Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@15:31:20 GMT

حماسه حضور اهالی منطقه طلاب مشهد در انتخابات 1400

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۷۸۵۰۳

حماسه حضور اهالی منطقه طلاب مشهد در انتخابات 1400

به گزارش خبرگزاری فارس در مشهد مردم منطقه طلاب هم مانند دیگر همشهریان و هم‌وطنان در انتخابات ۱۴۰۰، این حماسه ملی شرکت کرده و رأی خود را در صندوق‌ها ریختند.

همه و همه آمده‌اند، از مرد و زن گرفته تا پیر و جوان، مادر‌ها دست در دست دخترانشان و پدرها قدم‌به‌قدم پسرانشان چه کوچک و چه بزرگ در پای صندوق‌های رأی حاضرشده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غرور، پررنگ‌ترین حسی است که در میان رأی‌دهندگان به چشم می‌خورد. همه سرمست از این هستند که می‌توانند برای آینده خود، فرزندان، شهر و کشورشان تصمیم بگیرند و به گفته آن حکیم فرزانه، مانند کسانی نیستند که تفاوت صندوق رأی با صندوق میوه را نمی‌دانند.

تمام سلیقه‌ها و باورها در این میان می‌توانند مؤثر باشند و هرکدام از مردم به‌تناسب باور و هدف خود، در این آزمون سرنوشت‌ساز شرکت کرده‌اند.

زن میان‌سالی که همراه با پسر و عروسش برای شرکت در انتخابات آمده است، می‌گوید: من دوران قبل از انقلاب را هم دیده‌ام اما الآن به جمهوری اسلام افتخار می‌کنم و با سربلندی در انتخابات شرکت می‌کنم زیرا الآن زیر پرچم اسلام هستیم و برای پیروزی ایران رأی می‌دهم.

زن دیگری که همراه با خواهرانش در پای صندوق رأی حضور پیداکرده است، از مشکلات گلایه دارد و بیان می‌کند: برای اصلاح وضعیت فعلی و برای مشکلات و گرانی‌ها در انتخابات شرکت می‌کنم و مطمئن هستم با انتخاب درست، این وضعیت از بین می‌رود؛ امید در کلامش موج می‌زند او به آیند بهتر با یک انتخاب درست امیدوار است.

به سراغ یک رأی اولی می‌روم و احساسش از شرکت کردن در انتخابات را می‌پرسم؛ می‌گوید: بسیار خوشحالم که برای اولین بار می‌توانم در انتخابات شرکت کنم و در آینده خودم و کشورم سهم داشته باشم.

در میانه صف، همسر و فرزند شهیدی هم حضور دارند، مادر می‌گوید: ما جوانانمان را برای سربلند بودن ایران فدا کردیم، رأی دادن کمترین کاری است که در ادامه راه آن‌ها می‌توانیم انجام دهیم.

کم‌کاری برخی مسئولین و عدم هماهنگی و مسئولیت‌پذیری اما در برخی شعب باعث رنجیدگی خاطر برخی از هم‌محله‌ای‌هایمان شده است.

به گفت‌وگو با مسئولین شعب، ناظران شورای نگهبان و تعدادی از مردم می‌نشینم. هرکدام نکات مثبت و منفی این انتخابات را بیان می‌کنند. هم راضی هستند و هم دلگیر. همه اما اعلام می‌کنند که فرایند رأی‌گیری رأس ۷ صبح نتوانسته شروع شود.

مسئول شعبه مدرسه بنت‌الهدی در مفتح ۳۰(محله طلاب)  از بی‌تدبیری‌ها ناراضی است و می‌گوید: آنتن دهی این شعبه بسیار ضعیف است، توقع می‌رود مسئولین قبل از انتخاب شعبه، به این مسائل ضروری رسیدگی و آن‌ها را کامل بررسی کنند. تا ساعت  ۳ ظهر به‌سختی و با قطع‌ووصلی بسیار، فرایند رأی‌گیری با دستگاه‌ها انجام شد. حدود یک ساعت و نیم به دنبال بررسی و رفع مشکل بودیم اما بعدازآن رأی‌گیری به‌صورت دستی ادامه پیدا کرد.

مسئول فناوری فرمانداری هم در اینجا برای رفع مشکل حضور پیدا کردند اما تغییری حاصل نشد.

خانمی که در پای صندوق است، ضمن ابراز ناراحتی و گلایه بسیار گفت: ما یک ساعت و نیم اینجا منتظر بودیم. استقبال خیلی زیاد بود اما تعداد زیادی از افرادی که می‌خواستند در انتخابات شرکت کنند، به خاطر این مشکل از صف‌ها بیرون و به منزل رفتند.

به سراغ شعبه دیگری در همان خیابان می‌روم. مسئول شعبه اظهار می‌کند: این منطقه مشکل آن تن‌دهی دارد. به همین دلیل دستگاه‌ها کمی دچار قطع و وصل می‌شوند. اما مردم خیلی منتظر نمی‌مانند. مسئولین فناوری فرمانداری هم آمده و بررسی کرده‌اند‌.

به مسجد امیرالمؤمنین در مفتح ۳۴ هم سری می‌زنم. مسئول شعبه بیان می‌کند: مشکل دستگاه احراز داشتیم، کادر کمکی آموزش کافی برای راه‌اندازی را ندیده بودند، ساعت هشت و نیم راه‌اندازی شد، عده زیادی از مردم، صبح زود در مسجد حضور پیدا کردند اما به دلیل تأخیر یک ساعت و نیمه، بدون رأی دادن به منزل خود برگشتند. همین باعث شد استقبال کاهش پیدا کند. در انتخابات قبلی هم دستگاه‌های احراز هویت کمی مشکل داشتند اما امسال مشکلات آن بسیار زیاد شد. همچنین امسال دچار کمبود اقلام شدیم. برای مثال سال‌های گذشته سه استامپ برای چهار نفر بود که امسال تنها یک استامپ به شعبه تحویل داده شد.

وی تأکید می‌کند: در آموزش کاربران هم سهل‌انگاری شده است. مسئول فناوری نیز اطلاعات کافی نداشتند. همچنین امسال مردم برای کار با دستگاه رأی‌گیری انتخابات شورای شهر دچار مشکل شدند، آموزش به مردم به‌خوبی صورت نگرفته است.

به یکی دیگر از  مدارس همین منطقه که شعبه‌ رأی‌گیری است می‌روم. مسئول شعبه می‌گوید: اول صبح سیستم‌ها کمی مشکل داشتند. ما ساعت ۸ فرایند رأی‌گیری را شروع کردیم، آن تن‌دهی در اینجا کمی ضعیف است اما حل شد. تعرفه به‌اندازه کافی هست. استقبال بد نبوده  و مردم در هر سه انتخابات شرکت کردند. مردم کمی با نامزدهای شورای شهر ناآشنایی داشتند. در خصوص کار با دستگاه‌های انتخابات شورای شهر هم کاربران ما توضیحات لازم را به مردم می‌دادند.

او ادامه می‌دهد: ضعیف بودن اینترنت را هم سعی کردیم برطرف کنیم و خللی در فرایند رأی‌دهی ایجاد نکرد.

مسجد رضوی هم یکی از مساجد مهم در منطقه طلاب است، مسئول این شعبه اظهار می‌کند: تا الآن استقبال زیاد بوده است، قطعی اینترنت و دستگاه‌های الکترونیک رأی‌گیری را داشتیم اما مردم معطل نشدند. رأی‌گیری ساعت ۷ و ۴۰ دقیقه شروع شد. راه‌اندازی دستگاه‌ها کمی طول کشید‌ به همین دلیل با تأخیر شروع شد.

او ادامه می‌دهد: ما مشکل کمبود استامپ را داشتیم که متولی مسجد تعدادی استامپ برایمان خریداری کرد. نسبت به دوره قبل استقبال کاهش نداشته است.

کمتر مشهدی‌ای را می‌توان یافت که نام مسجد فقیه سبزواری را نشنیده باشد. این مسجد از شعبات مهم رأی‌گیری در منطقه طلاب است. مسئول شعبه ضمن تأکید بر استقلال گسترده هم‌محله‌ای‌ها، بیان می‌کند: از صبح مشکل خاصی نداشته‌ایم، استقبال بسیار خوب بود به‌طوری‌که درخواست کردیم صندوق سیار آوردند. ما کمبود استامپ داشتیم اما رفع شد. از طرف شهرداری در شعبه حضور پیدا کردند و با اهدای گل از مردم پای صندوق‌ها، تشکر کردند. کمبود تعرفه هم نداشته و نداریم.

وی در خصوص زمان شروع فرآیند رأی‌گیری می‌گوید: ساعت ۷ و ۵ دقیقه فرایند رأی‌گیری شروع شد، قطعی کوتاهی برای دستگاه‌ها به وجود آمد اما خیلی سریع رفع شد.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

 

منبع: فارس

کلیدواژه: منطقه طلاب مشهد آزمون سرنوشت ساز رأی اولی مشکلات مردم انتخابات شرکت فرایند رأی گیری منطقه طلاب مسئول شعبه دستگاه ها حضور پیدا پای صندوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۸۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعرفه فیزیکی به شعب أخذ رأی کرمانشاه ارسال نمی‌شود

رئیس ستاد انتخابات استان کرمانشاه گفت: در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه کرمانشاه به دلیل الکترونیکی شدن فرایند انتخابات، تعرفه فیزیکی در هیچ شعبه‌ای وجود نخواهد داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، علی شعبانی در نشست خبری که امروز در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در دور اول انتخابات از 6 حوزه انتخابیه استان کرمانشاه، نفرات منتخب پنج حوزه مشخص شد. 

وی با بیان اینکه در حوزه کرمانشاه محمد رشیدی آرای لازم را کسب کرد عنوان کرد: برای دو کرسی باقی مانده چهار نفر که بیشترین رأی را داشتند به دور دوم آمدند. برای حفظ شرایط دور اول تلاش شد همان تعداد شعب اخذ رأی آماده شود و 645 شعبه اخذ رأی شامل 100 شعبه روستایی و 545 شعبه شهری آمادگی لازم را دارند. 

رئیس ستاد انتخابات استان کرمانشاه افزود: براساس ابلاغ وزارت کشور در دور دوم فرایند انتخابات به صورت صد درصد الکترونیکی برگزار می‌شود؛ در دور دوم مراحل احراز هویت الکترونیکی بود اما در دور دوم بخش اخذ رأی نیز مکانیزه خواهد بود. تبلیغات این دور از انتخابات از 12 شب 13 اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و تا 8 صبح 20 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

شعبانی گفت: در این دور از انتخابات شبکه‌های انتخاباتی در استان وجود ندارد و هر کدام از کاندیداها می‌توانند 30 دقیقه در شبکه زاگرس فیلمی برای پخش داشته باشند و سه دوره مذاکره نیز با حضور چهار نفر برگزار می‌شود. محدودیت‌های امکاناتی و تبلیغاتی دور اول در این دوره هم وجود دارد و با توجه به تشدید رقابت و ضرورت دقت، تغییراتی در عوامل اجرایی ایجاد می‌شود و با توجه به مکانیزه شدن فرایند انتخاباتی تعداد افراد کاهش می‌یابد. 

رئیس ستاد انتخاباتی استان کرمانشاه عنوان کرد: نماینده استاندار در کنار بخشداران انتخابات را اجرا خواهند کرد و بازرسی استان نیز نظارت خواهند داشت. داشتن یکی از پنج مدرک هویتی از جمله شناسنامه جدید، گواهینامه، گذرنامه، کارت پایان خدمت و کارت ملی برای اخذ رأی الزامی است.

وی با بیان اینکه بیش از 92 درصد افرادی که در دور اول شرکت داشتند از کارت ملی استفاده کردند افزود: در تمام بخش‌های شهرستان 1200 کاربر در حال بازآموزی دستگاه‌های احراز هویت و اخذ رأی هستند و در تمام بخش‌ها صندوق الکترونیکی خواهد رفت و مردم با فرایند اخذ رأی آشنا خواهند شد.

شعبانی گفت: برای هر داوطلب چهار کد تخصیص یافته و کسی که رأی می‌دهد هر کدی را که وارد کند تصویر داوطلب را خواهد دید و سپس آن را تأیید می‌کند و از طرف دیگر در این دستگاه گزینه‌ای با عنوان رأی سفید تعبیه شده است. به تمام کاندیداها اعلام شده می‌توانند در 30 درصد صندوق‌ها نماینده داشته باشند؛ یعنی هر کدام 200 نماینده پای صندوق اعزام کنند و در حال رایزنی برای افزایش این تعداد هستیم که اطمینان خاطر برای کاندیداها ایجاد شود.

شعبانی افزود: در این دستگاه‌ها حافظه وجود دارد که بدون دخالت فرد از دستگاه جدا می‌شود و بعد از پایان رای‌گیری به صورت مکانیزه تعداد آرای هر فرد را صورتجلسه می‌کند. هیچ تعرفه‌ فیزیکی به هیچ شعبه‌ای ارسال نخواهد شد اما پیش بینی شده در صورت بروز اتفاق رای‌گیری به صورت دستی ادامه یابد و در صورت نبود مشکل در ساعت بعد از رأی‌گیری نتایج اعلام می‌شود. 

رئیس ستاد انتخابات استان کرمانشاه با بیان اینکه انتخابات از ساعت 8 صبح تا 18 روز 21 اردیبهشت ماه است، افزود: احتمال افزایش زمان برگزاری انتخابات وجود دارد

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • نیمه کاره رها شدن پروژه گازرسانی در بخش کوهنانی از زبان اهالی
  • بدون آرام سازی اقتصاد هیچ کاری انجام نمی شود
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • پیش‌بینی ۲۳۰ شعبه أخذ رأی در مرحله دوم انتخابات گنبدکاووس
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • دور دوم انتخابات در کرمانشاه در ۶۴۵ شعبه برگزار می‌شود
  • تدارک ۶۴۵ شعبه اخذ رأی برای دور دوم انتخابات
  • تعرفه فیزیکی به شعب أخذ رأی کرمانشاه ارسال نمی‌شود
  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود