Web Analytics Made Easy - Statcounter

با همکاری سه شرکت از صنایع مختلف کشور مالزی، ماسک‌های نانو با قابلیت حذف ویروس و باکتری و همچنین کمک به کاهش آلودگی محیط‌ زیست، تولید شده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، سه شرکت ولوو کار مالزیا (VOLVO Car Malaysia)، تری‌لیتل احمد (Three Little Ahmads) و نانوتکسکتایل (NanoTextile) اقدام به همکاری مشترک کرده‌اند تا مجموعه‌ای از ماسک‌های ضدمیکروبی صورت را که در مجموع با نام Volvo Batik شناخته می‌شوند را به بازار عرضه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پروژه علاوه‌بر عرضه گزینه‌های پایدارتر برای ماسک‌های صورت یکبار مصرف، از جمعیت افراد بی‌کار محلی برای حمایت از معیشت آن‌ها پس از مواجهه با بیکاری و مشکلات ناشی از همه‌گیری استفاده می‌کند.

این ماسک‌ها توسط شرکت تری‌لیتل احمد طراحی شده است که یک برند تولید لباس در مالزی است. این ماسک‌های صورت، توسط مادران تنها، زنان در محله‌های روستایی و فارغ‌التحصیلان حرفه‌ای GIATMara تهیه و تولید می‌شوند، که به‌دلیل تعطیلی کارخانه‌های خرده فروشی شغل آن‌ها از دست رفته است.

اختر سلیمان مدیر بازاریابی و روابط عمومی ولوو کار مالزیا می‌گوید: «این همکاری با فلسفه اصلی ولوو «omtanke» مطابقت دارد، که یک کلمه سوئدی است و اخلاق تجاری ولوو به معنای «مراقبت و توجه» است. ما مفتخریم که دست یاری به جوامع محلی دراز می‌کنیم و معیشت آن‌ها را حفظ می‌کنیم، به خصوص در این اوقات سخت اقتصادی و آسیب‌پذیر که آن‌ها به کمک زیادی نیاز دارند.» ولوو کار، به‌عنوان یک شرکت خودروساز با یکی از بلند پروازانه‌ترین اهداف آب و هوایی در صنعت، متعهد به حفاظت و بهبود محیط‌زیست است. یکی از نگرانی‌های قریب‌الوقوع زیست محیطی ناشی از همه‌گیری کنونی، دفع ماسک‌های جراحی یکبار مصرف است که می‌تواند به‌عنوان نانوپلاستیک در محل‌های دفن زباله یا اقیانوس‌ها تجمع یابد.

این همکاری سه جانبه با درک اینکه ماسک‌های یکبار مصرف یک نگرانی زیست محیطی است که به سرعت در حال رشد است، ماسک‌های پارچه‌ای قابل استفاده مجدد با الگوی منحصر به فرد «batik tekap» به‌عنوان ادای احترام به هنر مالزی تولید می‌کند.

داتین آزره احمد بنیان‌گذار و طراح مد تری‌لیتل احمد می‌گوید: «هنگامی که گزارشی از شرکت ولوو کار مالیزیا دریافت کردیم، با ایجاد استامپ‌هایی اقدام به طراحی چند مدل گل کردیم. به کمک فناوری نانو و نوآوری، ماسک‌های صورت برای استفاده عمومی ایمن و مد روز هستند. هر ماسک صورت، از ۱۰۰ درصد پنبه تشکیل شده، ضدباکتری و ضدآب است و از آلودگی به باکتری و ویروس فرد را مصون کرده و قابلیت شستشو نیز دارد.

نانوتکستایل شرکتی که فناوری ضدباکتری این ماسک صورت را ارائه کرده است، یک شرکت نساجی پیشرو در مالزی است که راه حل‌های پیشرفته فناوری را در تولید پارچه ارائه می‌دهد. نانوتکستایل از فناوری نانو برای کاهش نفوذ قطرات آلوده‌کننده و جلوگیری از عفونت احتمالی پارچه توسط ویروس‌ها یا باکتری‌ها استفاده می‌کند.

توماس اونگ، مدیر اجرایی نانوتکستایل می‌گوید: «فناوری نانو راه جدیدی برای پردازش مواد در صنعت نساجی باز می‌کند. ما در حال بررسی پارچه‌های با کیفیت بهتر از مواد مختلف، از جمله پلاستیک‌های نانو هستیم. از طریق این مشارکت، ما امیدواریم که بتوانیم از پتانسیل‌های فناوری نانو به‌عنوان یکی از راه‌حل‌های مقابله با آلودگی محیط‌زیست و همچنین تولید مواد با کیفیت بهتر استفاده کنیم.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ماسک نانویی همکاری مشترک آلودگی محیط زیست فناوری نانو فناوری نانو ولوو کار ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۱۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما دکتر محمدصادق خیاطیان در نشست مشترک با مدیرعامل بانک ملت یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۴۰۳ را حرکت هدفمندتر و اولویت‌بندی دقیق برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه‌ها خواهد بود. سال ۱۴۰۲ همکاری خوبی را با ۳ بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود ۷ هزار میلیارد تومان (۷ همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که ۳ هزار میلیارد تومان (۳ همت) پرداخت و منجر به ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش‌بنیان شد که رقم قابل‌توجهی در راستای کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ است.

وی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و افزود: فرآیند این کار نیاز به تسهیل‌گری دارد و بانک ملت می‌تواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد.

خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب می‌شود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.

بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ و همچنین موضوع سرمایه‌گذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه این نشست، مدیرعامل بانک ملت تاکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی مهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش‌های مورد توجه دولت، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. بانک ملت تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های نظام و متناسب با ظرفیت‌های مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها عمل کند.

دکتر فرشید فرخ نژاد افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره ۱۸) تلاش می‌کنیم به تعهدات خود عمل کنیم.

وی تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می‌شوند و تلاش می‌‎کنیم در قالب چند تفاهم‌نامه، دامنه فعالیت‌های مشترک در این حوزه‌ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می‌کند بیش از پیش از ظرفیت‌های موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده کند.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی می‌کنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد.

دکتر روح‌الله ذوالفقاری افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و طی دو سال اخیر ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است؛ همچنین ۱۰۰۰ میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها صادر شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌های بسیار خوش‌حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می‌شوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیت‌هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!