Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایران، عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست پیشتر  گفته بود تاکنون بیش از هفت هزار میلیارد تومان صرف احیای دریاچه ارومیه شده است. به‌گفته رئیس حال حاضر پردیسان ۷سال دیگر تا زمان احیای دریاچه ارومیه وقت لازم است. حال یکی از مهم‌ترین سؤال‌های فعالان حوزه محیط‌ زیست از رئیس جمهوری سیزدهم، سرنوشت دریاچه ارومیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا رئیس‌جمهوری آینده برنامه‌های ستاد احیای دریاچه ارومیه را ادامه می‌دهد یا آن‌طور که خبر می‌رسد پس از آن، این ستاد جای خود را به مرکز آینده‌ پژوهی خواهد داد؟

خبری که لرزه بر اندام فعالان حوزه محیط زیست انداخته است

به گفته علی حاجی مرادی، مسئول واحد برنامه‌ریزی ستاد احیای دریاچه ارومیه، مرکز آینده پژوهی قدرت ستاد ملی دریاچه ارومیه را ندارد. با وجود قدرت ستاد ملی برخی از مسئولان استانی جلوی برنامه‌های احیای دریاچه ارومیه سنگ اندازی کردند. تنها در یک مورد از حقابه دریاچه ارومیه برداشتند و دریاچه مصنوعی تبریز را ساختند. ورود روزنامه ایران به ماجرا و انتشار گزارش ساخت این دریاچه به بازگرداندن حقابه دریاچه ارومیه منجر شد. اما همان روزها هم‌برخی از مسئولان دو استان آذربایجان غربی و شرقی به ذینفعان حوزه دریاچه ارومیه وعده دادند که با اتمام دولت روحانی برنامه‌های سدسازی و تخصیص آب را دوباره روی میز اجرا بیاورند.

دریاچه ارومیه که خشکید کویری گسترده، پر از رمل و شن‌ریزه جای باغ‌های سرسبز مرکبات‌ را گرفت. بسیاری نوشتند باغ‌های مرکبات ارومیه که به زیبایی باغ‌های لبنان در شعر شاعران بود به سرزمینی بیابانی چون سومالی تبدیل می‌شود. این پیش‌بینی تلخ اگر ستاد احیا جان نمی‌گرفت به حقیقت می‌پیوست.

هزاران کشاورز بیکار می‌شدند. مهاجرت انسانی اتفاق می‌افتاد و ریزگرد‌های نمکی آنقدر ادامه می‌یافت که شوری آن در چشم جنگل‌های باستانی هیرکانی می‌رفت واز مرز ایران نیز خارج می‌شد تا یادآوری کند محیط زیست مرز سیاسی نمی‌شناسد و نجات آن، نجات کره زمین است. حال باید دید روز جمعه کدام یک از نامزدهای انتخاباتی در خیابان پاستور ماندگار می‌شود و چه برنامه ای برای ادامه احیای دریاچه ارومیه دارد؟ این احیا اگر ادامه نیابد فقط در یک مورد بیش از ۷ هزار میلیارد تومان هزینه کشور سوخت می‌شود و این آغاز تلخ بی‌پایانی‌ شمال غرب ایران است. در گام دوم پس از استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، کردستان زیبا را هدف ریزگرد‌های نمکی خود قرار می‌دهد.

پربیننده ترین جزییات جدید از پرداخت یارانه بنزین صعود قیمت نفت با کاهش نگرانی از افزایش عرضه ایران / قیمت کنونی نفت بیش از حد است؟ پیش بینی کارشناسان از قیمت سه رقمی نفت بدون تعارف هشدار می دهیم آب نیست برق عشایر با ۲۰ هزار نیروگاه خورشیدی قابل حمل تامین می شود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دریاچه ارومیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۸۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد نوحه‌گر، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران در پانزدهمین نشست معاونان اداری و مالی دانشگاه تهران در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با گرامیداشت هفته معلم، با تاکید بر نقش سیاستگذاری ستاد دانشگاه، گفت: اعتقاد داریم قدرت ستاد با واگذاری اختیارات به صف بیشتر خواهد شد و تمرکززدایی و واگذاری اختیارات از ستاد به صف، زمینه تحرک و پویایی و چابکی در کار را افزایش می‌دهد. البته این واگذاری با نظارت صورت می‌گیرد تا به درستی اجرا شود. انتظار می‌رود مسئولان صف دانشگاه هم از این اختیارات به نحو احسن استفاده کنند.

وی با اشاره به عملیاتی شدن تجمیع ردیف‌های بودجه دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۱، گفت: فرآیند اجرای کاهش ردیف‌های بودجه دانشگاه تهران با طرح در قانون بودجه و بر اساس مصوبات مجلس شورای اسلامی عملیاتی شد. تک ردیف شدن بودجه دانشگاه تهران باعث مدیریت مالی، انضباط مالی، عدالت و کنترل دقیق بودجه بین واحد‌های تابعه شده است و همچنین تجمیع شدن بودجه تفصیلی باعث تسریع در بررسی و تأیید آن توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده است.

عضو هیات رئیسه دانشگاه تهران تصریح کرد: بعضی از واحد‌های دانشگاهی به دنبال این هستند که اختیار منابع مالی‌شان در اختیار خودشان قرار گیرد که ما هم استقبال می‌کنیم و مسیر باز است ولی بایستی به اندازه اختیاری که می‌گیرند مسئولیت‌پذیر هم باشند. این کار لازم است با دقت بالایی انجام شود و هر اعتباری که برای این واحد‌ها مصوب شد، بر اساس همان اعتبار برنامه‌ریزی کنند و مسئولیت‌پذیری خود را افزایش دهند.

 نوحه‌گر در بخش دیگر سخنانش، بر مشارکت حداکثری واحد‌های دانشگاه در برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران همزمان با ۹۰ سالگی دانشگاه تهران تاکید کرد و گفت: یونسکو در سال ۲۰۱۷ اعلام کرد که کهن‌ترین سنت دانشگاهی جهان متعلق به ایران است و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز اواخر فروردین ماه ۱۴۰۳ ماموریت برگزاری بزرگداشت سنت دانشگاهی در ایران زمین را با پیشنهاد رئیس دانشگاه تهران به دانشگاه تهران واگذار کرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران با بیان اینکه فعالیت کارگروه‌های مربوط به برنامه‌های نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران از سه ماه قبل آغاز شده است، معاونان اداری و مالی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران را مکلف کرد تا به عنوان حلقه وصل واحد‌های دانشگاهی با ستاد برگزاری آیین بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران که همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران تا پایان سال ۱۴۰۳ ادامه دارد، مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • از امروز به فکر تابستان دریاچه ارومیه باشیم
  • لزوم راه‌اندازی خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد
  • امیدوارم در مجلس آینده همکاری‌ها با دولت بهتر شود
  • لاپید: اگر کابینه نتانیاهو برکنار نشود قیمت‌ها همچنان افزایش می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • ادامه رکوردزنی‌های دولت رئیسی؛ بالاترین تورم ۸۰ سال اخیر ایران ثبت شد