Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@07:44:55 GMT

بافت تاریخی یزد باید شناسنامه‌دار شود

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۶۴۵۸۸

بافت تاریخی یزد باید شناسنامه‌دار شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصالح جوکار عصر پنجشنبه در دیدار با جمعی از فعالان صنایع دستی استان یزد با اشاره به مشکلات موجود در حوزه صنایع دستی اظهار داشت: صنعت گردشگری در کشور ما نوپا است و کمتر توانسته‌ایم از آن بهره‌برداری کنیم وگرنه این صنعت وجوه متعددی در حوزه اقتصاد دارد.

وی با تاکید بر اینکه صنعت گردشگری می‌تواند یک صنعت اقتصاد پایه برای کشور به شمار رود، افزود: گردشگری با خود ارز آوری و ایجاد اشتغال را به دنبال دارد و بسیاری از کشورهای دنیا ۲۰ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را به گردشگری اختصاص داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس با بیان اینکه این موضوع در ایران تنها ۳.۸ درصد و بسیار ناچیز است، عنوان کرد: ما علاوه بر یزد در نقاط مختلف کشور هم فرصت‌ها و ظرفیت‌های ارزشمندی داریم و به دلیل بهره‌مندی از آثار تاریخی و طبیعی ارزشمند، می توان فرصت‌های بسیار خوبی در این حوزه ایجاد کنیم.

جوکار تصریح کرد: گردگشری در حال جان گرفتن در کشور ما بود که بحث کرونا به وجود آمد و متاسفانه همه چیز را تحت تاثیر قرار داد ئ به این صنعت ضربه‌های جبران‌ناپذیری وارد کرد و امیدواریم که این صنعت هرچه سریع‌تر و حداقل تا پایان سال رونق خوبی بگیرد.

رئیس مجمع نمایندگان استان یزد افزود: سایر صنایعی که در ذیل صنعت گردشگری قرار می‌گیرند از جمله صنایع دستی هم باید مورد حمایت قرار گیرند.

وی تصریح کرد: این یک بحث کلی و اساسی است و در استان یزد هم با توجه به معماری تاریخی، بافت و فرهنگ ارزشمندی که پیشینیان برای ما به یادگار گذاشته اند، فرصت بسیار خوبی است که برای کشور و شهرمان تولید ثروت کرده و این میراث و فرهنگ را به جهانیان معرفی کنیم.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس به تغییر وضعیت سازمان میراث فرهنگی به وزارت اشاره کرد و ادامه داد: البته این وزارتخانه هنوز نوپا است و ساختار کلی آن به صورت کامل شکل نگرفته و شاید بودجه ها و اعتباراتی که در قانون بودجه در نظر گرفته شده به خوبی برای آن تبیین نشده است.

جوکار تاکید کرد: در قانون بودجه ۱۴۰۰، مجلس حمایت های بسیار خوب و ویژه ای از وزارت میراث فرهنگی کرد و بودجه های بسیار خوبی برای آن در نظر گرفته شده است.

نائب رئیس فراکسیون گردشگری استان یزد به در پیش بودن برنامه هفتم توسعه در کشور اشاره کرد و افزود: باید در این برنامه برای صنعت گردشگری کشور جایگاه بسیار ویژه و خاصی را در نظر بگیریم.

وی با اشاره به اینکه یزد در حوزه گردشگری رشد بسیار خوبی یافته است، افزود: در گذشته یزد اصلاً برای گردشگران شناخته شده نبود و گردشگران تنها استانهایی از جمله فارس و اصفهان را می شناختند ولی اکنون یزد به یکی از مقاصد اصلی گردشگری تبدیل شده است.

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس بر ضرورت شناسنامه دار شدن بافت تاریخی یزد برای گردشگران تاکید کرد و افزود: هر گردشگری که وارد استان یزد می شود باید به خوبی نسبت به آشنایی و مراجعه به بافت بتواند اقدام کند.

کد خبر 5237391

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد محمدصالح جوكار بافت تاریخی یزد مجلس شورای اسلامی انتخابات 1400 مشارکت مردم در انتخابات ویروس کرونا سیدابراهیم رئیسی کرمانشاه بوشهر گرگان عکس استانها آمار کرونا اردبیل انتخابات ریاست جمهوری چالش شفافیت شیراز سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری صنعت گردشگری بسیار خوبی استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۴۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود

حسین حیدری در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری شورا‌های اسلامی و معاونین شهرسازی شهرداری‌های کلانشهر و مراکز استان‌ها در سالن اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار داشت: بازآفرینی شهری در واقع یکی از رویکرد‌ها و ره‌یافت در موضوع شهری بود و دنیا در ادامه تفکرات نوسازی به آن رسیده است.

وی بیان داشت: تمام تلاش بازآفرینی و خلق فضا‌ها و مکان‌های شهری برای این است که مردم زندگی استاندارد و با کیفیت داشته باشند.

شهردار بوشهر افزود: توجه به اجتماعات محلی در قالب ایده‌های بازآفرینی تلاش می‌شود بر خلاف روال سابق در ایده بازآفرینی مورد توجه قرار گیرد.

حیدری بیان داشت: اگر با منطق بازآفرینی به این فضا‌ها نگاه شود می‌توان به رفع کمبود مسکن و ایجاد فرصت‌هایی برای زندگی از طریق بازگرداندن مکان زیست و زندگی در زیستگاه‌های شهر کمک شود.

وی گفت: همچنین نابرابری‌های فضایی ترمیم، و اشتغال و کار ایجاد و آسیب‌های اجتماعی در این مناطق کنترل و در نهایت استاندارد و کیفیت زندگی ارتقا پیدا می‌کند.

شهردار بوشهر با بیان اینکه بازآفرینی شهری بدون مشارکت مردم به نتیجه مورد نظر نمی‌رسد اظهار داشت: مردم بهره بردار نهایی و اصلی هستند و بازآفرینی با سه رکن سازمان‌ها، سمن‌ها و جامعه محلی و بخش خصوصی قابل اجراست.

وی گفت: مهمترین مشکل در فرآیند بازآفرینی شهری عدم هماهنگی و نگاه شهری سازمان‌ها به عنوان ذی مدخل در کشور است، همین عدم هماهنگی مشکلات عدیده را به وجود آورده است.

حیدری بیان داشت: وقتی سازمان‌ها هماهنگ عمل نمی‌کنند و منافع سازمانی خود را بسیار مد نظر قرار می‌دهند، همین امر باعث می‌شود که پروژه‌ها زمان بر و هزینه بر باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • صفحه نخست روزنامه‌های امروز استان کرمان ـ سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • آمادگی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیا بافت تاریخی گرگان
  • ایجاد حفره ۸ متری در بافت تاریخی یزد/ اتصال فاضلاب به قنات ممنوع
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • بازدید خبرنگاران داخلی و خارجی از بافت تاریخی بوشهر
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید