Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر آخوندی در مجمع عمومی عادی صاحبان سهام مؤسسه آموزشی علوم و فنون کیش از اقدامات موثر علمی و آموزشی این موسسه، همچنین تلاش در جذب شرکت‌های دانش بنیان تقدیر کرد.

 

به گزارش پول نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در این مجمع، ناصر آخوندی عضو هیئت مدیره و معاون توسعه مدیریت این سازمان ضمن قدردانی از زحمات اعضای هیئت مدیره ، مدیرعامل و دست اندر کاران موسسه در مقابله با بحران های سال 99، اهتمام جدی جهت برون رفت از مشکلات ناشی از محدودیت های شیوع ویروس کرونا، ایجاد بستر برگزاری دوره های آموزشی آنلاین و برپایی رویدادهای علمی ملی را گام های ارزشمند این مجموعه برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت مدیره و معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش در تشریح کارنامه درخشان مرکز نوآوری که در سال 99 افتتاح شد افزود: حرکت مؤسسه آموزشی علوم و فنون کیش به سوی طرح های پژوهشی، حمایت از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها نقطه عطفی در کارنامه این مؤسسه می باشد.

وی بازسازی و افتتاح فرهنگسرای مرکزی در جزیره کیش را از دیگر اقدامات موثر مؤسسه علوم و فنون با توجه به وضعیت اقتصادی ناشی از محدودیت های شیوع بیماری کرونا عنوان کرد.

در ادامه این نشست مسعود توفیقی مدیرعامل مؤسسه آموزشی علوم و فنون کیش ضمن تشکر از حمایت های سازمان منطقه آزاد کیش گفت: در سال 99 و با توجه به شیوع بیماری کرونا و اعمال قرنطینه های گسترده و همچنین تعطیلی مراکز و شعب حضوری مؤسسه ، با تلاش شبانه روزی همکاران بستر آموزش آنلاین ایجاد شد که در حال حاضر با گذشت نزدیک به يك سال روند صعودی جذب زبان آموز را تجربه کرده ایم

وی افزود: با ایجاد تنوع در سبد محصولات از جمله راه اندازی دوره های غیر همزمان و زبان های غیرانگلیسی (آلمانی، فرانسه، روسی، چینی، ترکی استانبولی) گام دیگری برای ارتقاء و توسعه محصولات آموزشی برداشته شد.

توفیقی اظهار داشت: مرکز نوآوری با جذب 51 شرکت دانش بنیان بیشترین تعداد شرکت را در بین مناطق آزاد کشور در خود جای داده است و در یکسال گذشته با برگزاری رویدادهای ملی نظیر احصاء نیازهای فناورانه مناطق آزاد تجاری و اقتصادی و باغچه های کشت عمودی نقش مهمي در ارتقاء سطح فعاليت هاي علمی جزیره داشته است.

وی با تشریح برنامه عملیاتی سال 1400 ،طرح های کاربردی در زمينه ارتقاء و پیشبرد اهداف مؤسسه آموزشی علوم و فنون کیش در مرکز نوآوری جزیره و در بخش آموزش ارائه داد.

محمد ثاقب فر ناظر اول مجمع نيز به تلاش های مؤسسه آموزشی علوم و فنون کیش در مرکز نوآوری اشاره كرد و افزود: ورود به عرصه پژوهش و جذب و حمایت از شرکت های دانش بنیان فرصت های اقتصادی ارزشمندی را براي جزیره کیش فراهم می کند.

گفتنی است در مجمع عمومی عادی صاحبان سهام مؤسسه آموزشی علوم و فنون کیش صورتهای مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ این مؤسسه، به اتفاق آرا به تصویب رسید.

این مجمع با حضور ناصر آخوندی عضو هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش و معاون توسعه مدیریت، مسعود توفیقی مدیرعامل و عضو هیئت مدیره مؤسسه آموزشی علوم و فنون کیش، محمد ثاقب فر مدیر امور مجامع و حسابرس داخلی سازمان منطقه آزاد کیش، داوود خباززاده مقدم عضو هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش ، امین محمودی نیا عضو هیئت مدیره و مدیر امور مالی و اداری مؤسسه آموزشی علوم و فنون کیش، مهدی شاه کرمی نماینده قانونی سازمان حسابرسی ، مصطفی قجر ناظر دوم مجمع و جمعی از کارکنان امور مالی در محل دفتر سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: کیش شرکت های دانش بنیان پول نیوز سازمان منطقه آزاد کیش عضو هیئت مدیره مرکز نوآوری دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۶۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان غذا و دارو اعلام کرد: رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی

جواد شمسایی، با اشاره به آمار بررسی پرونده جامع محصولات CTD، افزود: میزان بررسی پرونده‌ها از ۹۳ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۱۲۸ مورد در سال ۱۴۰۲ رسیده و بیش از ۳۷ درصد رشد داشته و مدت زمان بررسی پرونده‌های حوزه نیز از ۴ ماه به زیر یک ماه کاهش یافته است.

رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو ادامه داد: میزان مصاحبه و ارزیابی صلاحیت مسئول فنی نیز ۳۴ درصد، رسیدگی و پاسخگویی به امور ترخیص بیش از ۱۴۰۰ درصد، صدور مجوز ترخیص با حداقل اسناد بیش از ۳۳۰ درصد در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۱ رشد داشته است.

وی با تاکید بر لزوم برگزاری کلاس‌های آموزشی مخصوص مسئولان فنی شرکت‌های تولیدکننده و واردکننده ملزومات دارویی، گفت: طی سال گذشته ۷ دوره آموزشی شامل ۴ جلسه ۲ GMP، جلسه CTD و یک دوره آموزش رگولاتوری برگزار شد و در سال جاری نیز نسبت به این موضوع اهتمام ویژه خواهیم داشت.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • حضور موسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان در نمایشگاه سلامت
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • آموزش‌های مرتبط با آبزیان در استان بوشهر گسترش می‌یابد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • رقابت ۳۸ هزار مازندرانی در بزرگترین ماراتن علمی کشور
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد: رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • ۳۹ سالگی دانشگاه آزاد در زعفرانی‌ترین شهر جهان
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود