Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-26@21:41:48 GMT

۱۲ روز، ۱۲ امتیاز

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۷۰۲۰۳

۱۲ روز، ۱۲ امتیاز

۱۲ روز انتظار، ۱۲ امتیاز برای تیم ملی به ارمغان آورد تا یوزها سربلند و پرروحیه به دور بعد برسند و منتظر قرعه‌کشی سوم تیر باشند.

«سرانجام کابوس حذف فوری از نخستین مرحله مقدماتی جام‌ جهانی به پایان رسید. چنین حذفی می‌توانست بسیار ناگوار و دور از ‌شأن فوتبال ایران باشد اما ملی‌پوشان با کسب پیروزی یک بر صفر برابر عراق کار را تمام کردند و به‌ عنوان تیم صدرنشین راهی مرحله بعدی مسابقات انتخابی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این تورنمنت فشرده، چند نکته به جا مانده است.

آخ که عجیب ۱۲ روزی بود. کرونا باعث شد بین مسابقات مرحله اول انتخابی جام‌ جهانی چیزی حدود ۲۰‌ماه فاصله بیفتد. ۲۳ آبان ۹۸ بود که در بازی رفت به عراق باختیم و وضع‌مان حسابی خراب شد. در تمام طول این مدت احساس می‌کردیم از این مرحله اوت خواهیم شد و بعد از ۲صعود پیاپی به جام‌ جهانی، حالا حتی به مرحله دوم انتخابی هم نمی‌رسیم. این وسط اهدای میزبانی متمرکز به بحرین هم امیدمان را کمتر کرد. هوا گرم بود، حریف کینه داشت، زمین خراب بود و فرصتی برای آماده‌سازی وجود نداشت. با این همه اما بچه‌های تیم ملی طی ۱۲روز حضور متمرکز در منامه، هر ۴دیدارشان را بردند و به مرحله بعد صعود کردند. مخصوصا پیروزی در فینال اول و آخر برابر بحرین و عراق بسیار دلچسب بود. بحرین ۳ تایی شد و اگر نیمه دوم بچه‌ها دقت می‌کردند، عراق هم می‌توانست حداقل همین مقدار گل بخورد. ۱۲روز انتظار، ۱۲امتیاز برای تیم ملی به ارمغان آورد تا یوزها سربلند و پرروحیه به دور بعد برسند و منتظر قرعه‌کشی سوم تیر باشند.

برنده بزرگ اردوی منامه، بدون تردید دراگان اسکوچیچ بود. او در شرایطی سرمربی تیم ملی شد که رزومه قابل دفاعی نداشت. کار از انتقاد نسبت به این انتخاب گذشته بود و یک عده رسما در حال «تمسخر» حضور دراگان روی نیمکت تیم اول ایران بودند. با این همه مربی کروات واقعا کار بزرگی انجام داد و توانست گره کور صعود ایران را باز کند. اسکوچیچ هر ۴بازی رسمی و حیاتی تیم ملی را با پیروزی پشت سر گذاشت و پیش از آن نیز ۳ برد در مسابقات دوستانه به‌ دست آورده بود. او سرمست از این موفقیت، عدد۷ را به دوربین‌های تلویزیونی نشان داد و حالا احتمالا این کارنامه، منجر به بقای آقای مربی روی نیمکت تیم ملی خواهد شد.

سردار آزمون حالا دوست‌داشتنی‌تر از هر زمان دیگری شده است. شاید تا پیش از این، او به اندازه موفقیت‌های فنی‌اش پایگاه اجتماعی نداشت و خیلی‌ها از سردار به‌ خاطر برخی رفتارهای ناپخته‌اش انتقاد داشتند اما آزمون در منامه یک نسخه دیگر رو کرد. او سختکوش، پرتلاش، واقع‌بین و بدون غرولند ظاهر شد و ۳گل حیاتی هم برای ما به ثمر رساند؛ ۲تا مقابل بحرین و یکی هم در مصاف با عراق. تغییر نگاه‌ها به سردار کاملا محسوس است و این بازیکن با توانایی‌هایی که دارد، در صورت حفظ این رفتار بالغانه می‌تواند جایگاهی ممتاز در فوتبال ایران کسب کند.

مهدی طارمی هم حالا به یک بازیکن کلیدی و بسیار مهم در تیم ملی تبدیل شده؛ همانی که انتظارش را داشتیم. حتی تک تصمیم‌ها و لمس توپ‌های جزئی او هم به کمک تیم ملی می‌آید. طارمی و آزمون، زوج چند ۱۰ میلیون دلاری فوتبال ایران هستند که روزبه‌روز هم هماهنگی بیشتری پیدا می‌کنند. آنها در میدان‌های خیلی بزرگ‌تری باید برای تیم بدرخشند. فعلا که گره اول باز شد و سهم آنها کم نبود.

از خوب‌ها گفتیم و حالا با پایان مسابقات می‌توان کمی راحت‌تر در مورد بازیکنانی که چندان انتظارات را برآورده نکردند هم حرف زد. سرلیست این دوستان، علیرضا جهانبخش است؛ ستاره محجوب و بسیار دوست‌داشتنی که خیلی هم تلاش می‌کند، اما به وضوح پیداست که دوران افت را پشت سر می‌گذارد. پیش از این مسابقات از او مصاحبه‌ای منتشر شده بود با این مضمون که «حتی یک ذره هم افت نکردم» اما نمایش‌های علیرضا درون زمین خلاف این ادعا را نشان می‌دهد. نیمکت‌نشینی‌های طولانی در برایتون تأثیر خودش را روی عملکرد این بازیکن گذاشته است. نفر بعدی هم صادق محرمی است. دراگان اسکوچیچ، رامین رضاییان و وریا غفوری را به تیم ملی دعوت نکرد و دانیال اسماعیلی‌فرد و سیامک نعمتی را بازی نداد تا محرمی مهره فیکس تیم ملی در این پست باشد اما آیا نمایش‎های صادق قانع‌کننده بود؟ آیا فوتبال او نسبت به ۳سال گذشته که از لیگ ایران راهی اروپا شد، پیشرفت کرده؟ جواب دادن به این سؤالات کمی سخت است!»

 

 همشهری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۰۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران قهرمان رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی شد

به گزارش خبرنگار مهر، چهل و چهارمین دوره رقابت‌های بین‌المللی کشتی فرنگی جام تختی روزهای ۶ و ۷ اردیبهشت ماه با حضور کشتی گیرانی از کشورمان و تیم‌های ارمنستان، سوریه و عراق در سالن شهرک نفت اهواز برگزار شد.

تیم ایران با کسب ۲۵۰ و بیشترین امتیاز قهرمان این دوره از مسابقات کشتی فرنگی جام تختی شد؛ تیم‌های ارمنستان ۱۱۵ امتیاز و سوریه ۱۰ امتیاز و عراق ۴ امتیاز در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

۵۵ کیلوگرم: ۱- محمد حسینوند پناهی ۲- حسین بیژنی ۳- رامین احمدی و کیانوش شمشیری ۵- مهدی احدی زناب و پیام احمدی ۷- سعید اسماعیلی ۸- نورایر هاخویان (ارمنستان) ۹- محمدپویا اسدی (کرمان) ۱۰- مهدی کمالی

۶۰ کیلوگرم: ۱- پویا ناصرپور ۲- سجاد عباس پور ۳- علی احمدی وفا و علی نوربخش ۵- محمد اسدین (سوریه) و کامران عبدولی ۷- محمدجواد ابوطالبی ۸- حسین جاویدی ۹- سورن آقاجانیان (ارمنستان) ۱۰- رابرت کاراپتیان (ارمنستان)

۶۳ کیلوگرم: ۱- محمدمهدی کشتکار ۲- کاران اصلانیان (ارمنستان) ۳- داویت جوتیان (ارمنستان) و عارف محمدی ۵- رضا بهمنی و علیرضا اسفندیاری ۷- علیرضا اسدی ۸- محمد کمالی ۹- احمدرضا ناصرپور ۱۰- علی حاجیوند

۶۷ کیلوگرم: ۱- حجت رضایی ۲- امیرمحمد یارمحمدزئی ۳- هایک ملیکیان (ارمنستان) و امید حامدی ۵- آرمین محب ثابت و غلامرضا عبدولی ۷- علی شیرزاد ۸- محمد اسکندری ۹- حسین اسفندیاری ۱۰- روبن میرانیان (ارمنستان)

۷۲ کیلوگرم: ۱- دانیال سهرابی ۲- علی دارابی ۳- شانت خاچاطریان (ارمنستان) و رضا ساکی ۵- علی اصغر سام دلیری و امیررضا عیسوند ۷- محمدامیر شوکتی ۸- مرتضی پورعیسی ۹- سعید ارجمند ۱۰- محمدرضا رضاپور

۷۷ کیلوگرم: ۱- غلامرضا فرخی ۲- علیرضا عبدولی ۳- سید محمد عربی و عارف حبیب الهی ۵- محمدرضا حجامی و احمد نجفی ۷- امیرمحمد صمدی ۸- محمدحسن حسینی ۹- حیدر یوسف جبار ۱۰- مسعود کاووسی

۸۲ کیلوگرم: ۱- اشکان سعادتی فر ۲- شاهین بداغی ۳- ساموئل گریگوریان (ارمنستان) و عباس مهدی زاده ۵- جمال اسماعیلی و علی محمودآبادی ۷- محمدحسین آزرم دخت ۸- احمد صلح دوست ۹- شکور فاتحی ۱۰- محمدامین حسینی

۸۷ کیلوگرم: ۱- محمدحسین محمودی ۲- بهروز هدایت ۳- ابوالفضل پایدار و آرشام بهرام زاده ۵- علی کبیری و محمدهادی صیدی ۷- نریمان مهمدی ۸- ابوالفضل سپهوند ۹- اشکان عبدولی ۱۰- حسین کلیوند

۹۷ کیلوگرم: ۱- شایان حبیب زارع ۲- هایک خلویان (ارمنستان) ۳- حسین بالی و امیررضا اکبری ۵- علی عابدی درزی و محمدصادق عبدالهی ۷- محمد نصرتی ۸- ابوالفضل حاجی وندی ۹- امیرمحمد نجفی ۱۰- حمیدرضا کشتکار

۱۳۰ کیلوگرم: ۱- محمدسروش رنجبر ۲- رازمیک کوردیان (ارمنستان) ۳- آلبرت واردانیان (ارمنستان) و مهرداد کلیوند ۵- امیرحسین کریمی و سید ابوالفضل میرزاده ۷- ابوافضل فتحی تزنگی ۸- امید محمودی ۹- مهدی حسین پور ۱۰- علیرضا حسنوند

کد خبر 6089327

دیگر خبرها

  • برتری تیم ملی شطرنج مردان مقابل نمایندگان روسیه
  • توقف شطرنجبازان روسیه برابر تیم های مردان و بانوان ایران
  • قهرمانی ایران در کشتی فرنگی بین المللی جام تختی
  • ایران قهرمان کشتی فرنگی جام تختی شد
  • ایران قهرمان رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی شد
  • تناقض سازمان‌ لیگ و سردرگمی تیم‌ها/حرف قنبرزاده حرف آخر است؟
  • گزینه رویایی ایران در آستانه فتح بهترین لیگ دنیا
  • رکورد میکس ریکرو ایران شکسته شد
  • ۱۰ امتیاز برای دانشجومعلمان در مرحله ارتقای رتبه‌بندی
  • کاپ جهانی شانگهای| نتایج دور از انتظار کمانداران ایران در دور مقدماتی