Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش میزان، سید اسماعیل موسوی در ارتباطی از محل ستاد انتخابات کشور اظهار داشت: به دلیل توزیع بسیار مناسب تعرفه‌ها در سطح شعب اخذ رای، در شعبه‌های سیار و ثابت در هیچ نقطه‌ای از کشور با کمبود تعرفه مواجه نیستیم.

وی با بیان اینکه زمان اخذ رای تا ساعت ۲۱ تمدید شده است گفت: اگر ضرورتی وجود داشته باشد مجددا در قالب تمدید‌های یک ساعته یا دو ساعته تصمیم گیری خواهد شد، اگر استان‌ها درخواستی داشته باشند این امکان برای تمدید مجدد وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی ستاد انتخابات کشور ادامه داد: بر اساس تصمیم گیری‌هایی که انجام می‌شود مخصوصا هماهنگی‌هایی که بین وزارت کشور و شورای نگهبان انجام خواهد شد در خصوص تهدید‌ها تصمیم گیری می‌شود، ولی با توجه به اینکه انتخابات شورا‌های اسلامی را هم داریم گا‌ها در روستا‌هایی که جمعیت کمتری دارند ممکن است انتخابات آن لحظه به پایان رسیده باشد یا اینکه کمتر مراجعه کننده برای رای دادن داشته باشند لذا در تصمیم‌گیری جدید آن‌ها را هم لحاظ خواهیم کرد، بنابراین ممکن است بر اساس منطقه، استان یا شهرستان‌ها نسبت به تمدید زمان رای گیری تصمیم گرفته شود و نقش استان‌ها در این تصمیم گیری‌ها را بیشتر کنیم.

 
 موسوی در خصوص آخرین زمانی که می‌تواند ساعت رای گیری تمدید شود نیز بیان داشت: بر اساس هماهنگی‌های انجام شده تا ساعت ۱۲ شب می‌توانیم پیش برویم، اما بعد از آن هم، اگر افرادی در شعب اخذ رای باقی مانده باشند که موفق به رای دادن نشده باشند در‌های شعب را خواهیم بست و حداکثر تا ساعت ۲ بامداد رای آن‌ها را هم اخذ خواهیم کرد.
 
وی درباره روند اخذ رای و برگزاری انتخابات نیز اظهار داشت: همکاران ما در سراسر کشور از ساعت ۷ صبح، همچنان با مراجعه مردم مواجه هستند و قاعدتا رای گیری را تا پایان زمان تمدید‌ها انجام خواهند داد، خوشبینانه مشارکت مردم خوب بوده و گزارش‌هایی هم که می‌رسد همچنان حاکی از حضور مردم برای مشارکت در انتخابات است.
 

منبع: الف

کلیدواژه: تصمیم گیری اخذ رای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۷۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه نامزدهای انتخابی را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید

­سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: مردم می‌توانند با مراجعه به سامانه «انتخاب ایران»، از سوابق نامزد مورد نظرشان در انتخابات مجلس شورای اسلامی جویا شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برپایی انتخابات دور دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: این دور از انتخابات در ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود، در ۲۲ حوزه انتخابیه ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رأی در نظر گرفته شده است. انتخابات ۲۱ اردیبهشت، در هشت حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام‌الکترونیکی برگزار می‌شود. وزارت کشور برای این هشت حوزه، تعرفه کاغذی هم ارسال کرده که در صورت بروز هرگونه مشکلی، شیوه رأی‌گیری در آن حوزه تغییر خواهد کرد.

وی با اشاره به شکل برگه تعرفه‌های رأی افزود: در مرحله نخست به دلیل برگزاری همزمان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، تعرفه‌ها یکپارچه بود، اما در مرحله دوم فقط برگه تعرفه رأی مختص انتخابات مجلس است، بر این اساس تعرفه دور دوم انتخابات کوچک‌تر و به سبک ایرانی-اسلامی طراحی و به استان‌های مربوط چاپ و ارسال شده است و درباره تعرفه‌های انتخاباتی مشکلی وجود ندارد.

وی ادامه داد: تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت صفر بامداد سیزدهم اردیبهشت در فضای حقیقی و مجازی آغاز شد و به مدت یک هفته ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغاتی که در مرحله نخست اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود، بنابراین از نامزدها انتخابات می‌خواهیم بر اساس آن عمل کنند. نامزدهای انتخابات باید وارد سامانه مالی انتخابات شوند و منابعی که برای تبلیغات در اختیار گرفته‌اند، ثبت کنند، همچنین نامزدها سعی کنند هزینه‌های انتخاباتیشان از سقف مصوب بالاتر نرود. سامانه انتخاب ایران، برای اطلاع مردم از زندگینامه، شرح حال و سوابق نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در نظر گرفته شده است و مردم می‌توانند با مراجعه به این وبگاه از سابقه کاری نامزدهای مورد نظر خود مطلع شوند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی دهند که حتماً در دور نخست در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند یا در کل کشور رأی نداده باشند.

کد خبر 749954

دیگر خبرها

  • اظهارات جدید سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مرحله دوم انتخابات مجلس/ چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • پیش بینی ۲۸۷ شعبه برای دور دوم انتخابات
  • انتخابات الکترونیک در کدام حوزه‌ها برگزار می‌شود؟
  • مشهد با کمبود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس مواجه است
  • انتخابات الکترونیک در کدام حوزه‌های انتخابیه برگزار می‌شود؟
  • علی مطهری: در خانواده آیت‌الله مطهری با شکاف بین‌نسلی مواجه نیستیم، اما...
  • سابقه نامزدهای انتخابی را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید
  • تبلیغات داوطلبان دور دوم انتخابات مجلس در گنبد آغاز شد
  • سابقه نامزدتان را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید