Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@06:24:53 GMT

بازمانده های انتخابات در تبریز هم آمدند

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۷۸۴۳۷

بازمانده های انتخابات در تبریز هم آمدند

به گزارش ایرنا، از نقاط قابل توجه شرکت کنندگان انتخابات در این ساعت از شب، رای های خانوادگی است که ۲، سه و حتی چهار نفره، زوج های جوان، مادر بزرگ ها و پدربزرگ ها با رای اولی ها پای صندوق های رای حاضر شدند. 

شور اشتیاق رای دهندگان جوان در برخی شعبات، صف ها رای را با رعایت پروتکل ها احیا کرد و مردم دقایقی را برای رای دادن منتظر می شوند و این جریان به رغم توصیه های مسوولان و رسانه ها به اینکه رای‌شان را به ساعت های پایانی انتخابات موکول نکنند، اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

زوج جوان تبریزی- مشهدی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تلاش کردیم فرد اصلحی را انتخاب کردیم که بتواند تحول ایجاد کرده و مانع فساد در کشور شود. 

علی غفاری افزود: در شوراها نیز تلاش کردیم فرد پاکدامن و سلیم النفس که بتواند در شرایط خاص مقابل فسادها مقاومت کند را انتخاب کردیم.  

رقیه نجفی هم که رای اولی است، گفت: فردی که بتواند کشور را به توسعه رهنمون کرده و از فساد مصون بدارد را انتخاب کردم و همین حس انتخاب برایم شیرین بود چون سرنوشتمان را رقم زدیم. 

اکبر فتاحی هم گفت: انتخابم را بر اساس معیارهای مورد تاکید رهبری و توصیه های بنیانگذار جمهوری اسلامی در وصیت نامه الهیشان انجام دادم؛ عدالت خواهی، مبارزه با فساد، مقابله با استکبار از شاخص های انتخابم بود. 

وی افزود: به هر حال خداوند این عنایت را به انسان داده تا بتواند تشخیص دهد و خداوند را شاکرم که در این برهه توانستم درست تشخیص بدهم و برای حفظ شجره طیبه انقلاب و آبیاری آن نقش مهمی را ایفا کنم. 

پیرزن ۸۵ ساله تبریزی نیز به ایرنا گفت: با مشورت با داماد و نوه ام نامزدم را انتخاب کردم و امیدوارم که رییس جمهور آینده به فکر جوانان و آینده آنان باشد.  

وی ادامه داد: ما زندگی خود را کردیم اما جوانان نیاز به توجه داشته بر این اساس مسوولان با خدمت بی منت زمینه اشتغال، مسکن و اشتغال آنها را فراهم کنند. 

بهروز مهدوی فرماندار تبریز نیز با تقدیر از مردم در شرکت در انتخابات و برگزاری انتخابات امن، گفت: در خصوص تعرفه رای کمبودی وجود نداشته است و روند انتخابات نیز به خوبی برگزار شد. 

به گزارش ایرنا، رای‌گیری در آذربایجان شرقی همزمان با سراسر کشور در سه هزار و ۵۲۱ شعبه اخذ رای انجام می‌شود و بر اساس اعلام سامانه ملی ثبت احوال، سه میلیون و ۴۳ هزار نفر در استان واجد شرایط رای‌دادن هستند.

انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در تبریز به صورت کاملا الکترونیکی بوده و در ۷۰۰ شعبه با ۲ هزار و ۸۰۰ صندوق الکترونیکی برگزار می شود.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ تبریز مشارکت انتخاباتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ تبریز مشارکت انتخاباتی انتخابات ۱۴۰۰ تبریز مشارکت انتخاباتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۸۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه مردم در حوزه اشتغال است

به گزارش خبرنگار مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در راستای کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«امیر حسین نظری» از حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

امیرحسین نظری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بعد از ادغام دو وزارت بازرگانی و وزارت صنایع و معادن، به عنوان سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان منصوب شدم و بعد از چند ماه رئیس این سازمان شدم.

وی، اشتغال را جزو مشکلات شهرهای رامهرمز و رامشیر عنوان کرد و افزود: اشتغال می‌تواند اولویت اصلی در سرلوحه کار هر شخصی که به عنوان نماینده شهرستان انتخاب می‌شود قرار بگیرد چون دغدغه مردم در حوزه اشتغال است.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر ادامه داد: برنامه‌هایی را برای رفع بیکاری در شهرستان پیش بینی کرده‌ایم. به طور حتم در چهار شاخص که می‌تواند به نوعی اشتغالزایی بالایی داشته باشد باید توجه جدی کنیم.

نظری توضیح داد: صنعت، معدن، تجارت و کشاورزی چهار شاخصه‌ای است که برای رفع مشکل بیکاری باید به آن توجه داشته باشیم.

وی با اشاره به طرح‌های صنعتی گفت: شرکت‌های فولادی و پتروپالایشگاه حاصل دسترنج در زمان مسئولیتم در اداره کل صمت خوزستان است که نفوذها و جای گذاری غلط سبب به حاشیه رفتن این طرح‌ها شد و اکنون نیز نگران هستم این طرح‌ها به جایی نرسد و با این انگیزه برای حضور در مجلس شورای اسلامی اعلام آمادگی کردم.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر تاکید کرد: این طرح‌ها از نظر ارزش افزوده و تولید می‌توانند کمک کنند و همچنین نقش آفرینی زیادی در زمینه اشتغالزایی دارند.

کد خبر 6096021

دیگر خبرها

  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند
  • ببینید | اعلام جزئیات برگزاری انتخابات الکترونیک در تهران
  • دغدغه مردم در حوزه اشتغال است
  • تذکر معنادار امام جمعه تبریز به کاندیداهای دور دوم تبریز در انتخابات مجلس
  • لیست حمایتی جبهه مطالبه مردمی تبریز اعلام شد
  • خطوط مقدم جبهه مقاومت به دانشگاه‌های آمریکا و اروپا گسترش یافته است
  • اعلام جزئیات برگزاری انتخابات الکترونیک در تهران
  • اعلام جزییات برگزاری انتخابات الکترونیک در تهران