Web Analytics Made Easy - Statcounter

عرف از اقدامات صورت گرفته در جهت سلامت کامل امنیتی و بهداشتی انتخابات در روز جمعه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جمال عرف‌ در گفت‌وگوی زنده تلفنی با برنامه "ایران سربلند" انتخابات را یک جشن ملی دانست و تاکید کرد روز جمعه پیروزی ملت ایران را جشن خواهیم گرفت.

  وی ادامه داد: حدود ۶۷ هزار شعبه اخذ رای برای انتخابات ریاست جمهوری در سراسر کشور داریم و تعداد شعب اخذ برای برای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ۷۵ هزار شعبه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  عرف افزود: در روستاها، هر نقطه برای ما یک حوزه تلقی می‌شود و لذا در هر روستا یک صندوق قرار می‌دهیم ولی برای انتخابات ریاست جمهوری چندین روستا را با یک صندوق سیار پوشش داده و آراء را جمع می‌کنیم.   رییس ستاد انتخابات کشور واجدین شرایط برای رای دادن را ۵۹ میلیون و ۳۱۰ هزار و ۱۰۷ نفر تخمین زد و تاکید کرد حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر رای اولی هستند.   عرف ابراز امیدواری کرد این گروه از رای دهندگان جشن تکلیف سیاسی خود را به خوبی نمایش دهند و فردا با شور و شعف وارد صحنه مشارکت شوند.   وی رای دادن را موجب در اختیار گذاشتن بسیاری فرصت‌ها پیش روی کشور و دور ساختن تهدیدات دانست و افزود: بیش از ۵۰۰ هزار نفر عامل اجرایی داریم که اگر ناظران شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی هم به این لیست اضافه شوند، این جمعیت تا ۵۰۰ هزار نفر دیگر اضافه خواهد شد.   عرف همچنین به حضوز محافظان برای صندوق‌های رای خبر داد و گفت: عزیزان در نیروی انتظامی و نیروهای مسلح جمعیتی با شمار یک میلیون و نیم نفر از میان مردم را تشکیل می‌دهند که در حوزه حفاظت و نظارت بر انتخابات مشغول خدمت رسانی هستند.   رییس ستاد انتخابات کشور در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو خاطرنشان کرد: پیرو فرمایش شب گذشته رهبری دوباره بحث تعرفه‌ها را در قالب بخشنامه‌ای پی گرفتیم؛ هر چند در گذشته هم این تدابیر را اتخاذ کرده بودیم.   عرف افزود: ما در هیچ شعبه‌ای در سراسر کشور کمبود تعرفه نخواهیم داشت.   وی همچنین موضوع سلامت را به عنوان یکی دیگر از تاکیدات رهبری متذکر شد و گفت: ستاد کرونا اول خرداد دستورالعملی را تدوین کرد که ما از همان ابتدا آن را ابلاغ کردیم و مجددا امروز طی بخشنامه‌ای آن را مورد تاکید قرار دادیم که مردم فردا با خیال راحت رای خود را ثبت کنند.   عرف در پاسخ به سوال مجری برنامه که در خصوص طولانی شدن زمان رای گیری بیش از ۲۴ ساعت مطلبی را مطرح کرد، خاطرنشان ساخت: ما در شرایط کرونا هستیم و برخی تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا برخی روال‌های موجود ما را تغییر می‌دهد.   وی ادامه داد: ما تا ساعت ۲۴ فردا مشکلی برای رای گیری نداریم ولی پس از این زمان ارزیابی خواهیم کرد که مردم در کدام شعبه و فرمانداری حضور دارند و با هماهنگی ناظر، کار را ادامه می‌دهیم.   انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۳۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با تعرفه ترجیحی پرستاران در مناطق محروم اظهار کرد: تعرفه ترجیحی با هدف نگه داشت پرستار در مناطق محروم ایجاد شده است. در این طرح تعرفه پرستاران با توجه به میزان محرومیت منطقه‌ای که در آن حضور دارند افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: مناطق محروم تعرفه خاص خودشان را دارند و همه به یک شکل نیستند. تعرفه‌های پزشکی براساس محرومیت شهرها و میزان برخورداری آن ها با یک دیگر متفاوت است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: بخشی از نیرو‌های مناطق محروم را نیرو‌های بومی تشکیل می‌دهند، اما قالب ارائه دهندگان خدمت سلامت در این مناطق بومی نبوده و به صورت اجباری، برای گذراندن طرح یا به صورت اختیاری در آن مناطق حضور دارند. بنابراین وزارت بهداشت برای نگه داشت پرستاران درمناطق محروم باید جذابیت‌های لازم را ایجاد کند که طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم، یکی از همین جذابیت‌ها است.

رحیمی با بیان اینکه بیمارستان‌های مناطق محروم ضریب اشغال کمی دارند افزود: منظور از ضریب اشغال تعداد بیمارانی است که در یک ماه بستری می‌شوند؛ باتوجه به این موضوع اگر به پرستاران این مناطق تعرفه ترجحی هم اضافه شود باز هم نمی‌تواند پاسخگوی نیاز آنها باشد.

وی تصریح کرد: در مناطق کمبرخوردار تجهیزات پزشکی به اندازه لازم وجود ندارد بنابراین مردم به شهر‌های بزرگ‌تر رفته تا خدمات درمانی دریافت می‌کنند در نتیجه تعداد بیماران بیمارستان‌های مناطق محروم کم و سپس تعرفه نیز کاهش می‌یابد اکنون اگر تصور کنیم که تعرفه‌های ترجیحی در همه جا ۱۰۰ درصد افزایش داشته باشد بازهم پاسخگوی هزینه‌زندگی پرستاران نیست. ضریب اشغال در بیمارستان‌های تهران بیشتر از ۷۰ یا ۸۰ درصد است درحالی که همین آمار در مناطق محروم به ۳۰ یا ۴۰ درصد می‌رسد.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور گفت: طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم یک طرح خوب و روبه جلو است؛ اما به عقیده بنده تاثیر مثبتی در جهت حفظ و نگه داشت پرستار در مناطق محروم نخواهد داشت. البته که الان برای قضاوت قطعی بسیار زود است و باید صبر کرد تا نتیجه خروجی سامانه‌های پرداخت مشخص شود.

رحیمی با اشاره به اسکان پرستاران در مناطق محروم یادآور شد: طبق قانون باید اسکان نیروی طرحی با محل کار باشد؛ اما قالباً این قانون اجرا نشده و پرستار مجبور است خانه‌ای اجاره کرده و هزینه اسکان را پرداخت کند. یکی از اقداماتی که می‌تواند ماندگاری پرستار را در مناطق محروم بیشتر کند اسکان است.

وی در پایان به معضل اسکان در شهر تهران اشاره کرد و گفت: حتی در مناطق برخوردار مانند تهران، معضل اسکان وجود دارد. اکنون تعداد پرستاران تهران هم پاسخگوی نیاز این کلانشهر نیست. اگر بخواهیم از شهر‌های دیگر پرستار جذب کنیم، حتما باید به فکر اسکان آنها باشیم. یکی از دلایل کمبود پرستار همین موضوع اسکان است، زیرا تامین مسکن در شهر‌های بزرگ بسیار سخت است، زیرا نسبت به شهر‌های کوچک‌تر اجاره خانه بیشتری را باید پرداخت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • مرحله دوم انتخابات در البرز به صورت نیمه الکترونیک برگزار می‌شود
  • دور دوم انتخابات در کرمانشاه در ۶۴۵ شعبه برگزار می‌شود
  • تعرفه فیزیکی به شعب أخذ رأی کرمانشاه ارسال نمی‌شود
  • اسلامی: ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها
  • انتخابات مرحله دوم گنبد در ۲۳۰ شعبه برگزار می شود
  • ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است/ استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران