Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@06:44:18 GMT

پروژه‌ بین‌المللی سازی مؤسسات آموزش عالی ایران

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۷۱۰۳۰

پروژه‌ بین‌المللی سازی مؤسسات آموزش عالی ایران

مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: پروژه‌ مدرن و بین‌المللی سازی مؤسسات آموزش عالی ایران از طریق توسعه‌ برنامه‌ آموزشی گروهی مبتنی بر تکنولوژی تسهیل‌کننده یادگیری (TEL) در رشته‌های مهندسی و STEM (علوم، تکنولوژی، مهندسی، ریاضی) موسوم به پروژه UNI-TEL توسط اتحادیه‌ اروپا پذیرفته و به آن اعتبار مالی تعلق گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، این پروژه در قالب برنامه اراسموس‌پلاس تعریف‌شده است و در سال ۱۳۹۸ با همکاری سه دانشگاه اروپایی و هفت دانشگاه ایرانی از جمله دانشگاه شهید چمران اهواز برای دریافت بودجه از اتحادیه‌ اروپا به ثبت رسید.

دکتر لویمی مطلق گفت: از میان یک هزار و پنج درخواست ثبت‌شده برای دریافت اعتبار مالی تنها ۱۶۴ درخواست در سال ۲۰۲۰ پذیرفته شد که پروژه UNI-TEL یکی از این پروژه‌ها است که بر طبق ارزیابی اتحادیه اروپا در رده‌ی پروژه‌های باکیفیت خوب قرار دارد.

مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به اینکه گروه هدایت‌کننده این پروژه در دانشگاه شهید چمران متشکل از دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی و تعدادی از اساتید این دانشگاه است، ادامه داد: هدف از اجرای پروژه UNI-TEL حمایت از مدرن سازی، بین‌المللی سازی و دسترسی به سیستم آموزش عالی در کشورهای شریک (ایران) از طریق توسعه شیوه‌های آموزشی خلاقانه بر مبنای تکنولوژی تسهیل‌کننده یادگیری گروهی ( TEL ) است.

لویمی مطلق، خاطرنشان کرد: این پروژه در پاسخ به چالش‌های حال حاضر آموزش عالی در ایران از جمله کمبود معلمان و اساتید مجرب و کاردان، ضعف در روش‌ها و کاربردها، دسترسی ناکافی به فناوری و عدم دانش کافی و توانایی بهره‌برداری از فناوری تدوین‌شده است.

وی افزود: از نتایج اصلی این پروژه می‌توان به توسعه برنامه آموزشی مدرن سازی شده در مهندسی و دروس STEM اشاره کرد که باید به‌عنوان یک پله به‌سوی فرآیند هماهنگ‌سازی سیستم آموزش عالی در اروپا و ایران موردتوجه قرار گیرد. همچنین این نتیجه در تطابق با سرفصل بین‌المللی سازی دانشگاه‌های ایران در ششمین برنامه توسعه ملی خواهد بود.

به گزارش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: شرکای اروپایی این پروژه دانشگاه‌های Guglielmo Marconi University از کشور ایتالیا، University of Turku از کشور فنلاند و Universidade Aberta از کشور پرتغال است؛ همچنین دانشگاه‌های صنعتی شریف، تهران، اصفهان، شیراز، سیستان و بلوچستان و بین‌المللی امام خمینی(ره) در این پروژه همکاری دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه شهید چمران دانشگاه شهید چمران اهواز دفتر همکاری های علمی بین المللی سازی بین المللی آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۱۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران/ لوگوی نود سالگی دانشگاه تهران منتشر شد

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، پیشنهاد منضم نمودن سابقه ۹۰ ساله دانشگاه تهران با قدمت بیش از ۱۷ قرن آموزش عالی در ایران و برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال قدمت آموزش عالی در ایران به عنوان یک فخر ملی، در سال ۱۴۰۲ از سوی دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد و این پیشنهاد در اسفند ماه ۱۴۰۲ در شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید. در نهایت، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه ۸۹۸ این شورا که ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ به ریاست آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، واگذاری مأموریت بزرگداشت سنت دانشگاهی به دانشگاه تهران را تصویب کردند.

بیشتر بخوانید:

کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟

«ایران آغازگر سنت دانشگاهی ۱۷۵۷ ساله در جهان و دانشگاه تهران نماد این فخر ملی در ۹۰ سالگی» به عنوان شعار آیین‌های دانشگاه تهران در نود سالگی، بر پس زمینه صفحات روزشمار تاریخی دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۳ نقش بسته است.

بررسی سیر تکامل نمادهای آموزش عالی ایران را می‌توان به پنج دوره شامل (۱) تاسیس دانشگاه جندی شاپور در سال ۲۷۱ میلادی، (۲) تاسیس نظامیه‌ها در سال ۱۰۶۵ میلادی، (۳) تاسیس ربع رشیدی در سال ۱۲۷۵ میلادی، (۴) تاسیس دارالفنون در دسامبر سال ۱۸۱۴ میلادی و (۵) شکل‌گیری دانشگاه نوین، دانشگاه تهران در سال ۱۹۳۴ میلادی تقسیم‌بندی نمود. بنابراین استفاده از این ظرفیت‌های تاریخی ملی که موجبات غرور ملی و امیدآفرینی را فراهم می‌سازد، نقطه عزیمت دانشگاه تهران در انتخاب شعار «ایران آغازگر سنت دانشگاهی ۱۷۵۷ ساله در جهان و دانشگاه تهران نماد این فخر ملی در ۹۰ سالگی» بود.

در سی و نهمین اجلاس کنفرانس عمومی یونسکو که در نوامبر سال ۲۰۱۷ میلادی (آذر ماه ۱۳۹۶ خورشیدی) برگزار شد، سابقه طولانی دانش و آموزش در تمدن ایران باستان مورد توجه قرار گرفت. یونسکو در این اجلاس، قدمت تاسیس دانشگاه جندی شاپور را ۱۷۵۰ سال ثبت و آن را کهن‌ترین دانشگاه جهان اعلام کرد. پیش از این رویداد، دانشگاه‌های بزرگ و نام‌آشنایی چون بولونیا، آکسفورد، کمبریج و سوربون، با قدمت نزدیک به ۱۲۰۰ سال را آغازگر سنت دانشگاهی در جهان می‌دانستند. ثبت پیشینه تاریخی جندی شاپور، بر قدمت آموزش عالی در جهان افزود و کانون آن را از مغرب زمین به مشرق و دیار کهن ایران انتقال داد.

معرفی جندی شاپور به عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه جهان افتخاری است که نصیب کشور ایران شده است و این امر سابقه طولانی و قدیمی آموزش و علم‌اندوزی در کشور را به همگان اثبات می‌کند لذا اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با تصویب «واگذاری مأموریت بزرگداشت سنت دانشگاهی و نظام آموزش عالی ایران به دانشگاه تهران» ماموریتی خطیر به دانشگاه تهران نماد آموزش عالی ایران واگذار کرد.

رهبر فرزانه انقلاب اسلامی از دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه مادر و نماد آموزش عالی ایران یاد می‌کنند و در دیدار با دانشگاهیان در سیزدهم بهمن ماه ۱۳۸۸ فرمودند: «در واقع باید گفت دانشگاه تهران، دانشگاه ایران است و همیشه الهام‌بخش و پیشرو بوده و بیش از این هم ان‌شاءاللَّه باید باشد.» لذا بر اساس این تاریخچه ارزشمند نمادهای آموزش عالی در ایران و نقش‌آفرینی دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی ایران در دوره کنونی که از تکامل تاریخی جندی شاپور، نظامیه، ربع رشیدی و دارالفنون شکل گرفته و میراث‌دار این تاریخ کهن است و بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیین بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» در خرداد ماه ۱۴۰۳ افتتاح و در طول این سال دنبال می‌شود تا از طریق این رویدادها، ضمن معرفی پیشینه فرهنگی و علمی تمدن ایرانی- اسلامی به جهانیان، به تبیین نقش دانشگاه تمدن‌ساز پرداخته شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228420 برچسب‌ها دانشگاه تهران

دیگر خبرها

  • رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران
  • بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران/ لوگوی نود سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • لوگوی نود سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • لوگوی ۹۰ سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • لوگوی نود سالگی دانشگاه تهران منتشر شد /بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران
  • امضای یادداشت تفاهم بین دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و روسیه
  • اولین تصاویر از امضای توافقنامه امنیتی بین ایران و روسیه + جزئیات
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی به کشورهایی که با رژیم صهیونیستی همکاری سایبری دارند
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود