Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، امام جمعه لواسانات با بیان اینکه قهر کردن با صندوق رای مشکلی را حل نمی‌کند، تاکید کرد: تردید به خودمان راه ندهیم بلکه فعالانه، امیدوارانه، آگاهانه و عاقلانه در انتخابات شرکت و نامزد اصلح را انتخاب کنیم.

حجت الاسلام "سید سعید لواسانی" اظهار داشت: ملت توانمند است؛ باید در انتخابات رئیس جمهوری کارآمد، باکفایت، انقلابی و وفادار به آرمان‌های انقلاب و متدین و باایمان انتخاب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: حضور همه ما در انتخابات ۱۴۰۰ فارغ از نگاه‌های سیاسی ضرورتی اجتماعی و سیاسی است.

امام جمعه لواسان اضافه کرد: اگر اقتدار و امنیت کشور را می‌خواهیم و اگر ضعف و فتور نظام و کشور را نمی‌خواهیم و نمی‌خواهیم کشور جولانگاه بدخواهان ملت باشد، جمعه با شور و آگاهی رای بدهیم. بگذارید دشمنان از ما عصبانی باشند.

لواسانی بیان داشت: انقلاب و نظام و کشور متعلق به همۀ ماست، حضور نیافتن پای صندوق‌های رای به معنای نبود تکلیف دینی و میهنی و هم‌چنین ضایع‌کردن حق خودمان است.

وی گفت: این مهم حق الناس است و در برابر آن مسئول هستیم؛ هم باید به خدای سبحان پاسخ بدهیم و هم در قیامت، حقوق مردم را بر گردن داریم و چه بسا، شهدای عظیم‌ الشأن ما خصم ما باشند.

حضور مجاهدانه در انتخابات موجب صلابت کشور است

امام جمعه رودبار قصران نیز گفت: انتخابات امروز مخصوصاً انتخاب ریاست جمهوری اهمیت فوق العاده‌ای نسبت به انتخابات‌ گذشته دارد و شرکت حداکثری و انتخاب اصلح بسیار حائز اهمیت است.

حجت الاسلام "سید مجتبی حسنی" افزود: بر هیچ کس پوشیده نیست این زمان شبیه‌ترین زمان به جنگ احزاب در صدر اسلام است. تمام دشمنان اسلام، مسلمین و انقلاب اسلامی در نهایت غیظ و غصب و با تمام عِدّه و عُدّه در برابر آرمانهای این ملت صف کشیده‌اند.

وی تاکید کرد: لذا ورود مجاهدانه در میدان انتخابات با بصیرت، شعور و نبوغ بالای سیاسی موجب قدرت، صلابت، امنیت کشور و یاس کفار از دین و نظام ما خواهد شد.

حسنی ادامه داد: علاوه بر شرکت باشکوه در انتخابات که مقتضای تکلیف شرعی و ملی است، تعیین فرد اصلح و رأی دادن به او نیز وظیفه شرعی است.

امام جمعه رودبار قصران خاطرنشان کرد: به طور قطع این حضور پرشور و انتخاب هوشمندانه ملت غیور و عزتمند ایران اسلامی موجب خشم و غیظ شیطان اکبر آمریکا، روباه پیر انگلستان، کفتارهای صهیونیسم و مزدوران آنها آل سعود، منافقین، داعش و غربگرایان و نفوذی ها خواهد شد. 

رئیس جمهوری به جای سیاست‌باز، سیاستمدار باشد

امام جمعه شهریار نیز با اشاره به ویژگی‌های نامزد اصلح انتخابات ریاست جمهوری ایران تاکید کرد: رئیس جمهور اصلح فردی‌ است که به جای سیاست‌بازی، سیاست‌مداری داشته باشد و به دنبال رضایت خداوند باشد.

حجت الاسلام "موسی سالمی" با اشاره به یکی از روایات نهج‌البلاغه افزود: امیرالمومنان (ع) چهار مورد را باعث بروز فساد در حکومت‌ها می‌دانند که آن تقدم فرع بر اصل، کنار گذاشتن اصول، برسرکار آمدن افراد نالایق و کنار گذاشتن افراد لایق است؛ لذا رئیس جمهوری باید این روایت را نصب العین (مقابل چشم) داشته باشد.

وی افزود: منتخب ملت باید مدیر و دلسوز مردم باشد، روحیه جهادی داشته و ترسو و محتاط نباشد، دارای روحیه انقلابی و به دور از وابستگی به غرب باشد، به فکر ناراحتی آمریکا و اروپا و از طرفی نسبت به ناراحتی مردم بی‌توجه نباشد.

امام جمعه شهریار با انتقاد از برخش کاستی‌ها در ارایه خدمات متوازن در کشور، گفت: در جمهوری اسلامی باید همه یکنواخت دیده شوند.

امام جمعه قرچک تاکید کرد: انتظار می‌رود نامزدهایی که برای قبول مسئولیت اعلام آمادگی کردند، بر وضعیت موجود و سنگینی کار آگاه باشند.

حجت الاسلام "حجت الله اسماعیلی" توضیح دارد: رئیس جمهوری آینده باید مشکلات اصلی کشور را بداند و برای حل آن‌ها راهکار داشته باشد.

وی افزود: منتخب مردم باید برای امنیت، اقتصاد، آسیب‌های اجتماعی، مسائل سیاست خارجی و مواجه با آن و مسائل فرهنگی برنامه داشته باشد؛ اگر این توانایی را در خود نمی‌بیند، نباید وارد عرصه شود.

امام جمعه قرچک خطاب به مردم اظهار داشت: ما همیشه با بصیرت در سرنوشتمان دخیل بودیم؛ نمی‌خواهیم بگوییم کدام دولت موفق و کدام ناموفق بود اما حداقل نظرها، دیدگاه‌ها و مدل مدیریتی چند دولت را تجربه کردیم و امروز می‌توانیم به خوبی تشخص دهیم کدام مدل به نفع نظام و به نفع دین و دنیای ماست.

اسماعیلی تاکید کرد: باید با حضور حداکثری در انتخابات قدرت ملی‌مان را به دنیا نشان دهیم و با عمل در جواب شیاطینی که فکر می‌کنند ما با اصل نظام مشکل داریم، نشان دهیم مشکلی با اصل نظام وجود ندارد.

نامزد اصلح قدرت اجرایی داشته باشد

امام جمعه دماوند نیز با اشاره به انتخابات ۱۴۰۰ تاکید کرد: نامزد اصلح انتخابات کسی‌ است که سوابقش نشان دهد علاوه بر آن‌که برنامه علمی دارد، قدرت اجرایی برای پیاده‌سازی برنامه را نیز داشته باشد.

حجت‌الاسلام "کاظم فتاح دماوندی" با اشاره به شاخص‌های نامزد اصلح انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا افزود: برخی افراد برنامه‌های خوبی ارائه می‌دهند اما تعامل لازم با مردم و مسئولان اداری و همچنین قدرت چانه‌زنی برای پیشبرد کار را ندارند.

وی خاطرنشان کرد: اعضای شورا باید به مشکلات منطقه مسلط باشند و شعارهای آنان تحقق یافتنی باشد، در غیر این صورت امکان دارد وعده‌ای دهند که امکان اجرایی شدن آن یا بودجه لازم برای تحقق آن وجود نداشته باشد.

امام جمعه دماوند تاکید کرد: لذا افرادی که ویژگی‌های مذکور را نداشته باشند حتی اگر پیروز انتخابات شوند در کار موفق نخواهند بود.

وی با اشاره به اینکه انتخابات ۱۴۰۰ برای دشمن حائز اهمیت است، یادآور شد: مشارکت مردم در این حماسه ملی نشان از اعتماد به نظام و امید به آینده دارد، لذا اگر مشارکت حداکثری باشد، دشمنان ناامید خواهند شد و دوستان انقلاب امیدوارتر و جبهه مقاومت تقویت می‌شود.

فتاح دماوندی ادامه داد: ممکن است ملت به دلیل مشکلات موجود بویژه مشکلات اقتصادی گله داشته باشند اما نباید آن‌ها را پای اصل نظام بنویسند؛ گرچه ثابت شده است مردم اصل نظام را دوست دارند و با شور و شعور در انتخابات شرکت خواهند کرد تا آینده بهتری رقم بزنند.

حضور پرشور در انتخابات ضامن مردم‌سالاری دینی

امام جمعه فیروزکوه نیز گفت: حضور پرشور و باشکوه در انتخابات ۱۴۰۰ ضامن مردم‌سالاری دینی، ناامیدی دشمنان و پیگیری مطالبات مردم از دولت سیزدهم مستلزم تحقق این حضور است.

حجت الاسلام "حسن حیدری" اظهار داشت: مردم یکی از ارکان اصلی مردم سالاری دینی هستند و در حقیقت ضامن جمهوریت نظامند؛ از سوی دیگر مقبولیت و مشروعیت نظام اسلامی در گرو حضور در صحنه ملت است.

وی افزود: معمار کبیر انقلاب اسلامی از ابتدا بر حضور مردم تاکید داشتند و چارچوب جمهوری اسلامی را بر همین اساس بنا کردند. "جمهوری اسلامی نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر" شعار امام راحل بود و مردم نیز با رای قاطع "آری" به این نظام در ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ تاکنون به نحو احسن از آن پاسداری کردند.

امام جمعه فیروزکوه خاطرنشان کرد: مشارکت باشکوه مردم در انتخابات، امنیت کشور را در دنیا بیشتر می‌کند و کشوری که پشتوانه مردمی داشته باشد دشمنانش را مایوس می‌کند. لذا هرکس دغدغه این سرزمین را دارد و به دنبال منافع کشور است باید در صحنه انتخابات حضور یابد.

حیدری ابراز داشت: ما به عنوان خدمت‌گزاران مردم در راستای گفتمان رهبر معظم انقلاب شاخص‌های رئیس جمهوری و نماینده اصلح را به مردم عزیز گوشزد می‌کنیم و ۲ مورد را بر خود وظیفه می‌دانیم؛ اول آن‌که بدون اینکه فردی را برای مردم مشخص کنیم شاخص‌ها را بیان کنیم و دوم نامزدها و هوادارانشان را به رعایت اخلاق انتخاباتی، انصاف و جوانمردی دعوت کنیم.

شرکت در انتخابات نمونه استکبارستیزی است

امام جمعه شهرستان پاکدشت با دعوت مردم برای حضور گسترده در انتخابات گفت: شرکت در این امر بیش از هر زمان دیگر احساس می‌شود و حضور مردم نمونه ای بارز از ظلم و استکبار ستیزی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین "حسن لزومی" اظهار داشت: انتخابات مظهر اراده ملّی و تجلّی مشارکت عمومی مردم در تعیین سرنوشت خود، همواره یکی از درخشان‌ترین ابعاد نظام جمهوری اسلامی ایران بوده و مشارکت حداکثری مردم در آزمون بزرگ انتخابات، علاوه بر به نمایش گذاشتن اقتدار نظام و حمایت از دستاوردهای آن، لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب است.

وی انتخابات را اصلی ترین رکن حاکمیت ملی برشمرد و افزود: حضور گسترده و پرشور در انتخابات وظیفه شرعی، ملی و انقلابی مسلمانان است و بی شک حضور مردم در پای صندوق‌های رأی، اصلی‌ترین و مهم‌ترین رکن انتخابات است.

لزومی اضافه کرد: مشارکت در انتخابات، فارغ از هر سلیقه و گرایش سیاسی، اصلی مهم در انتخابات به شمار می‌رود چرا که نظام و کشور متعلق به همه ماست و همه ما نسبت به آن تکلیف داریم وباید مراقب باشیم فریب دشمنان را نخوریم.

امام جمعه شهر قدس تاکید کرد: افرادی که می‌خواهند در انتخابات شرکت نکنند بدانند رای ندادن هم نوعی رای دادن است؛ رای دادن به این‌که دشمن نگاه چپ به کشور داشته باشه و وضع موجود و ناراحتی مردم تکرار شود.

حجت الاسلام "رضا جوکار" بیان داشت: مردم سیاسی هستند چون سیاست مثل هوا در فضای جامعه است. آنان که می‌گویند "ما سیاسی نیستیم" هم در واقع یک موضع‌گیری سیاسی و یک جمله سیاسی گفته‌اند.

وی با تاکید بر آن‌که ملت ایران بسیار با بصیرت و آگاه هستند، افزود: اگر مردم سیاسی نبودند انقلاب اسلامی را به ثمر نمی‌رساندند، از امام پیروی نمی‌کردند، دفاع مقدس را مدیریت نمی‌کردند و پای انقلاب نمی‌ایستادند.

امام جمعه شهر قدس خاطرنشان کرد: مردم براساس مسائل حزبی و قومی نمایندگان خود در شورا را انتخاب نکنند و دقت داشته باشند فردی که دارای روحیه جهادی، انقلابی و پاکدست است و در ۲ کلام متعهد و متخصص است می‌تواند نامزد اصلح باشد.

به گزارش ایرنا، انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، نخستین میان‌دوره‌ای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ( ۶ حوزه انتخابیه تهران، تفرش، کبودرآهنگ، گچساران، آستانه اشرفیه و میانه) و دومین میان‌دوره‌ای پنجمین مجلس خبرگان رهبری (۴ حوزه تهران، قم، خراسان رضوی و مازندران) امروز -جمعه ۲۸ خرداد- برگزار می‌شود.

طبق اعلام ستاد انتخابات کشور شمار افراد واجد شرایط در این انتخابات ۵۹ میلیون و ۳۱۰ هزار و ۳۰۷ نفر است که از این تعداد، یک میلیون و ۳۹۲ هزار و ۱۴۸ نفر رای اولی هستند.

زمان آغاز فرایند انتخابات از ساعت ۷ صبح جمعه آغاز می‌شود و تا ساعت ۲۴ ادامه خواهد داشت و امکان تمدید ساعت اخذ رای تا ساعت ۲ بامداد شنبه وجود دارد.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مشارکت انتخاباتی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه مشارکت های مردمی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰؛ حضور مردم در روز تعیین سرنوشت انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مشارکت انتخاباتی انتخابات ۱۴۰۰ ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر مشارکت انتخاباتی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه مشارکت های مردمی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری جمهوری اسلامی انتخابات ۱۴۰۰ امام جمعه شهر ریاست جمهوری حجت الاسلام رئیس جمهوری نامزد اصلح حضور مردم اصل نظام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۲۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمحمد حسینی در سخنرانی غیر حضوری برای ایرانیان مقیم منچستر انگلیس به مناسبت سالروز شهادت امام جعفر صادق علیه‌السلام با عرض تسلیت شهادت این امام همام، اهمیت شناخت و معرفی ائمه اطهار و آموزه‌های این بزرگواران را نه تنها برای مسلمانان و شیعیان بلکه برای همگان حائز اهمیت و تاثیرگذار دانست و گفت: در حدیثی آمده است «اگر مردم زیبایی‌های سخن ما را بشنوند از ما تبعیت می‌کنند»، چون حرف حق و سخنی که با فطرت پاک آدمی سازگاری داشته باشد مشتاقان زیادی دارد و ضرورت دارد که تبیین سیره و سلوک و معرفی ائمه با رفتار پسندیده راویان آن آمیخته شود تا لاجرم بر دل‌ها بنشیند.

معاون رئیس جمهور با اشاره به ویژگی‌های امام جعفر صادق (ع) اظهار داشت: امام صادق (ع) در مقطعی به سر می‌بردند که امکان و مجال تبیین معارف اسلام ناب وجود داشت تا هم اعتقادات، احکام و اخلاق اسلامی را بیان کنند و هم راه مبارزه با ظلم و بیداد و ستم را برای یارانشان و پیروان اهل بیت در طول تاریخ تشریح کنند.

وی با بیان اینکه امام صادق (ع) را شیخ‌الائمه نامیده‌اند، گفت: هیچ‌یک از ۱۱ امام معصوم با مرگ طبیعی از دنیا نرفتند و همه آنها از مولای متقیان تا امام حسن عسکری (ع) یکی پس از دیگری در جوانی و میانسالی شهید شدند؛ لذا امام صادق (ع) را که عمر شریفشان به ۶۵ سال رسید شیخ‌الائمه می‌نامند.

معاون رئیس جمهور گفت: امام صادق (ع) در دوره اُفول و ضعف بنی امیه و آغاز دوران بنی عباس فرصت نشر مکتب اهل بیت و تربیت ۴ هزار شاگرد را داشتند که بعضی از آنان در شمار عالمان، محدثان و مفسران بزرگ و نیز اصحاب اجماع هستند که فقاهت و وثاقت آنها مورد تأکید امامیه است.

حسینی خاطرنشان کرد: شاگردان امام باقر و امام صادق علیه‌السلام درس‌ها و آموزه‌های این ائمه بزرگوار را یادداشت می‌کردند که اصول ۴۰۰گانه (اصول اربعمائه) نامیده می‌شود و منبع اصلی کتب اربعه شیعه همین اصول (و رسائل) است؛ لذا امام صادق علیه‌السلام خدمت بزرگی انجام دادند چرا که برای همیشه دوستداران خود و همه بشریت را راهنمایی کردند.

وی با بیان اینکه ائمه اطهار علیهم السلام حتی در بین اهل سنت نیز جایگاه بالایی دارند، اظهار داشت: مالک بن انس یکی از ائمه مذاهب چهارگانه اهل سنت از شاگردان امام صادق (ع) بود او فقیه مردم مدینه بود و در توصیف امام صادق می‌گوید، هیچ چشمی ندید و هیچ گوشی نشنید و بر هیچ قلبی بهتر و برتر از امام جعفر صادق (ع) از جهت علم عبادت پارسایی تقوا و وارستگی خطور نکرده است و یا ابوحنیفه از ائمه مذاهب اهل سنت می‌گوید فقیه‌ترین کسی که در عمرم دیده‌ام جعفر بن محمد صادق است و اگر دو سالی که در نزد ایشان علم آموخته‌ام نبود هلاک می‌شدم. احمد بن حنبل و شافعی را نیز با واسطه می‌توان از شاگردان امام صادق علیه‌السلام دانست.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با تاکید بر اینکه شخصیت جامع و بی‌نظیری مانند امام جعفر صادق (ع) را باید خیلی بیشتر از این به مردم جهان معرفی شود، اظهار داشت: امام صادق (ع) وقتی در بستر شهادت بودند به یکی از شاگردان خود توصیه‌ای می‌کند که می‌توان آن را عصاره تجارب ایشان دانست. امام می‌فرماید «مردم به راست و چپ منحرف شدند ولی ما و شیعیان ما به صراط مستقیم هدایت شده‌ایم».

حسینی خاطرنشان کرد: امام صادق (ع) به عبدالله بن جندب یکی از یارانشان درباره اینکه اسلام الزاماتی دارد می‌فرماید لباس اسلام شرم و حیا، زینت اسلام وقار و متانت، مروت و جوانمردی اسلام انجام عمل صالح و ستون فقرات اسلام ورع و اجتناب از گناه است و سپس می‌فرماید هر چیزی اساس و پایه‌ای دارد و اساس اسلام، محبت اهل بیت است.

وی اضافه کرد: امام صادق (ع) در جای دیگر می‌فرماید:‌ای جماعت شیعه شما منسوب به ما هستید حالا که شما را با ما می‌شناسند باید مایه اعتبار، آبرو، حیثیت و زینت ما باشید، نه اینکه مایه ننگ و بدنامی ما باشید «کونوا لنا زینا و لاتکونوا شینا».

معاون پارلمانی رئیس جمهور حضور در اجتماعات و محافل معنوی را حائز اهمیت دانست و گفت: امام صادق (ع) در این باره توصیه‌ای دارند مبنی بر اینکه همدیگر را ملاقات کنید، چون با این کار دل‌های شما زنده و شاداب می‌شود و در اجتماعات خود احادیث ما را یادآوری کنید که این کار باعث زیاد شدن محبت شما نسبت به یکدیگر می‌شود و عمل به این احادیث موجب نجات و رستگاری شما می‌شود؛ ایرانیان مقیم خارج که از وطن خود دور هستند بیش از دیگران به عمل به این توصیه امام صادق علیه السلام نیازمندند تا با حضور در محافل مذهبی و مراکز اسلامی، ضمن ملاقات و تجدید دیدار با یکدیگر، احکام و آموزه‌های دینی را یادآور شوند تا غرق در مادیگرایی و فاصله گرفتن از معنویت نشوند.

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه فرد مومن و پیرو اهل بیت نمی‌تواند نسبت به مسائل روز و آنچه در اطراف خود می‌گذرد بی‌تفاوت باشد، اظهار داشت: اینکه ائمه اطهار به شهادت رسیدند به خاطر این بود که فعالیت اجتماعی داشتند والا اگر در گوشه‌ای به نماز و عبادت فردی می‌پرداختند کسی با آنها کاری نداشت، اما چون حرف از حق، مبارزه با ظلم، دفاع از مظلوم، عدالت اجتماعی، رعایت حقوق مردم می‌زدند و ظلم نسبت به مردم را برنمی‌تابیدند یکی پس از دیگری توسط خلفای جور به شهادت رسیدند.

وی با اشاره به حوادثی که در دانشگاه‌های غرب در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی و حامیانش علیه مردم مظلوم غزه آغاز شده است، گفت: امروز در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا برای دفاع از مظلوم هنگامه‌ای برپا شده است. اینکه باید از مظلوم دفاع کرد و در مقابل ظالم، مقاومت و ایستادگی داشت از آموزه‌های ائمه اطهار است. امروز حتی کسانی که مسلمان نیستند خواهان پایان نسل کشی، کودک کشی و جنایت علیه مردم مظلوم و بی‌پناه فلسطین و غزه هستند و سکوت مدعیان حقوق بشر، حقوق زن، آزادی بیان و دموکراسی به هیچ عنوان قابل توجیه نیست.

معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: امروز این بیداری که در عالم برای دفاع از مظلوم شکل گرفته، بسیار ارزشمند است و صدور انقلاب که در اوایل پیروزی امام خمینی از آن سخن می‌گفت این بود که فرهنگ عدالت و حق خواهی و دفاع از مظلوم در بین ملت‌ها مورد توجه قرار بگیرد. امروز همه وظیفه داریم با جهاد تبیین و اطلاع‌رسانی به موقع، جنایات و اغواگری سلطه‌گران و متجاوزان را آشکار کنیم و اجازه ندهیم به اهداف شوم خود دست یابند.

اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشور‌های جهان را فراهم کرده است

حسینی در ادامه با بیان اینکه امروز در کشورمان با اهتمام دولت مردمی وفاق و همگرایی خوبی حاکم شده است و کشور در مسیر پیشرفت و آبادانی روز افزون قرار دارد، اظهار داشت: با اقدامات دولت مردمی، تعاملات جمهوری اسلامی ایران در حوزه سیاست خارجی با کشور‌های جهان به ویژه کشور‌های همسایه و منطقه افزایش قابل توجهی داشته و در همین مدت عضویت در سازمان‌های منطقه‌ای و جهانی از جمله شانگهای، اتحادیه اقتصادی اورآسیا و بریکس، فرصت مناسبی برای تبادلات تجاری و سرمایه‌گذاری خارجی فراهم کرده است.

معاون رئیس جمهور اهمیت شناخت و تبیین سیره و رفتار فردی و اجتماعی ائمه اطهار از جمله امام صادق (ع) را مورد تأکید قرار داد و گفت: امروز که ظلم‌ستیزی و دفاع از مظلوم به‌عنوان یکی از آموزه‌های مکتب اهل بیت مرز‌های جغرافیایی را در نوردیده و فریاد حمایت از مردم مظلوم غزه در آسمان غرب طنین انداز شده بیش از گذشته مسئولیت داریم که گفتار و رفتار ائمه معصومین را به دنیا معرفی کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو عامل کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات
  • ضرورت تلاش جمعی دستگاه‌ها برای ادای حق مساجد
  • روز جمعه انتخابـات است؛ سکون سیاسی مطلق در سطح تهران!
  • وزیر کشور : مردم در انتخابات روز جمعه حماسه جدیدی خلق کنند
  • مداخله هیچ نهاد و دستگاهی، درون مسجد قابل قبول نیست
  • مأموریت نهاد‌ها و دستگاه‌ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد پسندیده است
  • قدردانی ائمه جمعه استان از پلیس برای اجرای موفق طرح نور
  • حسینی: امروزه فریاد حمایت از غزه در غرب طنین‌انداز شده است
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • همه باید در قبال مسئولیتی که به ما سپرده شده است کار جهادی انجام دهیم