Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه کرمان با برشمردن معیارهای اصلح گفت: اگر آرای مشارکت بالا باشد دشمن مجبور است کوتاه بیاید و یکی از وسیله های رفع تحریم همین مشارکت بالای مردم پای صندوق های رأی است.

آیت الله احمد شیخ بهایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان در خصوص اهمیت حضور حداکثری مردم در انتخابات، گفت: اهمیت آمار بالای مشارکت، هم وفای به عهد را نشان می دهد که ملت هنوز پای عهدی که با امام و شهیدان بستند، ایستاده و هم قدرت نظام را نشان می دهد و هم در مقابل دشمن می تواند یک برگ برنده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه کرمان با بیان اینکه هرچه آمار مشارکت ما بالاتر باشد قدرت چانه زنی ما در مجامع بین المللی بالاتر می رود، افزود: می بینید که دشمن چه فشاری گذاشته است و حاصل همه مذاکرات هیچ و پوچ شد لذا اگر ما قدرت داشته باشیم یعنی آمار مشارکت ما بالا باشد می توانیم در صحنه بین الملل بدرخشیم.

 

وی با اشاره به حوادث سال 88، بیان کرد: سال 88 که هیجان انتخابات بالا بود مشارکت 85 درصدی و 40 میلیون رأی داشتیم؛ همان زمان بعد از سال ها مذاکره هسته ای که غرب اصلاً حاضر نبود هسته ای ما را به رسمیت بشناسد، همان زمان بعد از اعلام آرا، اعلام کردند که ما باید هسته ای، غنی سازی 20 درصد را برای ایران به رسمیت بشناسیم.

 

آیت الله شیخ بهایی ادامه داد: اگر سال 88 فتنه نمی شد واقعاً مسئله هسته ای حل شده بود اما متأسفانه فتنه به آراء آتش زد و همه را به باد داد که به تحریم ها و بعد هم برجام و بعد هم هیچ کشید.

 

وی اظهار کرد: اگر آرای مشارکت ما بالا باشد آنوقت دشمن مجبور است کوتاه بیاید و یکی از وسیله های رفع تحریم، همین مشارکت بالای مردم پای صندوق ها است.

 

استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه کرمان درباره انتخاب اصلح با بیان اینکه اصلح یعنی شایسته ترین؛ توضیح داد: با فرض اینکه همه کاندیداها شایسته هستند، آن کسی برای این مقام و جایگاه شایسته تر است و قابلیت ها دارد را باید انتخاب کرد زیرا یک درجه هم تفاوت می تواند تأثیرات زیادی در آینده کشور داشته باشد لذا ما اگر بر فرض که همه هم از شرایط حد نصاب برخوردار باشند، باز ما موظف هستیم که بهترین را انتخاب کنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: بنابراین تأکید ما بر مشارکت حداکثری و ثانیاً انتخاب شایسته ترین گزینه است؛ بنابراین هر دو را با هم باید تبلیغ کنیم و پیش ببریم.

 

آیت الله شیخ بهایی در پاسخ به اینکه برای انتخاب اصلح به جای توجه به شعارها و کلی گویی ها باید به چه چیزی توجه کنیم؟ گفت: چند چیز را باید در نظر گرفت؛ اولاً کارنامه و عملکرد افراد را به تناسب مسئولیتی که داشتند ببینیم و ثانیاً توجه به خود صحبت ها و شعارها که چقدر مطابق با واقع و عملی است؟ و چقدر به پتانسیل و ظرفیت درونی کشور توجه دارد؟

 

وی با بیان اینکه شجاعت در مقابل دشمنان در صحنه های مختلف بین المللی اعم از صحنه های نظامی و دیپلماسی نکته دیگری است که باید دید کدام یک از تدبیر و بصیرت بیشتر برخوردار است؟ ادامه داد: توجه به زندگی شخصی فرد و اینکه کدام یک از اشرافی گری به دور و پاک دست است و در مسئولیت هایی که داشته نقطه سیاه و خاکستری ندارد؛ موضوع دیگری است.

 

 

آیت الله شیخ بهایی تقوا و اینکه فرد اهل دروغ و خلف وعده نباشد و خدا را در نظر بگیرد را ملاک دیگری برای انتخاب اصلح عنوان و بیان کرد: احاطه به مسائل مختلف کشور و میزان توان مدیریتی نیز باید مد نظر باشد و نکته آخر برای تشخیص این است که از راه های غیرمستقیم استفاده کنیم؛ یعنی ببینیم که چه کسانی و چه جناح ها و گروه هایی با چه سوابقی این ها را تأیید می کنند؟ و از آن طرف رفتار دشمنان قسم خورده ما نسبت به این فرد چگونه است؟ این هم یک راهکار است که می توانیم اصلح را تشخیص دهیم.

 

وی در خصوص معیارهای انتخاب اصلح، توضیح داد: معیارها را از کلام امام و رهبری باید گرفت و مطلب هم روشن است؛ یعنی خود انسان هم اگر یک ذره تأمل کند خیلی از این ها را متوجه می شود؛ معیار ما اولاً توان خود شخص است اینکه چقدر توان مدیریت دارد و لازم نیست که در همه رشته ها متخصص باشد اما چقدر توان مدیریت دارد و می تواند از ظرفیت متخصصین و کارشناسی کشور خوب استفاده کند و بعد اینکه در مقابل دشمن شجاع باشد.

 

آیت الله شیخ بهایی افزود: معیارهای دیگر این است که انقلابی باشد؛ یعنی واقعاً قائل به تحول بوده و حاضر باشد دگرگونی ایجاد کند و مبارز با فساد باشد و سابقه او نشان دهد که با فساد هیچ گونه آشتی ندارد و به فامیل و بستگان خود نیز در مقابله با فساد رحم نمی کند.

 

وی ادامه داد: همچنین راهکارهای فسادانگیز را اصلاح کند و خود اهل ایمان و تقوا باشد و برای دنیا و آخرت ملت کار کند طوری که هم سعادت و رفاه دنیوی حاصل شود و هم ملت سعادت اخروی داشته باشند و متعهد به اسلام باشد و اسلام را خوب بشناسد.

 

استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه کرمان خاطرنشان کرد: همچنین در خط ولایت باشد؛ یعنی وقتی رهبری پیامی می دهند و مطلبی می فرمایند برای او مهم باشد که آن را عملی کند؛ نه مانند بعضی ها که در مقابل رهبری موضع می گرفتند لذا این ها مجموعه شاخص هایی است که می تواند مورد توجه قرار بگیرد.

 

 

پایان پیام/667

منبع: شبستان

کلیدواژه: معیارهای اصلح انتخابات ۲۸ خرداد آیت الله شیخ بهایی مشارکت بالا انتخاب اصلح هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۲۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات

جبهه نجات ملی تونس از عدم شرکت این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده این کشور خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جبهه نجات ملی تونس از پنج حزب مخالف نظام حاکم بر این کشور تشکیل شده‌ است که حزب اسلامگرای النهضه از برجسته ترین اعضای این جبهه به شمار می‌رود.

قرار است انتخابات ریاست جمهوری تونس در مهرماه امسال برگزار شود.

جبهه نجات ملی تونس اعلام کرد: به دلیل عدم وجود شرایط رقابت، در انتخابات ریاست جمهوری آینده شرکت نخواهد کرد.

« احمد شابی» رئیس جبهه نجات ملی تونس با شرکت در یک نشست مطبوعاتی گفت: این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده نامزد معرفی نمی‌کند چراکه شرایط رقابت آزاد و شفاف وجود ندارد.

وی درباره احتمال مشارکت جبهه نجات ملی در انتخابات ریاست جمهوری تونس گفت: چنانچه شرایط تغییر کند تصمیمات جدیدی اتخاذ می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رسمی تونس، شابی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی بسترهای لازم برای رقابت انتخاباتی وجود ندارد، اظهار داشت: جبهه نجات ملی می‌کوشد تا وضعیت را تغییر دهد و  اگر موفق نشد، این جبهه جزیی از تئاتر انتخاباتی نخواهد بود.

اعتصاب غذای «راشد الغنوشی» رهبر حزب النهضه تونس در زندان

وی با اشاره به مصادره مقر جبهه نجات ملی و عدم اجازه ورود به آن گفت: هنگامی که آزادی برگزاری نشست و سخن را نداریم از چه انتخاباتی حرف بزنیم؟ این در حالی است که رهبران سیاسی نه تنها در زندان هستند بلکه در اعتصاب غذا به سر می‌برند.

رئیس جبهه نجات ملی تونس تصریح کرد: در چنین شرایطی انتخابات برگزار می‌شود و ما برای برگزاری یک انتخابات آزاد مبارزه می‌کنیم.

بر اساس قانون اساسی تونس، دوره ریاست جمهوری در این کشور 5 ساله است و « قیس سعید» در 13 اکتبر 2019 به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد و زمام امور تونس را بدست گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهش اقتصادی را باید با مشارکت مردم محقق کرد
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • باید افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم
  • مراقب این قاتل خاموش باشید
  • مراقب فشار خون، این قاتل خاموش باشید
  • مراقب قاتل خاموش باشید
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • مراقب قاتل خاموش باشید/ افراد بالغ باید غربالگری فشارخون شوند
  • کارگران در خنثی‌سازی تحریم‌ها مشارکت داشته‌اند
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات