Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین فلاح نژادروز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا  با اشاره به اینکه  حضور در انتخابات وظیفه شرعی و ملی است ، اظهار داشت : همانگونه که مقام معظم رهبری امام خامنه ای (مدظله العالی) در بیانات خود علاج دردهای مزمن کشور را در انتخابات پرشور و انتخاب صحیح و اصلح  بیان فرمودند نشان دهنده این مهم است که حضور حداکثری ملت بزرگ ایران اسلامی در انتخابات و انتخاب فرد اصلح برای روی کار آمدن یک دولت جوان و انقلابی می تواند بسیاری از مشکلات امروز کشور را رفع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  در بخش دیگر از اظهاراتش با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات ادامه داد : در راستای منویات مقام معظم رهبری در این خصوص آنچه باید مورد توجه دولت بعدی قرار گیرد تا بتواند به حل مشکلات و دردهای مزمن  کشور منجر شود توجه به اعتماد عمومی و سرمایه‌های اجتماعی است زیرا هم در انقلاب اسلامی و هم در دفاع مقدس آنچه موجب پیروزی ما در این عرصه ها گردید سرمایه های اجتماعی بودند که متاسفانه در حال حاضر این موضوع کم رنگ تر شده است و هر دولت و حکومتی برای ادامه مسیر و حل مشکلات نیازمند سرمایه اجتماعی قوی وتقویت این امر مهم برای ادامه مسیر توسعه و شکوفایی کشور است

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز با اشاره به اینکه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات موجب تقویت پایه‌های نظام خواهد شد گفت:  ما در بخش دولتی با تمام توان ، امکانات و نیروها در برگزاری با شکوه انتخابات ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۰ و مشارکت حداکثری جامعه هدف از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

فلاح نژاد با اشاره به اینکه تلاش برای جلب مشارکت حداکثری است ، بیان داشت : جلب مشارکت مردم در تمامی اقشار  جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است و مهم‌ترین بخش آن نیز امید آفرینی و ایجاد اعتماد و امید به بهبود در آینده است تا جریان امید دوباره در بین مردم زنده شود و مردم حس کنند حضور آنها در این عرصه مفید است که ما به عنوان بخش دولتی ونیز تشکلات بعنوان نماینده جامعه کارگری در این خصوص وظیفه مهمی بر دوش دارند.

وی در خصوص نقش مهم تشکلات کارگری در آگاهی جامعه هدف خود برای انتخاب آگاهانه واصلح در کنار مشارکت گسترده گفت : جامعه کارگری بعنوان قشر بزرگی از مردم استان باید علاوه بر حضور پر شور در انتخاب سرنوشت خود و کشور نیز انتخاب اصلح داشته باشند زیرا مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح از هم تفکیک‌ناپذیر است و تلاش برای مشارکت‌آفرینی بایستی همراه با تلاش برای تقویت آگاهی، بینش و بصیرت مشارکت‌کنندگان به منظور انتخاب اصلح باشد.

مدیرکل تعاون،کار وفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه انتخابات علاوه بر حضور حداکثری باید با بصیرت همراه باشد خاطر نشان کرد: روحیه انقلابی و پایبندی به نظام از مهمترین شاخص‌های انتخاب اصلح بوده و در کنار این امر مهم آنچه در انتخاب آگاهانه مهم است نگاه به سوابق اجرایی،علمی مدیریتی نامزدها در گذشته و حال و نیز  برنامه‌های قابل تحقق در شرایط کنونی و آینده آنهاست که این امر در گروِ این است که به کسی رای دهیم که بیشترین صلاحیت را در بین کاندیداها برای امر مدیریت کلان کشور و حل مشکلات داخلی و خارجی داشته باشد .

فلاح نژاد همچنین با اشاره به همدلی و تعامل بسیار خوب تشکلات کارگری و کارفرمایی و تعاونی استان البرز با اداره کل تعاون،کار رفاه اجتماعی در اجرای برنامه های منسجم و هماهنگ در تمامی فعالیت ها ،ماموریت ها و عرصه های کاری جامعه کار وتولید ونیز برنامه های کشوری و ملی بیان کرد : کارگران و کارفرمایان این استان در کنار جامعه کارگری کشور علیرغم وجود برخی مشکلات اقتصادی همچنان دلبسته به کشور ، انقلاب و اهداف و آرمان های حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری و راه شهیدان هستند و هیچگاه دست از انقلاب شکوهمند اسلامی و ارزش‌های معنوی و انقلابی بر نمی‌دارند.

وی در ادامه تاکید کرد  : روز ۲۸ خردادماه امسال، بار دیگر حضور گسترده مردم و جامعه کار وتلاش در پای صندوق‌های اخد رای ،به یک صحنه باشکوه و ماندگار از همدلی مردم و مسوولان با نظام مقدس جمهوری اسلامی تبدیل می‌شود و  تمامی ترفندهای دشمنان این مرزو بوم همانند گذشته نقش بر آب می‌شود.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا فردا جمعه ۲۸ خردادماه برگزار می شود.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ کرج وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ کرج وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی انتخابات ۱۴۰۰ کرج وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی مقام معظم رهبری مشارکت حداکثری انتخاب اصلح جامعه کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۰۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

خبرآنلاین نوشت: حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

گفتنی است که، در سال گذشته کشور‌های گوناگون در منطقه شاهد برگزاری انتخابات بوده‌اند. ایران انتخابات مجلس شورای اسلامی را به تازگی پشت سر گذاشته، عراق پس از ۱۰ سال انتخابات شورای استانی برگزار کرد و پاکستان انتخابات پارلمانی داشت. ترکیه هم یکی از سخت‌ترین انتخابات‌های ۱۰۰ سال اخیر را که منجر به انتخاب دوباره اردوغان به عنوان رئیس‌جمهور بود از سر گذراند.

خبرآنلاین، در گزارشی با عنوان «انتخابات در منطقه جنگ زده؛ از روند نزولی «مشارکت» در ایران تا «صف بلند» رأی دادن در ترکیه / مشارکت در انتخابات پاکستان و عراق چقدر بود؟» به بررسی این انتخابات پرداخته بود که بخشی از آن را در ادامه می‌خوانید؛ «انتخابات پاکستان ماه گذشته در این کشور در شرایطی دشوار برگزار شد. ۴۸ درصد از واجدین شرایط رای دادن، در این انتخابات شرکت کردند. این در حالیست که نرخ مشارکت در انتخابات سال ۲۰۱۸، ۵۱ درصد بوده است. به‌نظر می‌رسد کاهش میزان رای دهندگان به زندانی شدن عمران خان و از هم گسیختن حزبش مرتبط است. پیش از انتخابات هم حزبی‌های عمران خان مجبور شدند به صورت مجزا وارد انتخابات شوند.

آخرین انتخابات پارلمانی که در عراق برگزار شد، از نظر تعداد شرکت‌کنندگان نتوانست دولت عراق را راضی کند. دولت عراق سال ۲۰۲۱ اعلام کرد ۶۶ درصد از واجدین شرایط شرکت در انتخابات پارلمانی، برگه رای گرفته‌اند. البته این به معنای آن نیست که همه آنها پای صندوق‌های رای رفته باشند. اما به‌هر حال کمیسیون انتخابات همان میزان ۶۶ درصد را به‌عنوان مشارکت مردم عراق در انتخابات اعلام کرد.

بیش از ۸۴ و نیم درصد از جمعیت رای‌دهندگان ترکیه در انتخابات سال ۲۰۲۳ شرکت کردند که رقمی چشمگیر به‌نظر می‌رسد. انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در ماه مه ۲۰۲۳ همزمان با انتخابات پارلمانی در راستای تعیین رئیس‌جمهور برای یک دوره پنج ساله برگزار شد. اردوغان، که نامزد اصلی حزب عدالت و توسعه بود، برای انتخاب مجدد به عنوان نامزد مشترک ائتلاف خلق، که شامل حزب حرکت ملی و دو حزب کوچک‌تر دیگر است، شرکت کرد. اتحاد ملت، متشکل از شش حزب مخالف از جمله حزب اصلی اپوزیسیون حزب جمهوری خلق، کمال قلیچ‌دار اوغلو رهبر حزب جمهوری خلق را به عنوان نامزد ریاست جمهوری معرفی کرد.»

tags # حسن روحانی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • مشارکت گسترده در پای صندوق های رای قوام بخش نظام است
  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • مردم با مشارکت حداکثری نمایندگان را پرقدرت راهی مجلس کنند
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • مشارکت کره جنوبی در رزمایش سایبری آمریکا
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!