Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@14:27:55 GMT

روحانی: دروغ‌ها را باد می‌برد

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۶۲۰۰۸

روحانی: دروغ‌ها را باد می‌برد

 

به گزارش تابناک، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی صبح امروز (پنجشنبه) و در مراسم بهره‌برداری از طرح‌های ملی وزارت بهداشت‌درمان و آموزش پزشکی و شهرداری تهران با بیان آنکه تحول ایجاد شده در بخش سلامت در هشت سال گذشته بی نظیر بوده است، گفت: در هیچ برهه‌ای در تاریخ ایران چنین تحولی در بخش سلامت از نظر مکان، بیمارستان، تخت و تجهیزات، بهسازی و نوسازی در مجموع ایجاد نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در طول یک سال گذشته ۱۴ هزار تخت بیمارستانی به بهره‌برداری رسیده است، افزود: این موضوع در تاریخ کشور بی‌سابقه است.این موضوع کار بسیار بزرگ و عظیمی است و از همه دست‌اندرکاران تشکر کرده و به آنها خسته نباشید می‌گویم.

اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از ایرنا و مهر بخوانید؛

* به همه دست‌اندرکاران می‌گویم که از تبلیغات ناروا نرنجند و از حرف‌های بی‌اساس نگران نباشند؛ دروغ‌ها را باد می‌برد ولی بیمارستان، تخت، پزشک و درمان می‌ماند و مردم در طول سال های آینده شاهد آثار این هشت سال خواهند بود.

* هیچ وقت دروغگو به نتیجه نمی‌رسد و من از خدمات بخش سلامت به ویژه در طول یک سال و چند ماه اخیر که درگیر ویروس کوید-۱۹ بوده‌ایم، خوشحال هستم.

*{ خطاب به مردم ایران}: فردا روز ۲۸ خرداد روز بسیار مهمی است و مجدداً از مردم خواهش می کنم در انتخابات حاضر شوند. به خاطر تجربه ۸ ساله ای که خودم داشته ام و به این جایگاه ریاست جمهوری واقف و آگاه هستم می گویم رییس‌جمهور برای اینکه بتواند برای حل معضلات و مشکلات داخلی و همچنین مسائل بین‌المللی با قدرت و توان بیشتر کار و فعالیت کند، آرای مردم و حضور آنان بسیار تاثیرگذار است.

* اینکه مردم در جمعیت پایینی پای صندوقهای آرا باشند یا اینکه در جمعیت بالا شرکت کنند، بسیار مهم است. همه فردا باید به وظیفه خود عمل کنیم و پای صندوقهای آرا برویم.

* ممکن است گله هایی در ذهن‌ها باشد اما برای فردا نباید این گله ها را مدنظر قرار دهیم. اینکه بگوییم فلان کس مد نظر ما بود و در لیست نیست ممکن است. اما کسی که به فرد مورد نظر نزدیک‌تر بود و در این لیست در جلوی صندوق‌ها هست را انتخاب کنیم و رای بدهیم.

* رفتن پای صندوق ها امر مهمی است، نباید کار یک جمعیت یا نهاد ما را از این وظیفه بزرگ ملی و قانونی مان باز دارد و همه باید جبران کنیم. اگر هفته های گذشته کمی فضای انتخابات سرد بود و شرایطی که وجود داشت نتوانست فضای گرمی به وجود بیاورد مردم خودشان می‌توانند جبران کنند.

* از مردم عزیز می خواهم امروز و امشب تصمیم بگیرند و امشب را شب قدر خود بدانند و فردا پای صندوق های رای بروند و فردا در سراسر کشور ببینیم که جمعیت زیادی در پای صندوق ها هستند.

* از مردم می‌خواهم فردا فضا را گرم کنیم چون بسیاری از دشمنان و بدخواهان ما در سراسر دنیا مایلند صف های انتخابات خلوت باشد. نگذاریم آرزوی آنها تحقق یابد و امیدوارم که بتوانیم انتخاباتی شکوهمند برگزار کنیم و ۲۸ خرداد با زیبایی به عنوان یک ورق زرین دیگر در اوراق تاریخی و تاریخ انقلاب ما ثبت شود و همه به وظیفه خود عمل کنیم.

روحانی: از تبلیغات و حرف‌های بی‌اساس ناراحت نشوید، دروغ‌ها را باد می‌برد

* از خدماتی که در بخش سلامت برای مردم صورت گرفته است خوشحال هستم و مخصوصاً در این یک سال و چند ماه که گرفتار بیماری‌کرونا بودیم و مشکلات ما دو چندان شده بود.

*{ در جریان افتتاح بیمارستانی در تبریز به نام آیت الله مدنی}: بنده ارادت ویژه به آیت الله مدنی دارم، سال ۴۶ که بنده در نجف بودم ایشان در منزلشان درس اخلاق داشتند که بنده جمعه‌ها در منزل ایشان حضور پیدا می‌کردم. ایشان شخصیت ویژه‌ای از نظر اخلاقی، زهد و عبادت داشتند.

* خوشحال هستم که این بیمارستان در تبریز به نام این شهید بزرگوار افتتاح می‌شود. هرچه خدمت به استان آذربایجان شرقی بکنیم کم است، چون مردم این استان در تاریخ این کشور از زمان مشروطه تا انقلاب اسلامی نقش مهمی داشتند. اگر حرکت مردم آذربایجان در بهمن سال ۵۶ نبود، معلوم نبود که مسیر انقلاب به کجا می‌رسید.

* مردم آذربایجان شرقی در انقلاب و دفاع مقدس نقش و سهم بزرگی را بر دوش داشتند.

*{ در جریان افتتاح بیمارستانی در استان آذربایجان غربی و شهرستان تکاب}: اینکه در شهرستان تکاب تخت‌های بیمارستانی در اختیار مردم قرار می‌گیرد برای ما بسیار خوشحال کننده است.

* در این ۸ سال بیش از گذشته امکانات و افتتاح‌ها در بخش‌های مرزی و محروم انجام شده است که به معنای عدالت در بخش سلامت است و بسیار اهمیت دارد.

*{ در جریان افتتاح ایستگاه متروی مدافعان سلامت در تهران}: مردم ما قدردان اقدامات شهرداری تهران هستند، خوشحالم که خط هفت مترو افتتاح می‌شود و امیدوارم دولت بتواند خادم خوبی برای مردم باشد.

* لایحه منابع پایدار شهرداری‌ها، از لوایح خوبی بود که دولت ارائه داد که می‌تواند دغدغه‌های شهرداری‌ها را بر طرف کند.

* یکی از افتخارات دولت یازدهم و دوازدهم را انقلاب در سلامت است. هیچ کس نمی‌تواند این واقعیت را منکر شود حتی بی انصاف ترین انسان هم نمی‌تواند در بخش سلامت چشمانش را ببندد و این همه بیمارستان و تخت‌های بیمارستانی، تجهیزات، پزشک، پرستار و دستگاه‌های تشخیص در سراسر کشور را نبیند و بگوید در سلامت کاری انجام نشده است.

* این از آن حرف‌های بی‌معنا و پوچ و از آن حرف هایی است که برای مردم ما زجرآور است و گوشی که این حرف‌ها را بشنود در روحیه اش حتماً تنفر و زجری از بد اخلاقی ها در جامعه ایجاد می کند.

* طرح تحول سلامت از سال ۹۳ آغاز شد و تا آخر دولت ما ادامه دارد و حتماً امیدوارم که دولت سیزدهم همین مسیر را ادامه دهد چون مسئله سلامت از مسائل زیربنایی کشور است که بخش‌های مختلفی دارد.

* البته بخش اولیه سلامت، نیروی انسانی فداکار است که در کشور داریم و به وجود آن افتخار می‌کنیم. به وجود آنانی که در دوران کرونا برای حفظ سلامت مردم حتی با جان خود دفاع و ایستادگی کرده‌اند، افتخار می‌کنیم و این افتخار بزرگی در دوران کرونا بود که باید از مدافعان سلامت در این روزها بسیار تشکر می شد اما به آن کمتر توجه شد.

* این افراد در این ۱۶ ماه شبانه روز تلاش کردند و دولت و شرکت‌های دانش‌بنیان هم در کنار مدافعان سلامت همه توان خود را به کار گرفتند.

*{ با اشاره به آمار وزیر بهداشت در آغاز جلسه}: اینکه ۵۵۰۰ دستگاه کمک به بیمارستان‌های کشور و ۴۷۲ دستگاه اکسیژن ساز اضافه شده است، بسیار مهم است. اوایل شیوع کرونا ۲ آزمایشگاه تشخیص مولکولی داشته‌ایم و امروز به ۴۰۰ تا یعنی ۲۰۰ برابر رسیده است. حتی تخت های ویژه و آی سی یو در این مدت بیش از دو برابر افزایش یافته و کار بسیار بزرگی انجام شده است که قدردان کادر درمان سلامت هستم و در برابر عظمت آنان خم می شوم و تواضع می‌کنم.

* بیش از یک هزار تخت بیمارستانی در کشور افتتاح و در یک سال ۱۴۰۰ تخت به بیمارستانهای کشور اضافه شده است که در تاریخ کشور ما بی نظیر بود است و حتی در تاریخ کشورهای دنیا این همه تجهیزات، نمونه فراوانی ندارد.

* بخش بیمارستان مجموعه بسیار مهم در بهداشت، درمان و آموزش است که در این بخش کار بزرگی در این مدت انجام شده است اما مهم است که این مجموعه با استاندارد کافی و دقیق، و مهندسی ساختمان ها و حتی رنگ آمیزی و تجهیزات خوب ساخته شود و حتی پیگیر بودن فضای بیمارستان هم مهم است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات 1400 محسن رضایی شورای شهر ششم نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری حسن روحانی تخت بیمارستانی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات 1400 محسن رضایی شورای شهر ششم نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۲۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالشی به نام بلاتکلیفی جاده سلامت در بجنورد

ایسنا/خراسان شمالی جاده سلامت که قرار بود در سال‌های گذشته ساماندهی شود، اکنون بین دستگاه‌های مختلف دست به دست می‌شود و هنوز دستگاهی اعتبارات لازم برای آن را گردن نمی‌گیرد و ظاهراً به وضعیت جاده گلستان شهر بجنورد که تصادفات آن بین پلیس راه و راهور دست به دست می‌شود دچار شده است.

مسیری حدوداً ۶ کیلومتری که از دو روستای خداقلی و میرزا حسنلو می‌گذرد و در نهایت به بوستان ملی بش قارداش بجنورد می‌رسد را جاده سلامت نامیده‌اند. جاده‌ای که طی حدوداً ۱۰ سال گذشته، محل اصلی عبور ورزشکاران به سوی این نقطه گردشگری بوده است.

ایجاد و ساماندهی جاده سلامت در سال ۱۳۹۲ زمانی که ۱۳۰ هزار نفر از مردم استان در جشن و پیاده روی سالروز تأسیس خراسان شمالی در بوستان بش قارداش شرکت کردند و جاده بجنورد به اسفراین مسدود شد به تصویب کارگروهی به نام کارگروه فرهنگی و اجتماعی خراسان شمالی رسید تا مخاطرات ناشی از تردد در جاده، ورزشکاران را تهدید نکند.

مرداد ماه سال ۱۳۹۶ و بازهم در جشن سالروز تأسیس استان، زمانی که محمدرضا صالحی هشتمین استاندار خراسان شمالی سکان را به دست داشت نیز دوباره نام مسیر سلامت سر زبان‌ها آمد و قرار بود با همکاری دستگاه‌های مختلف ساماندهی شود تا از وضعیت فعلی که خاکی است و با هر بارانی تبدیل به گل و لای می‌شود، خارج شود.

از آن سال‌ها گذشت و پاسکاری بین دستگاه‌های اجرایی استان برای تعیین تکلیف این جاده و نحوه ساماندهی آن، به پیاده روی روز گذشته مردم و جشنی که به مناسبت چندین موضوع تدارک دیده شده بود رسید.

در عین حال که شاهد نزول بارش‌ها در هفته گذشته و بخشیدن سرسبزی، تازگی و شادابی به طبیعت و مردم بودیم، بخش‌هایی از جاده سلامت نیز به گل و لای تبدیل شد و تعدادی از مردمی که به این پیاده روی رفته بودند، آزرده خاطر شدند و واکنش‌های مختلفی داشتند.

در این پیاده روی، عده‌ای اعتقاد داشتند این مسیر باید آسفالت شود تا دیگر به وضعیت فعلی دچار نشود. اما عده‌ای دیگر اعتقاد داشتند اگر این مسیر آسفالت شود، خودروها در آن تردد خواهند داشت و دیگر مسیری برای مردم نخواهد بود و بیشتر متعلق به خودروها می‌شود و دیگر امنیتی برای ورزشکاران نخواهد داشت.

عده دیگری نیز بر این عقیده بودند که در پیاده روی و فعالیت‌های این چنینی نباید نگران خاکی و گلی شدن بود و این موضوعات جزو جدایی ناپذیر فعالیت‌های گردشگری محسوب می‌شود. اما بهتر بود متولیان در ساعات باقی مانده به شروع پیاده روی، وضعیت این جاده را اعلام و به مردم توصیه می‌کردند که با کفش‌های مناسب به پیاده روی بیایند. البته مردم خودشان نیز با توجه به وضعیت آب و هوایی، می‌توانستند این موضوع را پیش بینی کنند.

قول پیگیری شهردار برای حصول نتیجه

کشمیری شهردار بجنورد که در این پیاده روی حضور داشت، طی مراسمی که در بش قارداش برگزار شده بود، از مردم به دلیل مطلوب نبودن برگزاری این پیاده روی، عذرخواهی و اعلام کرد به رغم اینکه این مسیر در خارج از محدوده خدمات شهرداری بوده و تکلیفی برای آن بر دوش شهرداری نیست، قول داد با پیگیری‌های مستمر، وضعیت این جاده را مشخص کند.

پس از این ماجراها بود که امروز مدیرکل گردشگری خراسان شمالی از اختصاص پنج میلیارد تومان برای ساماندهی این جاده خبر داد.

ورود گردشگری و مرهمی بر جاده سلامت

علی مستوفیان مدیرکل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بش قارداش، منطقه نمونه گردشگری، ملی و تاریخی است که یکی از نمادهای این خطه از کشور در بجنورد و استان محسوب می‌شود.

وی گفت: این محل در روزها و مناسبت‌های مختلف مورد استقبال مردم استان، مسافران و گردشگران بسیاری قرار می‌گیرد و انتظار مردم از ما این است که تمام تلاشمان برای ساماندهی مسیر سلامت که به این بوستان زیبا و تاریخی ختم می‌شود را به کار بگیریم.

وی تصریح کرد: در این راستا تصمیم گرفتیم پنج میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی خود را به این موضوع اختصاص دهیم تا در کنار سایر دستگاه‌ها، سهمی در تعیین تکلیف جاده سلامت که به بوستان ملی بش قارداش می‌رسد، داشته باشیم.

مدیرکل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی خراسان شمالی تاکید کرد: دستگاه‌های تخصصی در این خصوص هر برنامه‌ای که لازم است اجرا شود را مشخص و آیتم‌های لازم را استخراج می‌کنند. ما نیز برای پیش‌برد امور، کمک اعتباری را در راستای گردشگری سلامت که یکی از ملاک‌های مورد تاکید ما محسوب می‌شود، خواهیم داشت و مشکلی نیز در جذب این اعتبار وجود ندارد.

جاده سلامت، سنگفرش شود

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نیز در خصوص این موضوع گفت: آسفالت مسیر مذکور با وجود این که بر عهده این اداره کل نبوده، صرفاً به منظور همکاری بر حسب اعتبارات پیش بینی و ابلاغ فرمانداری، عملیات راهسازی در حد عملیات خاکبرداری انجام شده و پیمان پروژه به انجام رسیده و پیمانکار نیز طلبکار است.

محمد مشتری اظهار کرد: جاده فوق به عنوان یک راه دسترسی بین باغات بوده و در سنوات قبل به نام جاده سلامت برای پیاده روی‌ها از شهر بجنورد به سمت بش قارداش نامگذاری شده است و چنانچه آسفالت شود تردد خودرو اتفاق می‌افتد که موجب تصادف با عابران پیاده خواهد شد. در همین خصوص به فرمانداری شهرستان بجنورد و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان پیشنهاد سنگفرش داده شده است.

مسئولیت با شهرداری نیست اما پای کار هستیم

محمد علی کشمیری شهردار بجنورد در این رابطه در گفت‌وگو با ایسنا اعلام کرد: این جاده در خارج از محدوده شهری واقع شده و طبق قانون نمی‌توانیم از محل درآمدهای داخلی هزینه‌ای برای آن انجام دهیم.

وی گفت: با این وجود آمادگی این را داریم که اگر اعتباری از منابع غیر داخلی برای آن دیده شود و هر کدام از دستگاه‌های اجرایی استان در قالب تفاهم نامه یا مبادله موافقت نامه پای کار بیایند، مسیر جاده سلامت را ساماندهی کنیم.

وی افزود: اکنون وضعیت این مسیر همانند جاده گلستان شهر که بین پلیس راه و راهور اختلاف وجود دارد شده است. رسیدگی به جاده سلامت در حیطه اختیارات شهرداری نیست اما برخی چنین گمان می‌کنند.

وی در پاسخ به اینکه چرا گل و لای بودن این مسیر در روزهای قبل از برگزاری پیاده روی پیش بینی نشد، گفت: ما گل و لای بودن این مسیر را در نظر گرفتیم و یک روز قبل از پیاده روی، مسیر تیغ زده شد اما نیمه شب قبل از پیاده روی بارش رگباری باران آن وضعیت را برای قسمتی از مسیر به وجود آورد.

شهردار بجنورد ادامه داد: به دلیل محدودیت زمانی که وجود داشت، نمی‌توانستیم پیاده روی را لغو کنیم. از سوی دیگر امکان تغییر مسیر نیز وجود نداشت و به هیچ وجه زیر بار این موضوع که مسیر پیاده روی به خاطر مقداری گل و لای به جاده بجنورد-اسفراین منتقل شود، نمی‌رفتیم؛ چراکه این اقدام سلامتی و ایمنی مردم را به خطر می‌انداخت.

وی تاکید کرد: عده‌ای می‌گویند وجود این گل و لای در پیاده روی‌ها طبیعی است اما شخصاً آن را قبول نمی‌کنم؛ چراکه برنامه برگزار شده، یک پیاده روی عمومی بود نه تخصصی؛ بسیاری از افراد به بنده و همکارانم پیام داده و تشکر کردند و اعلام کردند که گل و لای بودن مسیر سبب جذابتر شدن پیاده روی و چالش‌های مثبت شد.

وی گفت: نگاه ما به برگزاری این پیاده روی، نگاه عمومی بود نه تخصصی؛ به همین دلیل حتی برای شخص خودم قابل قبول نیست و باید تلاش می‌شد که کمترین زحمت به عموم مردم منتقل شود. در واقع اگر این پیاده روی تخصصی بود، مشکل پیش آمده توجیه پذیر می‌شد؛ اما اکنون اینطور نیست.

کشمیری با بیان اینکه به علت عدم برگزاری مطلوب این برنامه، شرمنده همشهریانم شدم، تصریح کرد: پیش بینی شرایط جوی نامطلوب را کرده بودیم اما بارش رگباری باران در آن مسیر طی نیمه شب قبل، معادلات را بر هم زد و زمانی برای لغو کردن نیز وجود نداشت. البته اگر در ابتدای مسیر به مردم اعلام می‌کردیم که بخشی از مسیر، گلی شده است برخی افراد منصرف می‌شدند و ناراحتی کمتری به وجود می‌آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز بلیت‌فروشی «آن‌ها دروغ می‌گویند» از ظهر امروز
  • تصاویری از تشکیل چندین دریاچه‌ شیرابه در تهران؛ وعده مسئولان دروغ شد! | فیلم
  • «فلسطین و توطئه صهیونیستی انگلیسی» به کتابفروشی‌ها آمد
  • برپایی ایستگاه سلامت در سیب و سوران
  • چالشی به نام بلاتکلیفی جاده سلامت در بجنورد
  • (عکس) واکنش یک روحانی به نقش یک زن در مسلمان شدن مورایس
  • هنوز تشریفات گمرکی برای قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران انجام نشده است
  • نابودی طاغوت وعده صادق الهی است
  • نابودی طاغوت صادق‌ترین وعده الهی است
  • (تصاویر) حضور حسن روحانی بر مزار والدین خود در سرخه