Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

محسن رضایی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در برنامه تلویزیونی "با نخبگان" اظهار کرد: تیم‌های بنده سنجاقی نیستند. تیم‌های بنده با افکار و ایده‌های من به طور کامل آشنا هستند.

وی ادامه داد: اکنون در محاصره اقتصادی دشمن هستیم، بنده محاصره اقتصادی ایران پس از جنگ را در سال 60 پیش‌بینی کردم که این موضوع در دست‌نوشته‌های سردار شهید حسن باقری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: من برای مقام نیامده‌ام. از چهل سال پیش وضعیت امروز کشور را پیش‌بینی کردم. من رشته‌ تحصیلی‌ام را از مکانیک به اقتصاد تغییر دادم و بعد از فرماندهی سپاه به مجمع رفتم و در راستای تدوین سیاست‌های کلی نظام فعالیت کردم.

رضایی افزود: من با دردمندی و با برنامه‌ وارد عرصه انتخابات شده‌ام. من خود را سرباز می‌دانم و طی بیست سال گذشته، سه بار برنامه‌هایم را نو کرده‌ام. ضمن اینکه در سه دولت خاتمی، احمدی‌نژاد و روحانی با وزرایشان در مجمع صحبت و سیاست‌های کلی را تدوین کرده‌ایم. ما تمامی اشتباهات و خطاهای دولت را می‌دانیم.

وی ادامه داد: ما باید زمینه‌ای به وجود آوریم تا همانطور که در دفاع مقدس همه مردم وارد صحنه شدند، در اداره کشور نیز همه مردم وارد صحنه شوند.

رضایی گفت: من آمده‌ام تا چنین کاری بکنم و توانایی آن را هم دارم. من وقتی فرمانده سپاه شدم، طی مدت 16 سال فرماندهی یاد گرفتم که چگونه می‌توان همه را جمع کرد و وفاق ملی به وجود آورد.

وی ادامه داد: این توانایی، سرمایه عظیم مردم ایران در مقاومت و ایستادگی است. آنچه من ارائه می‌دهم متکی به پژوهش است. من وقتی از یارانه 450 هزار تومانی می‌گویم، پژوهش‌های بسیاری در مورد آن صورت گرفته است. البته معتقدم بیشتر از این می‌توانم یارانه داد، اما احتیاط به خرج دادم.

رضایی تصریح کرد: ایراد ما به دولت این است که چرا اقتصاد مقاومتی به قانون تبدیل نشده است. سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را به پروژه‌هایی تبدیل می‌کنیم تا در برابر نوسانات اقتصاد کشورمان مقاوم باشد.

وی گفت: کشاورزی ما می‌تواند خودکفا باشد. زنجیره‌های کشاورزی را کامل می‌کنیم تا اگر ارز کم و زیاد شد، دانه‌های دامی و کالاهای اساسی دچار نوسانات نشود. مساله امنیت غذایی برای ما بسیار مهم است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: دخالت‌های دولت در اقتصاد باید کمتر شود و ایالت‌های اقتصادی در مسائلی همچون کشاورزی و... نقش خواهند داشت. زندگی مردم به خودشان واگذار خواهد شد. اسم این را مردم‌سالاری اقتصادی گذاشته‌ایم و این را به عنوان نیمه دوم مردم‌سالاری دینی تلقی می‌کنیم.

رضایی در پاسخ به سوالی درباره اقتصاد عنوان کرد: برای سیاست‌های اصل 44 وقت بسیاری صرف شد که یکی از بندهای آن خصوصی‌سازی بود. این سند چند بار بین مجمع و رهبری رد و بدل شد و تصویب آن دو سه سال طول کشید که در نهایت رهبری فرمودند این سند "انقلاب اقتصادی" است؛ اما شما ببینید چه بلایی بر سر این انقلاب اقتصادی آوردند؟

وی افزود: هرچقدر هم قانون خوب باشد، اما اگر نخواهند عمل کنند یا بد عمل کنند، اجرا نخواهد شد. در این رابطه انحراف بزرگی صورت گرفت و ما برنامه‌هایی برای جلوگیری از این وضعیت داریم.

این کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: در بحث سیاست، امنیت و دفاع اقتدار ایران را به دست آورده‌ایم. اکنون با وجود اینکه کشور جهان سومی تلقی می‌شویم، اما بازدارندگی ایجاد کرده‌ایم و آمریکایی‌ها در خلیج فارس به ما احترام می‌گذارند. اقتدار، احترام می‌آورد و ضعف خطر می‌آورد. بنده نظامی هستم، سیاسی هم هستم، اقتصاد هم می‌دانم.

وی با بیان اینکه «در حوزه دفاع و امنیت به خودباوری رسیدیم» گفت: آن چیزی که قاسم سلیمانی را قاسم سلیمانی کرد، اعتماد و خودباوری بود. ما باید به جوانان بگوییم که شما می‌توانید کارهای بزرگی انجام بدهید.

رضایی یادآور شد: من از ظرفیت نیروهای مسلح در جاهایی که کشور با مشکلات روبرو است، استفاده می‌کنم. با اتاق‌های تعاون، اصناف و بازرگانی و کارآفرینان ارتباط دارم و از ظرفیت‌های آنان نیز استفاده خواهیم کرد.

رضایی خاطرنشان کرد: یارانه 450 هزار تومان به نیمی از جمعیت کشور و 40 میلیون نفر خواهد رسید. به دیگر مردم نیز همان یارانه 45 هزار تومانی و یارانه معیشتی خواهد رسید.

وی ادامه داد: منبع یارانه‌ها آماده است. اصلاح، تقویت و توسعه حمل و نقل در ایران ما را به دوران کاروانسراهای دوران صفویه و رونق تجارت می‌رساند. ایران موقعیت تجارتی بسیار خوبی دارد و میلیاردها دلار عایدی می‌توانیم از توسعه حمل و نقل کسب کنیم.

رضایی بیان کرد: دیپلماسی اقتصادیِ رسمی و عمومی را فعال و تقویت خواهم کرد. وزارت انرژی ایجاد خواهیم کرد تا برای تمامی ابعاد انرژی یک فکر وجود داشته باشد.

این فعال سیاسی ادامه داد: ایران را به هاب مواد غذایی منطقه تبدیل خواهیم کرد. در برخی از استان‌ها، شهرهای کشاورزی به وجود خواهیم کرد؛ یعنی اینکه مردم یک شهر زمین‌های اطراف خود را در بحث کشاورزی مدیریت خواهند کرد. ایران می‌تواند به هاب سلامت 25 کشور اطراف نیز تبدیل شود و حدود 500 میلیون نفر جمعیت اطراف می‌توانند به بیمارستان‌های ایران مراجعه کنند.

رضایی در بخش پایانی گفت: صندوق تامین مالی زیان‌دیدگان بورس در ادامه به بیمه تبدیل خواهد شد که متاسفانه برخی به این قسمت توجه نکردند.

وی ادامه داد: پل بین بازار سرمایه و تولید قطع است. بورس درست شده تا نقدینگی مردم وارد عرصه تولید شود. وقتی نقدینگی از بانک‌ها خارج و وارد بورس می‌شود، اگر وارد تولید نشود به عنوان سیلی به صورت خود برخواهد گشت. این اشتباهی بود که دولت مرتکب شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: محسن رضایی انتخابات ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۷۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر بعد از ظهر امروز (پنجشنبه) در ارتباط ویدیو کنفرانسی با همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور که در مشهد مقدس برگزار می‌شود، با تاکید بر اینکه مسائل اقتصادی را باید با مشارکت و حضور مردم حل کنیم، تصریح کرد: نامگذاری سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم حاصل تجربه بیش از ۴۰ سال جمهوری اسلامی ایران است که بدون فعال کردن منابع، خلاقیت و مدیریت مردم مشکلات اقتصادی به صورت مطلوب حل نمی‌شود.


معاون اول رئیس جمهور افزود: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از فرصت‌های خوب تحقق شعار سال هستند و این مناطق با فلسفه و هدف تشویق سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کنار گذاشتن دیوان سالاری، توسعه صادرات و آوردن مردم از سرزمین اصلی به این مناطق و فعالیت اقتصادی موثر شکل گرفته است.

دکتر مخبر با تاکید بر اینکه باید کاستی‌های چند دهه گذشته در توجه به اهداف و فلسفه تشکیل مناطق آزاد در دولت سیزدهم جبران شود، تصریح کرد:
توجه به مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی اولویت اساسی دولت است که ظرفیت‌های این مناطق و مقررات، امکان پیشرفت و توسعه را ایجاد کرده است و هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد و دولت آمادگی دارد تا مسائل و مشکلات بر سر راه فعالیت این مناطق را برداشته و مرتفع کند.

وی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و توسعه صادرات از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت مناطق آزاد است که باید در این خصوص برنامه‌ریزی کنند، افزود: نزدیک به ۱۰ سال رشد اقتصادی کشور منفی بود اما در سال گذشته به نرخ رشد اقتصادی ۶ درصد رسیدیم اما با این میزان نمی‌توان مسائل کشور را حل کرد که طبق هدف گذاری میانگین رشد اقتصادی ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه باید کاستی‌های سال‌های گذشته نیز جبران شود که برای رسیدن به این هدف نیازمند جذب سرمایه‌گذاری سنگین داخلی و خارجی هستیم که این مناطق فرصتی بسیار مناسب برای تشویق سرمایه‌گذاری هستند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرصت بسیار خوب همسایگی ایران با ۱۵ کشور منطقه تاکید کرد: بخش زیادی از نیازهای کشورهای همجوار می‌تواند در داخل ایران تولید شود و باید از این راهبرد جدی دولت سیزدهم در توسعه روابط با همسایگان در مناطق آزاد به خوبی استفاده شود.

دکتر مخبر خاطرنشان کرد: از گام‌های بلند آیت الله رئیسی در دیپلماسی دولت سیزدهم برقراری رابطه با کشورهای منطقه و همسو است که تفاهمنامه‌ها و قراردادهای بسیار خوبی امضا شده و تمامی این فرصت‌ها باید در مناطق آزاد پیاده سازی شوند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه وجود نیروهای جوان و تحصیل کرده، شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت‌های معدنی و اقتصاد دریا محور را از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت و برنامه‌ریزی مناطق آزاد توصیف و تصریح کرد: باید کمبودهای کشور به ویژه در زمینه تولید، در مناطق آزاد جبران شود.

معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم گفت: گام‌های بسیار بلندی توسط دولت، مردم و فعالین اقتصادی در طول دو سال گذشته برای حل مشکلات کشور برداشته شد.

وی افزود: زمانیکه در یک کشور با کوچک‌ترین مساله روبرو می‌شوند تمام بخش‌ها و دولت آنان بسیج می‌شوند اما جمهوری اسلامی ایران به نقطه‌ای رسیده که زمانیکه رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان نماد سلطه توسط کشور ما مورد اصابت قرار می‌گیرد، رئیس جمهور و دولت و مردم به کارهای عادی خود می‌پردازند و کشور در شرایط آرام مسیر خود را ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: زمانی مقام معظم رهبری اینگونه تاکید کردند که نباید اقتصاد کشور با تکانه‌های خارجی دچار آسیبی شود؛ لذا باید در این مسیر حرکت کنیم و در زمینه اقتصاد به نقطه‌ای برسیم که تناسب با نقش جمهوری اسلامی در سطح بین الملل داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امروز وقتی در منطقه تصمیمی گرفته می‌شود که تبعات خاصی دارد ناچار هستند ملاحظات جمهوری اسلامی را رعایت کنند و تکیه مظلومین جهان به ایران است تا جایی که تمام امکانات نظام سلطه برای شکست مردم غزه جمع آوری شد اما نتوانستند به هیچکدام از اهداف خود برسند.

حجت الله عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی و ویژه اقتصادی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تراز تجاری مناطق آزاد با تلاش‌های دولت سیزدهم مثبت شده است، گفت: یک و نیم درصد از ۶ درصد رشد اقتصادی حاصل تلاش‌های مناطق آزاد بوده و تاکنون ۹۰۰ هزار میلیارد تومان بسته سرمایه‌گذاری در سال گذشته ارائه شد که به معنای چهار برابر شدن تقاضا برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است و تاکنون ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق شده است و این برنامه جهش سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد با جدیت پیگیری می‌شود و در سال پنجم برنامه هفتم سهم مناطق آزاد در رشد اقتصادی به ۴ درصد خواهد رسید.

کد خبر 6088682 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • جزئیات طرح آمریکایی - اسرائیلی برای مدیریت محاصره نوار غزه
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • هیمنه دشمن در عملیات وعده صادق در هم شکست
  • کارگران سربازان انقلاب اسلامی در جنگ اقتصادی با دشمن هستند
  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • تمامی پروژه‌های کردستان باید دارای پیوست پدافند غیرعامل باشد
  • هشدار درباره آینده اقتصاد ایران
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی با قوت ادامه می‌یابد