Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@23:35:23 GMT

بزرگترین الماس های جهان+ عکس

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۸۲۶۶۴

اولین الماس‌ها در قرن چهارم قبل از میلاد در هند یافته و از طریق جاده ابریشم به دیگر نقاط جهان صادرشدند.

خبرگزاری میزان - روزنامه خراسان نوشت: الماس گوهری است که بسیاری را اغفال می‌کند. برای خریداران، این سنگ نمادی از ثروت، جادو و عشق است و برای جویندگان، قاچاقچیان و سارقان هم نمادی از ثروت. اما به تازگی یکی از همین جویندگان طلا توانسته در معدنی در جنوب قاره آفریقا قطعه الماسی به اندازه یک تخم‌مرغ کشف کند که نزدیک به هزار و ۱۰۰ قیراط وزن دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مالک معدنی که این سنگ قیمتی در آن یافت شده، می‌گویدکه این الماس «غیرمعمول و کم‌نظیر» است. البته نا گفته نماند که این سنگ قیمتی در کشوری به نام بوتسوانا در جنوب قاره آفریقا که به مرکز الماس جهان شهرت دارد کشف شده است. امروز ضمن مرور تاریخچه جویندگان الماس از دو الماس بزرگ دیگر جهان هم مطالبی نوشته ایم که خواندنش خالی از لطف نیست.

تاریخچه کشف الماس

هرچند که جوان‌ترین ذخایر الماس در ۹۰۰ میلیون سال پیش تشکیل شده اند، اما اولین الماس‌ها در قرن چهارم قبل از میلاد در هند یافته و از طریق جاده ابریشم به دیگر نقاط جهان صادرشدند و در اختیار قشر ثروتمند جهان قرار گرفتند. تا قرن ۱۸ فقط الماس در هندوستان یافت می‌شد. الماس‌های کوه نور و دریای نور هم که نادرشاه از هند به غنیمت گرفت از معادن هندوستان استخراج شده اند. تخمین زده شده حدود ۱۲ میلیون قیراط (هر قیراط ۰.۲ گرم است) از معادن هندوستان استخراج شده است تا این که در سال ۱۸۶۶ معادن جدید الماس در آفریقای جنوبی کشف شدند. در آن زمان الماس به عنوان سنگی گرانبها مد نظر بود و از دید مردم در رده سوم پس از یاقوت سرخ و زمرد قرار داشت.

اولین الماس بزرگ جهان

بزرگ‌ترین الماس شناخته شده جهان، سال ۱۹۰۵ در معدنی در آفریقای جنوبی کشف شد و سه هزار و ۱۰۶ قیراط وزن داشت. این الماس به نام خانوادگی صاحب معدن، توماس کولینان نام‌گذاری شد و پس از تفکیک شدن به ۱۰۵ قطعه به فروش رسید. گفته می‌شود جا به جایی این الماس دردسر‌های زیادی داشت، چون بسیاری به دنبال به سرقت بردن آن بودند.

دومین الماس بزرگ جهان

دومین الماس شناخته شده بزرگ جهان «لسدی لا رونا» نام‌گذاری و در سال ۲۰۱۵ در یکی دیگر از معدن‌های کشور بوتسوانا استخراج شد. این سنگ قیمتی از الماس بزرگی که تازگی کشف شده و هنوز نامی ندارد فقط ۱۱ قیراط سنگین‌تر است. اما سرنوشت دومین الماس بزرگ تاریخ هم که هزارو ۷۵۸ قیراط وزن داشت مشابه بزرگ‌ترین الماس جهان بود. گفته شده این الماس هم برش و صیقل داده شده و به جواهرات برند لوییس ویتون تبدیل شده است.

بیشتر بانید: پنجمین الماس بزرگ دنیا کشف شد +عکس

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: بزرگترین الماس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بزرگترین الماس الماس بزرگ کشف شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۲۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب کامل شهر توپ آغاج بیجار با اجرای ۴ کیلومتر خط انتقال آب

محمد فرهاد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طی جلسه‌ای که با زندیان نماینده مردم شهرستان بیجار در مجلس برگزار شد، قرار است اجرای چهار کیلومتر لوله کشی انتقال آب آشامیدنی از مجتمع قشلاق به توپ آغاج انجام شود.

وی افزود: با این اقدام علاوه بر تأمین آب شهر توپ آغاج به طور کامل، آب شرب روستاهای چغور قشلاق، سید حسین، کهیل، حسین آباد، بیانلو، شیرین بلاغ و قراجلو نیز تأمین خواهد شد.

وی تصریح کرد: اجرای تصفیه خانه بخش چنگ الماس از محل سد تالوار نیز در دستور کار است که پس از اجرای آن آب آشامیدنی روستاهای بخش چنگ الماس به طور کامل و پایدار تأمین می‌شود.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان گفت: تأمین موقت آب آشامیدنی روستاهای بخش چنگ الماس (حسن تیمور، زینل، چپغلو، جعفرآباد، چنگ الماس، فتح آباد، همایون) از طریق چاه عمیق در روستای چولجه که مطالعات آن به زودی آغاز شده انجام خواهد شد؛ ضمن اینکه با احداث چاه عمیق روستای گل تپه طغامین، آب مورد نیاز این روستا و روستای آغبلاغ به مرحله اجرا می‌رسد.

فرهاد اضافه کرد: از طریق مجتمع اوباتو آب شرب روستاهای کچه گنبد، کوتان، قزلبلاغ، خوشمقام، جعفر آباد تأمین و عملیات اجرایی آن در نیمه نخست سال جاری آغاز می‌شود.

کد خبر 6094467

دیگر خبرها

  • آمریکا بزرگترین طاغوت جهان است
  • بزرگ‌ترین فرودگاه جهان در دبی/ هلند میزبان آینده‌نگرترین محله دنیا
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • منش طلبگی | الماس گرانبهای روحانیت
  • کشورهایی با ماهرترین نیروی کار
  • رصد آسمان بر بلندای کوه | بزرگ‌ترین تلسکوپ ایران کجاست؟
  • تأمین آب کامل شهر توپ آغاج بیجار با اجرای ۴ کیلومتر خط انتقال آب
  • استخراج الماس از گل صدتومانی + عکس
  • رکوردی که نتانیاهو ثبت کرد
  • استخراج الماس از گل صدتومانی