Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-04@13:45:48 GMT

مزایا و معایب خرید ملک در ترکیه

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۵۹۹۳۱

بنا بر آماری که در سال 2021 منتشر شده‌اند، بیشترین تعداد خرید خانه در کشور در ترکیه، به ایرانیان اختصاص داشته است. آگاهی از صفر تا صد خرید ملک در ترکیه، اولین قدم برای این است که شما هم روزی جزو این آمار باشید. برای خرید ملک در کشور ترکیه، لازم است که با اطلاعات و دانش کافی اقدام نمود. درست مثل هر کار دیگر، خرید ملک در ترکیه نیز مزایا و معایب خاص خودش را دارد که باید آن‌ها را در نظر گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از افراد تنها گول تبلیغات موجود را می‌خورند و بدون داشتن آگاهی کامل، نسبت به خرید ملک در ترکیه اقدام می‌نمایند. غافل از آنکه سرمایه‌ و زحمت چندین ساله‌ی خود را به باد داده‌اند. خرید ملک در این کشور، فرقی با سرمایه گذاری در ترکیه ندارد؛ با این اوصاف، اهمیت این موضوع دوچندان است و باید با دقت و وسواس بیشتری انجام پذیرد. در ادامه، به مزایا و معایب خرید ملک در ترکیه، توجه نمایید.

مزایای خرید ملک در ترکیه

اولین قدم برای اخذ یک تصمیم مهم، مثل خرید ملک در ترکیه، این است که ببینیم که چه منافع و مزایایی برای ما وجود دارد. طبیعتا اگر انجام کاری هیچ خیری برای ما به دنبال نداشته باشد، باید عطایش را به لوایش بخشید. خوشبختانه خرید خانه در ترکیه، مزایای بی‌شماری دارد که هر فردی برای انجام این کار، وسوسه می‌کند.

از مهم‌ترین مزایای خرید ملک در ترکیه، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

اخذ اقامت ترکیه

مهم‌ترین دلیلی که افراد را نسبت به خرید خانه در ترکیه علاقه‌مند می‌کند، کسب اقامت ترکیه و یا در درجه‌ی بالاتر، اخذ شهروندی این کشور است. شما با هر مبلغی که در ترکیه خانه خریداری کنید، اقامت این کشور را دریافت خواهید کرد. اعتبار این اقامت، یک سال است؛ بعد از اتمام این اعتبار، می‌توانید با یک سال وقفه، مجددا این نوع اقامت را تمدید نمایید و در ترکیه ساکن شوید.

از طرف دیگر، اگر ارزش ملکی که خریداری می‌کنید، 250 هزار دلار آمریکا، یا بیشتر از آن باشد، به صورت مستقیم دارای پاسپورت و شهروندی ترکیه خواهید شد، و دیگر هیچ گونه محدودیتی برای حضور در این کشور نخواهید داشت. به علاوه، می‌توانید از حق کار قانونی نیز برخوردار شوید، در رای‌گیری و انتخابات شرکت نمایید و به راحتی از بیمه استفاده نمایید. حتی مهم‌تر از تمامی این‌ها، امکان مهاجرت به آمریکا و اروپا نیز به لطف پاسپورت ترکیه، بسیار آسان خواهد شد.

قیمت مناسب نسبت به ایران

چه باور کنید چه نه، قیمت ملک در ترکیه، از ایران بسیار کمتر است. به علاوه، نسبت به هزینه‌ای که می‌پردازید، از امکانات خیلی بیشتر نیز برخوردار خواهید شد. از دیگر مزایای خرید خانه در ترکیه، همین قیمت مناسب آن است. طبق آمار موجود در سال 2021، متوسط قیمت در تهران، چیزی در حدود 28 الی 30 میلیون تومان، به ازای هر متر مربع است. حال آنکه خرید ملک در ترکیه و حتی در بهترین نقاط آن، حداکثر نصف این مقدار خواهد بود.

قیمت مناسب ملک در ترکیه نسبت به ایران و بسیاری از کشورهای اروپایی، باعث شده که افراد بسیاری نسبت به خرید ملک در این کشور مشتاق باشند. نه تنها از ایران، بلکه بازار املاک ترکیه، در کشورهایی چون عراق، افغانستان و حتی روسیه نیز طرفداران خاص خودش را دارد. چرا شما نباید جزو این دسته باشید؟ وقتی به ازای پول کمتر می‌توان منافع بیشتری را به دست آورد، چرا باید فرصت را از دست بدهید؟

رفت و آمد آسان و هزینه زندگی کم

نه تنها خرید ملک در ترکیه به بودجه‌ی کلانی احتیاج ندارد، بلکه هزینه زندگی در ترکیه نیز به نسبت بسیاری از کشورهای اطراف، ناچیز است. با زندگی در ترکیه، می‌توانید از کیفیت سبک زندگی اروپایی برخوردار شوید، اما هزینه‌ی به مراتب کمتری را بپردازید. نه تنها زندگی، بلکه تحصیل در ترکیه نیز بسیار ارزان است و راه شما را برای کسب اقامت دائم این کشور، هموار می‌سازد.

از طرف دیگر، دیگر مزایای خرید ملک در ترکیه نیز رفت و آمد آسان به این کشور است، که با کمترین دردسر انجام می‌شود. بنا بر پیمان مودت که بین دو کشور ایران و ترکیه بسته شده است، ایرانیان برای سفر به ترکیه نیازی به اخذ ویزا ندارند و می‌توانند حداکثر تا 3 ماه نیز بدون ویزا در این کشور اقامت داشته باشند. بیشتر از این دیگر چه می‌خواهید؟

معایب خرید ملک در ترکیه

همانطور که پیشتر اشاره کردیم، هر کار مهمی دو جنبه دارد؛ یک جنبه‌ی روشن که مزایای آن کار را در بر می‌گیرد، دیگری نیز معایب آن کار را شامل می‌شود. خرید ملک در ترکیه نیز دارای معایب منحصر به خودش می‌باشد که باید قبل از هرگونه تصمیم‌گیری، آن‌ها را نیز در نظر گرفت.

مهم‌ترین معایب خرید ملک در ترکیه، به شرح زیر است:

هزینه‌های جانبی و مالیات‌ها

همانطور که در بخش پیشین اشاره کردیم، هزینه خرید ملک در ترکیه، بسیار کمتر از ایران است. اما نباید این موضوع را فراموش کرد که خرید ملک در این کشور، هزینه‌های جانبی زیادی را نیز در بر دارد. به هنگلام خرید ملک در ترکیه، شما باید مالیات بپردازید، هزینه‌ی ثبت سند بدهید، مبلغ قابل توجهی را به عنوان حق مشاوره به موسسات املاک بدهید، و اگر قصد اجاره دادن ملک را دارید، باید مالیاتی را برای درآمد حاصل از آن نیز بپردازید.

همین هزینه‌های جانبی و مالیات‌ها را می‌توان به عنوان یکی از معایب خرید ملک در ترکیه برشمرد. البته فراموش نکنید که هرچند مالیات و هزینه‌ی جانبی وجود داشته باشد، باز هم قیمت تمام‌شده‌ی ملک نسبت به ایران کمتر خواهد بود. نظام املاک و مستغلات ترکیه بسیار منسجم و قانون‌مند است؛ این هزینه‌ها، همگی طوری تنظیم شده‌اند که نه سیخ بسوزد و نه کباب.

افزایش کلاهبرداری

طبق چیزی که پیشتر به آن اشاره کردیم، در سال 2021، آمار فروش و خرید ملک در ترکیه به بیشترین حد ممکن در طی چند سال گذشته رسیده است. بدیهی است که با افزایش آمار خرید ملک در ترکیه، سودجویان و کلاهبرداران نیز به فکر منافع خودشان بیفتند و سعی کنند از عدم آگاهی افراد، سوء استفاده کنند.

در اصل یکی از خطرات خرید ملک در ترکیه، و البته معایب این کار، همین افزایش کلاهبرداری‌ها است. بسیاری از افراد که دانش کافی ندارند و نمی‌توانند موسسات معتبر را تشخیص دهند، در دام این افراد سودجو گرفتار شده، و در چشم به هم زدنی سرمایه‌ی خود را از دست می‌دهند. حتی بسیار دیده شده که این افراد، قول خرید ملک با 300 یا 500 میلیون تومان را نیز به افراد داده‌اند؛ البته باید توجه داشت که با قیمت روز، خرید ملک با چنین ارزشی بیشتر به خواب و رویا می‌ماند تا واقعیت!

راه چاره چیست؟

خرید ملک در ترکیه، هم مزایای خاص خودش را دارد، هم معایب و خطرات مربوط به خودش را. هرچند که باید گفت مزایای آن، بدون شک به معایبش می‌چربد و هر کسی را برای خرید ملک در این کشور، ترغیب می‌کند. اما قدم گذاشتن در این راه پر پریچ و خم، بدون کمک گرفتن از افراد متخصص و بدون دانش کافی، اصلا منطقی نخواهد بود. راه چاره آن است که در این راه، از خدمات موسسه‌های معتبر استفاده نمایید.

موسسه استانبول همراه، با سال‌ها سابقه در امر خرید و فروش ملک در ترکیه، اخذ اقامت و شهروندی، اعزام دانشجو و اخذ پذیرش از دانشگاه‌های این کشور، بدون شک می‌تواند همراه و همیار خوبی در این راه، برای شما عزیزان باشد. به کمک مشاوران و متخصصان استانبول همراه، می‌توانید با خیالی آسوده و راحت، برای خرید ملک در ترکیه اقدام کنید و در نهایت، بدون هیچ دردسری کلید خانه‌ی خود را تحویل بگیرید. مشاوران و متخصصان این شرکت، خود را متعد و موظف می‌دانند که بهترین‌ها را برای شما رقم بزنند.

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ایران و ترکیه ترکیه خرید و فروش خرید ملک در این کشور خرید خانه مزایای خرید هزینه ها ی جانبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۹۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان روابط تجاری ترکیه ـ اسرائیل/ اردوغان در جنگ غزه به دنبال چیست؟

به گزارش خبرآنلاین ترکیه تمام روابط تجاری این کشور با تل‌آویو را در اعتراض به جنگ غزه، به حالت تعلیق درآورد.

پس از ادعای تل‌آویو مبنی بر اینکه آنکارا مانع دسترسی کشورهای ثالث به بنادر ترکیه جهت تجارت با اسراییل شده است، ترکیه روابط تجاری خود با رژیم صهیونیستی را به طور کامل به حالت تعلیق درآورد و متعهد شد تا زمانی که دولت اسرائیل اجازه ارسال کمک های بشردوستانه به منطقه را بدهد، به این اقدام خود ادامه خواهد داد.

در بیانیه وزارت بازرگانی ترکیه آمده است: «معاملات صادرات و واردات در رابطه با اسرائیل متوقف شده است و تمامی محصولات را پوشش می دهد».

یسرائیل کاتز وزیر امور خارجه اسرائیل روز پنجشنبه ترکیه را متهم کرد که واردات و صادرات اسرائیل از بنادر ترکیه را مسدود کرده است. کاتز در شبکه اجتماعی X نوشت: «یک دیکتاتور اینگونه رفتار می‌کند و منافع مردم و بازرگانان ترکیه و موافقت‌نامه‌های تجاری بین‌المللی را نادیده می‌گیرد». وی ادامه داد :«رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه با مسدود کردن بنادر برای واردات و صادرات اسرائیل، توافقات را زیر پا می‌گذارد». کاتز با متهم کردن آنکارا به نقض توافقات تجاری با تل‌آویو، گفت که به «وزارت خارجه اسراییل دستور داده است تا با تمرکز بر سایر کشورها، به‌دنبال جایگزین باشند».

همچنین ترکیه در ماه آوریل اعلام کرد که این کشور تا زمان اعلام آتش‌بس در نوار غزه، صادرات طیف گسترده‌ای از محصولات خود را به اسراییل محدود خواهد کرد. براساس اعلام وزارت تجارت ترکیه، این محدودیت ۵۴ محصول مختلف شامل آهن، سنگ مرمر، فولاد، سیمان، آلومینیوم، آجر، کود شیمیایی، تجهیزات ساختمانی و همچنین سوخت موشک و هواپیما را شامل می‌شود.

تاریخچه روابط اسرائیل و ترکیه

ترکیه اولین کشوری با اکثریت مسلمان بود که در سال ۱۹۴۹حاکمیت اسرائیل را به رسمیت شناخت. آنکارا در سال ۱۹۵۰ اولین دفتر دیپلماتیک خود را در اسرائیل افتتاح کرد. در طول جنگ شش روزه ۱۹۶۷، آنکارا به درخواست‌ها برای خروج اسرائیل از سرزمین‌های اشغالی فلسطینی - کرانه باختری، بیت‌المقدس شرقی، نوار غزه و بلندی‌های جولان - پیوست، اما در برابر درخواست‌های کشورهای عربی برای قطع روابط دیپلماتیک با تل‌آویو مقاومت کرد. در سال ۱۹۷۹، یاسر عرفات برای افتتاح دفتر سازمان آزادیبخش فلسطین به آنکارا سفر کرد. سال بعد، روابط ترکیه با اسرائیل دوباره به دلیل تصمیم اسرائیل برای تعیین بیت‌المقدس به عنوان پایتختش تیره شد.

در دهه ۱۹۸۰ تجارت و گردشگری بین ترکیه و اسرائیل رو به رشد بود. خطوط هوایی دولتی ترکیه در سال ۱۹۸۶ پروازهای مستقیم خود را به اسرائیل آغاز کرد. در سال ۱۹۹۳، وزیر خارجه ترکیه برای اولین بار از اسرائیل بازدید کرد. از اواسط دهه ۱۹۹۰، همکاری نزدیکی در زمینه‌های دفاعی و اطلاعاتی بین دو کشور وجود داشت که بر اساس آن دو قرارداد دفاعی در سال ۱۹۹۶ به امضا رسید که راه را برای یک مشارکت نظامی استراتژیک که شامل ارتقاء هواپیماهای جت F-۴ و F-۵، تانک ها و هلیکوپترهای M-۶۰ بود، هموار کرد. ترکیه، اسرائیل و آمریکا تا سال ۲۰۰۹ در رزمایش های هوایی و دریایی مشترک در شرق مدیترانه شرکت کردند.

ترکیه پس از پیروزی قاطع حزب عدالت و توسعه اردوغان در انتخابات در سال ۲۰۰۲ به روابط خود با اسرائیل ادامه داد. اردوغان سه سال بعد به عنوان نخست وزیر از تل آویو بازدید کرد و خود را به عنوان میانجی احتمالی بین اسرائیلی ها و فلسطینی ها معرفی کرد. در سال ۲۰۰۴، اردوغان ترور احمد یاسین رهبر حماس توسط اسرائیل را محکوم کرد و آن را «تروریسم دولتی» خواند که نشان دهنده حمایت گسترده تر ترکیه از فلسطینیان و به ویژه حماس است.

طی سفرهای سطح بالا در سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷، ترکیه برای حل تنش‌ها بین سوریه و اسرائیل تلاش کرد.

جنگ سه هفته ای غزه در سال های ۲۰۰۸ تا ۲۰۰۹ تنش ها بین ترکیه و اسرائیل را تقویت کرد. در سال ۲۰۱۰ حمله به کشتی کمک رسانی ترکیه به غزه توسط کماندوهای اسرائیلی باعث شد آنکارا سفیر اسرائیل را اخراج کند.

روابط رسمی تا سال ۲۰۱۶ که دو کشور بر سر یک توافق غرامت و راهی برای عادی سازی روابط به توافق رسیدند سرد بود. دو سال بعد، دو رویداد باعث توقف تلاش‌های عادی‌سازی شد: ده‌ها معترض فلسطینی توسط نیروهای امنیتی اسرائیل در حصار جدایی اطراف غزه کشته شدند و ایالات متحده تصمیم گرفت سفارت خود را از تل‌آویو به اورشلیم منتقل کند.

در تمام این سال ها با وجود تشدید تنش‌های دیپلماتیک، تجارت بین ترکیه و اسرائیل رونق زیادی داشت. بین سال ۲۰۱۰ تا سال ۲۰۲۱، حجم تجارت این دو کشور بیش از دو برابر شد و از ۳.۴ میلیارد دلار به ۸.۴ میلیارد دلار رسید. بر اساس موسسه آمار دولتی ترکیه، صادرات ترکیه به اسرائیل در سال ۲۰۲۳ به ارزش ۵.۴ میلیارد دلار بود.

سال گذشته، اسحاق هرتزوگ، رئیس‌جمهور اسرائیل از آنکارا بازدید کرد و سفیران در هر دو پایتخت منصوب شدند. اردوغان برای اولین بار در ماه سپتامبر با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل دیدار کرد و هر دو متعهد شدند همکاری بیشتری بین کشورهای خود داشته باشند. اما این ماه عسل سیاسی پس از آغاز جنگ غزه در ۷ اکتبر سال گذشته به پایان رسید.

واکنش ترکیه به جنگ غزه

اردوغان پس از حمله نظامی اسرائیل به غزه، انتقادات خود از اسرائیل را تشدید و اسرائیل را به انجام جنایات جنگی و نسل کشی متهم کرد.

ترکیه امروز به یکی از شدیدترین منتقدان عملیات نظامی اسرائیل در غزه تبدیل شده است به نحوی که رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، اسرائیل را «دولتی تروریستی» می نامد. در ماه ژانویه، او گفت که حمله نظامی بنیامین نتانیاهو به غزه «کمتر از آنچه هیتلر انجام داد» نبود. به این ترتیب دو کشور سفرای خود را فراخواندند. در ابتدا روابط تجاری این دو کشور ادامه داشت اما دولت اردوغان که در انتخابات محلی در ماه مارس دچار شکست‌های بزرگی شد، در داخل با فشار شدیدی برای توقف روابط تجاری با اسرائیل مواجه شد. منتقدان دولت را متهم می کردند که با ایراد اتهامات شدید علیه اسرائیل در حالی که روابط تجاری خود را ادامه می دهد، استانداردهای دوگانه ای را دنبال می کند. بر همین اساس روابط تجاری دو کشور نتوانست تداوم پیدا کند و بالاخره چند روز قبل ترکیه به طور کامل تجارت خود با اسرائیل را متوقف کرد.

دلیل دخالت اردوغان در بحران غزه

بر کسی پوشیده نیست که اردوغان مشتاق میانجی‌گری و همچنین بازسازی غزه پس از جنگ است. ترکیه ده ها سال تجربه حفظ صلح در سومالی، بوسنی و افغانستان داشته است و ظرفیت ایفای نقش در غزه را دارد. برای اردوغان، برافراشتن پرچم های ترکیه در غزه، انجام نهایی یک ماموریت تاریخی است.

در دوران اردوغان، رویکرد ترکیه به مسئله اسرائیل و فلسطین از دو جهت با دوره کمالیستی پیش از اردوغان متفاوت است. اولین مورد، اعتقاد اردوغان به مشروعیت حماس به عنوان یک بازیگر واقعی فلسطینی است که نتیجه طبیعی وابستگی ایدئولوژیکی او به اخوان المسلمین است. اردوغان معتقد است که حماس باید بخشی از روند سیاسی باشد. حماس از زمان پیروزی در انتخابات فلسطین در سال ۲۰۰۶ در ترکیه حضور داشته و هیئت هایی را به آنجا فرستاده است.

تمایز دیگر از دوران پیش از اردوغان، نقش محوری مسئله فلسطین در آرزوهای اردوغان برای رهبری منطقه ای است. اردوغان سعی دارد خود را به عنوان رهبر جهان اسلام معرفی کند و امید دارد با معرفی خود به عنوان رهبری که به محافظت از مسلمانان محروم منطقه، از جمله فلسطینی‌ها می پردازد برای خود وجه سیاسی کسب کند. او می‌خواهد از او به‌عنوان رهبری که بر تولد دوباره امپراتوری ترکیه نظارت داشته و فلسطینی‌ها و اورشلیم را فراموش نکرده است، یاد شود.

تاثیر جنگ غزه بر سیاست خارجی ترکیه

در واقع، جنگ غزه پیامدهای مهمی بر سیاست خارجی ترکیه داشته است. اولاً، روند عادی سازی روابط بین ترکیه و اسرائیل را متوقف یا به تعویق انداخته و آن را به سوی آینده ای مبهم سوق داده است. تشدید درگیری ها در مورد غزه روابط بین دو کشور را تیره کرده و هرگونه تلاش برای عادی سازی را متوقف کرده است.

در مقابل، جنگ غزه نفوذ ترکیه را در سیاست منطقه ای تقویت کرده است. ترکیه با اتخاذ موضعی قوی و مشارکت فعالانه در تلاش‌های دیپلماتیک برای رسیدگی به بحران، تعهد خود را به ثبات منطقه‌ای و تمایل خود برای اثبات خود در صحنه بین‌المللی نشان داده است. این مشارکت فزاینده، جایگاه و وزن ترکیه را در امور منطقه ای افزایش داده و موقعیت آن را به عنوان یک بازیگر کلیدی در خاورمیانه مستحکم کرده است. به طور خلاصه، در حالی که مناقشه غزه عادی سازی روابط ترکیه-اسرائیل را متوقف کرده است، نقش و نفوذ ترکیه را در سیاست منطقه ای افزایش داده است و بر اهمیت آن به عنوان یک بازیگر دیپلماتیک در خاورمیانه افزوده است.

۳۱۱۳۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902475

دیگر خبرها

  • برای خرید میکروآپارتمان در شهر تهران چقدر باید هزینه کرد؟
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • پایان روابط تجاری ترکیه ـ اسرائیل/ اردوغان در جنگ غزه به دنبال چیست؟
  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • چلسی رقابت برای خرید مسی کوچک را برد
  • هزینهٔ حج امسال، ۳۰۰ دلار کمتر است
  • تورم به مرز ۷۰ درصد در ترکیه رسید
  • دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند با هزینه تحصیل‌ رایگان!
  • (ویدیو) نانی که در ترکیه می خرید، به این شکل در نانوایی تهیه می شود