Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا فارسی معاون دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فرصت مطالعاتی دانشجویان اظهار کرد: فرصت‌های مطالعاتی امسال شامل ورودی‌های ۹۷ مقطع دکتری می‌شود.

او افزود: فقط دانشجویان دوره روزانه می‌توانند از فرصت مطالعاتی دانشگاه استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است که این فرآیند در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصمیم گیری شده و مربوط به دانشگاه‌ها نیست.

فارسی تصریح کرد: زمان فرصت مطالعاتی ۶ ماهه است، منتهی در شرایط خاص قابل تمدید تا ۹ ماه خواهد بود، همچنین زمان ثبت نام از ۲۲ خرداد آغاز شده و تا ۱۶ تیر ادامه دارد و در صورت جاماندن دانشجویان از ثبت نام امکان ثبت نام مجدد وجود دارد.

معاون دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی ادامه داد: فرصت مطالعاتیی در همه کشور‌ها به جز اسکاتلند و عربستان وجود دارد.

شرایط اعزام دانشجویان به فرصت مطالعاتی

او درباره شرایط اعزام دانشجویان به فرصت مطالعاتی گفت: شرایط اعزام دانشجویان به فرصت مطالعاتی شامل موارد زیر می‌شود:

۱- دانشجوی روزانه و پذیرفته شده از طریق کنکور سراسری و استعداد درخشان.

۲- امتحان جامع را گذرانده باشد.

۳- طرح تحقیقاتی او تصویب شده باشد.

۴- امکان تکمیل طرح تحقیقاتی دانشجو در داخل ناممکن و اعزام او به خارج از کشور از نظر استاد راهنما و گروه مربوطه حیاتی باشد.

۵- در حال حاضر استاد برجسته داخلی در گرایش تخصصی دانشجو در سایر دانشگاه‌های کشور حضور نداشته باشد و یا به دلایل گوناگون با پذیرش راهنمایی وی در دوره فرصت مطالعاتی موافقت نکرده باشد.

۶- امکانات آزمایشگاهی و مواد و تجهیزات لازم برای تکمیل طرح تحقیقاتی دانشجو در داخل کشور موجود نباشد.

۷- دانشجو برای دفاع از پایان نامه به مرحله کفایت تحقیقاتی نرسیده باشد.

۸- دانشجو دارای مدرک معتبر زبان باشد (تافل، تولیمو، ایلتس و ...).

معاون دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی تاکید کرد: خیلی از دانشجویان بعد از اتمام مراحل فوق ممکن است در دریافت ویزا برای کشور‌های اروپایی، کانادا، آمریکاو ... دچار مشکل شوند، اما تا جایی که بنده اطلاع دارم بیشتر دانشجویان دانشگاه‌های کشور می‌توانند به راحتی پذیرش از دانشگاه‌های معتبر دنیا دریافت کنند، اما چالش اصلی ان‌ها اخذ ویزا است.

او با بیان اینکه استادان خارجی تمایل به همکاری با دانشجویان دانشگاه‌های سطح یک کشور دارند، تاکید کرد: اشکال عمده دانشجویان برای شرکت در فرصت مطالعاتی در زمینه دریافت ویزاست و احتمال دارد که آن‌ها در این زمینه تا حدودی دچار چالش شوند.

فارسی ادامه داد: طی سال‌های گذشته ارز به صورت مستقیم داده می‌شد، اما در حال حاضر با توجه به رشته‌ها و کشور‌ها مبلغ هزینه فرصت مطالعاتی از طرف وزارت علوم به صورت ریالی داده می‌شود و دانشجویان خودشان تصمیمات لازم را برای هزینه کرد ۶ ماه می‌گیرند و با توجه به قیمت دلار امروزی حداقل حدود هزار دلار به دانشجو در هر ماه پرداخت می شود.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه شهیدبهشتی فرصت مطالعاتی دانشگاه شهیدبهشتی فرصت مطالعاتی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۷۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر

نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور رئیس دانشگاه، تعدادی از دانشجویان و نمایندگان شرکت‌ها مختلف، امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت افتتاح شد. 

محسن زاده، دبیر اجرایی نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره برگزاری این نمایشگاه‌، با اشاره به اینکه امسال اولین نمایشگاه بعد از دوران کرونا برگزار شده است، مطرح کرد: با یک فراخوان اعلام کردیم که شرکت‌هایی که مایل به ارتباط با دانشگاه هستند و قصد دارند از میان دانشجویان نیرو جذب کنند، به نمایشگاه کار بیایند و موقعیت‌های شغلی خود و فرهنگ سازمانیشان را ارائه بدهند و به مزایای اشتغال در سازمان برای دانشجویان بپردازند تا چه دانشجویان چه فارغ‌التحصیلان بدانند شرکت‌هایی هستند که می‌توانند برای آن‌ها رزومه بفرستند، در آن جذب شوند و برای استعداد آن‌ها ارزش قائل می‌شود.

او ادامه داد: در نمایشگاه امسال بیش از ۲۰ شرکت حضور دارند و سعی کردیم حوزه‌های مختلف را پوشش دهیم.

او از حوزه‌هایی چون حوزه نفت و گاز، شیمی، مواد شوینده، صنایع غذایی، مخابرات، سیستم اتوماسیون اداری، عمرانی به عنوان حوزه‌های حاضر در نمایشگاه کار نام برد و هدف این تنوع را بهره‌بری دانشجویان دانشکده‌های مختلف دانشگاه امیرکبیر مطرح کرد.

دبیر اجرایی نمایشگاه در پاسخ به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره امکان استفاده دانشجویان سایر دانشگاه‌ها مطرح کرد: با سیاستی که مسئولین دانشگاه در پیش گرفته‌اند هدف این است که همه دانشجویان و کارجویان از نمایشگاه بازدید کنند و برای همه رایگان است.

محسن‌زاده افزود: علاوه بر نمایشگاه، یک سری کارگاه های خیلی جذاب داریم که به صورت موازی با نمایشگاه در سالن‌های آمفی تئاتر  و در حوزه های مختلفی چون برنامه نویسی ،مکانیکی، روانشناسی ، تغییر مسیر شغلی و کوچینگ برگزار می‌شود تا زمینه‌ای مقدماتی باشد برای اینکه دانشجویان بتوانند با علایق خود بیشتر آشنا شوند.

گفتنی است نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۱۰ تا ۱۲ اردیبهشت به مدت سه روز برپا خواهد بود دانشجویان و کارجویان می‌توانند از آن بازدید کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: چگونه در برابر ضرب و شتم دانشجویان ساکت هستید؟
  • ویدئوی عجیب از وضعیت آموزشی دانشجویان دندانپزشکی 
  • دموکراسی دروغین آمریکا و برخورد‌های دوگانه
  • دموکراسی دروغین آمریکا و برخوردهای دوگانه
  • دموکراسی دروغین امریکا و برخوردهای دوگانه
  • جای دانشجو زندان نیست!
  • تداوم سرکوب دانشجویان در آمریکا؛ ده‌ها دانشجو در دانشگاه ویرجینیا دستگیر شدند
  • تاسیس ۳۱ دانشگاه فرهنگیان مجزا با چه تدبیری انجام می‌شود!
  • معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری