Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ائتلاف دولت قانون عراق گفت که برخی طرف‌های داخلی و بین‌المللی به دنبال نابودی کامل گروه الحشدالشعبی هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «نوری المالکی» رئیس ائتلاف دولت قانون عراق در سخنانی گفت که از زمان تأسیس گروه مقاومت الحشدالشعبی طبق فتوای مرجعیت، برخی طرف‌های داخلی و خارجی مدام به دنبال شکایت از این گروه در محاکم بین‌المللی بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نوشته وبگاه المسله، او گفت که طرف‌های داخلی و خارجی مخالف با الحشدالشعبی مدام به دنبال نابودی کامل این گروه مقاومت هستند، اما او و گروههای سیاسی همسو با مقاومت هرگز اجازه پایان نقش‌آفرینی الحشدالشعبی را نخواهند داد.

نوری المالکی همچنین گفت که پیشنهاد کرده است تا میان مصطفی الکاظمی و برخی گروههای الحشدالشعبی نشستی با هدف پایان دادن به سوءتفاهمات میان طرفین برگزار شود.

به گفته رئیس ائتلاف دولت قانون، برخی طرف‌ها قصد دارند سناریویی که برای «قاسم مصلح» از فرماندهان الحشدالشعبی چیده شد و نیروهای امنیتی برای چند روز او را بازداشت کردند، برای دیگر فرماندهان الحشدالشعبی نیز تکرار شود.

نوری المالکی در خصوص برگزاری انتخابات پارلمانی در ماه اکتبر نیز گفت که اگر این انتخابات بار دیگر به تعویق بیفتد، هرگز دیگر برگزار نخواهد شد و در آن صورت خطر جدی عراق را تهدید خواهد کرد.

«عدنان فرج الساعدی» تحلیلگر و نویسنده عراقی نیز روز گذشته در یادداشتی در وبسایت المعلومه نوشت که الحشد الشعبی بزرگترین مانع بر سر راه طرح‌های آمریکا و اسرائیل در عراق و منطقه است و آنها به دنبال قطع کردن سر این سازمان قانونی و قدرتمند به هر قیمتی که شده، هستند.

مقاومت اسلامی جنبش النُجَباء عراق نیز روز دوشنبه در سالروز تأسیس بسیج مردمی عراق با صدور بیانیه‌ای، هرگونه اراده برای حذف، به حاشیه راندن یا استحاله این نهاد مردمی را توهمی محال خواند.

گروه مقاومت الحشدالشعبی در تاریخ ۱۳ ژوئن ۲۰۱۳ با فتوای جهاد کفایی آیت‌الله سیستانی مرجع شیعیان عراق برای مقابله با یورش تروریست‌های داعش تأسیس شد و در تاریخ ۲۴ فوریه ۲۰۱۶ طبق مصوبه پارلمان عراق جزو رسمی نیروهای مسلح عراق شد و تحت امر فرماندهی کل نیروهای مسلح (نخست‌وزیر) در آمد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نوری المالکی حشدالشعبی مقاومت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۶۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال سرویس کارت‌های اعتباری ایران و روسیه/ مسکو از تجربه دهه‌ها مقاومت ایران در برابر تحریم بهره می گیرد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، راشاتودی نوشت: روزنامه ایزوستیا به نقل از سفارت تهران در مسکو گفت که ایران می‌تواند ظرف چند ماه آینده کارت‌های اعتباری و نقدی میر روسیه را بپذیرد.

به گفته محسن رحیمی، هم اکنون کار برای آماده سازی زیرساخت‌های فنی لازم در حال انجام است، البته اجرای این سامانه زمان بر است. رحیمی تاکید کرد که این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که روسیه و ایران به ایجاد روابط اقتصادی قوی‌تر ادامه می‌دهند.

مسکو و تهران روابط خود را در مواجهه با تحریم‌های غرب تقویت کرده اند. به گفته میخائیل خاچاتوریان، دانشیار دانشگاه مالی در مسکو، گردش تجاری بین دو کشور در سال گذشته بالغ بر ۴ میلیارد دلار بوده است و پتانسیل رشد بیشتر، به ویژه در بخش تولید، مهندسی مکانیک و حمل و نقل را دارد.

به گفته وی، آزمایش سیستم میر، جایگزین روسی ویزا و مسترکارت، ممکن است از اواخر تابستان یا اوایل پاییز سال جاری در ایران آغاز شود. مسکو در سال ۲۰۲۲ در واکنش به عملیات نظامی خود در اوکراین، از جمله قطع دسترسی بسیاری از بانک‌های روسی از سوئیفت، ویزا و مسترکارت، تحت تاثیر موجی از تحریم‌ها قرار گرفت. در پاسخ، دولت روسیه شروع به ترویج سیستم میر داخلی به عنوان یک جایگزین قابل اعتماد کرد.

کارشناسان خاطرنشان کردند که اقتصاد ایران علیرغم اینکه دهه‌ها تحت تحریم‌های گسترده بین‌المللی قرار داشت، سازگار شده است و روسیه می‌تواند از تجربه تهران در مقاومت در برابر فشار خارجی استفاده کند.

تاتیانا موناگان، دبیرکل اتاق بازرگانی بین‌المللی (ICC) گفت: اقدام برای راه‌اندازی میر در ایران گامی منطقی به جلو در توسعه همکاری‌های دوجانبه پس از پیوستن تهران به گروه اقتصادی بریکس در سال جاری است.

به گفته کارشناسان، تصمیم برای استفاده از میر در ایران از زمانی که تعدادی از کشور‌های به اصطلاح «دوست» از جمله ارمنستان، قرقیزستان و قزاقستان به دلیل ترس از هدف قرار گرفتن توسط تحریم‌های ثانویه، محدودیت‌هایی را بر این سیستم اعمال کردند، اهمیت بیشتری پیدا کرد.

کارت‌های میر در حال حاضر به صورت آزاد در آبخازیا، اوستیا و بلاروس پذیرفته می‌شوند و با محدودیت‌های خاصی در ارمنستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، کوبا، ونزوئلا و ویتنام قابل استفاده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حماس یک گروه مقاومت در فلسطین است
  • اردوغان: حماس یک گروه مقاومت در فلسطین است
  • اردوغان: حماس را نه گروه تروریستی بلکه گروه مقاومت می‌دانیم
  • مقام ارشد حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم
  • مقام ارشد حماس : اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهیم شد
  • حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم
  • حملات هوایی شدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
  • لحظه هدف قرار دادن پناهگاه صهیونیست‌ها توسط حزب‌الله |ببینید
  • اتصال سرویس کارت‌های اعتباری ایران و روسیه/ مسکو از تجربه دهه‌ها مقاومت ایران در برابر تحریم بهره می گیرد
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی