Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرخمیر، شعیب صالحی در دیدار با بسیج فرهنگیان این شهرستان اظهار کرد: خانواده بزرگ فرهنگیان یکی از عظیم ترین ظرفیت‌های انقلاب اسلامی است که با تربیت علمی  جوانان و نوجوانان این مرز و بوم نقش  تاریخ ساز خود را به گونه‌ای مطلوب انجام دهد.

وی با بیان اینکه معلمی شغل انبیا است، بیان کرد: وظیفه معلمی در طول کارهای انبیاست و حرکت اصیل توحید گرایی را با اخلاق در جامعه ترویج کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه خمیر ادامه داد: مسیر روشن است زیرا شما قشر تاثیر گذار جامعه بعد از انقلاب با شناخت عرصه، ادامه دهنده راه و مسیر خون شهدا و کسانی که برای انقلاب جانفشانی‌های فراوانی کردند، هستید.

حجت الاسلام صالحی تاکید کرد:  تعلیم و تربیت نسل آینده نظام اسلامی حرکت شما را ارزشمند تر می‌کند و اگر این مسیر مزین به اخلاق اسلامی باشد چه بسا اثرگذاری و آن بیشتر خواهد شد.

 امام جمعه شهرستان بندرخمیر با بیان اینکه قشر فرهنگیان از خواص جامعه هستند و بیان کرد:  برای این قشر شناخت عرضه یکی از ملزومات است و باید به لباس بصیرت خود را  مزین  کنند.

حجت الاسلام و المسلمین صالحی با اشاره به بیانات رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی رحمة الله علیه اظهار داشت:  مهمترین اثر گذاری امام خمینی(ره ) تربیت جامعه است که توانست جامعه متزلزل و دارای ظرفیت پذیرش ظلم  را به جامعه مطالبه گر، آرمان خواه و با بصیرت تبدیل کند.

 وی با ابراز ناخرسندی از مشکلات فرهنگی موجود در جامعه  ادامه داد : فعالیت فرهنگی از اولویت خارج شده است و این به سوء مدیریت دستگاه‌های متولی فرهنگی بر می گردد.

امام جمعه بندر خمیر در بخش دیگری از بیان خود اضافه کرد: راه انقلاب ادامه خواهد داشت و مبنای فکری در انقلاب جمله تاریخی حضرت امام است که اگر دشمنان قسم خورده ما تمام ظرفیت ها و امکانات خود را برای تضعیف ساختارهای انقلاب در یک  مسیر مشخص نشان دادن بدانید آن مسیر اشتباه است و شیطان تجویز بخیر نخواهد کرد. 

وی خاطر خاطرنشان کرد مهمترین نکته مورد توجه، دعوت به مشارکت بالا و حضور حداکثری مردم  است که در اولویت نظام قرار گرفته و دشمنان طبل توخالی خود را برای عدم حضور مردم به کار بستند که با حضور اقشار مختلف مردم لباس اقتدار این مملکت به جهانیان نشان داده می شود.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

کلیدواژه: امام جمعه بندرخمیر انتخابات در هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۲۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 

به گزارش «تابناک» به نقل از عصر ایران، معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

آن طور که عصر ایران روایت کرده است؛ وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست رویداد خلیج فارس در خرمشهر
  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • وزیر کشور : عملیات وعده صادق ایران را در اوج اقتدار قرار داد
  • مهم‌ترین نکته جشنواره امام رضا(ع) امسال، حضور میدانی است/ جشنواره فیلم رضوان به برکت جشنواره امام رضا(ع) برگزار می‌شود
  • وزیر کشور: عملیات وعده صادق ایران را در اوج اقتدار قرار داد
  • فیلم| ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی | خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنید
  • اجماع شورای وحدت برای حمایت از یک نامزد دور دوم انتخابات مجلس در مشهد
  • اقتدار جمهوری اسلامی تکیه گاهی برای آزادی خواهان جهان است
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟