش باشد. اما اگر بدن خودتان آنتی‌بادی بر ضد ویروس تولید نکرده باشد، از دریافت مقداری آنتی‌بادی واقعا سود می‌برید.»

این درمان باعث کم شدن مدت اقامت این بیماران سرونگاتیو در بیمارستان شد و احتمال نیازمند شدن آنها به دستگاه تنفس مصنوعی را کاهش داد.

رجنرون قبلا گفته بود که دارویش آنقدر اثرات امیدبخشی برای بیماران بستری داشته است تا ادامه کارآزمایی آن را توجیه کند.

کارآزمایی RECOVERY همچنین نشان داد که داروی استروئیدی دگزامتازون و داروی آکترما یا توسیلیزومب ساخت شرکت روش که در اصل برای درمان آرتریت روماتوئید به کار می‌برد، باعث کاهش مرگ‌ها در بیماران بستری می‌شود.

بیشتر بخوانید:

نتایج موفقیت‌آمیز آزمایش داروی ضدالتهابی «آکتمرا» برای درمان بیماران بستری کرونا پیشرفتی عمده در درمان کرونا| دگزامتازون خطر مرگ را در بیماران شدید کرونا کاهش می‌دهد

این داروها التهاب شدید ناشی از واکنش دستگاه ایمنی بدن در برابر کروناویروس را خنثی می‌کنند، اما داروی شرکت رجنرون جزء گروه‌های از داروهای زیست‌فناورانه به نام «آنتی‌بادی‌های مونوکلونال» یا «پادتن‌های تک‌دودمانی» است که مشابه آنتی‌بادی‌های طبیعی که بدن در مقابل عفونت‌ها تولید می‌کنند، عمل می‌کند.

شرکت‌های دیگری هم در حال ساخت داروهای از همین رده برای درمان کووید-۱۹ هسنتند.

سازمان غذا و داروی آمریکا به درمان‌های آنتی‌بادی ساخت شرکت «الای لیلی» و نیز شرکت «ویر بیوتکنولوژی» (با همکاری شرکت گلاکسواسمیت‌کلاین) مجوز داده است. هر دوی این داروها برای موارد خفیق تا متوسط کووید-۱۹ تایید شده‌اند.

بیشتر بخوانید:

داروهای جدید آنتی‌بادی مونوکلونال مانع از مرگ بیماران کرونا می‌شوند| پیشگیری با این داروها هم امکان‌پذیر است کد خبر 608156 برچسب‌ها كروناويروس دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس دارو بیماران بستری آنتی بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۶۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان فاطمه اسفندیاری گفت: در استان گلستان حدود ۱۷ هزار  بیمار صعب العلاج و خاص زندگی می‌کنند که سالانه ۳ هزار نفر به آنها افزوده می‌شود.

او گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در گروه بیماران خاص هستند که طبق بسته خدمتی تعرفه بیمه‌های مختلف خدمات دریافت می‌کنند.  

او در مورد پرداخت تسهیلات بانکی به بیماران صعب العلاج و خاص نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بر اساس پرونده پزشکی این بیماران و با توجه به ابلاغ بودجه از سوی وزارت بهداشت، بیماران را برای دریافت تسهیلات درمانی ۵۰ میلیونی به بانک معرفی می‌کنند..

اسفندیاری افزود: این تسهیلات سال گذشته با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۵ ساله ارائه شد و برای امسال نیز منتظر ابلاغ بودجه تسهیلات درمان هستیم تا بیماران را به بانک‌های عامل معرفی کنیم.

او گفت:خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج در شهرستان گرگان در بیمارستان‌های ۵ آذر، مرکز آموزشی و درمانی صیاد شیرازی  با تجهیزات کامل ارائه می‌شود.

فاطمه اسفندیاری اضافه کرد: در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دزیانی گرگان و بیمارستان کودکان طالقانی گرگان هم به این بیماران خدمات ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • بهترین میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • درمان گیاهی ریزش مو
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون