Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحید روشن قلب، رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه مالی و خدماتی سازمان بورس و اوراق بهادار  در گفت و گو با خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،در مورد کارایی و مزایای سامانه "تدان" در زمان عرضه اولیه سهام شرکت ها، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌هایی که سهامداران و فعالان بازار در زمان عرضه های اولیه شرکت ها داشتند این بود که ابهامات پیش آمده در خصوص اطلاعات یا نحوه قیمت گذاری سهام شرکت قبل از عرضه اولیه در بورس یا فرابورس ممکن بود برای فعالان بازار به طور کامل رفع نشده باشد در حالی که در صورت پاسخ شرکت به ابهامات فوق، این موارد نیز برای سهامداران رفع خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: رفع این ابهامات نیازمند آن بود که سازوکارهایی طراحی شود تا پاسخ های قانع کننده از سمت شرکت عرضه کننده سهام در بورس یا فرابورس به منظور ارتقاء شفافیت بیشتر داده شود، تا سهامداران  بتواند با دید کامل تری نسبت به قبل  برای خرید سهام شرکتی که قرار است در بازار عرضه شود  تصمیم گیری کنند.

رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه مالی و خدماتی سازمان بورس و اوراق بهادار در پاسخ به این سوال که اگر ناشری از پاسخ گویی امتناع کند آیا سهام شرکت در بازار بورس یا فرابورس عرضه خواهد شد یا خیر؟  گفت:  لازمه موثر بودن این طرح آن است که وقتی شرکتی تصمیم به عرضه سهام خود در بازارهای سهامی اعم از بورس یا فرابورس می گیرد، باید در سامانه "تدان" به ابهامات پاسخ دهند و اگر شرکتی از پاسخ دادن به سوالات بپرهیزد، تا زمانی که امر مذکور را انجام ندهد جلوی عرضه اولیه گرفته آن توسط بورس یا فرابورس گرفته خواهد شد و صدور مجوز دوباره عرضه اولیه آن شرکت منوط به ارائه مستندات و مدارک مورد نظر در سامانه "تدان" خواهد بود.

بیشتر بخوانید

تخفیف ۳۰ درصدی برای کارمزد معاملات بورس ادامه پیدا می‌کند؟

روشن قلب افزود: فعالانی که مجوز لازم برای ثبت سوالات در سامانه "تدان" را دارند، بعد از انتشار اطلاعیه برای برگزاری کنفرانس اطلاع رسانی عرضه اولیه  تا سه روز فرصت دارند تا سوال خود را در سامانه "تدان" منتشر کنند، همچنین ناشران نیز مکلف هستند پس  از اتمام فرصت فوق در یک بازه زمانی دو روزه به تمام سوالات پاسخ دهند.

رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه مالی و خدماتی سازمان بورس و اوراق بهادار در پایان گفت: قسمت عمده ابهاماتی که برای فعالان بازار به وجود می آید در طول فرآیند پذیرش شرکت توسط هیئت پذیرش، بورس بررسی و رفع می شود  به همین خاطر عدم اطلاع سهامداران از فرآیند فوق نیز در بعضی موارد منجر به افزایش ابهامات شده که پاسخگویی شرکت منجر به کاهش این گونه موارد خواهد شد.

روشن قلب در پایان گفت: امید آن می رود که ساز و کار پیاده سازی شده برای رفع ابهامات در قبل از عرضه اولیه سهام، به مرور سبب افزایش شفافیت و رفع ابهامات فعالان بازار و افزایش پاسخگویی شرکتها در عرضه های اولیه شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازار سرمایه سامانه تدان بورس یا فرابورس فعالان بازار عرضه اولیه سهام شرکت خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۸۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر نخعی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا کنون مددجویان این نهاد تعداد ۲۹۷ تخته فرش به متراژ هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش دستباف تولید کردند که این تولیدات توسط امداد و فروش مستقیم بافنده به ارزش ۴۲ میلیارد و ۳۶۵ میلیون ریال در استان و تهران به فروش رسیده است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان جنوبی با بیان اینکه استعدادسنجی قالیبافان و مشاوره شغلی آنها به صورت چهره به چهره از رویکردهای اساسی این نهاد در ایجاد طرح‌های قالیبافی است افزود: پس از طی این مراحل متقاضیان بافت فرش جهت انتخاب نوع فرش و تکمیل پرونده به واحد اشتغال مربوطه معرفی می‌شوند که با تهیه امکانات نقشه و مواد اولیه مورد نیاز توسط امداد طرح راه اندازی می‌شود.

نخعی فرآیند بافت فرش توسط مددجویان تحت حمایت را این طور توضیح داد: در مرحله بافت فرش، استادکار ناظر طرح ماهیانه و به صورت منظم بر روند بافت آن نظارت کرده و پس از اتمام بافت، ضمن ارزیابی و قیمت گذاری، فرش تولیدی مددجوی تحت حمایت امداد توسط شرکت صنعت آفرینان مرکز خریداری و وجه آن پس از کسر بدهی مواد اولیه به حساب مددجو واریز می شود.

وی صنعت فرش را آمیخته با فرهنگ و تمدن زنان و مردان توانمند کشور دانست و اظهار کرد: صنعت قالیبافی میراث گذشتگان این استان است که به نسل امروز منتقل شده که علاوه بر تولید فرش‌های با کیفیت به معیشت خانواده خود نیز کمک قابل توجهی کنند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان‬ جنوبی‬ با بیان اینکه کار نظارت، آموزش و هدایت فرش‌بافان و بازاریابی فروش توسط کارشناسان این نهاد انجام می‌شود، افزود: بیشتر بافندگان فرش دستباف را زنان مددجو و سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند که از نظر تأمین مواد اولیه، نظارت بر تولید فرش، برگزاری کلاس‌های آموزشی دوره‌ای مورد حمایت قرار می‌گیرند.

نخعی در پایان خاطر نشان کرد: در سال جاری نیز با همکاری بافندگان و اساتید فرش استان آذربایجان شرقی در حال آموزش و توسعه بافت فرش با گره ترکی هستیم که سبک جدیدی دربین مددجویان استان است.

کد خبر 6093726

دیگر خبرها

  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • این نماد در صف عرضه اولیه قرار گرفت
  • رای دادگاه تجدیدنظر به محکومیت کقزوی!
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی