Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@02:46:50 GMT

انتخاب اصلح اقتدار ملی را ارتقاء می‌دهد

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۶۰۴۱۶

انتخاب اصلح اقتدار ملی را ارتقاء می‌دهد

سرهنگ امین یادگاری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به ابعاد تأثیر گذاری مشارکت حداکثری، گفت: در بعد داخلی مشارکت حداکثری به معنی مشروعیت نظام (مقبولیت نظام) است، البته این مقبولیت به معنی رضایت از وضعیت موجود نیست و موجب همبستگی و اتحاد عمومی نیز می‌شود.

وی با بیان اینکه مشارکت حداکثری باعث بالا رفتن ضریب امنیت داخلی می‌شود و امکان نفوذ دشمن را تا حدودی کاهش می‌دهد، افزود: مشارکت حداکثری موجب رشد اقتصادی می‌شود، برای بسیاری از کشورها و سرمایه گذاران، تبعیت مردم از حاکمیت کشوری که قرار است در آن سرمایه گذاری کنند مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یادگاری با اشاره به اینکه مشارکت حداکثری در عرصه خارجی موجب ناامیدی دشمنان و موجب کم شدن توطئه و طمع آنان نسبت به ایجاد شکاف در بین مردم می‌شود، بیان کرد: حضور مردم در حماسه ۹ دی ۸۸ موجب شد دشمنان از پروژه انقلاب‌های مخملی و رنگی در ایران به سمت تحریم‌ها شیفت پیدا کنند.

معاون سیاسی سپاه قدس گیلان ادامه داد: هم پیمانان ما در جهان خصوصاً جبهه مقاومت که به ما امید بسته‌اند وقتی ببینند مردم با مشارکت حداکثری، محکم پشت نظام جمهوری اسلامی ایستاده‌اند دلگرم به ادامه راه می‌شوند.

وی با بیان اینکه مشارکت حداکثری قدرت چانه زنی مسئولین ما در عرصه خارجی در زمینه‌های مختلف را افزایش می‌دهد، تصریح کرد: در این صورت کشور ما با دست برتر با توجه به پشتوانه حمایت‌های مردمی در عرصه خارجی مواجه خواهیم بود.

معاون سیاسی سپاه قدس گیلان با اشاره به معیارهای انتخاب شخص اصلح و آثار و نتایجی که روی کار آمدن یک فرد دارای صلاحیت برای کشور دارد، افزود: منطق اسلام منطق اصلح گزینی است و انتخاب اصلح بر اساس فرمایش رهبری هنر مردم است.

یادگاری اضافه کرد: خداوند در قرآن ملاک انتخاب را در دانش و توانایی و قوت جسمانی بیان می‌کند و در جای دیگر دلیل پیشنهاد وزارت حضرت یوسف را نگهداری امین معرفی می‌کند.

وی با اشاره به معیارهای مقام معظم رهبری برای انتخاب اصلح، گفت: مدیریت و کفایت، با ایمان و معتقد به جوان، عدالت خواه و فساد ستیز، مردمی، امیدوار، معتقد به توانمندی داخلی و دارای عملکرد انقلابی و جهادی باشد.

معاون سیاسی سپاه قدس گیلان با بیان اینکه اگر کسی ولایت مدار باشد دارای ویژگی‌های ذکر شده است،، افزود: اگر این منطق بر رفتار انتخاباتی در جامعه حاکم شد و مردم بر اساس تکلیفی که در خصوص انتخاب اصلح دارند اقدام کنند موجب بر چیده شدن فساد، رونق اقتصادی، رشد تولید، کاهش تورم، افزایش تولید ناخالص ملی، افزایش ارزش پول ملی، استفاده بهینه از منابع نفت و گاز و اقتدار و عزت ملی و گام نهادن در مسیر پیشرفت و درمان مشکلات مزمن کشور می‌شود.

کد خبر 5236876

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری انتخابات 1400 امین یادگاری مشارکت مردم در انتخابات انتخابات 1400 مشارکت مردم در انتخابات ویروس کرونا سیدابراهیم رئیسی کرمانشاه بوشهر گرگان عکس استانها آمار کرونا انتخابات ریاست جمهوری چالش شفافیت سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اردبیل انتخابات شورای شهر و روستا مشارکت حداکثری انتخاب اصلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۰۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کارشناسان عوامل مختلفی را در دستیابی کشورمان به رشد اقتصادی مطلوب در سال گذشته موثر می‌دانند. از شواهد این طور برمی آید که صنایع نفت و گاز در این حوزه پیشرو بوده اند و بیشترین اثرگذاری را در رشد اقتصادی کشور داشته اند.

کارشناسان معتقدند، سیاست گذاری‌های فعال و صحیح، اتکا به توان دانش بنیانی و داخلی از جمله مهم‌ترین متغیر‌ها برای دستیابی به رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور بوده است. آنان تأکید دارند که باید رشد را به دیگر حوزه‌های اقتصادی و صنعتی کشور نیز ببریم و شاهد یک رشد منسجم در اقتصاد کشور باشیم.

بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول، رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ با افزایش قابل توجه نسبت به سال قبل از آن به ۵.۴ درصد رسید. این صندوق گزارش رشد ۳.۸ درصدی را برای اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۲ اعلام کرده بود.

صندوق بین المللی پول همچنین پیش بینی خود از رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۴ را نسبت به گزارش سه ماه پیش خود افزایش داد و به ۳.۷ درصد رساند. در گزارش ماه اکتبر این سازمان، رشد ۲.۵ درصدی برای اقتصاد ایران طی سال ۲۰۲۴ پیش بینی شده بود.

رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی در شرایطی برای کشورمان محقق شده است که تحریم کنندگان منتظر فلج شدن اقتصاد ما بودند. نظرات محمدعلی خطیبی، نماینده سابق کشورمان در اوپک را در ادامه در خصوص رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی که اخیراً صندوق بین المللی پول اعلام کرد، می‌خوانید.

خطیبی در گفتگو با تابناک اقتصادی با اشاره به این موضوع که وقتی دولت فعلی روی کار آمد، میزان فروش نفت کشور بسیار اندک بود، تصریح کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور که صندوق بین المللی پول آن را مطرح کرده است و قسمت اعظم آن به واسطه صنایع نفت و گاز کشور به دست آمده است، اهمیت بسیاری دارد.

وی ادامه داد: تلاش‌هایی که دولت فعلی صورت داد، به کار گرفتن دیپلماسی صحیح و سیاست گذاری‌های درست در نهایت ما را به رشد اقتصادی مطلوب فعلی رساند.

نماینده سابق کشورمان در اوپک خاطرنشان کرد: فروش نفت و گاز ما در حال نزدیک شدن به میزان غیرتحریمی است. این موضوع اهمیت بالایی دارد، زیرا نشان دهنده بی اثر کردن تحریم‌هاست. این یک موفقیت است و نمی‌توان آن را کتمان کرد.

خطیبی گفت: قطعاً افزایش فروش نفت و گاز کشور به میزان قبل از تحریم‌ها، کار بزرگی است که انجام داده ایم. این امر در افزایش درآمد‌های دولت و بالا رفتن رشد اقتصادی کشور نقش موثری داشته است.

وی ادامه داد: مجموعه‌ای از سیاست گذاری‌ها و دیپلماسی فعال انرژی ایران در دستیابی کشور به رشد اقتصادی بالا کشور موثر بوده است. فروش نفت به مینی ریفاینری‌ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی از جمله سیاست‌هایی بود که به اجرا گذاشته شد. همچنین تمرکز بر استفاده از توان داخلی و دانش بنیان کشور نیز در رشد تجارت نفتی ایران اثرگذار بود. رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی اقتصاد ایران در ۲۰۲۳ بر اثر حرکت به سمت دانش بنیان شدن صنعت نفت و گاز رقم خورد.

نماینده سابق کشورمان در اوپک خاطرنشان کرد: تحکیم روابط سیاسی کشورمان با دیگر کشور‌ها و مصرف کنندگان بزرگ نفتی نیز در دستیابی به این رشد اقتصادی موثر بود. به طور کلی، هر موفقیتی در اثر مجموعه‌ای از عوامل به دست می‌آید. رشد اقتصادی سال گذشته کشور نیز بر اثر سیاست گذاری‌های صحیح و اتکا به توان داخلی به دست آمد.  

خطیبی گفت: سیاست استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها با جدیت در صنایع نفت و گاز کشور دنبال شد. این امر از حد شعار خارج شد و در عمل مورد توجه قرار گرفت. بر اثر این سیاست، توانستیم به بهره برداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی با اتکا به توان داخلی بپردازیم و فلرسوزانی را کاهش دهیم. این دستاورد‌ها نیز به بالا رفتن رشد اقتصادی کشور کمک کرد.

وی تأکید کرد: رشد اقتصادی مطلوب در هر کشوری بر اثر سیاست گذاری‌های فعال و تلاش و پشتکار به دست می‌آید. از طرف دیگر، اتکا به توان داخلی و دانش بنیانی کشور‌ها نیز اثرگذاری بالایی در دستیابی آن‌ها به موفقیت اقتصادی دارد.

 

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وضعیت نامناسب آسفالت آزادراه قم – کاشان
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • بادامچیان: انتخاب اصلح از بین افراد موجود یک تکلیف و وظیفه است
  • نیروهای یگان ویژه موجب ارتقاء احساس امنیت شهروندان است
  • خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد
  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • گرمای شدید و اعلام وضع اضطراری در جنوب آسیا
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود