Web Analytics Made Easy - Statcounter

قادر آشنا در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با بیان آنکه بر اساس قانون اساسی انتخابات در نظام سیاسی متکی به رأی ملت است، اظهار داشت: بر این اساس وظیفه همگانی است که در این فضای رقابتی مشارکت کنیم و به کاندید موردنظر خود رای بدهیم. انتخاب رییس قوه مجریه که بنا بر قانون دارای اختیاراتی وسیع و نفر دوم کشور است به رای تک تک آحاد مردم بستگی دارد چرا که انتخاب رییس‌جمهور با رای بالا هم پشتیبانی اجرایی برای او خواهد بود و هم پشتوانه سیاسی برای کسی که رای اکثریت را می‌آورد به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس به سبب سهم بالای عموم مردم در تعیین سرنوشت سیاسی نظام و کشور حضور پای صندوق‌های رای وظیفه‌ای است که بر عهده تک تک ما قرار دارد. تا بتوانیم علاوه بر انتخاب کاندید اصلح، در عرصه جهانی و بین‌المللی نشان دهیم تا همواره به سهم خود در تعیین سرنوشت کشور اهمیت داده و می‌دهیم.

غرب از از بدو تولد این نظام سیاسی با تفکر و اندیشه ایران و ایرانی در تقابل بوده است

مدیر کل اداره هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر آنکه این امری واضح است که در جامعه نگرانی‌هایی وجود دارد که بخشی از آن داخلی و بخشی دیگر بین‌المللی است اما نکته مهمتر آن است که همه ما در این کشور زندگی می‌کنیم یادآور شد: از بدو تولد این نظام سیاسی تا کنون جهان غرب با این تفکر و اندیشه در تقابل بوده و لحظه‌ای سکوت نکرده و از دشمنی دریغ نکرده است.

وی افزود: در چنین فضایی که علی‌رغم گرفتاری‌ها و مشکلاتی که در کشور در حوزه اقتصادی وجود دارد اما در حوزه‌های دیگر توانمندی و توفیقات فراوانی داشته و داریم که اگر بخواهم آن‌ها را برشمرم قطعا عدد ۴۰ را رد خواهد کرد. بر اساس مستندات جهانی در حوزه پیشرفت، ایران میان بیست‌وپنج کشور اول جهان قرار دارد. امروز دغدغه اصلی بیشار مسائل اقتصادی است بنابراین با توجه به تمامی آن توفیقات نباید با این نگاه که چون این آسیب‌ها وجود دارد با صندوق رای قهر کنیم!

قهر کردن با صندوق رای نه تنها اشتباه بزرگی است که باید در پای صندوق‌ها حضور پیدا کنیم و به کاندید اصلح خود رای داده و زمینه انتخاب او را فراهم کنیم تا در نظام سیاسی فضای بهتری را در جهان داشته باشیم و بستر و زمینه توفیقات کشورمان در تمامی عرصه‌ها را بیش از پیش فراهم کنیم.

انتخابات ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۰ در یک نگاه

به گزارش ایرنا، سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ایران ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ همزمان با انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، اولین میان‌دوره‌ای یازدهمین مجلس شورای اسلامی (برای ۱۱ حوزه انتخابیه؛ آستانه اشرفیه، تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس، تفرش، بهار و کبودرآهنگ، گچساران و میانه و برای شش کرسی مجلس شورای اسلامی) و دومین میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری (برای ۴ حوزه انتخابیه؛ تهران، خراسان رضوی، قم و مازندران) برگزار خواهد شد.

محسن رضایی میرقائد، سیدابراهیم رییسی، سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی ، عبدالناصر همتی چهار نامزد انتخابات ریاست جمهوری هستند.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ تئاتر قادر آشنا اداره کل هنرهای نمایشی پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ تئاتر قادر آشنا انتخابات ۱۴۰۰ تئاتر قادر آشنا اداره کل هنرهای نمایشی نظام سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۰۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور

بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به حواشی انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور واکنش نشان دادند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی با صدور بیانیه‌ای به حواشی انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور واکنش نشان دادند.

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم 

چندی پیش، بعد از حدود ۴ سال، انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور برگزار شد و اعضای شوری مرکزی جدید مسئول پیگیری امور آن شدند. اما اکنون، تنها پس از چندماه پیگیری امور، سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور، به عنوان مهم‌ترین نهاد نظارتی بر سازوکار‌های قانونی و عملیاتی روان‌شناسی و مشاوره ایران، چند ماهی است که اسیر بی‌نظمی و گروکشی‌های بی‌حدی شده که فرآیند کاری آن را مختل کرده است.

این اختلال تا جایی رشد داشته که هفته گذشته شوری مرکزی جدید این سازمان که پس از ۴ سال وقفه، دوباره با انتخابات تشکیل شده بود فعالیت خود را متوقف کردند تا دوباره، بی‌نظمی حاکم بر فضای روان‌شناسی کشور شود.

این ماجرا متأثر از فشار‌های بسیاری است که از سمت شوری مرکزی چهارم این سازمان بر شوری مرکزی پنجم ایجاد شده بود و همچنان ادامه دارد. فشار‌هایی که از ادعای نقض کردن قانون در انتخابات سازمان نظام و مردود بودن نتایج آن نشأت گرفته بود. ادعا‌هایی که هیچ گاه دقیق و روشن بیان نشدند و هیچ زمانی هم از سمت شوری مرکزی پنجم پاسخی به آن‌ها داده نشده و فضای روان‌شناسی و مشاوره کشور را در ابهام فرو برده است.    

بسیج دانشجویی دانشکدگان روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه‌های بزرگ شهر تهران، به مناسبت روز روان‌شناس و مشاور، برای رفع سوءتفاهم‌ها و روشن کردن موضوع از هر دو گروه دعوت می‌کند تا در یکی از روز‌های هفته‌ی آتی، در دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران گرد هم جمع شوند و در محیطی دانشگاهی و به دور از حواشی به دانشجویان و دغدغه‌مندان این فضا پاسخ‌گو باشند. امید است که بتوان با روشن و شفاف شدن موضوع، گره از کار این سازمان گشود.  طبیعی است که عدم شرکت شوری مرکزی چهارم و شوری مرکزی پنجم، به معنای شانه خالی کردن از بار مسئولیت و بی‌احترامی به افکار عمومی و دانشجویانی است که دغدغه روان‌شناسی کشور را دارند.

پی‌نوشت: در صورت اعلام حضور گروه‌های مذکور، جزئیات برگزاری برنامه متعاقباً اعلام می‌شود. 

والسلام علی من اتبع الهدی

بسیج دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران 
بسیج دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه شهید بهشتی 
بسیج دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه‌طباطبایی 
بسیج دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه الزهرا

دیگر خبرها

  • ۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است / استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • حضور و اراده مردم در سرنوشت کشور بزرگترین پدیده انقلاب اسلامی
  • ۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است | استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است/ استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • سرنوشت توماج صالحی چه می‌شود؟ 
  • راحت می‌گویند از افزایش نرخ ارز سود نمی‌بریم و نقشی در آن نداریم!
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟