Web Analytics Made Easy - Statcounter

بزرگترین عضو از خانواده هواپیماهای تک راهرو پرفروش بوئینگ، اولین پرواز خود را در حالی انجام داد که این شرکت آمریکایی به دنبال جبران زمین گیر شدن طولانی مدت مدل کوچکتر این هواپیماست. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، بوئینگ 737 مکس 10، بزرگترین عضو از خانواده هواپیماهای تک راهرو پرفروش بوئینگ، روز جمعه اولین پرواز خود را در حالی انجام داد که این شرکت آمریکایی به دنبال جبران زمین گیر شدن طولانی مدت مدل کوچکتر این هواپیماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هواپیما تقریباً دو ساعت و نیم بر فراز ایالت واشنگتن پرواز کرد و ساعت 12:38 بعد از ظهر به فرودگاه شهرداری رنتون نزدیک سیاتل بازگشت.

اولین پرواز این هواپیما پس از ماه ها آزمایش و تلاش برای دریافت گواهینامه ایمنی صورت گرفت. پیش بینی می شود این جت در سال 2023 به مسافران خدمات ارائه دهد.

در حالی که بوئینگ سعی دارد از بحران ناشی از زمین گیری 20 ماهه این مدل هواپیما در پی دو حادثه مرگبار و همچنین بحران ویروس کرونا عبور کند، در یک اتفاق غیرمعمول، اولین پرواز این هواپیما در سکوت خبری و به دور از هیاهو انجام شد.

بوئینگ 10 فروند هواپیمای مکس 737 تحویل مشتریان داد106 فروند هواپیمای بوئینگ 737 مکس دوباره زمین گیر شدند

بوئینگ 737 مکس 10 که دارای 230 صندلی است به منظور کاهش فاصله بین مدل 737 مکس 9 با 178 تا 220 صندلی و A321neo ایرباس با 185 تا 240 صندلی، طراحی شده است.

بر اساس این گزارش، هواپیمای A321neo ایرباس در بازار 3.5 تریلیون دلاری جت‌های باریک پیکر در طول 20 سال در صدر فروش قرار داشته است.

با این حال، فرصت بازار بوئینگ 737 مکس 10 با برد پرواز 3300 مایل دریایی (6100 کیلومتر) نسبت به مدل A321neo با برد پرواز حدود 4000 مایل دریایی کمتر پیش بینی می شود.

به دنبال دو سقوط مرگبار نسخه کوچکتر 737 MAX، این هواپیما برای مدت نزدیک به دو سال در سراسر جهان زمین گیر شد و هنوز با ممنوعیت پرواز در چین مواجه است. بوئینگ اکنون باید گواهینامه ایمنی هواپیما برای مدل بزرگتر را تحت شرایط سختگیرانه نظارتی کامل کند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آمریکا ۶۲ ۲۳ درصد ۱۱ ۵۳ درصد ۸ ۳۹ درصد ۳ ۴۹ درصد آمریکا بوئینگ 737 مکس اولین پرواز زمین گیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۵۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!

ایتنا - چین در آستانه تحقق یک رکورد بی‌سابقه در عرصه اکتشافات فضایی قرار گرفته است.
بر اساس اظهارات یکی از دانشمندان برجسته این کشور، چین احتمالاً اولین کشور جهان خواهد بود که موفق به آوردن نمونه‌هایی از خاک مریخ به زمین می‌شود.

وو وایرن، عضو آکادمی مهندسی چین و چهره شناخته شده در سازمان ملی فضایی این کشور، اعلام کرد که چین در سال ۲۰۳۰ میلادی طی ماموریت "تیانون ۳" با هدف اکتشاف مریخ، اولین نمونه‌های خاک سیاره سرخ را به زمین خواهد آورد.

این ادعا نشان از تلاش و برنامه‌ریزی دقیق چینی‌ها برای پیشی گرفتن از رقبای فضایی مانند آمریکا، روسیه و کشورهای اروپایی در کسب این دستاورد تاریخ‌ساز علمی دارد.

وایرن در اظهاراتی اضافه کرد: "با وجود پیشرفت کنونی پروژه‌های اکتشاف مریخ سایر کشورها، انتظار می‌رود چین اولین کشوری باشد که ماموریت آوردن نمونه از مریخ را با موفقیت انجام دهد."

بر اساس برنامه پیش‌بینی شده، کاوشگر رباتیک "تیانون ۳" متشکل از چهار بخش فرودگر، صعودکننده، مدارگرد و ماژول ورود مجدد خواهد بود. این کاوشگر در دو پرواز با موشک‌های سنگین حامل به فضا پرتاب خواهد شد.

 

پس از اجرای مانورهای لازم در مسیر زمین به مریخ و ورود به مدار سیاره سرخ، کاوشگر بر روی سطح آن فرود خواهد آمد و نمونه‌هایی از خاک مریخی را درون یک ظرف فلزی جمع‌آوری و سپس به قسمت صعودکننده منتقل می‌کند.

در مرحله بعدی، نمونه‌ها پس از قرارگیری در مدار مریخ به بخش مدارگر و ماژول ورود مجدد که در همان مسیر زمین به مریخ حرکت می‌کنند، منتقل شده و نهایتاً به زمین فرستاده می‌شوند.

موفقیت این ماموریت بزرگ که ترکیبی از چالش‌های علمی و مهندسی بی‌سابقه است، می‌تواند اطلاعات با ارزشی را در اختیار دانشمندان قرار دهد. آنها با مطالعه این نمونه‌ها، می‌توانند به جستجوی آثار زیستی در مریخ بپردازند، از زمین‌شناسی و ساختار درونی این سیاره بیشتر بیاموزند و چرخه جوی آن را بهتر درک کنند.

با این وجود، انجام چنین مأموریت دشوار و پرهزینه‌ای قطعاً نیازمند سطح بالایی از مهارت‌های فنی و قدرت پردازش داده‌های پیچیده خواهد بود.

دیگر خبرها

  • درگذشت ناگهانی دومین افشاگر نقص فنی بوئینگ ۷۳۷ در کمتر از دو ماه!
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت
  • شمارش معکوس برای آغاز حج تمتع / اولین کاروان عمره‌گزاران امروز بازمی‌گردد
  • سوخت گیری در آسمان چگونه و چقدر طول می‌کشد؟
  • بهترین صندلی در هواپیما برای مسافرانی که از پرواز می‌ترسند
  • بازگشت اولین کاروان حج عمره به سیستان و بلوچستان
  • رونمایی از پهپاد چینی در بغداد؛ رقابت پکن و واشنگتن در منطقه
  • افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها
  • چین خاک سرخ مریخ را به زمین می‌آورد!
  • کونته کاری می‌کند که در زمین پرواز کنید