Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی فرهمندپور عصر امروز جمعه پس از انداختن رأی خود در شعبه اخذ رأی حرم مطهر سبزقبا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با تلاش مسئولان و عوامل اجرایی از ابتدای آغاز فرایند انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا، ۳۹۲ شعبه اخذ رأی در شهرستان دزفول فعال شده و کار خود را آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حضور پرشور مردم دزفول در انتخابات امروز افزود: به دلیل مشارکت بالای مردم با کمبود تعرفه مواجه شده‌ایم و درخواست تعرفه داده‌ایم و از سویی ازدحام جمعیت در برخی شعب آن‌چنان زیاد بود که به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی ناچار به تعطیلی آنها شدیم.

رئیس حوزه انتخابیه شهرستان دزفول تعداد واجدین شرایط رأی را در این شهرستان ۳۲۰ هزار نفر برشمرد و افزود: چهار هزار رأی اولی در دزفول وجود دارد.

فرهمندپور با اشاره به استقبال تمام گروه‌های سنی از انتخابات گفت: نموداری از سوی وزارت کشور در دسترس ما است که از طریق آن می‌توانیم رنج سنی شرکت‌کنندگان را به صورت آنلاین مشاهده کنیم که بر این اساس تاکنون ۵۰۰ نفر از سالمندان دزفول که در رنج سنی بین ۷۵ تا ۸۵ سال قرار دارند در انتخابات شرکت کرده‌اند که بسیار جالب توجه و ارزشمند است.

وی تصریح کرد: بر اساس آمار این نمودار نیز جوانان بین رنج سنی ۲۵ تا ۳۵ سال بالاترین میزان مشارکت را در انتخابات در دزفول داشته‌اند که حائز اهمیت است.

فرهمندپور با اشاره به افزایش ۱۲ درصدی صندوق‌های اخذ رأی در شهرستان نسبت به سال‌های گذشته یادآور شد: به دلیل مدیریت شرایط کرونایی در شعبه‌هایی که بر اساس انتخابات قبلی بیش از یک هزار رأی داشته‌ایم که دو تا سه صندوق در اطراف آن ایجاد کرده‌ایم تا پروتکل‌های بهداشتی به خوبی رعایت شود.

ایجاد شعبه اخذ رأی برای کرونایی‌ها

فرماندار ویژه و رئیس حوزه انتخابیه شهرستان دزفول در ادامه از روند کاهشی شیوع کرونا در دزفول در هفته اخیر خبر داد و افزود: در دو روز گذشته هیچ‌گونه فوتی بر اثر کرونا در دزفول نداشته‌ایم که امیدوار هستیم که این روند کاهشی با رعایت دقیق موازین بهداشتی توسط مردمی که پای صندوق‌های رأی حاضر می‌شوند، تداوم داشته باشد.

فرهمندپور بیان کرد: با توجه به اینکه قشر زیادی از مردم درگیر بیماری کرونا هستند، یک شعبه اختصاصی رأی‌گیری در بیمارستان بزرگ دزفول ایجاد شده است تا بیماران بستری، همراهان آنها، افراد در قرنطینه و بیمارانی که به کلینیک رمدسیویر بیمارستان مراجعه می‌کنند، بتوانند رأی دهند.

وی به ایجاد چهار شعبه رأی‌گیری در مناطق صعب‌العبور اشاره کرد و گفت: چهار سورتی پرواز برای مناطق صعب‌العبور داشته‌ایم که تاکنون سه پرواز انجام شده و چهارمی در حال انجام است که فردا نیز پرواز برگشت انجام خواهد شد.

فرهمندپور با بیان اینکه تاکنون هیچ‌گونه تخلف عمدی و سازمان‌دهی شده به ستاد انتخابات شهرستان گزارش نشده است، افزود: در برخی شعبه‌ها لیست‌هایی ارائه شده که تخلف سازمان‌دهی شده محسوب نمی‌شوند اما در زمان ممنوعیت تبلیغات، گزارش‌هایی به دست ما رسید که به کاندیداهای متخلف تذکرات لازم داده شد.

وی یادآور شد: ۴۴۶ نفر در شهرستان دزفول کاندیدای شوراهای شهر شده‌اند که بیش از ۲۲۰ نفر از این میزان مربوط به شورای شهر دزفول هستند.

فرهمندپور با دعوت از آحاد مردم برای حضور حداکثری در انتخابات گفت: این حضور پرشور مشت محکمی بر دهان یاوه‌گویان و موجبات ناامیدی دشمن خواهد بود تا به فرموده مقام معظم رهبری ایران سربلندی داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۳۹۲ شعبه اخذ رأی در شهرستان دزفول در حال برگزاری است.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: شهرستان دزفول انتخابات 1400 شهرستان دزفول فرمانداری دزفول شهرستان دزفول شعبه اخذ رأی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۶۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محسن اسلامی با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: انتخابات در برخی از حوزه‌ها به دور دوم کشیده شده است. حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

وی اضافه کرد: در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به شیوه برگزاری انتخابات در مرحله دوم، تصریح کرد: انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود. در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی را در شعب مشاهده نکنیم و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آموزش لازم به دست اندرکاران انتخاباتی داده شده است

اسلامی اظهار کرد: آموزش لازم به همکاران ما در ستاد انتخابات و ۲۲ حوزه انتخابیه داده شده است و تربیت مدرس، آموزش لازم را دریافت و طی ۱۰ روز گذشته به مدرسان استانی آموزش داده‌اند و آنها(مدرسان استانی) در حال آموزش باقی همکاران در استان‌ها هستند.

وی اعلام کرد: گرچه رأی دادن در شیوه الکترونیکی بسیار ساده است، اما یک ویدئوی آموزشی از سوی کمیته فناوری ستاد انتخابات کشور تهیه شده است که برای آموزش همگانی به صداوسیما و ستادهای انتخابات ارسال شده است. در برخی از مراکز عمومی مثل نماز جمعه و یا نمایشگاه کتاب، آموزش‌های لازم به مردم داده می‌شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با تأکید بر اینکه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند، گفت: رأی‌دهنده با این پیش فرض وارد شعبه می‌شود و با ارائه هریک از مدارک هویتی پنج‌گانه (کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت)، احراز می‌شود. برای فرد یک کارت رأی دادن صادر شده و در اختیار او قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

اسلامی با بیان اینکه سپس کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درمی‌آید، اظهار کرد: کد هر نامزدی که وارد شود، اطلاعات او در صفحه به نمایش درمی‌آید. نهایتاً رأی‌دهنده اتمام رأی دهی را ثبت می‌کند و پرینتی از رأی، رأی‌دهنده از زیر صندوق الکترونیکی قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت تعرفه را به منشی ما در شعبه، تحویل می دهد و سرانجام کارت شناسایی خود را دریافت می‌کند. فرآینده رأی‌دهی الکترونیکی ساده و در یک وقت بسیار کم صورت می‌گیرد.

۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است
وی گفت: در حوزه‌هایی که اشاره کردم ـ حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه داریم ـ که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود. براساس تجربه‌ای که در مرحله دوم وجود دارد، تعداد شعب مرحله دوم نسبت به مرحله اول، کمتر است. البته در این دوره، نظر هیأت‌های اجرایی حوزه‌های انتخابیه را دریافت کردیم و نظر آنها ملاک اصلی ما بود. اگر هیأت اجرایی در آن حوزه انتخابیه تشخیص داده بود که هیچ حوزه‌ای کم نشود، ما همان را اعمال کردیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور یادآور شد: عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

اسلامی با بیان اینکه در خصوص تبلیغات انتخاباتی نامزدها و سامانه شفافیت به نامزدها اطلاع‌رسانی شده است که حتما تبلیغات و هزینه‌های خود را وارد کنند، خاطر نشان کرد: تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزدها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

استان‌ها تعرفه‌های انتخاباتی را از امروز دریافت می‌کنند
وی گفت: صداوسیما هم قرار است مناظراتی را در شبکه‌های استانی برای ۹۰ کاندیدا تنظیم کند که همگی در حال ضبط است و از تاریخ اعلام شده، پخش خواهد شد.

دبیر ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است. تعرفه‌ها هم چاپ شده و در حال ارسال است. استان‌ها تعرفه‌ها را از امروز دریافت می‌کنند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی ۲۳۰ شعبه أخذ رأی در مرحله دوم انتخابات گنبدکاووس
  • دور دوم انتخابات در کرمانشاه در ۶۴۵ شعبه برگزار می‌شود
  • تدارک ۶۴۵ شعبه اخذ رأی برای دور دوم انتخابات
  • تعرفه فیزیکی به شعب أخذ رأی کرمانشاه ارسال نمی‌شود
  • اسلامی: ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • گنبدکاووس آماده برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • آمادگی شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول